Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kinkajoujou κανείς δεν λέει 'καλά να πάθουν'. Μην δίνεις τέτοια διάσταση....Φυσικα φταίνει και οι άντρες, και η αστυνομία και το κράτος γενικότερα και όλοι μας....αυτό όμως δεν τις κάνει λιγότερο υπεύθυνες.

missirlou μου, φταίνε ΚΥΡΙΩΣ οι άντρες μας, η αστυνομία και το κράτος γενικότερα και όλοι ΜΑΣ... γιατί αν είχαμε πράξει ορθά όλοι ΕΜΕΙΣ, δεν θα είμαστε εδώ να συζητάμε τώρα (τουλάχιστον, σ' αυτή την έκταση).

Εξάλλου, στις δίκες δεν δίνονται οι ίδιες ποινές σε όλους τους ενόχους, υπάρχουν και τα "ελαφρυντικά". Ακόμα κι αν έχουμε ενστάσεις για το πως κατέληξαν αυτές οι γυναίκες εκεί, για τους άντρες μας δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.

Κι ένας ήδη πλούσιος γιατρός (που ανέφερες προηγουμένως) που απομυζά τους ασθενείς του δεν έχει καμία σχέση με το τελειωμένο κοριτσάκι που για να βρει τη δόση του πηγαίνει με το κάθε ευηπόληπτο κατακάθι.

Πες μου, μπορείς να φανταστείς τι ποιότητα ανθρώπου μπορεί να συνευρεθεί μ' έναν ετοιμοθάνατο? Και όχι, δεν είναι όλοι οι πελάτες τους κομμάτια... Δεν μιλάω για τις άλλες "μορφές" πορνείας, εκεί διαφοροποιούνται κάπως τα πράγματα.

Εγω παντως στον αντρα μου εχω πει πολυ σοβαρα απο παλαιοτερα οτι αν ποτε με απατησει τουλαχιστον να παρει προφυλαξεις.Καλιο κερατας παρα αρρωστος!!!!

Παντως πιστευω οτι οσο φταινε οι κοπελες αν δεν γνωριζαν αλλο τοσο φταινε και οσοι πηγαν μαζι τους χωρις προφυλαξεις!Εδω βουιζει ο κοσμος για τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και πρεπει να χρησιμοποιουμε προφυλακτικο ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Αυτοι οι αντρες τι σκεφτοντουσαν???Μαλλον τιποτα...

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και ολοι γνωριζουν οτι η καλυτερη προληψη ειναι η αποχη.Απο τη στιγμη που αποφασιζουμε να εχουμε ενεργη σεξουαλικη ζωη ειμαστε "υποψηφιοι"για τετοια νοσηματα.Οσο περισσοτερους σεξουαλικους συντροφους εχει καποιος/α τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες.Αυτα τα ξερουν (πιστευω)ολοι οι ανθρωποι ανω των 12 ετων.

Και οταν αποφασιζει ενας αντρας να παει με μια γυναικα-κοριτσι που το προσωπο της φωναζει ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ τι περιμενει?

συγνώμη, λάθος μου....δικό σου ήταν το ποστ

http://elawyer.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

''Το 2007, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης αποφάσισε να "βγάλει τις μάσκες", όπως είπε, από τους εγκληματίες και πέρασε μια νομοθετική διάταξη, σύμφωνα με την οποία ο εισαγγελέας έχει τη δυνατότητα να δημοσιοποιεί στοιχεία κατηγορουμένων, με το εξής σκεπτικό που αποτελεί νομοθετικό κείμενο: "Η δημοσιοποίηση αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων (N.3625/2007). ''

Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με...είναι και αργά...:)

Aχαχαχα, έχεις δίκιο. Όντως είναι αργά :D:oops: ξεχνάω και τι βάζω.

Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι μεταξύ άλλων: τα δεδομένα που αφο ρούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρο−

νήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθή σεις,

στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην

υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή,

στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες. Αυτών των τελευταίων μόνο επιτρέπεται η δημοσιοποίηση υπό ορισμένες προϋποθέσεις (προστασία κοινού). Πχ ένα πολύ απλοϊκό παράδειγμα: συνελήφθη και παραπέμφθηκε (δεδομένο σχετικό με ποινική δίωξη) ο Χ για απαγωγή ανηλίκου (ώστε να ενημερωθούν οι γονείς και να προστατευθούν τα ανήλικα). Όχι όμως: συνελήφθη ο Χ, μαύρος (φυλετική προέλευση), βουδιστής (θρησκευτική πεποίθηση), συνδικαλιστής για απαγωγή ανηλίκου. Για αυτά τα δεδομένα δεν ισχύει η εξαίρεση, και θεωρώ ότι θα έπρεπε να εφαρμόζεται ο υπόλοιπος νόμος, που επιτασσει αναλογικότητα στην επεξεργασία δεδομενων (μόνο ο,τι ειναι αναγκαίο).

Εδώ μάλιστα, ο elawyer λέει ότι δεν αρκεί εισαγγελική διάταξη για τη διάδοση δεδομένων υγείας.

http://elawyer.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Δεν τα έχει βάλει κανείς αδιακρίτως όλους τους οροθετικούς, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν μολύνθηκαν, ούτε με όλες τις ιερόδουλες. Αλλά, το να γνωρίζεις ότι πάσχεις από ανίατη θανατηφόρα σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια και να κάνεις ελεύθερο σεξ, κατ' επάγγελμα ή μη, δεν εχει σημασία, είναι αδίκημα κακουργηματικού βαθμού και τιμωρείται ως τέτοιο. Η οργή και η αγανάκτηση είναι φυσικά δικαιολογημένες, σαν πρώτες αντιδράσεις, αλλά το να καθιστούμε 10-20 γυναίκες αποδιοπομπαίους τράγους, λες και με αυτό τον τρόπο θα εκλείψει οριστικά το φαινόμενο, δεν έχει λογική, κατά την άποψή μου.

