Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ?

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας!

Παρήγγειλα από το http://www.bce-europe.com/product_info.php?cPath=280_24_182&products_id=767 την κρέμα καλέντουλα που βλέπετε ως κρέμα αλλαγής ΄πάνας κ μετά διαπιστώνω ότι υπάρχει σε άλλο σάιτ,όχι σ΄αυτό κ μία άλλη κρέμα ειδική για αλλαγή πάνας σε άσπρο σωληνάριο κ όχι σε πορτοκαλί που παρήγγειλα εγώ. Αυτή εδώ http://www.babytalk.gr/index.php?manufacturers_id=14&osCsid=0ce2328ff2ddc90506221bf0684be4b9

Έκανα βλακεία; Που θα μου χρησιμευσει αυτή που παρήγγειλα;

Και επίσης τη διαφορά έχει το bath baby and children από την cream bath baby and kinds;;;

Νίτα τώρα κατάλαβα έχεις παραγγείλει την κρέμα καλέντουλας (απλή υδατική) για το πρόσωπο και το σώμα και όχι την αλλαγής πάνας. Με μπέρδεψαν λίγο τα site που γράφεις.

Λοιπόν αν το μωρό είναι μεγάλο πάνω από 6 μηνών δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να την χρισημοποιήσεις και σαν αλλαγής είναι αρκετά "παχιά" και λιπαρή. Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε περιπτώσεις δερματικών ερεθισμών για όλη την οικογένεια. (μιας και έχεις πάρει 4)

Αν το μωρό είναι μικρό δεν κάνει, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την κανονική που έχει το οξείδιο του ψευδαργύρου (η άλλη δεν το έχει) και εμποδίζει τα συγκάματα. Μπορείς όμως να του την βάζεις μετά το μπάνιο σε όλο το σωματάκι Το προσωπάκι δεν έχει πολύ αναγκη παρά μόνο σε περιπτώσεις ερεθισμών.

Πχ σας τσίμπησε ένα κουνουπάκι κρέμα καλέντουλας , γδαρθήκε το γονατάκι κρέμα καλέντουλας.

Εγώ την βάζω παντού ο αντρας μου με δουλευεί και την λέει windex από το Γάμος αλλα ελληνικά που ο πατέρας εβαζε από αυτό που πλένουν τα τζάμια παντού ακόμα και στα σπυράκια.

Τώρα αν δεν τις θέλεις καθόλου μπορούμε ίσως να ανταλλάξουμε τις 2 από αυτές με τις κρέμες για την αλλαγή της πάνας στείλε μου πμ

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ?

ναι μόνο που κοστίζουν πολύ ακριβά γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ large και δεν νοιάζεται κανείς.

θα σου στείλω πμ σχετικό

Το στήθος πριν τον θηλασμό με τι το καθαρίζετε;Υπάρχει κάποιο ειδικό προιόν weleda;

Οχι βρε Stiliani το στήθος πριν από το θηλασμό δεν χρειάζεται να το καθαρίζεις, μια φορά την μέρα που κάνεις ντουζ είναι εντάξει. Το στήθος είναι καθαρό από μόνο του (δεν χρειάζεται "αποστείρωση") και τα σαπούνια μπορεί να ξηράνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του.

Τώρα στο ντουζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο από το βρεφικό αφρόλουτρο που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

Αλλά κάτι άλλο δεν υπάρχει και κυρίως δεν χρεάζεται.

Διαφημίσεις

Σήμερα σε 3 μέρες δηλ. παρέλαβα κιόλας την παραγγελία μου!

Για την κρέμα αλλαγής πάνας παρήγγειλα αυτή http://weleda-greece.com/catalogue/BABYCREME/296/4/182/166 που τελικά μέσα είναι άσπρη κ νομίζω τελικά είναι η σωστή. Απλά τα γερμανικα τα μεταφράζουν διαφορετικά απ΄ότι βλέπω στις συσκευασίες με αγγλικά. Εμένα δηλ. γράφει στα γερμανικά Babycreme ενώ αλλού την είδα ως nappy change cream.

