Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Ηρέμισε βρε Αγάπη, πως κάνεις έτσι δηλαδή?? Σε κάθε σου μήνυμα ρωτάς αν υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος, λες και ψέματα, τι να πιστέψουμε πια, την μια είσαι 17 χρονών, την άλλη 16, μήπως είσαι 15 τελικά?. Και εγώ 15 χρονών άρχισα τις επαφές, αλλά δεν έκανα έτσι... Αφου θες να κάνεις ελεύθερα επαφές, καλά να πάθεις, τι κάθεσαι και ρωτάς?? Από την στιγμή που κάνεις ελεύθερα υπάρχουν πιθανότητες για τα πάντα!! Περίμενε λίγες μέρες και κάνε το τεστ εγκυμοσύνης...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μα ειναι πολυ καλο που με βοηθατε...αν θελετε μπορω να μην ξανα γραψω εδω...καταλαβαινω οτι σας ενοχλω....και δν το θελω γτ με εδετε βοηθησει πραγματικα

Δεν ενοχλείς κοριτσάκι μου κανέναν! Αν κάποιος δε θέλει δεν σε διαβάζει είναι απλό !

Απλά μας έχεις βγάλει εκτός εαυτού! Σκαρφίστηκες τόσα ψέματα, "είναι δίπλα η φίλη σου και ρωτάει και τι να κάνεις, και εσύ πήρες το μάθημά σου αλλά εκείνη η καημένη".......μας γέμισες φούμαρα!Διάβασα και τα άλλα μηνύματά σου.......και πριν δυο μήνες για τα προσπερματικά ρωτούσες! Ε ΝΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

Το ότι την άλλη φορά ξεσήκωσες όλο τον κόσμο και τον επόμενο μήνα ξανάπαθες τα ίδια λέει κάτι άραγε? Το ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι να σου πουν ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για να συνεχίσεις ακάθεκτη το βιολί σου, σου λέει κάτι?

Λοιπόν, τελευταία μου κουβέντα.........υπάρχει ένα "τεστ σύλληψης"......δείχνει πολύ πριν την καθυστέρηση, το είχα πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη και μου έδειξε θετικό - εγώ ήθελα βέβαια - το γεγονός είναι ότι δείχνει πριν από την καθυστέρηση! Πάνε σε ένα φαρμακείο και πάρε, μάρκα δε μπορώ να πω, θα σου πουν στο φαρμακείο......δείχνει από την 5η μέρα σύλληψης........είναι πολύ γνωστή μάρκα......ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να σου πω και πως να σε βοηθήσω......

Πάντως να ξέρεις κάτι, με τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις, δε θα φανείς τυχερή πολλές φορές......και είναι κρίμα, γιατί δεν είσαι καθόλου έτοιμη.......πρόσεχε τι κάνεις και τι δέχεσαι......έχεις χρόνια μπροστά σου να χαρείς το σεξ, εφόσον αποφάσισες να επιδοθείς στο σπορ, πάρε και τα μέτρα σου!

Αγάπη για μένα τουλάχιστον όπως φαντάζομαι και για τις άλλες κοπέλες που σου απάντησαν ήταν σαφές πως δεν υπήρχε φίλη, αλλά μιλούσες για τον εαυτό σου. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Από τη στιγμή που αποφάσισες να έχεις σεξουαλικές επαφές πρέπει να φέρεσαι και ανάλογα. Προφυλακτικό από την αρχή έως το τέλος της σεξουαλικής πράξης. Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, όμως υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όχι μόνο το AIDS. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για να παίζουμε. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και το σώμα σου ό,τι και να σου λέει ο σύντροφός σου. Εκείνος μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζονται π.χ. προφυλάξεις γιατί μόνο με εσένα έχει επαφές. Εσύ το ξέρεις??? Είσαι σίγουρη??? Είσαι σίγουρη για τις προηγούμενες από εσένα φίλες του??? Σκέψου πως κάθε φορά που κάνεις έρωτα μαζί του χωρίς προφυλάξεις είναι σαν να έρχεσαι σε επαφή με όλες τις προηγούμενες σχέσεις του. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς γυναικολόγο. Αφού ξεκίνησες επαφές πρέπει στάνταρ μια φορά το χρόνο να κάνεις τεστ ΠΑΠ και να τον συμβουλεύεσαι για όποια απορία έχεις. Ξέρω ότι και να σου πω ότι είσαι μικρή και να μην έχεις επαφές κλπ, δεν πρόκειται να ακούσεις, οπότε προφυλακτικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και από άποψη εγκυμοσύνης και από άποψη υγείας. Και δεν παρασυρόμαστε από το σύντροφό μας σε τέτοια θέματα. Δεν είναι εκείνος που θα ταλαιπωρηθεί αν εσύ μείνεις έγκυος, δεν είναι εκείνος που θα στεναχωρηθεί και θα τρέχει σε γιατρούς αν σου μεταδώσει κάποια ασθένεια. Προσοχή και τα μάτια σου 14.

