Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

8 ωάρια... 2 έμβρυα!

Recommended Posts

Έχεις πιεστεί πολύ, κορίτσι μου. Εξ ου και το όνειρο. Όταν είσαι ξύπνια επιβάλλεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να σκεφτείς θετικά. Στον ύπνο όμως δεν υπάρχουν φραγμοί κι οι φόβοι μας κάνουν πάρτι.

Αύριο είναι μια από τις γιορτές του Αγίου Ραφαήλ. Αν πιστεύεις, ζήτησε τη βοήθειά του. Το απόγευμα θα περάσω από τη μονή του κοντά στον Μαραθώνα και θα ανάψω ένα κεράκι για σένα.

Αν πιστεύω λέει;;; Πως νομίζεις ότι έχω βγάλει 15 μέρες αναμονή; Κάθε μέρα ανάβω κερί στην εκκλησία, και τώρα για εκεί ετοιμαζόμουν. Δεν το ήξερα για τον Άγιο Ραφαήλ!! Εννοείται θα ζητήσω τη βοήθεια του... σ'ευχαριστώ για την πληροφορία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν πιστεύω λέει;;; Πως νομίζεις ότι έχω βγάλει 15 μέρες αναμονή; Κάθε μέρα ανάβω κερί στην εκκλησία, και τώρα για εκεί ετοιμαζόμουν. Δεν το ήξερα για τον Άγιο Ραφαήλ!! Εννοείται θα ζητήσω τη βοήθεια του... σ'ευχαριστώ για την πληροφορία!

Και σ'ευχαριστώ για τη γλυκιά σου σκέψη να μου ανάψεις κεράκι!! Τι ωραία να σε σκέφτεται και να μοιράζεται την αγωνία σου μια άγνωστη.. Όλοι δεμένοι με αγάπη είμαστε, αυτό σκέφτομαι και παρηγοριέμαι. Σ'ευχαριστώ, να σ'έχει ο Θεός καλά.

Τι χαρτί Newbie μου; Εμένα δεν μου έδωσαν κανένα χαρτί. Μόνο τις αποδείξεις για όσα πλήρωσα..

QUOTE]

Kalimera ..

Ego oute misi apodeixi den exo kai thelo na tis zitiso mpas k paro kana fragko piso apo to ika alla den exo idea oute pos ginetai

Χαλάρωσε Καταρχάς για να πανε Όλα καλα! Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα θεωρούσα ότι είμαι ήδη έγκυος Αφού όπως μου λες Όλα ήταν τέλεια! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πιο είναι το πρόβλημα και οδηγειστε στην εξωσωματικη, Αφού όπως λες Όλα είναι καλα; Ποιος σας είπε να κάνετε εξωσωματικη;

Εγώ έχω μια βουλωμένη σάλπιγγα και επί 4 χρόνια δεν μένω έγκυος... Είναι πολύ σύνηθες να το προτείνουν αυτό ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένα οργανικό αίτιο, ειδικά αν έχεις περάσει τα 35... Εγώ παλεύω με την ιδέα χρόνια... Αύριο η χοριακή.. σήμερα ξενύχτι!

Διαφημίσεις

Aggeloskoni, σου εύχομαι αύριο να πετάς από τη χαρά σου!

Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!! Μακάρι Παναγία μου... τι να πω.. ώρες έμειναν.. ώρες που φαίνονται αιώνες!

Κορίτσια... μόλις με πήραν από το κέντρο. Αρνητικό.

Είμαι απαρηγόρητη. Ήταν τα τελευταία μας χρήματα... και νιώθω τόση κούραση και απογοήτευση... Νομίζω θ'αργήσω να συνέλθω. :(:(:(:(

:-(:cry:

Εύχομαι... να μη χρειαστεί άλλη υποβοηθούμενη. Να έρθει μόνο του, ανέξοδα, ήσυχα και γλυκά. Έως τότε, άσε τη σκέψη να κοιμηθεί για λίγο, και φρόντισε τον εαυτό σου λίγο περισσότερο. Φαίνεται να τον έχεις παραμελήσει/καταπονήσει κάπως...

Η σκέψη μας μαζί σου.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

:-(:cry:

Εύχομαι... να μη χρειαστεί άλλη υποβοηθούμενη. Να έρθει μόνο του, ανέξοδα, ήσυχα και γλυκά. Έως τότε, άσε τη σκέψη να κοιμηθεί για λίγο, και φρόντισε τον εαυτό σου λίγο περισσότερο. Φαίνεται να τον έχεις παραμελήσει/καταπονήσει κάπως...

Η σκέψη μας μαζί σου.

Ευχαριστώ πολύ.

Πρώτο στο πρόγραμμα... διακοπές. Ηρεμία, ανασύνταξη δυνάμεων και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Ο Θεός είναι μεγάλος. Καλή τύχη σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω μια βουλωμένη σάλπιγγα και επί 4 χρόνια δεν μένω έγκυος... Είναι πολύ σύνηθες να το προτείνουν αυτό ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένα οργανικό αίτιο, ειδικά αν έχεις περάσει τα 35... Εγώ παλεύω με την ιδέα χρόνια... Αύριο η χοριακή.. σήμερα ξενύχτι!

Anasygkrotise tis antoxes sou .. kane merika mpanakia .. k pame na ftiaxoume ena topic oles mazi pou tha xanaprospathisoume ton Septemvrio !!

Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας και είναι πολύ παρήγορο να παίρνεις κουράγιο απο άγνωστους ανθρώπους.