Μήπως ξέρετε τι διαφορά έχουν τα 2 αφρόλουτρα μεταξύ τους

http://weleda-greece.com/catalogue/CALENDULA_WASCHLOTION_SHAMPOO/300/4/182/166 και

http://weleda-greece.com/catalogue/CALENDULA-BAD/298/4/182/166

Χρησιμοποιούνται κ τα 2 από νεογέννητα;

Iwz1p2.png 

το calendula bad είναι αυτό που στην Ελλάδα θα δεις να αναφέρεται σαν βοτανόλουτρο. Δεν κάνει αφρό και το διαλύεις στο νερό μέσα στο μπανιεράκι του μωρού ή σε ένα βρεγμένο πάνακι αν θέλεις να καθαρίσεις το μωρό τοπικά (αυτοσχέδια μωρομάντηλα) γιατί δεν χρειάζεται απαράιτητα ξέβγαλμα. Περιέχει εκτός από καλέντουλα διάφορα βότανα και θυμάρι που είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες (μοσχοβολάει θυμάρι για την ακρίβεια). Το προτείνουμε για τα βρέφη εώς και 6 μηνών.

Αντιστοίχο είναι και το κρεμόλουτρο που δεν έχει θυμάρι και έχει κρεμώδη υφή.

Το washlotion-shampoo είναι νέο προιόν εξίσου απαλό, κάνει αφρό, δεν περιέχει σαπούνι αλλά χρειάζεται ξέβγαλμα. Για το σώμα και τα μαλλάκια από 0 εώς όσο θέλεις .

Μπορείς να πάρεις και από τα 2 και να χρησιμοποιείς εναλλάξ.

Εχει χρησιμοποιήσει καμιά σας το λάδι για το στήθος με αμυγδαλέλαιο καθώς και το λάδι για το περίνεο;Λένε τίποτα αυτά;Από ποια βδομάδα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε;

mKndp2.png

Απλά θέλω να προσθέσω οτι πριν από λίγα χρόνια τα προϊοντα της Buebchen (μπίμπχεν) δεν τα 'βρισκες και τα ψάχνανε όλοι από τη Γερμανία. Από τότε που τα έφερε γνωστό πολυκατάστημα κανείς δεν τα αναφέρει!

Δεν έχουν παραμπενς (δεν είναι όμως βιολογικά). Μυρίζουν υπέροχα. Δεν έχουν σαπούνι, έχουν ενεργά συστατικά χαμομηλιού, φυτικά συστατικά, ουδέτερο PH, δεν έχουν χρώματα, δεν φέρνουν δάκρυα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, ελεγμένα για να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο αλλεργιών, υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του δέρματος κτλ.

Είναι και πολύ πιο οικονομικά! :wink:

Απλά σκέφτηκα να σαμποτάρω τη διαφήμιση της συγκεκριμένης μάρκας, ειδικά λόγω του οτι υποστηρίζονται ξένες επιχειρήσεις, τη στιγμή που τα μικρομάγαζα στην Ελλάδα προσπαθούν να επιβιώσουν... Είναι και αυτό οικολογικός τρόπος σκέψης, υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης!

Πέρα από αυτά, το προϊόν που αναφέρω το χρησιμοποιώ στην κόρη μου :)

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Εχει χρησιμοποιήσει καμιά σας το λάδι για το στήθος με αμυγδαλέλαιο καθώς και το λάδι για το περίνεο;Λένε τίποτα αυτά;Από ποια βδομάδα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε;

Το λάδι για το περίνεο το πήρα μαζί όταν γεννούσα (γιατί γέννησα 37η βδομάδα και δεν πρόλαβα να το βάλω). Το έβαζε η γυναικολόγος στα γάντια πριν με εξετάσει για τη διαστολή.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

Το λάδι για το στήθος είναι πάρα πολύ καλό, τόσο καλό, που με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου τις πρώτες ημέρες τι είναι αυτό που βάζω και ξεπρίζει τόσο το στήθος (το έγραψε κάτω για τις επόμενες πελάτισσες του)!