Τώρα για το αν είσαι έγκυος ή όχι δεν το ξέρω. Πιθανολογώ πως όχι. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις είναι λίγο δύσκολο, αλλά δεν είμαι γιατρός και ούτε σας έχω κάνει τεστ γονιμότητας. Θεωρώντας πως είστε 2 έφηβοι σίγουρα θα είστε γόνιμοι, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Και σταμάτα να ζητάς ποσοστά γιατί με τη φύση ποτέ κανείς δεν μπορεί να τα βάλει και ούτε να την προβλέψει.

Αγάπη για μένα τουλάχιστον όπως φαντάζομαι και για τις άλλες κοπέλες που σου απάντησαν ήταν σαφές πως δεν υπήρχε φίλη, αλλά μιλούσες για τον εαυτό σου. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Από τη στιγμή που αποφάσισες να έχεις σεξουαλικές επαφές πρέπει να φέρεσαι και ανάλογα. Προφυλακτικό από την αρχή έως το τέλος της σεξουαλικής πράξης. Η εγκυμοσύνη είναι ένα από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, όμως υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όχι μόνο το AIDS. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για να παίζουμε. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και το σώμα σου ό,τι και να σου λέει ο σύντροφός σου. Εκείνος μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζονται π.χ. προφυλάξεις γιατί μόνο με εσένα έχει επαφές. Εσύ το ξέρεις??? Είσαι σίγουρη??? Είσαι σίγουρη για τις προηγούμενες από εσένα φίλες του??? Σκέψου πως κάθε φορά που κάνεις έρωτα μαζί του χωρίς προφυλάξεις είναι σαν να έρχεσαι σε επαφή με όλες τις προηγούμενες σχέσεις του. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς γυναικολόγο. Αφού ξεκίνησες επαφές πρέπει στάνταρ μια φορά το χρόνο να κάνεις τεστ ΠΑΠ και να τον συμβουλεύεσαι για όποια απορία έχεις. Ξέρω ότι και να σου πω ότι είσαι μικρή και να μην έχεις επαφές κλπ, δεν πρόκειται να ακούσεις, οπότε προφυλακτικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και από άποψη εγκυμοσύνης και από άποψη υγείας. Και δεν παρασυρόμαστε από το σύντροφό μας σε τέτοια θέματα. Δεν είναι εκείνος που θα ταλαιπωρηθεί αν εσύ μείνεις έγκυος, δεν είναι εκείνος που θα στεναχωρηθεί και θα τρέχει σε γιατρούς αν σου μεταδώσει κάποια ασθένεια. Προσοχή και τα μάτια σου 14.

Τώρα για το αν είσαι έγκυος ή όχι δεν το ξέρω. Πιθανολογώ πως όχι. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις είναι λίγο δύσκολο, αλλά δεν είμαι γιατρός και ούτε σας έχω κάνει τεστ γονιμότητας. Θεωρώντας πως είστε 2 έφηβοι σίγουρα θα είστε γόνιμοι, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Και σταμάτα να ζητάς ποσοστά γιατί με τη φύση ποτέ κανείς δεν μπορεί να τα βάλει και ούτε να την προβλέψει.