Διαφημίσεις

Τέσπα, νομίζω ότι το κούρασα στο προηγούμενο ποστ. Συγγνώμη (είναι και αργά).

Εμένα απλώς με ξάφνιασε/απογοήτευσε αυτή η δημοσιοποίηση. Τουλάχιστον ας βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία, δηλαδή (α) να πάνε όλοι για εξέταση, μπας και προλάβουμε θύματα και (β) να ταρακουνηθούν όλοι, αντρες - γυναίκες, για τη χρήση προφυλακτικού. Μα πού πάνε εν έτει 2012 χωρίς σκουφάκι;;;; Είτε με ιερόδουλες είτε όχι.

Όσο το σκέφτομαι το θέμα τόσο καταλήγω πως μακάρι να δημοσιεύσουν και τα ονόματα όσων πήγαν για εξέταση μετά το γεγονός.....α σιχτίρ πια με τους ανώμαλους....σκεφτείτε λίγο ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ανώμαλοι δε θα υπήρχε και η πορνεία και δε θα εκμεταλλεύονταν κανένας καμμιά γυναίκα....αυτά τα ανθρώπινα κουφάρια που είδα εγώ στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα των ανώμαλων.........και ειλικρινά ίσως να είναι και οι μόνοι φταίχτες.........

Αυτόφωρο περνάς μόνο αν σε συλλάβουν επ' αυτοφώρω να εγκληματείς (εξ ου και η λέξη). Κάτι που δεν ισχύει για καμία από τις εν λόγω γυναίκες. Τους έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες και τους δόθηκε διορία για να απολογηθούν. Από νομικης πλευράς, σε αυτή τη φάση της ποινικής διαδικασίας βρίσκονται.
ναι, έχεις δίκιο. ¨Ετσι είναι λογικά.

missirlou μου, φταίνε ΚΥΡΙΩΣ οι άντρες μας, η αστυνομία και το κράτος γενικότερα και όλοι ΜΑΣ... γιατί αν είχαμε πράξει ορθά όλοι ΕΜΕΙΣ, δεν θα είμαστε εδώ να συζητάμε τώρα (τουλάχιστον, σ' αυτή την έκταση).

Εξάλλου, στις δίκες δεν δίνονται οι ίδιες ποινές σε όλους τους ενόχους, υπάρχουν και τα "ελαφρυντικά". Ακόμα κι αν έχουμε ενστάσεις για το πως κατέληξαν αυτές οι γυναίκες εκεί, για τους άντρες μας δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.

Κι ένας ήδη πλούσιος γιατρός (που ανέφερες προηγουμένως) που απομυζά τους ασθενείς του δεν έχει καμία σχέση με το τελειωμένο κοριτσάκι που για να βρει τη δόση του πηγαίνει με το κάθε ευηπόληπτο κατακάθι.

Πες μου, μπορείς να φανταστείς τι ποιότητα ανθρώπου μπορεί να συνευρεθεί μ' έναν ετοιμοθάνατο? Και όχι, δεν είναι όλοι οι πελάτες τους κομμάτια... Δεν μιλάω για τις άλλες "μορφές" πορνείας, εκεί διαφοροποιούνται κάπως τα πράγματα.

:)....είσαι γλυκύτατη , μη χαίρεσαι, δεν σε κολακεύω :cool:....Το βλέπεις (κατά την άποψη μου πάντα) από την εντελώς ρομαντική του πλευρά. Ακόμη και η χειρότερη κατάσταση έχει και τη ρομαντική πλευρά, πιστεύω.

Το έχεις 'δέσει ' στο μυαλό σου ότι ο πελάτης θα είναι ευυπόληπτος ενώ εγώ ότι ο πελάτης θα είναι ο επιπόλαιος 15άρης στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ισως για αυτό διαφωνούμε. Επίσης δεν διαχωρίζω τις μορφές πορνείας ...όποιες και αν είναι τα πάθη σε οδηγούν εκεί...και το ένα φέρνει το άλλο.

Όσοι συνευρέθησαν με 'τελειωμένα κοριτσάκια' είναι και αυτοί 'τελειωμένοι' για εμένα....είτε νοητικά, είτε συναισθηματικά, είτε ανθρωπιστικά. Κανέναν δεν δικαιολογώ και αν ήταν γιος μου εγώ πρώτη θα ζήταγα συγνώμη από την κοινωνία για τα λάθη μου. Για το 'άντρας μου', ούτε εγώ το συζητώ :evil:.....

Όμως δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω....Αν ήξεραν, δεν μπορώ....Δικαιολογώ ίσως τη χρήση ναρκωτικών, ίσως την πορνεία αλλά όχι το να διασπείρουν τον ιό.

Αν αρχίσω με τις δικαιολογίες περί ατυχιών που έχουν στη ζωή τους οι άνθρωποι, ίσως βρω και δικαιολογίες για αυτά τα τομάρια που πήγαν μαζί τους. Και αυτοί καποια ατυχία θα έχουν για να είναι τέτοια ζώα.....

Ένα ελαφρυντικό θα μπορούσε να είναι η χρήση ουσιών, η παρατημένη από πατέρα κοπέλα κλπ αλλά επίσης άλλο ένα θα ήταν ο παρατημένος από μητέρα, ο ψυχικά άρρωστος. Ή θα δικαιολογήσω και τις δύο πλευρές ή κανέναν.

Και αν είναι αλήθεια;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/m-ilieva.html#more

Αν είναι αλήθεια, που δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι παραπάνω από λυπηρό....