και μυρίζει υπέροχα... και συνεχίζω μέχρι τώρα αραιά και που να το βάζω.... το δέρμα το κάνει τόσο λείο... τόσο όμορφα μυρωδάτο....

που και να αποθηλάσεις κάλλιστα το χρησιμοποιείς όλο...

Το έχω χρησιμοποιήσει και βοηθάει της πρώτες μέρες που κατεβαίνει το γάλα και πρήζεται πολύ το στήθος. Βοήθησε πολύ αρχικά γιατί περιέχει εκχύλισμα από βότανα που θεωρούνται γαλακτογόνα. Είναι ένα λάδι ενυδατικό και κάνει καλό στην ενυδάτωση της επιδερμίδας του στήθους.

Το λάδι για το περίνεο δεν το έχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς εχω γεννήσει και τις 2 κόρες μου με καισαρική

Απλά σκέφτηκα να σαμποτάρω τη διαφήμιση της συγκεκριμένης μάρκας, ειδικά λόγω του οτι υποστηρίζονται ξένες επιχειρήσεις, τη στιγμή που τα μικρομάγαζα στην Ελλάδα προσπαθούν να επιβιώσουν... Είναι και αυτό οικολογικός τρόπος σκέψης, υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης!

Σύγνωμη τα bubchen είναι ελληνικά?

Και όταν αναφέρεσαι σε "μικρομάγαζα" εννοείς τα ΛΗΤΩ γιατί εκεί τα πουλάνε πιθανώς να τα εισάγουν κιόλας

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζουμε όλοι τα ίδια καλλυντικά υπάρχουν πολλές εταιρίες εγώ μάλιστα χρησιμοποιώ και τα lavera επίσης βιολογικά και τα ΒΙΟPLASIS που είναι και βιολογικά και ελληνικά (πιστοποιημένα από το ΔΗΩ)

Απλά θέλω να προσθέσω οτι πριν από λίγα χρόνια τα προϊοντα της Buebchen (μπίμπχεν) δεν τα 'βρισκες και τα ψάχνανε όλοι από τη Γερμανία. Από τότε που τα έφερε γνωστό πολυκατάστημα κανείς δεν τα αναφέρει!

Δεν έχουν παραμπενς (δεν είναι όμως βιολογικά). Μυρίζουν υπέροχα. Δεν έχουν σαπούνι, έχουν ενεργά συστατικά χαμομηλιού, φυτικά συστατικά, ουδέτερο PH, δεν έχουν χρώματα, δεν φέρνουν δάκρυα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, ελεγμένα για να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο αλλεργιών, υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα του δέρματος κτλ.

Είναι και πολύ πιο οικονομικά! :wink:

Δες στην σελιδα 2,ειπαμε για τα bubchen τα οποια κι ομως εχουν paraben,η κρεμα αλλαγης,το αφρολουτρο δεν εχει.Διαβασε την συζητηση μου με την Λαμπρινη στην αρχη του τοπικ αυτου.

Πέρα από αυτά, το προϊόν που αναφέρω το χρησιμοποιώ στην κόρη μου :)

συμφωνω στην υποστηρικη των μικρομαγαζων οσο δε μπορεις να φανταστεις.Σκεψου μονο οτι δεν εχω παει ποτε σε jumbo,λητω και κανω τα περισσοτερα μου ψωνια απο το μπακαλη της γειτονιας μου αλλα τα bubchen κυριως σε πολυκαταστηματα τα πουλανε απο οσο ξερω.

