Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Δυστυχως απο εκει κρινουμε ολοι με ελαφρυα την καρδια οτι δεν θα μας κατσει. Ποτε κατι σε εμας παρομοιο. Οποτε καταληγουμε οτι ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του αρκει να μην ειναι η δικη μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ....δεν νοσούν απλώς , νοσούν και κάνουν ελεύθερο σεξ.

Σας καληνυχτίζω λοιπόν, καλό βράδυ σε όλες.

τις υποχρεωνουν να κανουν ελευθερα σεξ καταρχην

δευτερον ειναι τοσο κατεστραμμενες ψυχικα, σωματικα, εγκεφαλικα που δεν οριζουν τον εαυτο τους αυτο δεν καταλαβαινεις

τελωσπαντων ενα κρατος οφειλει να τους προστατευει ολους,,,μια αλυσιδα ειμαστε ενας νοσει, ο αλλος κολλαει επηρεαζεται,,,και σε μια κοινωνια υπαρχουν και ανθρωποι που παραπεουν,υπαρχουν και σκαμπο που στηριζονται σε 3 ποδια,,πως θα προστατευτει το συνολο τωρα?

σιγουρα οχι με τετοια μεσα αυθαιρετωντας και περιμενοντας απο ενα τετοιο πλασμα συνειδηση καρδιναλιου,,,αυτα ειναι πυροτεχνηματα προς καταναλωση δικη σου και δικη μου, για ευνοητους λογους,,χεσμενους τους εχουν και αυτες και τα χαζα που πανε εκει να συναλλαχθουν με τετοιους ορους,,,,δεν θα αλλαξει στη συνειδηση του κοσμου τιποτα απολυτως, και το ξερουν, και το ξερουμε

<Που δεν οριζουν τον εαυτο τους> τα ειπες ολα...... Τα ψυχικα σμπαραλια ατομα δεν εχουν οριο σε τιποτα σκεψη κριση ολα αυτα που απαιτουμε να ειχαν καθαρα. Δικαιωματα ομως εχουν οσο ζουν τουλαχιστον.

jackrussel, τι όμορφα που σκέφτεσαι, με κάλυψες απόλυτα!

Να σαι καλά για την πλούσια καρδιά σου.

Προσωπικά αισθάνθηκα μεγάλη θλίψη με αυτές τις εικόνες.

Απαράδεκτο....

<Που δεν οριζουν τον εαυτο τους> τα ειπες ολα...... Τα ψυχικα σμπαραλια ατομα δεν εχουν οριο σε τιποτα σκεψη κριση ολα αυτα που απαιτουμε να ειχαν καθαρα. Δικαιωματα ομως εχουν οσο ζουν τουλαχιστον.

ξερεις δεν θεωρω οτι οποιος ειναι ψυχικα σμπαραλια δικαιουται να μου κανει τη ζωη κολαση, καποιος πρεπει να προστατεψει και εμενα απο τα σμπαραλια αλλα και εκεινον απο το κομματι του εαυτου του το κακο που νοσει

και οι κοιμωνιες πρεπει να φροντιζουν τους ανθρωπους με αυτο σκεπτικο,,,,εμας ομως εχουν αποδειξει οτι μας εχουν χεσμενους χρονια,,τα παραδειγματα απειρα καθημερινα,,,το συγκεκριμενο θεμα με τις ιεροδουλες, το κεντρο της αθηνας και οσων λεμε ειναι ειναι τρανταχτο παραδειγμα ενος κρατους εσκεμμενα φαλιμαντερ

Διαφημίσεις

Ναι να προστατευει ολους οχι να αποτελειωσει ομως αυτους που ειναι ειναι ηδη στον πατο. Ο τροπος που θα το κανει ειναι για μενα το θεμα.

ακριβως,,ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα οπως ειπα και πιο πριν,,απο τον τροπο εξαλλου κρινεται και η ουσια

jackrussel σωστή!!!

