Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμφανίζεστε μπροστά στα μικρά σας όπως σας ¨γέννησε η μαμά σας¨;

Recommended Posts

ενοείται ότι ένα γυμνό δίχρονο δεν είναι ένα γυμνό κορμί...

αλλά ένα πανγλυκο πλασματάκι...

το ντύσιμο είναι μέσα στα πλαίσια της εκπαίδευσης του παιδιού, για την προστασία και το σεβασμό του σώματός του...

και όχι για να καλυφθεί το σωματάκι του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ: http://www.obrela.gr/ekstrateia_paidikh_kakopoihsh.htm

αναφέρει τα εξείς:

Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση περιλαμβάνει, εκτός από βιασμό και ασέλγεια, ακατάλληλο άγγιγμα του παιδιού, ή το να υποχρεώνει κανείς το παιδί σε ακατάλληλο άγγιγμα, καθώς και έκθεση του παιδιού σε πορνογραφία ή γυμνό σώμα ή φωτογράφιση του παιδιού

Συγγνώμη τώρα, το να πηγαίνεις στην τουαλέτα ή να κάνεις μπάνιο και να σε δει το δίχρονο εντάσσεται στην κατηγορία "έκθεση ανηλίκου σε γυμνό σώμα"; Προφανώς όλες αυτές που το κάνουμε έχουν τάσεις επιδειξιομανίας (αλλά προφανώς μόνο στα δίχρονα έχουμε πέραση :-D:grin:)

Αν το παιδί δείξει το οποιοδήποτε σημάδι ότι νιώθει άβολα στη θέα του γυμνού, δεν νομίζω ότι θα το παίρνει καμία με το ζόρι να το βάζει να την παρακολουθεί στην τουαλέτα...

Μην το τραβάμε κι από τα μαλλιά το θέμα ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Νά΄μαι και πάλι:D!Είχαμε πάει βόλτα και μετά να ταίσω να κοιμήσω:?...Πανικός.Κάθισα και διάβα σα και όλα τα σχόλια σας:wink:!Ο μικρός μου με ακολουθεί στο μπάνιο ακόμα και αν ο πατέρας του είναι στο σπίτι:rolleyes:.Σκέφτομαι κάποιες φορές ότι καλύτερα να δει την μαμά και τον μπαμπά και να ξέρει παρά να κάνει ¨δειγματισμό¨ με κάνα κοριτσάκι αργότερα κοντα στην ηλικία του όπως μου έκανε εμένα ένα γειτονόπουλο...Κάναμε ανταλλαγή δείξε μου να σου δείξω ένα πράμα:rolleyes:.Αν είχα την δυνατότητα επιλογής...:rolleyes:δεν ξέρω τι θα έκανα:rolleyes:...Εμένα όταν ήμουν μικρή η μητέρα μου γδινόταν μπροστά μου.Τον πατέρα μου τον είδα μία φορά κατά λάθος και σοκαρίστηκα:shock:.Δεν τον είχα ξαναδεί και δεν είχα συνηθείσει.Τώρα όσον αφορά την γύμνια γενικώς δεν κυκλοφορώ άνετη και χαλαρή μπροστά στον μικρό.Στην θάλασσα του φοράω πάντα μαγιώ και του έχω μιλήσει και εξηγήσει όσον αφορά το άγγιγμα στο πουλάκι ή στο πωπουδάκι από κάποιον άλλο πέρα απο εμένα ,,τον μπαμπά του και την γιαγιά του που τον αλλάζουμε και τον κάνουμε μπάνιο.Του έχω πει να μου πει κιόλας αν συμβεί κάτι γιατί είμαι ¨καμμένη¨:-(...

