Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φοβαται εναν πολυ καλο φιλο.

Recommended Posts

κοριτσια εχω κανει πολυ κακη αρχη με αυτες τις ξαδερφες.δεν ηξερα τι ειναι στην αρχη και τις γνωρισα οταν ηρθα εδω η πεθερα μου μου ελεγε απο μακρυα γιατι μεχρι και σπιτια δυαλυουν αλλα η αρχη ειχε γινει.απο πολυ νωρις επερναν το μικρο μου και το μεγαλο για καποιο διατημα 8 μηνων περιπου σχολιαζαν εμενα τα μαθαινα απ τη πεθερα ελεγαν πχ το παιδι εκανε κακα (αμεσως μετα που τον επερναν απο δω )και καλα πηγαιναν να τον αλλαξουν και το παιδι δεν ηταν και αλλα τετοια ασημαντα για καποιους οχι για μενα ομως.ερχονται 3 κορναρουν να παρουν το παιδι μες στο μεσιμερι τους δειχνω οτι ενοχλουμαι και αφτες αγρονι αγοραζουν.θελω πολυυυυυ να τις ξεφορτωθω αλλα πως???????????????δε γνωριζω αν εμεινε μονο μαζι του αλλα τον ειχε δει πολλες φορες που δεν ημουν παρουσα.

ggHRp3.png fkuPp3.png

Διαφημίσεις

γενικα εχουμε πολυ καλη σχεση ηταν παντα μαμακιας.μιλαμε παιζουμε εχει πολλες αποριες λεει τη γνωμη του μεχρι και για τα ρουχα που φοραμε ειναι παιδι με προσωπικοτητα και στο σπιτι και στο σχολειο και παντου!ζωηρο μεν σα παιδι αλλα καλο ειναι αυτο "φυτο" δεν ηθελα!!!!ειναι πρωτη φορα που τον βλεπω ετσι με καποιον.λεω να μιλησω με καποια γραμμη καταρχην για το παιδι και βλεπουμε.εθχαριστω για τις απαντησεις σας παντως κοριτσια με βοηθανε πολυ γενικοτερα!!!!

ggHRp3.png fkuPp3.png

γενικα εχουμε πολυ καλη σχεση ηταν παντα μαμακιας.μιλαμε παιζουμε εχει πολλες αποριες λεει τη γνωμη του μεχρι και για τα ρουχα που φοραμε ειναι παιδι με προσωπικοτητα και στο σπιτι και στο σχολειο και παντου!ζωηρο μεν σα παιδι αλλα καλο ειναι αυτο "φυτο" δεν ηθελα!!!!ειναι πρωτη φορα που τον βλεπω ετσι με καποιον.λεω να μιλησω με καποια γραμμη καταρχην για το παιδι και βλεπουμε.εθχαριστω για τις απαντησεις σας παντως κοριτσια με βοηθανε πολυ γενικοτερα!!!!

καλα θα κανεις.μπορει να σου πουνε κανενα τρικ για να δεις αν εχουν πειραξει το παιδι.ευχομαι να τελειωσει η αγωνια σου κ να μας ενημερωνεις,εχω μια ευαισθησια σε τετοια θεματα.μακαρι να ειναι κατι ασημαντο.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

αφου παει ηδη νηπιαγωγειο θα μπορουσες να το συζητησεις και με την νηπιαγωγο του ειδικα αν την συμπαθει. θα μπορουσε να τους κανει μια συζητηση για το που δεν επιτρεπεται να τους ακουμπανε και να δει αντιδρασεις. λογω επαγγελματος εχω συναντησει παιδια που ανοιγονται και μιλανε σε δασκαλους και καθηγητες για καποιο προβλημα ακομα κι αν εχουν αριστες σχεσεις με τους γονεις.

αν ηταν ενα ντροπαλο παιδι θα ηταν λογικο να φοβαται για πολλους και ασχετους λογους αλλα για ενα τοσο κοινωνικο παιδι νομιζω οτι χρειαζεται λιγο ψαξιμο παραπανω.