Το σύστημα είναι τόσο άθλιο που και μετά απο αυτό το ξέσπασμα δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιες κοπέλες κάπου καλά κρυμμένες και μέσα απο την δική τους ατομική εξαθλίωση θα σκορπούν το θάνατο. Κάποιες συνειδητά γιατί διαφορετικά πώς θα ανταπεξέλθουν στις τελευταίες υποχρεώσεις προς τον εαυτό τους (η δόση τους, οι τυπάδες που τις εκμεταλεύονται...κλπ) και κάποιες άλλες ασυνείδητα. Το χρέος όλων αυτών που για τους οποιουσδήπουτε λόγους εισρέουν σε αυτό το κύκλο του παράνομου έρωτα είναι να σέβονται τον εαυτό τους και την οικογένεια τους τουλάχιστον προφυλάσσοντας τους.

Ξέρετε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι το παιδί με ειδικές ανάγκες που έχει μια γνωστή μου και είναι σε ηλικία που πρέπει να έρθει σε επαφή με γυναίκα! είναι τραγικό μόνο στη σκέψη!!! Και ναι εσύ θα του πείς πώς και τί θα πρέπει να κάνει αλλά εκείνη την ώρα δεν θα είσαι απο πάνω του :( και εκεί είναι που νιώθω απεριόριστη θλίψη για όσους πέρασαν απο αυτά τα κρεβάτια και πόσα νέα παιδιά και ανυποψίαστες κοπέλες /γυναίκες μπορεί να επομιστούν την ανευθυνότητα της στιγμής , την απουσία της προστασίας απο το ίδιο μας το κράτος και την απανθρωπιά όσων εκμεταλεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη.

jackrussel, τι όμορφα που σκέφτεσαι, με κάλυψες απόλυτα!

Να σαι καλά για την πλούσια καρδιά σου.

Προσωπικά αισθάνθηκα μεγάλη θλίψη με αυτές τις εικόνες.

Απαράδεκτο....

ποια πλουσια καρδια βρε? αυτονοητα πραγματα νομιζω οτι λεω, λογικα,,,καλα μπορει να ειμαι και μελω καμμια φορα το παραδεχομαι

κοριτσια σας καληνυχτω

jackrussel σωστή!!!

Το σύστημα είναι τόσο άθλιο που και μετά απο αυτό το ξέσπασμα δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιες κοπέλες κάπου καλά κρυμμένες και μέσα απο την δική τους ατομική εξαθλίωση θα σκορπούν το θάνατο. Κάποιες συνειδητά γιατί διαφορετικά πώς θα ανταπεξέλθουν στις τελευταίες υποχρεώσεις προς τον εαυτό τους (η δόση τους, οι τυπάδες που τις εκμεταλεύονται...κλπ) και κάποιες άλλες ασυνείδητα. Το χρέος όλων αυτών που για τους οποιουσδήπουτε λόγους εισρέουν σε αυτό το κύκλο του παράνομου έρωτα είναι να σέβονται τον εαυτό τους και την οικογένεια τους τουλάχιστον προφυλάσσοντας τους.

Ξέρετε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι το παιδί με ειδικές ανάγκες που έχει μια γνωστή μου και είναι σε ηλικία που πρέπει να έρθει σε επαφή με γυναίκα! είναι τραγικό μόνο στη σκέψη!!! Και ναι εσύ θα του πείς πώς και τί θα πρέπει να κάνει αλλά εκείνη την ώρα δεν θα είσαι απο πάνω του :( και εκεί είναι που νιώθω απεριόριστη θλίψη για όσους πέρασαν απο αυτά τα κρεβάτια και πόσα νέα παιδιά και ανυποψίαστες κοπέλες /γυναίκες μπορεί να επομιστούν την ανευθυνότητα της στιγμής , την απουσία της προστασίας απο το ίδιο μας το κράτος και την απανθρωπιά όσων εκμεταλεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη.

αχ με διελυσες τωρα,,,τα ατομα με ειδικες αναγκες, οι ανθρωποι που αναλογως του μπατζετ τους θα βρουν και την κοπελα που παει πακετο με την τιμη,,,ανισοτητα και στο αγοραιο σεξ,,γιατι πειτε μου το παιδι στα φαναρια δεν θα παει με αυτα τα κοριτσια?,,εχει πολλες εναλλακτικες?τελωσπαντων μην το ανοιγω πολυ γιατι θα μεινω αυπνη