Δεν τα έχει βάλει κανείς αδιακρίτως όλους τους οροθετικούς, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν μολύνθηκαν, ούτε με όλες τις ιερόδουλες. Αλλά, το να γνωρίζεις ότι πάσχεις από ανίατη θανατηφόρα σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια και να κάνεις ελεύθερο σεξ, κατ' επάγγελμα ή μη, δεν εχει σημασία, είναι αδίκημα κακουργηματικού βαθμού και τιμωρείται ως τέτοιο. Η οργή και η αγανάκτηση είναι φυσικά δικαιολογημένες, σαν πρώτες αντιδράσεις, αλλά το να καθιστούμε 10-20 γυναίκες αποδιοπομπαίους τράγους, λες και με αυτό τον τρόπο θα εκλείψει οριστικά το φαινόμενο, δεν έχει λογική, κατά την άποψή μου.
συμφωνώ με όλα. Απλά δεν τα έχω βάλει με τις γυναίκες, δεν θεωρώ ότι πιάστηκαν και λύθηκε το πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι και αυτές οι γυναίκες έχουν ευθύνη.

Τουλάχιστον ας βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία, δηλαδή (α) να πάνε όλοι για εξέταση, μπας και προλάβουμε θύματα και (β) να ταρακουνηθούν όλοι, αντρες - γυναίκες, για τη χρήση προφυλακτικού. Μα πού πάνε εν έτει 2012 χωρίς σκουφάκι;;;; Είτε με ιερόδουλες είτε όχι.

ακριβώς και καλό σας βράδυ :)

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαβαζω τοση ωρα για την απειλη αυτων των ιεροδουλων για τη δημοσια υγεια και ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω. Ποια απειλη ρε κοριτσια; Απειλη ειναι μονο για τους ανεγκεφαλους. Ετσι οπως το διαβασα το αρθρο λες και αυτες οι ιερουδουλες ειναι φορεις καποιας μολυσματικης ασθενειας που κολλαει με τον αερα!!Καλα που δεν τις κρεμασανε και κουδουνια οπως κανανε στην αρχαιοτητα στους λεπρους...

Ειλικρινα δεν τις θεωρω δημοσια απειλη! Βεβαια δεν λεω πως δεν φταινε εφοσον το γνωριζαν-φταινε και για αυτο πρεπει να λογοδοτησουν στην δικαιοσυνη αλλα οχι και απειλη της δημοσιας υγειας!! Με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να δημοσιοποιηθουν και ολα τα στοιχεια των πελατων τους που βρεθηκαν και αυτοι οροθετικοι!!Μα καλα ποιος νοημων ανθρωπος πηγαινει χωρις προφυλαξη με ιεροδουλες και μαλιστα ναρκομανεις!!Ελεος δηλαδη!!

Και γενικα δηλ. ποιος πηγαινει χωρις προφυλαξη με καποιον που δεν ξερει ή ακομα και που ξερει και που εχει σχεση μαζι του λιγο καιρο.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαβαζω τοση ωρα για την απειλη αυτων των ιεροδουλων για τη δημοσια υγεια και ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω. Ποια απειλη ρε κοριτσια; Απειλη ειναι μονο για τους ανεγκεφαλους. Ετσι οπως το διαβασα το αρθρο λες και αυτες οι ιερουδουλες ειναι φορεις καποιας μολυσματικης ασθενειας που κολλαει με τον αερα!!Καλα που δεν τις κρεμασανε και κουδουνια οπως κανανε στην αρχαιοτητα στους λεπρους...

Ειλικρινα δεν τις θεωρω δημοσια απειλη! Βεβαια δεν λεω πως δεν φταινε εφοσον το γνωριζαν-φταινε και για αυτο πρεπει να λογοδοτησουν στην δικαιοσυνη αλλα οχι και απειλη της δημοσιας υγειας!! Με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να δημοσιοποιηθουν και ολα τα στοιχεια των πελατων τους που βρεθηκαν και αυτοι οροθετικοι!!Μα καλα ποιος νοημων ανθρωπος πηγαινει χωρις προφυλαξη με ιεροδουλες και μαλιστα ναρκομανεις!!Ελεος δηλαδη!!

Και γενικα δηλ. ποιος πηγαινει χωρις προφυλαξη με καποιον που δεν ξερει ή ακομα και που ξερει και που εχει σχεση μαζι του λιγο καιρο.

Ξερεις ποσοι εφηβοι εχουν επαφες χωρις προφυλακτικο?Ανεγκεφαλοι?Οκ ας τους πουμε ανεγκεφαλους....ακομα κι ετσι εγω δε μπορω να πω για το δεκαεξαχρονο καλα να παθεις τοσο απλα σε ενα τετοιο θεμα.

Διαφημίσεις

Αν εβγαιναν και ελεγαν απο το κελπνο οτι πχ οι 7 ή οι 8 στις 10 παρανομα εκδιδομενες εχουν ειτζ ..πιστευω ο καθε νοημων πελατης θα πηγαινε να εξεταστει οπως και τωρα..ας ελεγαν και τις πιατσες τους..ή τους παρανομους οικους