απο τοτε που γεννησα το μικρο (τοτε γνωριστικαμε)υποτιθετε αγαπησαν παααααρα πολυ τα παιδια μου και θελανε να τα κρατανε.πραγμα που δε μαρεσει και το εχω δειξει επανηλλημενες φορες παρεξηγουνται χανονται κανα 2 μηνο και μετα σα να μη τρεχει τιποτα.θελω να σταματησει αυτο αλλα δε θελω να φτασω στο σημειο να τις βρισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

ggHRp3.png fkuPp3.png

Χωρίς να θέλω να σε αποπροσανατολίσω, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό το να δώσεις σημασία σε αυτό που σου λέει το παιδί με τη συμπεριφορά του, σκέψου μήπως η δική σου άρνηση καθρεπτίζεται στην άρνησή του.

Μήπως δηλαδή το παιδί καταλαβαίνει τη δική σου δυσαρέσκεια και απλά "συμμορφώνεται" (βαριά λέξη αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και δε μου ρχεται άλλη) στη δική σου διάθεση και επιλογή.

Όπως και να χει όμως, εφόσον κι εσένα δε σου κάθεται κάτι καλά (και το ένστικτό μας είναι πάντα καλό καμπανάκι) κι εκείνου του ξυνίζει συζήτα το με τον άντρα σου και περιορίστε τις επαφές χωρίς την παρουσία σας. Αυτό δε που μου κάνει περισσότερη εντύπωση είναι η στάση της πεθεράς σου που προς τιμήν της δείχνει να αναγνωρίζει πως κάτι δεν πάει καλά με αυτούς τους ανθρώπους. Κοινώς βαράνε πολλά καμπανάκια κάνε κάτι γιαυτό, ακόμη κι αν πρόκειται απλά για υπερβολή.

Όποτε θέλουν μπορούν να έλθουν να δουν τα παιδιά στο σπίτι σου.

FLcUp3.png0BQfp3.png

απο τοτε που γεννησα το μικρο (τοτε γνωριστικαμε)υποτιθετε αγαπησαν παααααρα πολυ τα παιδια μου και θελανε να τα κρατανε.πραγμα που δε μαρεσει και το εχω δειξει επανηλλημενες φορες παρεξηγουνται χανονται κανα 2 μηνο και μετα σα να μη τρεχει τιποτα.θελω να σταματησει αυτο αλλα δε θελω να φτασω στο σημειο να τις βρισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Δεν καταλαμβαίνω γιατί τους έδινες το παιδί αν καλά καλά δεν τις ήξερες κιολας!

Γιατί να τις βρίσεις? Πες απλά δεν θέλω τα παιδιά να μου κρατάνε άλλοι, ευχαριστώ δεν χρειάζομαι baby-sitting, προτιμώ μόνο εμείς και η γιαγιά να τα κρατάμε σε αυτή την ηλικία για να μην μπερδευτούν, να μην ζηλεύουν κλπ και ότι και να σου λενε λεγε ευχαριστώ αλλα δεν είναι καλή ιδέα - θα το πάρουν το νόημα στο τέλος και να μην το παρουν τι σε νοιάζει? Απλά μην τους δίνεις τα παιδιά.

Εχω αφήσει παιδιά μόνο σε γιαγιάδες και έλαχιστες φορές σε φίλους που ξέρω χρόνια. Το παιδί δεν είναι παιχνίδι να ρθουνε να το πάρουνε για λίγο ειλικρινά δεν το καταλαμβαίνω γιατί να θέλουν τόσο πολύ. Αυτό και μόνο θα με παραξένευε.

Διαφημίσεις

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Προφανώς κάτι έχει γίνει. Μόνη σου είπες ότι με όλους τους άλλους το παιδί είναι κοινωνικό. Για να τρέχει να κρυφτεί με την υποψία και μόνο ότι μπορεί να είναι αυτός όταν χτυπάει το κουδούνι, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εγώ στη θέση σου θα έλεγα στην ξαδέρφη ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το φόβο του παιδιού κι ότι απο το να το τρέχετε σε παιδοψυχολόγο, καλύτερα να μην έρχεστε σε επαφή μαζί με το παιδί. Δες το και σαν μια καλή δικαιολογία για να ξεκόψετε.

Δεν χρειάζεται να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Και μόνο στατιστικά να το δεις, τα περισσότερα παιδιά κακοποιούνται σεξουαλικά από άτομα του στενού οικογενειακού τους περιβάλλον που είναι υπέρ άνω κάθε υποψίας. Μπορεί κάποιες να με πείτε υπερβολική, αλλά τόσα έχουμε ακούσει. Φύλαγε τα ρούχα σου.

Συμφωνω 100%!!

Χαρουλα για πιο λογο αφηνες τα παιδακια σου εκει??