Συμφωνω. Τη μαμα και το μπαμπα δεν χρειαζεται να τους βλεπουμε ετσι. και εγω ειχε τυχει να δω τη μαμα μου καταλαθος σχεδον γυμνη και αν και 5χρονο αισθανθηκα πολυ αβολα. Αλλα ακομα και αν καποιος το βλεπει διαφορετικα και παλι θεωρω οτι η ηλικια αυτη που αναφερει η θεματοθετρια ειναι πολυ μικρη για να κατανοησουν οτι το γυμνο δεν ειναι ταμπου. Αλλα γιατι βρε παιδια να βλεπουν τη μαμα και το μπαμπα γυμνους? Δεν κατακρινω απλα δεν μπορω πραγματικα να συλλαβω το γιατι?:confused:

καλημερα !αν δεν παει το μυαλο σου να σε βοηθησω εγω:-P!!

επειδη ειμαι μονη μου πριν παω για δουλεια και πρεπει να κανω μπανιο και να τον παω στην γιαγια να τον κρατησει?πως σου φαινεται?ελπιζω να κατανοησεις τωρα το γιατι... και για να σου εξηγησω αναλυτικα,καθεται στην πορτα του μπανιου και συνηθως πειραζει τα κουμπια του πλυντηριου αλλα και οταν γυρναει να με κοιταξει δεν παθαινει του κανει τιποτα εντυπωση.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

Με το που κάνεις παιδί τουλαχιστον στη περιπτωση μου νομίζω οτι στη καθημερινότητα αρχιζεις να απλοποιείς τοσο τα πράγματα και δε μπαίνεις στη διαδικασία φιλοσόφησης και πολύ,,,,Οταν γεννηθηκε η μεγάλη μου μετα το πρωτο μήνα ο αντρας μου αρχισε παλι να δουλευει απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυ,,,,ε οποτε δε θα κατουριομουνα πανω μου,,,,την επαιρνα μαζι μου στη πορτα στο καροτσι γιατι ητανε μωρο και σα πρωτο εννοειτε νομιζα οτι θα παθαινε κατι (ξερεις η γνωστη ανασφαλεια που εχουμε στα πρωτα),,,δε μπηκα ποτε στη διαδικασια εαν ειναι σωστο ή οχι να κατσω να το συζητησω με τον εαυτο μου με τον αντρα μου κλπ,,,,απλα ητανε ζητημα πρακτικο,,,οπως και να ντυθω μπροστα τους,,,,οχι δεν εχω κανει ποτε μπανιο μαζι τους παρα μονο μια φορα οταν ητανε μικρη η μεγαλη και για καποιο λογο ειχει φοβηθει (δε θυμαμαι γιατι :oops:) και μπηκα και εγω μεσα μαζι της για να την ενθαρρυνω,,,,τωρα και σερβιετες με εχουν δει να αλλαζω γιατι απλα παλι ειμαι μονη μου πολλες ωρες την ημερα και ετσι ειχα ευκαιρια να τους μιλησω (δηλαδη η μεγαλη γιατι η μικρη δε καταλαβαινει ακομη και πολλα) για το τι ειναι αυτο και το εχει παρει χαλαρα ετσι οπως θα επρεπε να ειναι δηλαδη (γιατι να φρικαρει οεο??) και στο μπανιο εννοιειτε με εχουν δει τωρα η μεγαλη δεν ερχετε ερχετε η μικρη,,,κανω υπομονη θα μαθει και αυτη,,,,και στον πατερα τους οταν εκανε μπανιο εχει μπει και η μεγαλη και η μικρη να ''δουνε'' πιο πολυ ειχε κομπλαρει ο αντρας μου στην αρχη παρα τα μικρα που απλα ητανε μια ευκαρια να καταλαβουνε πως ειναι αυτη η ερμη ανατομια του αλλου φυλλου,,,και ναι εχουν μπει και την ωρα που κατουραει ,,,,η μεγαλη πια οκ δε μπαινει ,,,μεγαλωσε τωρα και κατλαβαινει απο μονη της οτι πια θελουμε και λιγο ησυχια ειναι πια προσωπικο θεμα και πχ πφ μυριζει :-P ε ενταξει η μικρη εχει λιγο χρονο ακομη μπροστα της αλλα δε την πιεζουμε να τη διωχνουμε,,,και απανταμε παντα φυσιολογικα στην οποια ερωτηση θα πεσει,,,την συζητηση για κακοβουλα ατομα και το τι κανουμε την εχουμε κανει ηδη στη μεγαλη και τωρα σιγα σιγα μαθαινουμε ολοι και την μικρη,,,νομιζω η ντροπη ή οχι με το γυμνο ειναι ποσο εχουμε εμεις οι μεγαλοι ταμπου ή οχι και ειναι αναλογα πως μεγαλωσαμε,,,αυτοι που μεγαλ ωσαμε σε περιβαλλον που ''γυμνιστων'' και γονιων της γενιας τωνχιππιδων και της σεξουαλικης απελευθερωσης νοιωθουμε καλα με το σωμα μας πχ ενω αυτοι που μεγαλωσαμε σε ενα περιβαλλον που μας μιλαγανε για μελισουλες και πελαργους σαφως ειμαστε πιο μαζεμενοι και εμεις οι ιδιοι,,,,οκ δε κυκλοφορουμε μεσα στο σπιτι γυμνοι,,,(το θεωρω και κουλο ) αλλα τουλαχιστον δε τους κανω να ντρεπονται για το σωμα τους,,,,