Αυτη η ξεφτιλα εμενα δεν μου αρεσε

Ο συζυγος που πηγαινει χωρις προφυλακτικο(αλλα και με προφυλακτικο) με παρανομα εκδιδομενη γυναικα ...σιγουρα θα ειναι σε πολλα αλλα επιπεδα επικυνδυνος για την οικογενεια του

p7z6p3.pngsQqep3.png

Θα συμφωνούσα με όλο αυτό το ξεφώνημα, μόνο αν την ίδια αντιμετώπιση είχαν και οι πελάτες που έπεσαν "θύματα" των συγκεκριμένων γυναικών. Που, βασικά, για μένα, θύματα της βλακείας που τους δέρνει, έπεσαν. Πώς είναι δυνατόν, εν έτει 2012, να υπάρχουν άντρες που ζητούν ελεύθερο σεξ με ιερόδουλες? Δηλαδή, πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι, εφόσον η συγκεκριμένη ιερόδουλη υποβάλλει τον εαυτό της σε αυτή τη διαδικασία, προφανώς γνωρίζει ότι η ίδια δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει? Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, γιατί να μη θεωρούνται και εκείνοι εξίσου, αν όχι και περισσότερο, επικίνδυνοι, για τη δημόσια υγεία? Διότι, η ιερόδουλη έχει τη στάμπα. Όταν έχεις επαφή μαζί της, γνωρίζεις τι είναι και ποιες προφυλάξεις οφείλεις να πάρεις. Οι πελάτες όμως, όχι. Κυκλοφορούν με το προσωπείο της αξιοπρέπειας και της υποκρισίας, μολύνουν πραγματικά αθώους ανθρώπους και δεν βρίσκεται κανείς να τους εξευτελίσει και να τους φέρει αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πράξεών τους. Πρέπει να τους συμπονέσουμε κι από πάνω!

Γνωρίζω προσωπικά δύο γυναίκες που κόλλησαν τον ιό ΗΙV από τους συζύγους τους. Η μία μάλιστα, το ανακάλυψε στον προγεννητικό έλεγχο πριν την προσπάθειά της για εξωσωματική. Τώρα έκοψε τις ορμόνες...τις αντικατέστησε με αντικαταθλιπτικά.

Συμφωνώ απόλυτα!!

Εγώ βασικά σοκαρίστικα οχι τόσο από το γεγονός όσο από τα νούμερα!!!!!

700 είχαν πάει μόνο με την πρώτη χωρίς προφυλ'αξεις!:shock:Μα καλά είναι δυνατόν????τι πίστευαν όταν το καναν μαζί της, ότι είναι καθαρή δεν έχει τίποτα???Και άσε το ειτζ, τόσα αφροδίσια κυκλοφορούν...τίποτα δε φοβήθηκαν????

Ηλιθιότητα, και έλλειψη παιδείας:!::!:και τωρα όλοι αυτοί θα κάνουν σεξ με άλλες γυναίκες κ σιγα μη βάλλουν προφυλακτικό!!!!! Ασε κ που τις ιεροδουλες καποιος άλλος τις κόλλησε...

NAI NAI NAI NAI NAI

οσο εγκληματικες οι ιεροδουλες αλλο τοσο και οι πελατες τους που εκαναν τη δουλιτσα χωρις προφυλα3εις .

Καλα επαθα σοκ με την κοπελα που κολησε απο τον ****** τον αντρα της , ελεος δηλαδη , κανενα ιχνος συνειδισης μερικοι ανοητοι ανθρωποι.

τί λέτε βρε παιδιά;αν καποιος αποδειχτεί απατεώνας κι ο άλλος πιαστηκε "κότσος" θα ττην πληρώσει κι ο "κότσος";;;άντε και γίνεται και βλέπεις τον άντρα σου και μαζί με σένα όλος ο κόσμος που σας ξέρει...εκεί να δεις διαπόμπευση.............ειδικά για τα παιδιά σου θα είναι υπέροχο!!!!!!

Πως ακριβως πιάστηκε "κοτσος" ο πελάτης δηλαδη????του εδειξαν κανα χαρτι που ελεγε οτι ειναι υγιείς??ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!

Οσο για τις εκλογες κι εγώ συμφωνώ οτι εγινε εσκεμενα ο έλεγχος τωρα 1 εβδομαδα πριν τις εκλογές!Ειχατε ξανακούσει γι αλλον έλεγχο πάλι ?κ τι είχε δειξει?Ηταν όλες καθαρές?????Το ίδιο και το αυτό που έγινε με τα κέντρα των λαθρομεταναστών!!!

Ριχνουμε σταχτη στα μάτια και παράλληλα αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο από τα προβληματα του!!!!!

Ξερεις ποσοι εφηβοι εχουν επαφες χωρις προφυλακτικο?Ανεγκεφαλοι?Οκ ας τους πουμε ανεγκεφαλους....ακομα κι ετσι εγω δε μπορω να πω για το δεκαεξαχρονο καλα να παθεις τοσο απλα σε ενα τετοιο θεμα.

Καθολου απλα δεν το λεω. Δεκαεξι χρονων πια οι εφηβοι και ειδικα σημερα με το ιντερνετ γνωριζουν πολλα για το πως να προστατευτουν. Και συγγνωμη αλλα δεν πηγαν με μια συνομηλικη τους, δεν πηγαν καν σε νομιμο οικο ανοχης...και δεν φτανει που πηγαν αλλα πληρωσαν και παραπανω για να το κανουν χωρις προφυλαξη; (καπου διαβασα οτι η ταριφα ειναι μεγαλυτερη χωρις-ισχυει;)

Δεν λεω καλα να παθουν με εμπαθεια κριμα ειναι τα παιδακια, αλλα ρε κοριτσια ενταξει κοντα στο νου και η γνωση!

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Δεν καταλάβατε που εστιάζουμε τη διαφορά. Αν εγώ πάω αύριο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και βρεθώ οροθετική, το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν θα θεωρήσει αυτομάτως ότι εγώ μπορεί να μολύνω κι άλλους και θα δημοσιοποιήσει προληπτικά τα στοιχεία μου. Αντίστοιχα, το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να ξέρουν αν αυτές οι ιερόδουλες θα μολύνουν οπωσδήποτε κι άλλους, για να δικαιολογείται η κίνησή τους αυτή.

"Ακριβώς!Αν είναι να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πελατών..να ξέρουμε και τι μας γίνεται!!"