Εγω παντως ειμαι παρα πολυ καχυποπτη με κατι τετοια.Η κορη μου μονο με τη μαμα μου ειναι οταν λειπω στη δουλεια.Δεν εχει μεινει βραδυ αλλου ποτέ,ουτε σε γιαγιαδες.Και δεν την αφηνω ουτε στην κουνιαδα μου που μου την ζηταει για παρεα μονη της.

Και με τις ιδιες μου τις αδερφες αν κατι δεν μου αρεσει γινεται χαμός,μας ακουει η γειτονιά.

Ισως δεν επρεπε να βλεπω ειδησεις γιατι εχω επηρεαστει,αλλά φυλαγε τα ρουχα σου....

Μακαρι να μην ειναι τιποτα,μην ξαναφησεις ποτε το παιδι σου στα ξαδερφια σου,και απομακρυνε τον ξαδερφο απο τον γιο σου,και τιποτα να μην εχει γινει εφοσων δεν τον θελει μη το πιεζεις.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Να φτασεις σε σημειο να τις βρισεις........:?

Για τα παιδια σου μιλαμε.

Πως μπορεις και τα αφηνεις σε ατομα που αντιπαθεις???

Σοβαρα μιλας τωρα,αφηνεις να σου παιρνουν τα παιδια για να μην παρεξηγηθουν μαζι σου???:shock:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Χαρούλα κι εγώ συμφωνώ.

Όντως δε χρειάζεται να βρίσεις κανέναν. Απλά δεν αφήνεις τα παιδιά. Εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι, γιατί πολύ απλά ό,τι και να γίνει εσύ έχεις την ευθύνη της ασφάλειας και της ευημερίας των παιδιών σου. (εσύ κι ο άντρας σου εννοώ ως γονείς).

Εκείνος τι λέει για όλα αυτά;

FLcUp3.png0BQfp3.png

στην αρχη ειπα μιας και ειναι το σοι του συζυγου να μην παω κοντρα εγω.αυτο πριν μιλησω με την πεθερα μου.πιο πανω ειπα καναμε κακη αρχη δε φανταστηκα τετοια διασταση σαφως ειναι δικο μου λαθος.βραδυ δεν εχουν κοιμηθει εκτος μονο 1 βδομαδα στη μητερα μυ γτ ημουν στο νοσοκομειο απο εξωμητριο.το συζητησα με το συζυγο και συμφωνει να σταματησουμε τις επαφες.θα σας ενημερωσω.

ggHRp3.png fkuPp3.png

Κατι τετοιο υπεθεσα και σε ρωτησα....

ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

Αν παρεξηγηθουν,ξυδακι να τους περασει.Δεν το καταλαβα;Τι ειναι τα παιδια;

Κουκλες;Και τα παιρνουμε με το ετσι θελω;Εφοσον δεν σ΄αρεσει μιλα.

Αφου δεν τους γουσταρεις πως αφηνεις να τα παιρνουν; Ο αντρας σου αληθεια τι λεει γι΄αυτο;

Την επομενη φορα μπορεις πολυ απλα να τους πεις ο μικρος εχει φοβιες και δεν τον αφηνω ξανα μονο.

Στην τελικη ας παρεξηγηθουν να ηρεμησεις.

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε δε σε στήσαμε στον τοίχο, απλά ενισχύσαμε αυτό που σκέφτεσαι. Δε χρειάζεται ενοχή, δράση χρειάζεται και μπράβο σου που αφουγκράζεσαι τα παιδιά σου.

Πάντως πραγματικα΄είναι πολύ δύσκολο όταν δε θέλεις να χαρακτηριστεί ως η κακιά νύφη. Αλλά καλύτερα ξίδι εκείνες παρά φαρμάκι εσύ.

Θα περιμένουμε νέα. Καλό κουράγιο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Όντως δε χρειάζεται να βρίσεις κανέναν. Απλά δεν αφήνεις τα παιδιά. Εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι, γιατί πολύ απλά ό,τι και να γίνει εσύ έχεις την ευθύνη της ασφάλειας και της ευημερίας των παιδιών σου. (εσύ κι ο άντρας σου εννοώ ως γονείς).

Εκείνος τι λέει για όλα αυτά;

Καλησπέρα.

Καταρχήν, θα συμφωνήσω με το παραπάνω. Ποιά είναι η θέση του άντρα σου? Μετά, δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν.

Καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν μπορείς ν' αποδείξεις τίποτα ούτε να κατηγορήσεις κάποιον χωρίς αποδείξεις ούτε εύκολα να διαταράξεις τις συγγενικές σχέσεις.

Μπορείς όμως με χαμόγελο και ελαφρύ υπονοούμενο να πεις : Ο μικρός ΔΕΝ θέλει να σας δει κι αντιδρά πολύ ακραία. Τι περίεργο βρε παιδί μου, με ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ δεν είναι έτσι... Μέχρι να βρω τι συμβαίνει (χαριτολογείς) με το παλιόπαιδό μου... γιατί ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ... δεν θέλω να φεύγει μακρυά από μένα ή τον πατέρα του.

Επί της ουσίας τώρα... του όποιου γεγονότος...

Χαρούλα μου, επειδή ο γιος μου μοιάζει πολύ με τον δικό σου - είναι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, εκδηλωτικός, έχει την άνεση του λόγου, κ.λ.π. κ.λ.π κ.λ.π. ΑΝ έβλεπε τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κι άνοιγε λαγούμι για να ΚΡΥΦΤΕΙ απ' αυτόν, θ' ανησυχούσα πάρα μα πάρα πολύ.

Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε μέντιουμ αλλά ως μάνα τώρα κι ως παιδί που ήμουνα κάποτε... αν και θέλω ν' αποφεύγω να είμαι απόλυτη ή αφοριστική... να σου πω ότι πιστεύω ότι στο παιδάκι σου έχουν φερθεί άσχημα. Δεν είναι μόνο η σεξουαλική κακοποίηση (φυσικά και δυστυχώς υπάρχει κι αυτή) αλλά και πολλά άλλα ενδεχόμενα : Να έχουν προσπαθήσει να το παίξουν γονείς του, να το έχουν μαλώσει άσχημα λεκτικά, να το έχουν δείρει, να έχουν απαξιώσει στα μάτια του εσάς, να το έχουν ως μασκώτ και να το βάζουν να κάνει γελοιότητες κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Σίγουρα πάντως, κάτι συμβαίνει.

Μην σε παραξενεύει ότι το παιδί δεν σου μιλάει. Τα "κακοποιημένα" - με οποιονδήποτε τρόπο - παιδιά ζουν μέσα στον θυμό, την ανασφάλεια, τον φόβο και την ενοχή.

Ταπεινή μου συμβουλή : Εξαφάνισέ τους (έστω και προσωρινά) από την ζωή του παιδιού και μην το πιέζεις - στη παρούσα φάση - να σου πει τίποτα.

Και παρ' ότι δεν είμαι της νέας τακτικής/μόδας... να πηγαίνουμε για τα πάντα στους ψυχολόγους, νομίζω πως θα έπρεπε να δείτε έναν παιδοψυχολόγο. Με διάφορα τεχνάσματα και τεχνικές, ακόμα κι από τις ζωγραφιές του παιδιού, θα καταλάβει πολλά.

Ελπίζω να μην με παρεξήγησες και να κατάλαβες ότι σου μίλησα με αγάπη κι ενδιαφέρον. Κι ειλικρινά εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν (ΜΑΚΑΡΙ να είμαι υπερβολική στις εικασίες/σκέψεις μου).

Θα περιμένω με αγωνία να διαβάσω ότι νεώτερο έχεις. Δώσε πολλά φιλιά και αγκαλιές στον πιτσιρίκο σου. Για όποιον λόγο και να έχει φοβηθεί, το έχει μεγάλη ανάγκη.

καλημερα κοριτσια.δε παρεξηγηθηκα αλιμονο αν δεν ηθελα αποψεις δε θα τις ζηταγα.οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη ειδικα απο γονεις σε γονεις!!!!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι ο μικρος 2,5 ετων τους θελει.του αρεσει να πηγαινει.ο συζυγος συμφωνει μαζι μου δεν εχω προβλημα μαζι του.απλα δε θελω καβγαδες θα προτιμουσα οτι ειναι να γινει να γινει με ομορφο τροπο και ειμαι της αποψης να μιλησει ο ιδιος ο αντρας μου που ειναι και απ το ιδιο σοι μηπως καταλαβουν οτι δεν το κανουμε απο κακια αλλα υπαρχει αμεση αναγκη απομακρυνσης!!!!!!!!!!απλα οσες φορες εχω δειξει ενοχλημενη,κατι μεσημερια που ερχονται και δε σκεφτονται αν θελουμε να κοιμηθουμε να ηρεμησουμε η να κανουμε οτι αλλο θελουμε anyway σπιτι μας ειμαστε:!::!::!::!: η οταν λερωνετε ο μικρος και κρατανε τα φορμακια να τα πλυνουν λες και μανα να τα πλυνει δεν εχει το παιδι:!::?::twisted: μπορει να ειμαι υπερβολικη με καποιες λεπτομεριες αλλα εχω κανει πολυ υπομονη και εχω μαζεψει αρκετα:evil:.