Συμφωνώ απόλυτα!!

Γεια σας κοριτσια...αποφασισα να σας γραψω γτ ισως πολλες νομιζαν οτι το παιζω ιστορια και δν απανταω.τη μερα που σταματησα ν γραφω πεθανε ενα πολυ αγαπημενο μ προσωπο και κλεισυικα στον εαυτο μ.για αυυο δν εγραφα..ξερω οτι δν σας νοιαζει αλα αδιαθετησα....και πλα ηθελα να πω οτι ειστε στήριγμα...ευχαριστω....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...αποφασισα να σας γραψω γτ ισως πολλες νομιζαν οτι το παιζω ιστορια και δν απανταω.τη μερα που σταματησα ν γραφω πεθανε ενα πολυ αγαπημενο μ προσωπο και κλεισυικα στον εαυτο μ.για αυυο δν εγραφα..ξερω οτι δν σας νοιαζει αλα αδιαθετησα....και πλα ηθελα να πω οτι ειστε στήριγμα...ευχαριστω....

Συλλυπητήρια κοπέλα μου!

Δεν θέλουμε να είμαστε μόνο στήριγμα όμως, θέλουμε να καταλάβεις και τί σου λέμε, έτσι? :) :) :)

Συλλυπητήρια κοπέλα μου!

Δεν θέλουμε να είμαστε μόνο στήριγμα όμως, θέλουμε να καταλάβεις και τί σου λέμε, έτσι? :) :) :)

Ευχαριστω πολυ...:-/ ναι τα καταλαβαινω...

Κορίτσι μου δεν μένεις με το δάχτυλο έγκυος μην τρελαθούμε τώρα....Δλδ δεν έχει συμβεί σε καμία προλαλήσασα αυτό που εξιστορεί η κοπέλα και την έχετε πάρει από τα μούτρα;Σκοπός είναι εμείς οι μεγαλύτερες να συμβουλεύουμε και όχι να εκφοβίζουμε για αποχή κτλ!Εννοείται πάντα με προφύλαξη, ΠΑΝΤΑ, γιατί μια εγκυμοσύνη είναι το λιγότερο ανεπιθύμητο που μπορεί να συμβεί, αλλά από από κει και πέρα μην φτάνουμε σε άλλα άκρα!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Κορίτσι μου δεν μένεις με το δάχτυλο έγκυος μην τρελαθούμε τώρα....Δλδ δεν έχει συμβεί σε καμία προλαλήσασα αυτό που εξιστορεί η κοπέλα και την έχετε πάρει από τα μούτρα;Σκοπός είναι εμείς οι μεγαλύτερες να συμβουλεύουμε και όχι να εκφοβίζουμε για αποχή κτλ!Εννοείται πάντα με προφύλαξη, ΠΑΝΤΑ, γιατί μια εγκυμοσύνη είναι το λιγότερο ανεπιθύμητο που μπορεί να συμβεί, αλλά από από κει και πέρα μην φτάνουμε σε άλλα άκρα!

Δεν την εκφόβισε κανένας την κοπέλα......απλά επειδή τη συμβούλεψαν και το προηγούμενο δίμηνο για τα ίδια που φοβάται και τώρα, της είπαμε να δώσει σημασία στα λόγια μας και να μην έρχεται κάθε λίγο σ' αυτή τη θέση γιατί κάπου παρακάτω θα την πατήσει. Ούτε από τα μούτρα την πήραμε, ίσα ίσα μας δούλεψε και ψιλό γαζί ότι αναρωτιόταν για τη φίλη που ήταν δίπλα της και είχε φρικάρει η καημένη, και πάλι συνεχίσαμε να τη συμβουλεύουμε... για προφύλαξη και μεταδιδόμενες ασθένειες μιλήσαμε όλες μας.....

*ΟΚ τώρα είδα το μήνυμά σου το τελευταίο, γράφαμε μαζί μάλλον!