παντως η μεγαλη ηδη κανει μπανιο μονη της και θελει να μην ειμαι μεσα το εχουμε μοιρασει στο πισω να ειμαι πισω απο τη κουρτινα και να της λουζω μονο τα μαλλια,,,και στη τουαλετα να χτυπαω πορτα για να πηγαινω,,,,οποτε καλα παμε?οεο?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εδώ: http://www.obrela.gr/ekstrateia_paidikh_kakopoihsh.htm

αναφέρει τα εξείς:

Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση περιλαμβάνει, εκτός από βιασμό και ασέλγεια, ακατάλληλο άγγιγμα του παιδιού, ή το να υποχρεώνει κανείς το παιδί σε ακατάλληλο άγγιγμα, καθώς και έκθεση του παιδιού σε πορνογραφία ή γυμνό σώμα ή φωτογράφιση του παιδιού

μα αυτο εννοουσα πιο πανω, οτι πρεπει να υπαρχουν ηλικιακα ορια, δηλαδη το να σε δει το διχρονο στο ντουζ ειναι εκθεση του παιδιου σε γυμνο σωμα; Αλλο να εξαναγκασεις ενα 5χρονο που δε θελει να μπει στο μπανιο να σε δει, και αλλο η αναποφευκτη ουρα που σε καολουθει παντου μεσα στο σπιτι μιλωντας ακαταπαυστα.

Οσο για το να κυκλοφορεις γυμνος μεσα στο σπιτι χωρις λογο και αιτια, δεν το εκανα ουτε πριν κανω παιδια... Και τωρα αν τολμησει κανενας και βαλει το γυμνο του κ..ο στον μπεζ καναπε.... μαυρο φιδι που οτν εφαγε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Και τωρα αν τολμησει κανενας και βαλει το γυμνο του κ..ο στον μπεζ καναπε.... μαυρο φιδι που οτν εφαγε :twisted::twisted::twisted::twisted:

μου θύμισες ένα επεισόδιο από το sex and the city που ο άντρας της Σάρλοτ έκατσε γυμνός στον λευκό καναπέ :lol:

την αθωότητα την σκοτώνεις όταν ανοίγεις τις πόρτες της ντροπής, και όχι όταν ανοίγεις την πόρτα του μπάνιου

Συμφωνώ!

το μονο που προσέχω εγώ πολύ είναι να μήν με δει με περίοδο και φρικάρει

Κι αυτό μας έχει τύχει, αλλά δεν φρίκαραν καθόλου, μόνο ρώτησαν όλο έκπληξη τι είναι. Τους είπα απλά ότι είναι αίμα, δεν πονάει και συμβαίνει σε όλες τις μαμάδες. Δεν έδωσαν μεγάλη σημασία.

Στο σπίτι των γονιών μου ντρεπόμασταν πολύ, αν τύχαινε να είμαι στο ντους και να έχω ξεχάσει το μπουρνούζι μου, γινόταν ολόκληρο θέμα, μου το έφερνε η μαμά μου στην πόρτα του μπάνιου κι εγώ μισάνοιγα κι έβγαζα το χέρι μου να το πάρω χωρίς να με δει. Αν έκανε κάποιος μπάνιο, δεν θα έμπαινε άλλος π.χ. να πλύνει τα δόντια. Στη δική μου οικογένεια έχουμε απλοποιήσει πολύ τα πράγματα.