ggHRp3.png fkuPp3.png

οσο για το τι ζωγραφιζει το παιδι που ειπε η κοπελα πιο πανω(επηδη πιστευω κι εγω στα χρωματα και στις ζωγραφιες οτι αντικατοπτριζουν την ψυχολογια)ο γιος μου ζωγραφιζει την οικογενεια μας και το σπιτι μας συνεχεια με απολυτη ακριβεια,πχ δεν εχουμε σκεπη εχουμε ταρατσα(πλακα) για αλλο οροφο πανω.κανει σπιτι χωρις σκεπη (με ειχε ρωτησει και η δασκαλα γιατι ολα τα παιδια κανουν στα σπιτακια το κλασικο τριγωνο για σκεπη)2 δεντρα που εχουμε τα κανει, ζηταει απο μενα να του φτιαξω τις κοτουλες μας(εξοχη εδω)και ζωγραφιζει κ εμας χαρουμενους και λεει"ειμαστε μια ωραια οικογενεια" οταν τον εχω μαλωσει φτιαχνει εμενα κι εκεινον,εμενα θυμωμενη και αυτον να κλαιει και οταν του εξηγω οτι τον μαλωνω γιατι φοβαμαι οτι θα παθει κακο οταν κανει επικυνδυνα πραγματα για αυτον και τον αδερφο του (γιατι μονο τοτε εχω προβλημα)τοτε πολλες φορες μου φερνει τη λυπημενη ζωγραφια με μας να μας κανω χαρουμενους:-(.τα χρωματα ειναι φωτεινα χαρουμενα κοκινο κιτρινο πρασινο μοβ ροζ πορτοκαλι δε χρησιμοποιει μαυρα γκρι καφε οταν δε χρειαζετε.και γενικα εχει πολες ευαισθησιες θελει το χουχουλιασμα ζηταει τον αδερφο του οταν αυτος λειπει και βλεπω μια μελαγχολια οταν του λεω οτι ειναι εκει.κατα τα αλλα δεν εχει προβλημα συμπεριφορας και φιλοτιμο ειναι και να δωσει και να βοηθησει και μενα στις δουλειες και το πατερα τ στο κηπο μαζευει μονο του παιχνιδια ρουχα απλυτα (με λιγο σπρωξιμο πολλες φορες αλλα το κανει εξαλου μικρος ειναι ακομα)

ggHRp3.png fkuPp3.png

καλημερα κοριτσια.δε παρεξηγηθηκα αλιμονο αν δεν ηθελα αποψεις δε θα τις ζηταγα.οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη ειδικα απο γονεις σε γονεις!!!!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι ο μικρος 2,5 ετων τους θελει.του αρεσει να πηγαινει.ο συζυγος συμφωνει μαζι μου δεν εχω προβλημα μαζι του.απλα δε θελω καβγαδες θα προτιμουσα οτι ειναι να γινει να γινει με ομορφο τροπο και ειμαι της αποψης να μιλησει ο ιδιος ο αντρας μου που ειναι και απ το ιδιο σοι μηπως καταλαβουν οτι δεν το κανουμε απο κακια αλλα υπαρχει αμεση αναγκη απομακρυνσης!!!!!!!!!!απλα οσες φορες εχω δειξει ενοχλημενη,κατι μεσημερια που ερχονται και δε σκεφτονται αν θελουμε να κοιμηθουμε να ηρεμησουμε η να κανουμε οτι αλλο θελουμε anyway σπιτι μας ειμαστε:!::!::!::!: η οταν λερωνετε ο μικρος και κρατανε τα φορμακια να τα πλυνουν λες και μανα να τα πλυνει δεν εχει το παιδι:!::?::twisted: μπορει να ειμαι υπερβολικη με καποιες λεπτομεριες αλλα εχω κανει πολυ υπομονη και εχω μαζεψει αρκετα:evil:.