Διαφημίσεις

Κοκκο το τι συμβουλή δίνεις εξαρτάται τι είδος γονιός είσαι. Εγω προσωπικά της συνέστησα αποχή μιας και η Αγάπη έχει ξανακάνει λάθη στο παρελθόν. Αν άλλες μανούλες δεν έχουν πρόβλημα η κόρη τους να έχει ερωτικες επαφές στα 15, 16 κλπ ας προτείνουν απλα προσοχή με προφυλακτικό αν νομίζουν οτι αυτο αρκεί

Κάθε μανούλα έχει δικαίωμα να προτείνει οτι πιστεύει για την περίπτωση της Αγάπης.. Ενα ειναι σίγουρο καμμια δεν την έκανε να νοιώθει σαν εγκληματίας (προσωπική μου άποψη αν με αυτο θα σταματήσει τις αςκοπες σεξουαλικές επαφές σε τόσο νεαρές ηλικίες και θα αποτρέψουν μια έκτρωση χαλάλι!!)

Δεν ήθελα να είμαι δεικτική σε καμία περίπτωση απλά εκνευρίζομαι όταν κάποιες φορες μιλάμε λες και εμείς λίγο ως πολύ δεν περάσαμε τέτοιες ανησυχίες, και τουλάχιστον εγώ που τολμάω να πω ότι πέρασα, είχα ανάγκη κάποιος όταν του έλεγα το πρόβλημα μου να μου εξηγεί και όχι να με παίρνει από τα μούτρα λες και είναι στο απυρόβλητο!Μακάρι το κορίτσι και όλα τα κορίτσια και αγόρια να ενημερώνται σωστά και να προφυλάσσονται πρωτίστως για τα ΣΜΝ και μετά για την εγκυμοσύνη, αλλά πρέπει και μεις λίγο να μπαίνουμε στα παπούτσια τους. Συγγνώμη που επενέβην αλλά συνέβη σε μια στιγμή αυθορμητισμού διαβάζοντας τα σχόλια...

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Κόκκο σε καταλαβαίνω αλλα να σου πω εγω άρχισα τέτοιες επαφές στα 20.... Αν και είχα φίλες που αρχίσανε νωρίτερα

Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για πιο νωρίς και πιστεύω η Αγάπη παίζει με την φωτιά!! Προσωπική μου γνώμη βοηθάει αν την εκφοβισουμε λιγάκι - με το καλο!! - γιατι πιστεύω οτι ζει σε ενα κοςμο που την κάνει να πιστεύει οτι αυτο που κάνει ειναι οκ! Και πάλι εγω προσωπικά πιστεύω οτι οσο και να την προειδοποίησαν για αρρώστιες εκτρώσεις και προφυλακτικά θα κάνει λάθος και πάλι γιατι ειναι πολυ μικρή, δεν έχει εμπειρία και δεν ακούει και πολλά 'κακά' στον κοςμο.. Μονο τα καλα του σεξ!! Οπότε αποχή αποχη αποχή και να προσπαθήσει να καταλάβει γιατι θέλει το αγόρι της σε αυτή η φάση της ζωής της

Τελωσπαντων ας ελπίσουμε οτι θα καταλάβει κάποια στιγμή!

Κοκκο το τι συμβουλή δίνεις εξαρτάται τι είδος γονιός είσαι. Εγω προσωπικά της συνέστησα αποχή μιας και η Αγάπη έχει ξανακάνει λάθη στο παρελθόν. Αν άλλες μανούλες δεν έχουν πρόβλημα η κόρη τους να έχει ερωτικες επαφές στα 15, 16 κλπ ας προτείνουν απλα προσοχή με προφυλακτικό αν νομίζουν οτι αυτο αρκεί

Κάθε μανούλα έχει δικαίωμα να προτείνει οτι πιστεύει για την περίπτωση της Αγάπης.. Ενα ειναι σίγουρο καμμια δεν την έκανε να νοιώθει σαν εγκληματίας (προσωπική μου άποψη αν με αυτο θα σταματήσει τις αςκοπες σεξουαλικές επαφές σε τόσο νεαρές ηλικίες και θα αποτρέψουν μια έκτρωση χαλάλι!!)