Περα παντως απο τα συγκεκριμενα καλλυντικα,μακαρι να σκεφτοταν ολοι ετσι.Δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτα τα χαλια τωρα :roll: να κλεινουν ολα τα μαγαζια και να επιβιωνουν μονο οι φιρμες.Φανταστειτε οτι ανοιξε την πολη μου ZARA BABY και αμεσως τα μαγαζια με παιδικα πεσανε παρα πολυ σε τζιρο :roll:

Αυτα και σορυ για τα λιγα ασχετα που ειπα :wink:

Σύγνωμη τα bubchen είναι ελληνικά?

Και όταν αναφέρεσαι σε "μικρομάγαζα" εννοείς τα ΛΗΤΩ γιατί εκεί τα πουλάνε πιθανώς να τα εισάγουν κιόλας

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζουμε όλοι τα ίδια καλλυντικά υπάρχουν πολλές εταιρίες εγώ μάλιστα χρησιμοποιώ και τα lavera επίσης βιολογικά και τα ΒΙΟPLASIS που είναι και βιολογικά και ελληνικά (πιστοποιημένα από το ΔΗΩ)

Δεν είπα οτι είναι ελληνικά, γερμανικά είναι φυσικά. Μόνο στα ΛΗΤΩ πωλούνται; Αν είναι έτσι, σορυ για το επιχείρημα. Δεν ξέρω από την αγορά και δεν έχω κανένα όφελος. Εσύ;

Επίσης το σαμπουαν έχω και δεν έχει παραμπέν. Δεν ξέρω για την κρέμα συγκάματος

Για να υποστηρίξω όμως το επιχείρημά μου και μόνο, να πώ οτι το ΛΗΤΩ δεν παύει να είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, πληρώνει φόρους στο ελληνικό κράτος και δίνει δουλειά σε Έλληνες (και μη;) στην Ελλάδα. Βέβαια έχει ξεπεραστεί το "επιμένω ελληνικά" των παιδικών μας χρόνων, αλλά είναι λίγο επίκαιρο τώρα!

Θα ήθελα να'ξερα ποιός είναι ο ημερήσιος τζίρος των καταστημάτων στο The Mall ώρες ώρες...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Δεν είπα οτι είναι ελληνικά, γερμανικά είναι φυσικά. Μόνο στα ΛΗΤΩ πωλούνται; Αν είναι έτσι, σορυ για το επιχείρημα. Δεν ξέρω από την αγορά και δεν έχω κανένα όφελος. Εσύ;

Ενώ εγώ έχω όφελος γιατί δεν θέλω να πληρώνω (με κλειστά τα μάτια) και κάτι που κάνει στην Γερμανία 5€ και με τον Γερμανό να παίρνει μισθό πάνω από 2.000€ ή 3.000€ να το φέρνουν στην Ελλάδα με 15€ στον έλληνα που πάιρνει 700 άντε 1000€ αντίστοιχα.

Διαφημίσεις

Λογικό... Αλλά τα προϊόντα αυτά είναι πιο ακριβά ούτως ή άλλως από τα άλλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και δεν είμαι και τόσο σίγουρη οτι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ή στο αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω οι Γερμανοί να έχουν λιγότερες αλλεργίες, ασθένειες κτλ. παρ'όλο που η οικολογική τους συνείδηση είναι πολύ ανεπτυγμένη εδώ και πολλά χρόνια. Ο παππούς μου που γεννήθηκε πριν το 1900 (στη Γερμανία) έκανε κομπόστα τα φαγητά που περισσεύανε και τα χρησιμοποιούσε για λίπασμα, και μίκραινε το μέγεθος του κουτιού που θα πετούσε για να μην "ξοδεύει" χώρο. Πρέπει να ομολογήσω οτι έζησε 92 χρόνια, αλλά το ίδιο και η γιαγιά μου που τρελλαινότανε για βούτυρο και λόγω του κατοχικού συνδρόμου (γιατί ο λαός πείνασε πολύ στη Γερμανία), ήτανε πάνω από 100 κιλά. :lol:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λογικό... Αλλά τα προϊόντα αυτά είναι πιο ακριβά ούτως ή άλλως από τα άλλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και δεν είμαι και τόσο σίγουρη οτι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ή στο αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω οι Γερμανοί να έχουν λιγότερες αλλεργίες, ασθένειες κτλ. παρ'όλο που η οικολογική τους συνείδηση είναι πολύ ανεπτυγμένη εδώ και πολλά χρόνια. Ο παππούς μου που γεννήθηκε πριν το 1900 (στη Γερμανία) έκανε κομπόστα τα φαγητά που περισσεύανε και τα χρησιμοποιούσε για λίπασμα, και μίκραινε το μέγεθος του κουτιού που θα πετούσε για να μην "ξοδεύει" χώρο. Πρέπει να ομολογήσω οτι έζησε 92 χρόνια, αλλά το ίδιο και η γιαγιά μου που τρελλαινότανε για βούτυρο και λόγω του κατοχικού συνδρόμου (γιατί ο λαός πείνασε πολύ στη Γερμανία), ήτανε πάνω από 100 κιλά. :lol:

Ειναι καλό όμως να έχουμε επιλογές σαν καταναλωτές το τι θέλουμε να βάζουμε πάνω στο σώμα μας...να το τιγκάρουμε με χημικά ή οχι. Ναι και εμεις μεγαλώσαμε με τα χημικά FISSAN κτλ και δεν πάθαμε κάτι εμφανές δεν υπήρχε όμως η γνώση τότε. Μου αρέσει που εχω την επιλογή τι κρέμα θα πάρω και αν μπορω να τη βρω καπου καλύτερα να το προτιμήσω ειτε ειναι ιντερνετ ειτε μαγαζί.

Το καροτσάκι μας το πήραμε 250? φτηνότερα απο το ιντερνετ!!!!

Επίσης το ΛΗΤΩ δεν καταλαβαίνω γιατι ειναι το ακριβότερο μαγαζί βρεφικών ειδών....και τι αν δινει δουλειά σε Ελληνες δεν πρέπει εμεις σαν καταναλωτές να απέχουμε εφόσον ξέρουμε τι διαφορά; Και πάλι μιλάω για αυτους που ψάχνονται και εχουν την διαθεση να το κάνουν οπως πχ εγω. Ο καθε ενας εχει δικαίωμα να πράττει όπως νομίζει.

Πάντως επειδή παλιά τα πράγματα ήταν σαφως αγνότερα σε πολλους τομείς ενω τωρα δεν ειναι τίποτα απολυτως εγω πιστευω οτι πρέπει να προσέχουμε απ' οπου μπορούμε.

• 2 εβδομάδες μετά...
Νομίζω πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν απλή υδατική απλά δουλέυει πολύ καλά τις περιόδους με το κρύο για να μην "σκάσει" το δερματάκι του μωρού και της μαμάς (γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός "μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα")

Γειά σου madreterra!! έστειλα πριν από 10 μέρες περίπου μειλ στη διεύθυνση που είχες γράψει πιο πάνω για να συνενοηθώ μαζί τους προκειμένου να μου στείλουν προϊόντα και δεν μου έχουν απαντήσει....

Είδα πως άλλες μαμάδες με τον τρόπο που τους υπέδειξες μπόρεσαν να βγάλουν άκρη κ να παραγγείλουν... Με μένα δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβα κ έχω αγχωθεί αφου μπορεί πολύ σύντομα να γεννήσω :shock: !!

Τι πιστεύεις πως δεν έγινε σωστά κ τι να κάνω ???

D9kvp2.png?3X2batCM

Yioupi σου έστειλα πμ, μίλησα και με την κοπέλα που διαχειρίζεται το email [email protected] και μου είπε πως δεν υπάρχει κάποιο email που να ήρθε και να μην έχει απαντηθεί ή να μην υπάρχει κάποια επικοινωνία.

Απαντάμε σε όλα τα email και μηνύματα. :)

Ελπίζω σύντομα να λύθει η παρεξήγηση και με το καλό να έρθει το μωρό σου!