Εξακολοθεί να μου φαινεται παράξενο το σκηνικό.

Τι σημαίνει στο μικρό αρέσει να πηγαίνει? Τον στέλλεις μόνο του στις ξαδέλφες?

Αν εχεις ανησυχίες ότι έγινε κάτι καλύτερα να σταματήσει και αυτό.

Και ότι το παιδί θέλει να πηγαίνει δεν είναι πρόβλημα.

Φιλικά το λέω, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανησυχείς υπερβολικά για το αν θα σε παρεξηγήσουν. Από την μια εκνευρίζεσαι και από την άλλη δεν λες και τίποτα.

Πες ευγενικά αν θέλεις -σας παρακαλώ πέρνετε ένα τηλ. πριν να ρθείτε, και αποφύγετε τα μεσημέρια γιατί είναι η ώρα που ξεκουραζόμαστε - κοιμώμαστε και μετά χαλάει το πρόγραμμα των παιδιών αν κάνουν κάτι άλλο. Πες δεν θέλω να χωρίζω τα παιδιά, ελάτε εδώ αν θέλετε να παίξετε, έτσι δεν θα έχουν και φορμάκια να κρατήσουν!

Πρέπει να ξερεις τι ανέχεσαι και τι όχι και αφού δεν έχεις πρόβλημα με τον σύζυγο ή πεθερά να το λες ΚΑΘΕ φορά να μην κάνεις καμια υποχώρηση όσο αφορά τα παιδιά και δεν χρειάζονται καυγάδες. Αν παρεξηθεί πες απλά ειλικρινά λυπάμαι που το παίρνεις στραβά δεν είναι προσωπικό είναι αυτό που νομίζω καλύτερο για τα παιδιά.

Μίλα με το παιδί σου, χωρίς να το αποπάρεις για να μάθεις αν έγινε κάτι.

εννοω οτι οταν ερχονται ο μικρος ειναι χαρουμενος και λεει παμε παμε γιαγια βολτα και βλεπω οτι περναει καλα γι αυτο και δεν πηρα μετρα αμεσως κακως οπως φανηκε.θα το κωψω απο σημερα κιολας η οταν ξαναρθουν τελοςπαντων.ο συζυγος θα το κανει βασικα.θα σας ενημερωσω για αντιδρασεις.

ggHRp3.png fkuPp3.png

ζηταει τον αδερφο του οταν αυτος λειπει και βλεπω μια μελαγχολια οταν του λεω οτι ειναι εκει.κατα τα αλλα δεν εχει προβλημα συμπεριφορας

Μα φυσικά! Γιατί το παιδάκι να έχει πρόβλημα συμπεριφοράς μέσα στο σπίτι? Δεν έχει πρόβλημα με σας!

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνετε άμεσοι και ξεκάθαροι με τους συγγενείς. Η έντονη δυσαρέσκεια του παιδιού δεν χωράει καθυστερήσεις.

λοιπον μηλησα με τη γραμμη παιδιων εφηβων και μου ειπαν να κανω απλες ερωτησουλες καταρχην στο παιδι να μαθουμε αν εχει συμβει κατι οχι πολυπλοκες του τυπου σε μαλωσε κανεις κτλ..μετα να του ξεκαθαρισω οτι αφου δε θελεις να πας κανενας δε θα σε παρει απο δω και να κρατησω αυτη τη σταση για να δουμε πως θα παει χωρις τεσταρισματατα μετα απο καιρο να δουμε αν του εχει περασει.απ την αλλη με τον αντρα μου ειπαμε να μιλησει με το θειο του πρωτα να του εξηγησει οτι εχουμε προβλημα με το παιδι και δε θελουμε να χωριζουμε και τα αδερφια και για τις μεσιμεριανες ενοχλητικες επισκεψεις που ειναι πιο λογικος και ξερει οτι οι κορες του ειναι σα τη πρωην γυναικα του (μανα τους)οποτε πως θα τις χειριστει καλυτερα απο μας.αν δε πετυχει κι αυτο μας βλεπω να σκοτωνομαστε δε με πειραζει αν θα γινω κακη νυφη,η πεθερα μου με θελει και ξερει και τι ρολο βαρανε κι αυτες.

ggHRp3.png fkuPp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...