Στην τελική μερίδιο ευθύνης δεν μπορώ να ρίξω στην άρρωστη ναρκομανή, όχι γιατί νομιμοποιείται αυτό που κάνει επειδή περνάει δύσκολα, αλλά επειδή έχω πολύ λιγότερες απαιτήσεις από αυτή, από ό,τι από την αστυνομία που ήξερε ότι τόσα χρόνια λειτουργεί παράνομος οίκος ανοχής και δεν έκανε τίποτε, από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές που ολιγωρούν στο να προστατευσουν με ουσιαστικά και πρακτικά μέτρα τον πληθυσμό, και στην τελική από τις χιλιάδες αυτών των αντρών που είδαν απέναντί τους αυτές τις γυναίκες κι αντί να τις λυπηθούν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (για να το θέσω κομψά :D).

Εμείς όμως, αντί να αναρωτηθούμε τι άντρες μεγαλώνουμε και συναναστρεφόμαστε, κοιτάμε να πούμε ότι καλά να πάθουν αυτές που γουστάρουν να εκδίδονται, και για την προστασία των δικών μας παλικαριών να τους κάνουμε ακόμα χειρότερη τη ζωή. Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις τις ευθύνες στο αδύναμο θύμα, παρά στο θύτη, αλλά και σε αυτούς που υποτίθεται ότι σε προστατεύουν.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων δεν θα λύσει το πρόβλημα του AIDS. Το να μειωθούν όμως οι εκδιδόμενες, να ελέγχονται τακτικότερα, να μην λειτουργούν παράνομοι οίκοι ανοχής, να μην θεωρούμε μαγκιά το γελοίο έθιμο του να τρίβεται ο άντρας το βράδυ στα στριπτιζάδικα και το πρωί να φιλάει όλο καμάρι τη νύφη έξω από την εκκλησία, αυτά θα μπορούσαν να λύσουν πιο ουσιαστικά το πρόβλημα.

Επίσης να προσθέσω οτι δε δικαιολογώ τις ιερόδουλες...αλλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους και να μη θεωρουμε τους πελάτες θύματα!

Και αν είναι αλήθεια;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/m-ilieva.html#more

Σίγουρα η κοπέλα δεν εχει περάσει και τα καλυτερα στη ζωή της...αλλά την ιστορια δεν την πιστεύω, με την καμία όμως...

(καπου διαβασα οτι η ταριφα ειναι μεγαλυτερη χωρις-ισχυει;)

50 με, 70 χωρίς. Έχω πλέον πειστεί ότι ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους από τους άνδρες. Και ναι δεν είναι όλοι αλλά δεν είναι και η εξαίρεση. Και φυσικά δεν είναι μόνο με ιερόδουλες που πάνε χωρίς προφύλαξη.

μολις σημερα καταφερα και ειδα τις φωτο απο τις ιεροδουλες...πολυ περιεργο συναισθημα,οι περισσοτερες συνομιλικες μου...απλα τραγικο.βρηκαμε τελικα τι μας φταιει,και το βγαλαμε φορα παρτιδα..αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να μην δω και τους υπολοιπους φορεις(?),αυτους που επισκεφτηκαν αυτες τις κοπελες.αυτοι ειναι πιο επικυνδινοι.

αν δεν υπηρχαν αυτες οι κοπελες που θα εβγαζαν την ανωμαλια τους δλδ?και ναι για μενα ειναι ανωμαλοι,οσοι αντικριζουν τετοια κοριτσια σημαδεμενα απο ναρκωτικα,ξυλο η οτιδηποτε αλλο και εξακολουθουν να εχουν ορεξεις και μαλιστα χωρις προφυλαξη ειναι ανωμαλοι!!

σαφως και δεν ριχνω ελαφρυντικο στις κοπελες αλλα μου κανει εντυπωση για την απαθεια των αντρων!!δεν το χωραει ο νους μου αληθεια κι εχω εκνευριστει πολυ!

και πως να εξηγησεις μετα στην γυναικα-κοπελα σου τι εχεις παθει και τι μπορει η ιδια να εχει παθει επισης!!!μιλαμε για μεγαλο αριθμο που επισκεφτηκαν τις συγκεκριμενες κοπελες,το τι εκταση θα παρει αυτο το θεμα με τρομαζει και μονο που το σκεφτομαι!:(

miwt37f1iullcsq1.png

Απο οπου και να το πιασουμε το θεμα ειναι θλιβερο. Οταν ειδα τις φωτογραφιες και γω με τις ημερομηνιες γεννησης ειδα οτι ειναι συνομηλικες ή μικροτερες μου και ειναι ηδη γερασμενες...κοριτσια μην με κραξετε αλλα εγω τις λυπηθηκα, τις συμπονεσα...σιγουρα δεν θα το ηθελαν και αυτες να καταληξουν ετσι αλλα ποιος ξερει τί περασαν στη ζωη τους. Και ετσι οπως διαβασα τα ονοματα τους με μητρωνυμο, πατρωνυμο, τοπο γεννησης και κατοικιας εννιωσα σα να διαβαζω λιστα με θυματα...δεν ξερω αν με πιανετε...

Σιγουρα δεν τις δικαιολογω αν εν γνωση τους 'εσπειραν τον θανατο' οπως λεγετε αλλα εγω αυτο που ειδα ειναι ζωντανες νεκρες χωρις θεληση για ζωη...παραιτημενες...κι αυτες απο καπου κολλησαν. Λετε να το εκαναν επιτηδες; Εγω νομιζω οτι απλα ειναι τελειως αδιαφορες για ολα ακομα και για τη ζωη τους. Για μενα το πιο θλιβερο απο ολα ειναι αυτοι που πηγαν με αυτα τα κοριτσια...αυτοι πραγματικα δεν ξερω τι να πω...παντως καλα σιγουρα δεν ειναι οι ανθρωποι...