εμείς δεν αφήνουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, τα παιδιά να μας δουν γυμνούς. μπάνιο κάνουμε όταν είναι κι ο άλλος γονιός στο σπίτι ή όταν κοιμούνται τα παιδιά. εμένα με έχουν δει μερικές φορές, όταν αλλάζω ρούχα, αλλά και πάλι προσπαθώ να κρύβω τα επίμαχα σημεία, όσο μπορώ (πχ γυρίζω πλάτη). δε νιώθω άνετα να με βλέπουν γυμνή αλλά δεν παθαίνω και πανικό αν τύχει κάτι τέτοιο.

όταν γέννησα την κόρη μου, ο γιος μου (3 ετών τότε) με είδε να τη θηλάζω και με ρώτησε τί είναι αυτό που "τρώει" η μπέμπα. επίσης όταν είδε το πουλάκι της μπέμπας για πρώτη φορά, μου είπε: μαμά, πού είναι το πουλί της μπέμπας??? του εξήγησα ότι τα κορίτσια έχουν διαφορετικό πουλάκι από τα αγόρια.

όταν πήγαμε διακοπές και βρέθηκαν με τον ξάδερφό του (ίδιας ηλικίας) κι εξέφρασε κι αυτός την ίδια απορία, ο δικός μου του απάντησε: ρε, τα κορίτσια δεν έχουν πουλί, μόνο κ...λο!!!

Διαφημίσεις

Καλό ειναι αν νιωθει καλα ο γονιος γυμνος να ειναι γυμνος αν νιωθει αβολα μπροστα στο παιδι να ντυνεται

Εμας μας βλεπει γυμνους απο μωρο Τωρα ειναι 2

Στην παραλια της φοραω μαγιο για να μην την κοροιδευουν τα μεγαλυτερα παιδακια

Σε παραλια γυμνιστων την αφησα γυμνη

Η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση αρχιζει με το αναγνωριζει και να ονομαζει ολα τα μερη του σωματος (χωρις ενοχες)

Οσο καλυτερη σχεση αναπτυξει με το σωμα του τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να "πεσει" θυμα ξεξουαλικης κακοποιησης..πιστεύω

p7z6p3.pngsQqep3.png

Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ,συμφωνώ με αρκετά από αυτά κι άλλα πάλι τα θεωρώ υπερβολικά.

Ο γιος μου είναι 19 μηνών και επειδή τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάμε μόνοι,οι δυο μας,είναι φύσει αδύνατο να μη με δει κάποια στιγμή γυμνή.

Δεν μπορώ να πω ότι με ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτό,αλλά τι να κάνω,όταν δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα με την ησυχία μου;Αν κλείσω την πόρτα και τον αφήσω έξω,την χτυπά μετα μανίας,κλαίει,φωνάζει,μας ακούει όλη η γειτονιά.Και φυσικά δεν θα πάω και στο μπάνιο με άγχος!!Ελεος!!Τον παίρνω μαζί μου,ούτε που ασχολείται,ούτε που με κοιτάει.Το μόνο που τον ενδιαφέρει προφανώς είναι να μην είναι μόνος

Πάντως για το εν λόγω θέμα έχω διαβάσει σε άρθρο παιδοψυχολόγου ότι το παιδί καλό είναι μετα την ηλικία των 3 ετών να μην βλέπει γυμνούς τους γονείς του,γιατί αυτό το προκαλεί άγχος,ειδικά όταν πρόκειται για τον γονέα του ίδιου φύλου.