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αλλά καμιά φορά βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Προσωπικά μόνο θλίψη και οίκτο μου προκάλεσαν οι φωτογραφίες των κοριτσιών.Για καμία δεν ήταν επιλογή ζωής αυτή η κατάληξη.Ισως και εκείνες τα ίδια όνειρα με κάθε γυναίκα είχαν κάνει.Το θέμα ήταν να της βοηθήσει κάποιος και όχι να τις ξεφτιλίσουν μ'αυτόν τον τρόπο.Οσο για τους άντρες που πήγαν μαζί τους θεωρώ ότι αυτοί είναι κινητές βομβες και όχι οι κοπέλες.Δεν χρειαζεται να έχεις πτυχίο πανεπιστημιου για να καταλάβεις ότι μια ιερόδουλη μπορεί να έχει το οποιοδήποτε νόσημα.Η νοοτροπία όσων πήγαν μαζί τους και με τόσες άλλες χωρίς προφυλαξη είναι πιο επικινδυνη.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Το να βγάλουν έτσι φόρα παρτίδα τις φωτογραφίες τους και τα ονόματα τους, είναι τόσο σκληρό και υποτιμητικό για αυτές τις άρρωστες και δυστυχισμένες γυναίκες και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό προσωπικά ήταν "το σε τι ζούγκλα ζω και πόσο εύκολα ξεφτιλίζουμε τους ανθρώπους".

Είναι ολοφάνερο ότι τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα και γι' αυτό έδειξαν τόσο ενδιαφέρον.

Μεγάλη υποκρισία κυριαρχεί στον τόπο μας.

Όσο γι' αυτούς που πήγαιναν χωρίς προφυλάξεις, δεν υπάρχουν λόγια, τι να πει κανείς.

Το να ικανοποιείς έτσι τις προσωπικές σου ορέξεις και να πηγαίνεις με άστεγες και άρρωστες κοπέλες χωρίς προφύλαξη δείχνει το πόσο "ανάπηρη είναι ακόμη η κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε".

Το δε κράτος όταν θέλει και ξέρει και βρίσκει μια χαρά "παραβατικά στοιχεία της κοινωνίας".

Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη αποστροφή και καθημερινά αισθάνομαι ολοένα και περισσότερο ότι τελικά ζω σε μια τριτοκοσμική χώρα.

Ας μου επιτραπεί να τοποθετηθώ, περισσότερο ως νομικός από τη πλευρά της νομικής επιστήμης και για την εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου και την ασφάλεια αυτού.

Η Υγεία αποτελεί ένα ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα και πρόσβαση σε αυτό και η κοινωνία και το Κράτος, έχουν υποχρέωση για τη προάσπισή του. Άρα η Υγεία έιναι ένα αγαθό, όπου απευθύνεται συλλογικά, σε όλους.

Από την άλλη, έχουμε και τη προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όταν όμως διακυβεύεται η Υγεία του κοινωνικού συνόλου, κάθε μεμονωμένο ατομικό δικαίωμα παρακάμπτεται για τη προστασία του δημόσιου οφέλους. Οι λόγοι φαντάζομαι να είναι κατανοητοί.....

Δε κρίνω τις γυναίκες, που ούσες φορείς της νόσου εκδίδονταν, γιατί θύματα είναι των μαστρωπών, αλλά δε μπορώ να μη συμφωνήσω για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, με σκοπό τη προστασία και ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου.

Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των πελατών, αυτοί δεν αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, γιατί δεν εκδίδονται. Αυτή είναι η διαφορά....

Τώρα γιατί δε πήρανε μέτρα προφύλαξης....... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....

Ας κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ας μου επιτραπεί να τοποθετηθώ, περισσότερο ως νομικός από τη πλευρά της νομικής επιστήμης και για την εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου και την ασφάλεια αυτού.

Η Υγεία αποτελεί ένα ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα και πρόσβαση σε αυτό και η κοινωνία και το Κράτος, έχουν υποχρέωση για τη προάσπισή του. Άρα η Υγεία έιναι ένα αγαθό, όπου απευθύνεται συλλογικά, σε όλους.

Από την άλλη, έχουμε και τη προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όταν όμως διακυβεύεται η Υγεία του κοινωνικού συνόλου, κάθε μεμονωμένο ατομικό δικαίωμα παρακάμπτεται για τη προστασία του δημόσιου οφέλους. Οι λόγοι φαντάζομαι να είναι κατανοητοί.....

Δε κρίνω τις γυναίκες, που ούσες φορείς της νόσου εκδίδονταν, γιατί θύματα είναι των μαστρωπών, αλλά δε μπορώ να μη συμφωνήσω για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, με σκοπό τη προστασία και ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου.

Όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των πελατών, αυτοί δεν αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, γιατί δεν εκδίδονται. Αυτή είναι η διαφορά....

Ας κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

για μενα αυτοι ειναι ο δημοσιος κινδυνος γιατι αυτοι ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ,αν πληρωναν και για προφυλακτικο θα το ειχαν, οποιος πληρωνει εχει το πανω χερι, το ηδη κατεστραμμενο κοριτσι δεν εχει καμμια επιολογη για μια σειρα απο λογους που ολοι γνωριζουν

αλλα για να μην σταθουμε στο η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα ας μας ελεγαν ολες οι ιεροδουλες οι παρανομες η σχεδον ολες εξεταστηκαν και νοσουν,,,,θα εφτανε! δηλαδη τι τους λες εξετασαμε 10 και πασχουν νατες, οι αλλες 1000 που δεν θα εξεταστουν ποτε γιατι δεν εχουν υποδομες και οργανωση για κατι τετοιο? ειναι καλα? δεν ειναι εν δυναμει αρρωστες η ηδη αρρωστες???? να ειναι ηρεμοι οσοι πηγαν χυμα με οοοολες τις αλλες εκτος απο τις 10 αυτες μονο και μονο επειδη δημισιευτηκε η φωτο τους,,,,αν αυτο ειναι προνοια για την δημοσια υγεια εγω ειμαι ο πρυτανης στην ΑΣΟΕ,,,,η κινηση αυτη ειναι μπαρουτι, μονον μπαρουτι για την κοινωνια

και για εμενα εδω κολλαει το κοιταμε το δεντρο κι οχι το δασος

Κατ'αρχήν πιστεύω στην αρχή ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους. Και δεν εννοώ να αποδειχθεί η ενοχή τους σε δημοσιογραφικά δικαστήρια, αλλά στα κανονικά. Διότι έχουμε δει πολλές φορές στο βωμό της ενημέρωσης να διασύρονται άνθρωποι και οικογένειες, που στο τέλος κρίθηκαν αθώοι, αλλά τότε δεν έδινε τηλεθέαση η αθώωση τους και δεν "ενημερωθήκαμε" ποτέ. Άρα αν δεν αποδειχθεί ότι αυτές οι κοπέλες γνώριζαν ότι είχαν aids, τους είχε επιτραπεί από τους προαγωγούς τους κάποια στιγμή να εξεταστούν και δεν έτρωγαν καθημερινά ξύλο από αυτούς για να εκδίδονται χωρίς προφύλαξη, τότε είναι ένοχες. Αλλά αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των προαγωγών τους, τους οποίους η αστυνομία γνωρίζει σίγουρα. Γιατί κανένας δεν μιλάει για αυτούς (λες και δεν υπάρχουν) οι οποίοι θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται εξαρτημένες και φτωχές κοπέλες και μάλιστα με τις ευλογίες του κράτους, το οποίο όντως είναι τριτοκοσμικό.

Όσο για αυτούς που πήγαιναν χωρίς προφύλαξη, μπορεί να μην εκδίδονται, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλοί από αυτούς έχουν παιδιά και γυναίκες, αλλά και σίγουρα θα έχουν μολύνει και άλλες κοπέλες, αφού οι περισσότεροι πηγαίνουν τακτικά με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη.

Πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση ο "αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"

Διαφημίσεις

για μενα αυτοι ειναι ο δημοσιος κινδυνος γιατι αυτοι ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ,αν πληρωναν και για προφυλακτικο θα το ειχαν, οποιος πληρωνει εχει το πανω χερι, το ηδη κατεστραμμενο κοριτσι δεν εχει καμμια επιολογη για μια σειρα απο λογους που ολοι γνωριζουν

Συμφωνώ !!!

Γιατί βρε θαυματάκι...επειδή δεν εκδίδονται? Που ξέρουμε εμείς πόσες ερωτικές συντρόφους έχει ο καθένας? Η εκείνος που γυρνά στην οικογενεια του και έρχεται σε επαφή με την γυναίκα του δεν είναι επικίνδυνος?Δεν λέω για δημοσιοποίηση των ονομάτων των πελατών αλλά ούτε και των ιερόδουλων.Δεν ήταν υποχρέωση αυτών που η ερωτική τους ζωή συμπεριλαμβάνει τις επισκέψεις σε οίκους ανοχής να πηγαίνουν να εξετάζονται συχνά όχι μόνο γι'αυτό το νόσημα αλλά για πολλά?Επρεπε να ενημερωθούν από τα κανάλια? Αυτό μου κάνει εντύπωση...