Και το θεμα ειναι οι προεκτασεις που εχει αυτο οπως ειπε και μια κοπελα...αλιμονο στις γυναικες ή τις κοπελες αυτων που πανε με τετοια κοριτσια...και αλιμονο οχι μονο τωρα με το ειτζ...αλιμονο για τα μυαλα που κουβαλανε γενικως...

tALVp3.png

Δεν θέλω να ρίξω κάνενα ελαφρυντικό στις κοπέλες αλλά πιστεύω πως οι περισσότερες είναι θύματα trafficking και στην γωνία κάποιος περιμένει να τους πάρει τα λεφτά με αντάλαγμα την δόση τους...γιατί δυστηχώς ξεκινάνε και τις ποτίζουν με ναρκωτικά,για να τις ελένχουν..όσο για το αν γνώριζαν ή οχι αν είναι φορείς πιστεύω στο μεγαλύτερο ποσοστό οτί είτε δεν το γνώριζαν ή το υποψιάζονταν..αφού εξετάσεις ίσως να μην έχουν κάνει ποτέ.Εγώ προσωπικά στις φωτογραφίες είδα 11 τραγικές φιγούρες,χιλιοτρυπημένες,κακοποιημένες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο..Απο την αντίπερα όχθη όσοι πάνε με αυτές τις κοπέλες χωρίς προφύλαξη για μένα πρέπει να δικαστούν για τον απλούστατο λόγο βλέπεις μια κοπέλα 30 κιλά,αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκεται,με σημάδια στο σώμα και εσύ για να κάνεις τα γούστα σου σε ένα κακοποιημένο,άρρωστο κορμί βάζεις σε κίνδυνο την υγεία την δική σου και της οικογενειάς σου??Κάποια φίλη εχτές σε κουβέντα επί του θέματος με ρώτησε..-αφού φαίνονται οτι΄κάτι δεν πάει καλά γιατί πήγανε μαζί τους?Γιατί πολύ απλά δεν θα φέρουν οι συγκεκριμένες κοπέλες καμία αντίσταση και θα κάνουν τα γούστα και τα ανωμαλά τους όπως και όσο θέλουν..γιατί πολύ απλά μία δηλωμένη κοπέλα που εργάζεται νόμιμα που κάνει εξετάσεις κλπ κλπ δεν θα δεκτεί το οτιδήποτε θα έχει συγκεριμένη ώρα και θα πληρωθεί διπλάσια ή πολλάπλάσια σε ορισμένες περιπτώσεις.Περισσότερο λυπάμαι γιατί κάποιοι απο αυτά τα κτήνη έχουν οικογένειες...Προς Θεού δεν δίνω δίκαιο στις κοπέλες αλλά δεν ξέρω τι καταστάσεις πέρασαν για να φτάσουν μέχρι εκεί,μία εκ των 11 είναι μόλις 18 και δυστηχώς υπάρχουν ακόμη μικρότερες..Επιβάλλεται μια πρόνοια για τις οικογένειες των αντρών που θελημένα δεν προστάτευσαν τους ίδιους και τις κοπέλες-συζύγους κλπ και κάποιος να βοηθήσει αυτά τα πλάσματα να ανταπεξέλθουν στην αρρώστια τους και να απεξαρτηθούν.Και οι μεν και οι δε φταίνε.Αλλά να εξεταστούν όλοι οι παράμετροι όχι μόλις τελειώσουν οι εκλογές να θαφτεί το θέμα και τέλος...Πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά

Nrdkp3.png

Kαι κάτι άλλο..θέλω τις φωτογραφίες και τις διευθύνσεις των προαγωγών των παιδεραστών και όλων των καθαρμάτων στην φόρα.Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να δημοσιοποιούνται.Άμμεσα.

Nrdkp3.png

Kαι κάτι άλλο..θέλω τις φωτογραφίες και τις διευθύνσεις των προαγωγών των παιδεραστών και όλων των καθαρμάτων στην φόρα.Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να δημοσιοποιούνται.Άμμεσα.

συμφωνω απολυτα!!!!

NRNSp2.pngsMstp2.png

συμφωνω απολυτα!!!!

Aνα γεια σου!!Ολα τα στοιχεια των παιδεραστων στη φορα...ετσι ναι τα παιδια δεν φερουν καμμια ευθυνη...οσοι ομως πηγαν με ιερουδουλες ζωντανες νεκρες και χωρις προφυλαξη κατ εμε εχουν ενα πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης και ειναι εξισου 'ενοχοι'...