Πάντως εγώ έχω πάρει τα φάρμακα 3 φορές. Την πρώτη φορά κανένα ωάριο, όπου μου είπαν ότι τελικά το πρόβλημα είναι η ποιότητα ωαρίων. Ήμουν στα πατώματα όταν μου είπαν πως δεν υπάρχει θεραπεία για αυτό. Λόγω ότι ήμουν μικρή (ετών) μου πρότειναν να ξαναπροσπαθήσω. Τότε ήμουν με συνεργάτη του Παντου. αποτέλεσμα 1 έμβρυο αλλά τζίφος, χοριακη αρνητική. Μετά μου κόλλησε να κάνω λαπαροσκόπησης όπου μου είπαν ότι δεν εχω απολύτως τίποτα. Τότε έκανα μια προσπάθεια με τον Μαστομηνα, 7 έμβρυα όπου μέχρι να γίνει εμβρυομεταφορα έμειναν 3, (8διερεσεων, πολύ καλό) αλλά πάλι απογοήτευση μετά από 15 μέρες. Νομίζω τελικά οτι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εξωσωματικής. Η εναλλαγή συναισθημάτων σε τόσο μικρο διάστημα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως από το ένα κέντρο δεν είχα κανένα και μετά 3. Τώρα έκανα και μια εξέταση αίματος που μου πρότεινε μια άλλη γιατρός, την αντιμυλλιριος όπου δείχνει αν έχεις κακή ποιότητα ωαρίων και βγήκε μια χαρά! τα νεύρα μου. κάθε βήμα μου ανερει το προηγούμενο.

Τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου για την επόμενη φορά.

Καλή επιτυχία σε όλες.

Μήπως ξέρει καμιά αν έχουν πέσει οι τιμές καθόλου?

ευχαριστώ

Το όνειρό σου ήταν προϊόν του φόβου και της αγωνίας σου. Τίποτα περισσότερο. Όλα θα πάνε καλά!

Anna-hope, σου έστειλα pm αλλά ήταν γεματο το γραμματοκιβωτιο σου. Σβήσε μερικά για να μπορεις να λαμβανεις pm

• 2 εβδομάδες μετά...

dafni mou kalhspera. den einai logos na stenaxoriese ego exo kanei 2 eksosomatikes tin proti ekana 40 oaria apo ta opia gonimopiithikan 16 kai ezisan os tin 5 hmera 9 diladi ligotero apo 25% pososto. xrisimopiisa 3 tin proti fora kai otan piga gia tin deyteri eno eixame pi pali 3 ezisan ta 2 kai balame ayta ala pali tipota an kai eitan kalis piotitas apo oti mou eipan pali den eixa apotelesma. to thema einai na min to bazis kato

Διαφημίσεις

Αγγελόσκονη, σχεδόν τα ίδια με σένα. Εκανα την πρώτη μου εξωσωματική. Πήραν 8 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 2 μόνο! Αριστη ποίοτητα είπαν. Σκ@τ@. Σήμερα η χοριακή μου ήταν αρνητική. Κλαίω, χτυπιέμαι, δεν ξέρω πώς να συνεχίσω. Λεφτά δεν έχω ούτε για να πάρω ένα μπλουζάκι πλέον. Στερέψαμε......Θα τα παρατήσω όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Διαβασα και παραπάνω μια κοπέλα που έλεγε ότι στην πρώτη εξωσωμ πάνε λίγο στα τυφλά όσον αφορά το πρωτόκολλο και στην δεύτερη βαδίζουν πιο μελετημένα. Αυτό προυποθέτει να ξανακάνεις την εξωσωμ στο ίδιο κέντρο!!! Πού να βρω τώρα εγώ άλλα 3 χιλιάρικά για να ξαναπάω; Και άντε, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως πολλά κορίτσια άλλωστε. Πάλι στα τυφλά θα πάω......δεν θέλω να παίρνω ορμόνες για να κάνω 2 ωάρια! Χαίρω πολύ.....Δεν θα πεθάνω για να μην κάνω στην τελική και κανένα παιδάκι!!!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Μαργκι λυπαμαι για το αρνητικο αλλα θα ηθελα να σου πω οτι οταν κανουμε εξωσ. Προσπαθειες κανουμε, δεν σημαινει οτι θα πετυχουμε κιολας. Δυστυχως.

Επιπλεον ακομα κ τα δυοωαρια αν ειναι καλα μπορει να δωσουν εγκυμοσυνη,μην στεναχωριεσαι για την ποσοτητα,φαντασου οτι υπαρχουν κοριτσια που πετυχαινουν ακομα κ με ενα με φυσ. Κυκλο. Τωρα για τα λεφτα υπαρχει θεμα σε ολους.

Ευχομαι τα καλυτερα!

• 2 χρόνια μετά...
καλησπερα κοριτσια!εμενα μου πηραν εχθες 2 ωαρια και γονιμοποιηθηκαν.αυριο θα μου που την εξελιξη τους .θα τρελαθω

Ειναι πολυ σημαντικο που γονιμοποιηθηκαν και τα δυο! Ευχομαι να εξελιχθουν και να φυτρωσουν στην κοιλιτσα σου δυο ομορφα μωρα!

καλησπερα κοριτσια!εμενα μου πηραν εχθες 2 ωαρια και γονιμοποιηθηκαν.αυριο θα μου που την εξελιξη τους .θα τρελαθω

Καλή επιτυχία!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Πες μας νέα...:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...