Συμφωνώ με την προάσπιση της υγείας από το Κράτος αλλά τους εμπόρους των ναρκωτικων μια χαρά τους αφήνουν να βολτάρουν.Αντιφατικό.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Εγώ πιστεύω πως όοοολος αυτός ο ντόρος είναι ένα προεκλογικό παιχνιδάκι. Βέβαια, σκοπό έχει την ενημέρωση και την αφύπνηση του κοινωνικού συνόλου.

Νόμιμες ιερόδουλες, με βιβλιάρια και άδεια ασκήσεως είναι καταγεγραμμένες μόνο 1.200, αλλά δεν είναι μόνο τόσες...

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση, είναι η ενημέρωση και η πρόληψη. Τώρα όλα τα άλλα είναι πολιτικά παίγνια. Εάν το Κράτος ενδιαφερόταν, όλα αυτά δε θα τα έκανε 15 μέρες πριν τις εκλογές....

Και ο νοών νοήτω.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Γιατί βρε θαυματάκι...επειδή δεν εκδίδονται? Που ξέρουμε εμείς πόσες ερωτικές συντρόφους έχει ο καθένας? Η εκείνος που γυρνά στην οικογενεια του και έρχεται σε επαφή με την γυναίκα του δεν είναι επικίνδυνος?Δεν λέω για δημοσιοποίηση των ονομάτων των πελατών αλλά ούτε και των ιερόδουλων.Δεν ήταν υποχρέωση αυτών που η ερωτική τους ζωή συμπεριλαμβάνει τις επισκέψεις σε οίκους ανοχής να πηγαίνουν να εξετάζονται συχνά όχι μόνο γι'αυτό το νόσημα αλλά για πολλά?Επρεπε να ενημερωθούν από τα κανάλια? Αυτό μου κάνει εντύπωση...

Συμφωνώ με την προάσπιση της υγείας από το Κράτος αλλά τους εμπόρους των ναρκωτικων μια χαρά τους αφήνουν να βολτάρουν.Αντιφατικό.

Εγώ απλά λέω τί ισχύει από νομικής άποψης. Από κοινωνιολογικής άποψης σίγουρα υπάρχει άλλη οπτική, δε λέω πως έχεις άδικο.

Όσον αφορά τα αντιφατικά που λες, υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα. Μεγάλη και ατελείωτη η λίστα.....;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δεν νομίζω πως είπε καμία ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες ασκούν το συγκεκριμένο επάγγελμα από επιλογή. Απλώς είπαμε ότι υπάρχουν και ιερόδουλες που θέλουν και το ασκούν...όχι οι συγκεκριμένες όμως!

Ήταν σίγουρα εσκεμμένο να γίνει αυτό ακριβώς πριν τις εκλογές, αλλά τουλάχιστον ξύπνησαν κάποιοι άχρηστοι που πάνε χωρίς προφύλαξη και ίσως αναρωτήθηκαν και πολλοί άλλοι, που δεν βγήκε η ''ιερόδουλη τους'' στα κανάλια ή παιδάκια που σκοπεύουν να πάνε στο μέλλον!

Είναι τόσο πολύπλοκο όμως το θέμα, από όπου και να το πιάσεις βρωμάει....Προκάλεσε όμως ισχυρό σοκ σε μια μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι το ΑIDS είναι εξωτικό φρούτο που το τρώνε μόνο οι άλλοι....