tALVp3.png

Καλησπερα,εχω γνωρισει απο κοντα και εχω μιλησει απειρες φορες με κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμα.Τον λογο δεν χρειαζεται να τον πω.Καταρχην να σας πω οτι οι περισσοτερες αλλοδαπες κοπελες ξερουν πολυ καλα τι ερχονται να κανουν στην Ελλαδα πλεον.Ισως 20 χρονια πριν να υπηρξαν πολλες θυματα ομως τωρα ερχονται γιατι η Ελλαδα θεωρειται παραδεισος του αγοραιου σεξ και πουθενα αλλου δεν θα μπορεσουν ετσι ανεξελεγκτα να βγαλουν τοσα λεφτα,αφορολογητα και τις περισσοτερς φορες χωρις ελεγχο.Δεν λεω βεβαια οτι δεν υπαρχουν πλεον θυματα αλλα πολυ λιγοτερες και αυτες ακομη οταν αρχιζουν και βγαζουν χρηματα γλυκαινονται και θελουν να συνεχισουν ακομη και αν τις γλιτωσεις!Στην Ολλανδια,στη Γερμανια τα πραγματα σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ ελεγχομενα,οι κοπελες που πανε δηλωνονται αμεσως εχουν ασφαλεια,η αστυνομια τις προστατευει παρολα αυτα προτιμουν την Ελλαδα γιατι τα λεφτα εδω ειναι πολυ καλυτερα και οι πελατες πολλοι περισσοτεροι. Τωρα οσον αφορα τις υπηρεσιες τους.ΣΤα περισσοτερα μπαρ κονσομασιον στην Ελλαδα οι κοπελες εκπορνευονται,συν τα στουντιο,συν τους οικους ανοχης,το πεζοδρομιο,τα μασατζιδικα,τις αγγελιες κτλ.Μονο οι κοπελες που ειναι στους οικους ανοχης τους νομιμους βεβαια εχουν υποχρεωση να κανουν εξετασεις καθε λιγο.Ολες οι αλλες απλα βγαζουν ανανεωνουν μια φορα τον χρονο οι αλλοδαπες και μια στα 5 χρονια οι ελληνιδες την αδεια εργασιας και το βιβλιαριο υγειας χωρις εξεταση για ειτζ αλλα τις απλες εξετασεις που θα κανει οποιαδηποτε κοπελα ακομη και για καφετερια.Οι περισσοτερες κοπελες που εργαζονται σε αυτα τα μερη δεν λεω ολες εχουν φυσικα ανταγωνισμο μεταξυ τους και για να προσελκυσουν πελατες προσφερουν ολο και περισσοτερες υπηρεσιες πχ χωρις προφυλακτικο.Αυτο εχει βεβαια να κανει με την κοπελα,την ηλικια της,την ομορφια της,την ψυχικη και σωματικη της υγεια.Οσο χειροτερα για την κοπελα προσφερει ολο και πιο πολλα για να προσελκυσει πελατες.Οσες φορες ρωτησα κοπελες που ειχαν κολλησει αφροδισιο ή ηπατιτιδα κτλ μου ειπαν οτι δεν περιμεναν να τους συμβει και νομιζω το ιδιο συμβαινει και με τους αντρες.Στη ζωη γενικα δεν πιστευουμε οτι κατι κακο θα μας συμβει ευκολα αλλα οταν κανεις τετοιο επαγελμα ή συχναζεις σε τετοια μερη το ποσοστο να σου συμβει αυξανεται.Συμφωνω με την δημοσιοποιηση των προσωπων ειναι κατι που γινεται χρονια στην Αμερικη με αποτελεσμα γιατι οι δικες μας μεθοδοι ως τωρα δεν αποδιδουν.Βεβαιως την ιδια ευθυνη εχουν και οι αντρες πολλοι απο τους οποιους παντρεμενοι,με σχεσεις και πληρωνουν παραπανω για να κανουν αφοβα χωρις προφυλαξεις σεξ ή να κανουν αυτοι στοματικο ερωτα σε μια κοπελα που εκδιδεται και πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι οσο κουφο και να σας φαινεται.Συγγνωμη για το μεγαλο post αλλα οτι σας ειπα ειναι 100% διαπιστωμενα δυστυχως

28-06-2010 Αντιο αγγελουδι μου

Ομάδα δικηγόρων για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών.

Να σταματήσει η διαπόμπευση, ο στιγματισμός και η κράτηση των εκδιδόμενων γυναικών

Να σταματήσει ο διωγμός κάθε απόκληρου

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια διολίσθηση της κυρίαρχης πολιτικής σε επικίνδυνες ατραπούς. Οι κρατικές αρχές συνέλαβαν δώδεκα οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες, δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους απήγγειλαν βαρύτατες και νομικά παντελώς αβάσιμες ποινικές κατηγορίες, με μόνο σκοπό την προφυλάκισή τους και την εξυπηρέτηση δημαγωγικών και προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

H Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απήγγειλε σ’ αυτές τις γυναίκες την ποινική κατηγορία της βαρειάς σκοπουμένης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, έδωσε δε εντολή δημοσιεύσεως των φωτογραφιών τους «για την διευκόλυνση της ικανοποιήσεως της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας, την διακρίβωση του εάν οι συγκεκριμένες έχουν τελέσει παρόμοιες πράξεις και την αποφυγή πανικού σ’ όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με παρόμοια χαρακτηριστικά».

Η απαγγελθείσα κατηγορία είναι προκλητικά αβάσιμη σύμφωνα με τον νόμο. Ο απαιτούμενος δόλος του εν λόγω εγκλήματος, η εγκληματική επιδίωξη, κατ’ ουσίαν σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες εκδίδονταν με σκοπό να μεταδώσουν τον ιό του AIDS και όχι επειδή εξαναγκάζονταν ή για λόγους βιοπορισμού. Σημαίνει επίσης ότι εξανάγκαζαν τους «πελάτες» να ανέχονται τη μη χρήση προφύλαξης, ενώ είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο γίνεται αν μη τι άλλο με συναίνεση του «πελάτη», άρα ανάληψη από αυτόν μέρους του κινδύνου και στην πραγματικότητα με καταβολή μεγαλύτερου τιμήματος στο εκμεταλλευόμενο εκδιδόμενο πρόσωπο και εκ των προτέρων εξαναγκασμό του εκδιδομένου προσώπου από τον προαγωγό.

Κάθε έννοια προστασίας του ιατρικού απορρήτου αλλά και του δικαιώματός τους να γνωρίζουν μόνο οι ίδιες για την αρρώστιά τους και να μην διασύρονται με το στίγμα αυτής, καταρρακώθηκε. Πέρα από τη διαπόμπευσή τους οδηγήθηκαν στη φυλακή, κατηγορούμενες ως εγκληματίες εκ δόλου, σε βάρος αγνώστων, οι οποίοι, οι ίδιοι εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχεια τους και την άθλια κατάστασή τους και μπορεί να είναι οι ίδιοι που τέλεσαν το υποτιθέμενο έγκλημα σε βάρος τους.