• 1 month later...

Kαλά κορίτσια είστε σοβαρές για τα προιόντα της weleda?

Πήρα σήμερα το αφρόλουτρο καλέντουλας και την κρέμα αλλαγής πάνας και έκανα το λάθος να την αγοράσω χωρίς να την μυρίσω.

Περιττό να πω ότι το άνοιξα στο αυτοκίνητο και κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε όλοι.

Σίγουρα σε χαλαρώνει το αφρόλουτρο καλέντουλας αφού όμως έχεις λιποθυμήσει πρώτα!!!!

Εντάξει είπαμε να είναι βιολογικά και να μην έχουν χημικά αλλά όχι να βρωμάνε κιολας.

Χωρίς υπερβολή ζαλίστηκα από την μυρωδια...Κάθε μια μας βεβαια κάνει τις επιλογές της αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα προιόντα με καλύτερη μυρωδιά...

ΦΕΗ

ενταξει δεν μυριζουν οπως τα ΠΡΟΔΕΡΜ αλλα δεν θα ελεγα οτι βρωμάνε κιόλας. Ειναι ουδετερη η μυρωδιά για μένα και δεν εχω πρόβλημα. Καλυτερα να μην μοσχοβολαει παρα να τρωει τα χημικά ολη μέρα.

Αμα πάμε επισκεψη βάζουμε κολόνια :lol:

Kαλά κορίτσια είστε σοβαρές για τα προιόντα της weleda?

Σοβαρότατες ...πως μας βλέπεις :lol:

Δεν εχουν την τελεια μυρωδιά αλλα οχι και βρωμανε !!! Μας προσβάλεις ....

Προσωπικα επειδή εχω και αλλεργια στις βαριες μυρωδιες και τα αρωματα , με ενοχλουν πιο πολυ αυτα τα δηθεν παιδικά .

Με καλύτερη μυρωδιά ισως υπάρχουν πολλα προιόντα . Χωρις πετρελαια και παραμπενς ομως δεν νομιζω να βρεις και πολλά ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

φεη και εγώ τα αγόρασα αυτά πρόσφατα και μόλις τα ξαναμύρισα για να σιγουρευτώ γιατί μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες...λοιπόν εμένα η μυρωδιά τους μου φαίνεται πολύ λεπτή και διακριτική και δεν με ενοχλεί καθόλου...και για να τσεκάρω την μύτη μου έβαλα και τον άντρα μου να τα μυρίσει...

Μήπως δεν πήρες τα σωστά προϊόντα? Δεν ξέρω τι να υποθέσω... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν απλά μου έκανε εντύπωση που τα εκθειάζετε τόσο....Εκτός εάν εγώ έχω πολύ ευαίσθητη μύτη. Αλλά με το που το άνοιξα το αφρόλουτρο μύρισε όλο το αυτοκίνητο...Όχι και ουδέτερη μυρωδιά!!!!!!!!(το κουνουπέλαιο το καλοκαίρι πιο ελαφριά μυρίζει!!!!!!!!)

Σε κάθε περίπτωση δεν το είπα για να προσβάλω αλλά γιατί χτυπάω το κεφάλι μου που δεν μύρισα πριν τα αγοράσω ( και τώρα κλαίω τα λεφτά μου)..Προειδοποίηση προς άλλες ανυποψίαστες μαμάδες με ευαίσθητη μύτη...

ΦΕΗ

Βρε Φεη μου τι στο καλο;Πως σου μυριζουν τοσο πολυ;

οπως τα λενε τα κοριτσια ειναι...ουδετερη μυρωδια εχουν,εμεις ολοι πουτην μυριζουμε δεν εχουμε προβλημα.

Να ξερεις οτι οπου σου μυριζει πολυ ωραια,απο πισω κρυβεται πολλη χημεια :?

Παντως την κρεμα για την πανα χρησιμοποιησε την,ειναι παρα πολυ καλη και η περιοχη εκει πολυ ευαισθητη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...