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Οσον αφορα την δημοσια διαπομπευση των ιεροδουλων, δεν εκπλησομαι, καθε κοινωνια σε παρακμη θελει το "κολοσσαιο" της, να βλεπει τους "αδυναμους κρικους" να κατασπαραζονται μπροστα στα ματια τους. Σημεια των καιρων...(οχι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, αυτο υπηρχε και θα υπαρχει οσο υπαρχουν γυναικες αντρες, πεινα και στρατος) οπως και η στροφη της κοινωνιας (8%?) στη ακροδεξια. Ο πεινασμενος και ο παρηκμασμενος ψαχνει καποιον πιο αδυναμο, να βρει καπου και να βγαλει ολα του τα κομπλεξ, καποιον να παρηγορησει για ολα αυτα που τον καινε, γιατι για ολα φταινε οι αλλοι. οι ιεροδουλες, οι μεταναστες, οι μεταναστριες ιεροδουλες κτλ........οσον αφορα αυτους τους πελατες που πηγανε χωρις προφυλακτικο με αυτες τις ιεροδουλες, εγω το βλεπω εντελως δαρβινικα το θεμα, αν ειναι τοσο ηλιθιος καποιος, αφαιρει τα γονιδια του απο τον ματαιο αυτον τον κοσμο και το ανθρωπινο ειδος γινεται καλυτερο.

Οσον αφορα την δημοσια διαπομπευση των ιεροδουλων, δεν εκπλησομαι, καθε κοινωνια σε παρακμη θελει το "κολοσσαιο" της, να βλεπει τους "αδυναμους κρικους" να κατασπαραζονται μπροστα στα ματια τους. Σημεια των καιρων...(οχι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, αυτο υπηρχε και θα υπαρχει οσο υπαρχουν γυναικες αντρες, πεινα και στρατος) οπως και η στροφη της κοινωνιας (8%?) στη ακροδεξια. Ο πεινασμενος και ο παρηκμασμενος ψαχνει καποιον πιο αδυναμο, να βρει καπου και να βγαλει ολα του τα κομπλεξ, καποιον να παρηγορησει για ολα αυτα που τον καινε, γιατι για ολα φταινε οι αλλοι. οι ιεροδουλες, οι μεταναστες, οι μεταναστριες ιεροδουλες κτλ........οσον αφορα αυτους τους πελατες που πηγανε χωρις προφυλακτικο με αυτες τις ιεροδουλες, εγω το βλεπω εντελως δαρβινικα το θεμα, αν ειναι τοσο ηλιθιος καποιος, αφαιρει τα γονιδια του απο τον ματαιο αυτον τον κοσμο και το ανθρωπινο ειδος γινεται καλυτερο.

Βλέπω είσαι άντρας.... ΕΑΝ (υποθετικά) είχες επισκεφτεί αυτόν τον οίκο και είχες πάει ελεύθερα με τη γυναίκα που είναι οροθετική, δε θα σε ενδιέφερε να το γνωρίζεις; Ώστε να προφυλαχθείς εσύ, το παιδί σου, η γυναίκα σου....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βλέπω είσαι άντρας.... ΕΑΝ (υποθετικά) είχες επισκεφτεί αυτόν τον οίκο και είχες πάει ελεύθερα με τη γυναίκα που είναι οροθετική, δε θα σε ενδιέφερε να το γνωρίζεις; Ώστε να προφυλαχθείς εσύ, το παιδί σου, η γυναίκα σου....

1+1 = 2, αν βαλω το χερι μου στην φωτια θα καω, αν παω κρουαζιερα ανοιχτα της σομαλιας, μαλλον θα με απαγαγουν οι πειρατες, αν παω στην μεση του πειραια και φωναξω "@@@εται ο θρυλος" μαλλον θα με σαπισουν στο ξυλο, αν παω ελευθερα με ιεροδουλη και δη αστεγη, μαλλον θα κολλησω AIDS, ή καποιο αλλο "παρασημο". οποτε το γνωριζω ηδη τι εχω παθει στο υποθετικο σου σεναριο και εφοσον ειμαι τοσο ηλιθιος σιγα να μην σκεφτω για την γυναικα μου και το παιδι μου.

Οποιος κανει ασκουφωτο με ανθρωπο που δεν ξερει, παιζει την ζωη του κορονα γραμματα, ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Πιστεύω πως την ώρα του πάθους, σκέφτεσαι (όχι εσύ γενικά) ''Ε, δε βαριέσαι.... Σιγά μη μου τύχει''. Δε μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση, στο σεξ χωρίς προφύλαξη.

Τώρα, όσον αφορά τη γυναίκα και το παιδί σου, από τη στιγμή που έχεις οικογένεια θέλω να πιστεύω πως θα σε ενδιέφερε η σωματική τους ακαιρεότητα, άρα θα ήθελες να ξέρεις από το να ζεις μέσα στην άγνοια.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...