Η σύνταξη και απαγγελία των κακουργηματικών κατηγορητηρίων, αλλά και η ανεπέρειστη σε οποιαδήποτε νομοθετική διάταξη δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων της εθνικότητας και της κατάστασης υγείας, οφείλει να αποδοθεί σε πέρα από τον νόμο σκοπιμότητα εισαγγελικής αρχής, εφόσον η προφυλάκιση - που από λειτουργικό υποκατάστατο έχει καταστεί απαραίτητη τροφή για το αίσθημα τηλεοπτικής δικαιοσύνης της "κοινής γνώμης" - και η τεχνητή αποκάλυψη των "υγειονομικών βομβών" δεν θα ήταν διαφορετικά εφικτή.

Αντ’ αυτού διώκονται οι 12 νεαρές κοπέλες που είναι τα θύματα της φτώχειας, της σεξουαλικής αλλά και οικονομικής καταπίεσης, οι οποίες βρέθηκαν να στοχοποιούνται και να διαπομπεύονται ως κοινοί εγκληματίες, ως κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που απειλείται από τους «αθώους» χρήστες των υπηρεσιών τους. Αντί να αναζητηθούν και να διωχθούν όσοι ώθησαν αυτές τις κοπέλες στο πεζοδρόμιο, αντί να δοθεί η δέουσα φροντίδα και θεραπεία, την οποία έχουν ανάγκη, διώκονται και διαπομπεύονται με πρωτοφανή τρόπο οι ίδιες. Το περιστατικό αυτό αντιμετώπισης της «υγειονομικής βόμβας» έρχεται σε πλήρη αντιστοιχία με την αντιμετώπιση των παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών, που ακολουθείται την τελευταία περίοδο.

Η ανέγερση τείχους στον Έβρο, η δημιουργία στρατοπέδων κράτησης (κατ’ ευφημισμό χώρων φιλοξενίας) αλλοδαπών, οι σαρωτικές σκούπες, οι αυθαίρετες επεμβάσεις της αστυνομίας και η εκκένωση κτιρίων από τους αλλοδαπούς ενοίκους τους, οι ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας για διάδοση μεταδοτικών ασθενειών και η εσπευσμένη νομοθέτηση διατάξεων για αναγκαστική κράτηση και θεραπεία των νοσούντων μεταναστών, συνθέτουν μια εικόνα κήρυξης πολέμου εναντίον των αλλοδαπών (λαθρομεταναστών σύμφωνα με τον κυρίαρχο λόγο), αλλά ήδη, μετά και το περιστατικό των νεαρών εκδιδόμενων γυναικών, εναντίον κάθε απόκληρου.

Οι κυρίαρχες πολιτικές, υπό το βάρος ακροδεξιών οργανώσεων, που μετά την είσοδο στην κυβέρνηση της «πολιτικά ορθής» εκδοχής τους, ήδη απειλούν να μπουν στη Βουλή, στην πιο ακραία νεοναζιστική τους μορφή, βρήκαν το νέο τους εχθρό στο πρόσωπο του ξένου και πλέον του απόκληρου.

Η υπαρκτή φτωχοποίηση των κέντρων των πόλεων, η αύξηση της πορνείας, των ναρκομανών και των αστέγων δεν αποδίδεται στην απομάκρυνση των δημόσιων υπηρεσιών, στο κλείσιμο επιχειρήσεων και στον περιορισμό του κοινωνικού κράτους, συνέπεια μιας χωρίς προηγούμενο οικονομικής κρίσης, και μιας πολιτικής αντιμετώπισής της που στόχο έχει τη διασφάλιση των κερδών της προηγούμενης περιόδου, και όχι την ευημερία όλων των κατοίκων αυτής της χώρας.

Αποδίδεται αντίθετα στους μετανάστες, στις εκδιδόμενες γυναίκες, χωρίς να αποκλείεται ότι θα ακολουθήσουν οι ναρκομανείς και οι άστεγοι (ως άλλη υγειονομική βόμβα). Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν απέχει ιδιαίτερα αυτή η πολιτική από ακραίες ρατσιστικές πολιτικές που εκτρέφονται από οργανώσεις που απειλητικά φωνάζουν ότι θα μπουν στη Βουλή και θα επιβάλλουν τον λόγο, αλλά πολύ περισσότερο, την εκτός νομιμότητας πρακτική τους, σε βάρος κάθε φτωχού μετανάστη, πόρνης, ναρκομανή, άστεγου.

Η διαπόμπευση και η παραπομπή στην πυρά ασθενών γυναικών, οι οποίες αποτελούν θύματα μιας κατάστασης εκμετάλλευσης από κυκλώματα αλλά και από την κοινωνική ηθική, που θεωρεί τον επιδιδόμενο σε συνευρέσεις με εκδιδόμενα πρόσωπα κοινό καταναλωτή υπηρεσιών και εμπορευμάτων και τα εκδιδόμενα πρόσωπα όχι εξαναγκαζόμενα σ’ ένα άθλιο επάγγελμα αλλ’ αντιθέτως πρόσωπα υπέχοντα αυξημένες ευθύνες, οι οποίες καλύπτουν και τη στοιχειώδη υποχρέωση αυτοπροστασίας των «καταναλωτών» και προστασίας των οικείων τους που έρχονται σ’ επαφή μαζί τους, αποτελεί δείγμα θεσμικής και ηθικής κατάπτωσης των κρατικών αρχών.

Επιμένουμε στην προάσπιση των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε υπερασπιστές κάθε απόκληρου και κατατρεγμένου, πρόσφυγα, μετανάστη ή μη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...