Η αλήθεια είναι πως καλό είναι το παιδί να μην έχει περιέργεια που θα του λυθεί με λάθος τρόπο...ο μικρός μας είναι άνετος και πιστεύω πως αυτό δεν είναι κακό.Δεν κυκλοφορούμε βέβαια μπροστά του γυμνοί αλλά στην τουαλέτα και στο μπάνιο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Μας ακολουθεί:rolleyes:...Κατα τ΄άλλα προσέχουμε ,προσέχουμε και τι βλέπει στην τηλεόραση.Μάλιστα επειδή δεν τον αφήνω να βλέπει φιλιά και ιστορίες μία φορά που τον άφησα με τον πατέρα του και βγήκα μου είπε ο άντρας μου ότι βλέπανε ταινιά και είδε κάποιους που φιλιώνταν και του λέει ¨όχι μπαμπά μη βλέπεις¨:lol::lol::lol::lol:...

Εμεις μεχρι προτινος καναμε μπανιο και οι 3.Η ο μπαμπας με τα παιδια η εγω με τα παιδια.Πλεον ο μεγαλος ειναι 3 οποτε και ο μικρος 14 μηνων οποτε τα βαζουμε και κανουν μπανιο οι δυο τους.Μια φορα με ρωτησε ο μεγαλος που ειναι το πουλακι σου του εξηγησα οτι δεν εχω και ουτε που ξανασχοληθηκε.

Ειχα διαβασει κι αυτο που μιλαει για παιδια απο 3 χρονων

http://www.dromostherapeia.gr/paidi-goneis-kai-sex/erotiseis-kai-apantiseis-gia-tous-goneis-kai-to-paidi-meros-prot.html

που ειναι πολυ κατατοπιστικο.

Διαφημίσεις

εμεις παντως δεν κρυβομαστε, δεν κανουμε και επιδειξη (πανε αλλωστε ανεπιστρεπτι τα χρονια που ειχα πραγμα προς επιδειξη, χαχαχα) αλλα μεχρι την ηλικια των 3-4 ετων τα παιδια μπαινοβγαιναν ελευθερα στο μπανιο, και με μενα και με τον αντρα μου.

Δεν κυκλοφορουμε γυμνοι, αλλα αν μας ακολουθησουν στο μπανιο, ε θα ειμαστε γυμνοι, τι να κανουμε! Η κορη μου πλεον δε μπαινει στο μπανιο, καποια στιγμη αισθανθηκε οτι δεν ηθελε, κατανοητο και σεβαστο, δε χρειαστηκε καν να πει τιποτα, μπορει να μην καταλαβε και η ιδια τη μεταβαση, ηταν εντελως φυσικη. ο γιος μου ακομα δεν πτοειται. Μια φορα με ρωτησε "που πηγε το πεος σου;" του απαντησα οτι ειμαι κοριτσι και δεν εχω πεος αλλα κολπο, αυτο ητανε, ουτε με ξανακοιταξε εκει.

οταν ενα παιδι σε ακολουθει στο μπανιο οπου ξερει τι θα δει, ε δε νομιζω να αισθανεται ασχημα, ουτε του επιβαλεις τιποτα. Τα αισθηματα ντροπης εμεις τα δημιουργουμε στα παιδια.

ΥΓ: το στηθος δεν ειναι σεξουαλικο οργανο και δεν εχω δει τον 4χρονο γιο μου να εχει στυση οταν θηλαζει!!!

Με κάλυψες....Επίσης να προσθέσω πως αν δεν κρυβόμαστε δε θα πονερέψουμε κιόλας το παιδί....Εμείς πάντως στο σπίτι με τα εσώρουχα κυκλοφορούμε!!!!Για τυχόν επίσκεψη ειδοποιήστε!!χαχαχα:P:p:p:p:p

εγω κυκλοφορω γυμνη και στα δυο παιδια κ ποτε δεν με κοιταξαν περιεργα αλλα θελω να σας ρωτησω η κορη μου που ειναι σχεδον τεσσερα δεν με εχει δει ποτε στην τουαλετα οταν εχω περιοδο προσεχω εκεινεσ τισ μερες γιατι δεν ξερω τι να της πω γιαυτο που 8α δει δεν 8ελω να τρομαξει εχει καμια εμπιρια να μου πει πως να την ενημερωσω αν πρεπει να το κανω

PrEjp2.png

knDrp2.png

εμενα ο μικρος με εχει δει και με περιοδο. του μιλησα απολυτα φυσιολογικα,δεν τον τρομαξα, του ειπα οτι η μαμα φοραει παμπερ οπως φοραει και αυτος. και μετα ηθελε να παιξει με καθαρη σερβιετα-παμπερ. ανοιξε κανα δυο σερβιετες, μετα ηθελε να χαλασει ολη τη συσκευασια και τον μαλωσα, οχι γιατι με ειδε αλλα γιατι δεν μπορω να αγοραζω σερβιετες για να τις χαλαει.