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα η κόρη μου ξεκινήσει τις ερωτικές της εμπειρίες στα 15 ή 16, αλλά πολύ περισσότερο δεν θα ήθελα ακόμα και στα 18-19 να τις ξεκινήσει να μη κάνει σωστές επιλογές και να μην χρησιμοποιεί προφυλάξεις!Το θέμα είναι να μπορέσω να τις το εμφυσήσω όχι τρομοκρατώντας την, συγνώμη αλλά αυτό ένιωσα εγώ προσωπικά διαβάζοντας ότι με το δάχτυλο μπορείς να μείνεις έγκυος πράγμα το οποίο αν συμβεί θα γραφτεί στα ρεκόρ γκινες οπότε χαλάλι :-P, ;ότι θα πρέπει να προσέχει...γιατί πίστεψε με, όπως δεν θέλεις και ένα παιδί που να μην προφυλάσσεται ,έτσι δεν θα θέλεις και ένα παιδί που θα έχει φοβίες και ιδεοληψίες!Γιαυτό πιστεύω ότι όλα είναι θέμα προσέγγισης και αντίληψης!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Σορυ Κόκκο αλλα αν αυτο το δάχτυλο έχει κάτι συγκεκριμένο πάνω και μετα μπαίνει μεςα καπου, σιγουρα μένεις έγκυος !!

Και εγω θα προτιμούσα να φοβηθεί η κόρη μου παρα να παει να το κάνει και να μείνει έγκυος που θα τις αφήσει χειρότερες ουλές απο μερικές ιδεοληψίες

Τελώσπαντων για αυτο είπα εξαρτάται τι γονιός είσαι και πως το βλέπεις, δεν χρειάζεται να το κάνουμε θέμα τωρα

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω και με τις 2 σας.. από την μια είναι πολύ επικίνδυνος ο συνδυασμός έφηβος και σεξ. Από την άλλη όμως παρατηρώ εδώ στο φόρουμ σε πάρα πολλά ποστ από έφηβους τρομερές φοβίες που αναρωτιέμαι αν θα ξεπεραστούν με τα χρόνια.. μέχρι και αν υπάρχει εγκυμοσύνη μετά από τρίψιμο πάνω από εσώρουχα έχουν ρωτήσει! Οπότε δε νομίζω ότι είναι σωστό να κατατρομοκρατούμε τους έφηβους για πράγματα που λίγο πολύ έχουμε κάνει. Από τη στιγμή που έφτασαν για οποιουσδήποτε λόγους να έχουν σεξουαλικές επαφές, θα πρέπει να έχουν άρτια και νηφάλια ενημέρωση, χωρίς υπερβολική τρομοκρατία.

Εμένα,πάλι,γιατί όλο αυτό μου φαίνεται "τρολλάρισμα";...

Σήμερα διάβασα το θέμα και συμφωνώ απολύτως...:rolleyes:

Το "κορίτσι" με τα χίλια πρόσωπα...:mrgreen:Σε παραδέχομαι πάντως... Το έχεις αναγάγει σε τέχνη!

Σήμερα διάβασα το θέμα και συμφωνώ απολύτως...:rolleyes:

Το "κορίτσι" με τα χίλια πρόσωπα...:mrgreen:Σε παραδέχομαι πάντως... Το έχεις αναγάγει σε τέχνη!

Νομίζω ότι αναγνωρίζω και το ύφος του συγγραφέα!!!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Νομίζω ότι αναγνωρίζω και το ύφος του συγγραφέα!!!

Και το ύφος και ο τρόπος γραφής και η επιλογή ψευδώνυμου...:rolleyes: Φίλε βρες κάτι πιο πρωτότυπο, αν και μέχρι στιγμής τσιμπάς αναγνώστες.:mrgreen:

Αυτά και αποχωρώ.

χαχαχ! Δεν πειράζει. Δώσατε χαρά σε κάποιον. Δες το έτσι.:-D

Ας ελπίσουμε οτι κάποιος από τους χιλιάδες αναγνώστες αυτού του φόρουμ, μπορεί να βοηθήθηκε......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...