απλα πραγματα ειπα εγω ως εξης

στη κοιλιτσα μεσα η μαμα εχει ενα μεροσ μαλακο που λεγεται μητρα ενα μαξιλαρακι σε αυτο το μερος μεγαλωσατε εσυ και αδερφη σου οταν εισασταν μεσα στη κοιλιτσα της μαμας ,,,,καθε μηνα σε αυτη τη μητρα παει το αυγουλακι της μαμας σ επριπτωση που η μανουλα θελει να κανει αλλο μωρακι (ξερει ηδη τη διαδικασια απλλοποιημενη πως γινεται ενα μωρο ) ,,,,καθε μηνα για να καθαρισει ο οργανισμος μας τη μητρα στελνει το αιμα και με αυτο το τροπο βγαζει ολες τις βρωμιτσες και ειναι ετοιμο παλι ξανα για την επομενη φορα επειδη εκει δε μπορουμε να ριξουμε νερακι να το πλυνουμε,,,,αυτο της ειπα,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

απλα πραγματα ειπα εγω ως εξης

στη κοιλιτσα μεσα η μαμα εχει ενα μεροσ μαλακο που λεγεται μητρα ενα μαξιλαρακι σε αυτο το μερος μεγαλωσατε εσυ και αδερφη σου οταν εισασταν μεσα στη κοιλιτσα της μαμας ,,,,καθε μηνα σε αυτη τη μητρα παει το αυγουλακι της μαμας σ επριπτωση που η μανουλα θελει να κανει αλλο μωρακι (ξερει ηδη τη διαδικασια απλλοποιημενη πως γινεται ενα μωρο ) ,,,,καθε μηνα για να καθαρισει ο οργανισμος μας τη μητρα στελνει το αιμα και με αυτο το τροπο βγαζει ολες τις βρωμιτσες και ειναι ετοιμο παλι ξανα για την επομενη φορα επειδη εκει δε μπορουμε να ριξουμε νερακι να το πλυνουμε,,,,αυτο της ειπα,,,,

Χαχα τέλεια περιγραφή!!!δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ καλύτερα και εξηγείς δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Όσο για το θέμα πιστεύω ότι μέχρι κάποια ηλικία είναι οκ να σε βλέπει το παιδί γυμνή.πχ σε μια φίλη μου ο μικρός της έβλεπε τον μπαμπά του στην τουαλέτα και μετά ήθελε κ αυτός να κάνει έτσι την ανάγκη του οπότε έκοψε γρήγορα το παμπερς.εγώ προσωπικά με την μαμά μου δεν έχουμε πρόβλημα αν τύχει να δούμε η μια την άλλη γυμνή (έχω κ νέα μαμά βλέπεις) πιο παλιά μου ήταν καπως κ ντρεπόμουν τώρα δεν μου κάνει εντύπωση δεν δίνω σημασία.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

γενικα μιλωντας πιστευω οτι αμα μιλαμε απο νωρις με απλα κατανοητα λογια για ΟΛΑ δε θα εχουμε κανενα προβλημα,,,,αν ας πουμε δει καποιο παιδι τη μαμα με περιοδο και η μαμα κανει καμια αμαν ιιιιιιιιιιιιιιιι φυγε φυγε κλπ κλπ τοτε ειναι που θα αρχιζει το παιδι να αναρωτιεται και να αγχωνεται πχ οτι η αμαμ ειναι αρρωστη για παραδειγμα,,,τα κεφαλακια τους κατεβαζουν ενα σωρο ιδεες,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...