Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

Στο Παπαγεωργιου 500 ευρω;;;;...γιατι;;;..

αν παρεις μονοκλινο δοματιο εχει τετοιο κοστος με ασφαλεια ΙΚΑ..

Στη Βιοκλινικη θα πηγαιναμε εαν μπορουσα να γεννισω φυσιολογικα. Ειναι λογικες οι τιμες τους και εχει πολυ πολυ πιο καλη εξυπηρετηση απο καθε αλλη κλινικη..

τουλαχιστων οσες γνωστες μου ξερω που γεννησαν εκει εμειναν απολυτα ευχαριστιμενοι σε ολους τους τομεις.

Διστχως ομως το μωρο μου εχει αλλη αποψη οποτε προτιμω το δημοσιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη Βιοκλινικη θα πηγαιναμε εαν μπορουσα να γεννισω φυσιολογικα. Ειναι λογικες οι τιμες τους και εχει πολυ πολυ πιο καλη εξυπηρετηση απο καθε αλλη κλινικη..

τουλαχιστων οσες γνωστες μου ξερω που γεννησαν εκει εμειναν απολυτα ευχαριστιμενοι σε ολους τους τομεις.

Στην Βιοκλινικη δεν λογικές οι τιμές όπως αναφέρεις μόνο αν μπεις για φυσιολογικό τοκετό και φύγεις την επόμενη.Για καισαρική που ρώτησα εγώ πέρσι μου έβγαινε 20 ευρώ επιπλέον από το Γένεσις και δεν είχαν ΜΕΝ ,που αν χρειαστεί σε στέλνουν κατευθείαν στο ιπποκράτειο.Επιπλέον δεν ρισκάρω την υγεία του νεογέννητου με το να φύγω την επόμενη μέρα γιατί δεν μπορείς να βασιστείς στην πιτσιρίκα-άπειρη μαία που σου στέλνουν από την κλινική για να δει πως πάει το μωράκι με τον ίκτερο,μηκώνιο κ.α όπως και να το κάνουμε θέλει παιδίατρο διαφορετικά θα είχαμε καταργήσει τους γιατρούς και θα την βγάζαμε με τις νοσοκόμες......

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

• 2 εβδομάδες μετά...

Χμμμμ!!!Εγω ακουσα τα ακριβως αντιθετα μολις χθες για την βιοκλινικη...απο φιλη μου η οποια γεννησε φυσιολογικα το πρωτο της μωρο στο Γενεσις πριν 2 χρονια και τωρα πηγανε λογω οικονομικου προβληματος στην Βιοκλινικη.Δυσαρεστηθηκανε τρομερα τωρα και μου ειπαν οτι οι δυο εμπειριες απο τις κλινικες δεν συγκρινονται.Μου φαινεται λογικο αφου το Γενεσις ειναι μονο μαιευτικη κλινικη αρα αυτο που σου παρεχει ειναι πιο εξειδικευμενο.Θα της πω παντως να τα γραψει και εδω για να τα πει με περισσοτερες λεπτομερειες.

Καλησπερα και απο μενα.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσες και οσους ξερουν απο το προσωπικο του ιπποκρατειου.Μας εχουν συστησει τον Θ Τανταναση για να μας παρακολουθησει και θα ηθελα αν καποια η καποιος τον γνωριζει να μας πει τις εντυπωσεις που αποκομησε.Ευχαριστω!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, πρόκειται να γεννήσω στις επόμενες μέρες και με οικονομικά κριτήρια καθαρά, καλούμαι να επιλέξω μεταξύ του 4κλινου στο γέννεσις και του 4κλινου στη γενική κλινική.

Υπάρχει κάποια που να έχει γεννήσει πρόσφατα σε αυτή την κατηγορία δωματίων να μου πει τη γνώμη της ;

Σημειώνω πως θα γεννήσω με κ.τ.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Ειχα γεννησει πριν δυο χρονια στο Γεννεσης και εμεινα σε τετρακλινο. Ηταν πολυ καλα δοματια. Ουσιαστηκα ειναι δυο δικλινα ενομενα οποτε εχει τα παντα επι δυο..δηλαδη δυο τουαλετες 2 τηλεωρασεις κλπ κλπ, ειναι πιο ανετα δοματια απο τα δικλινα και ουσιαστηκα μοιραζεσαι τα παντα με αλλη μια κοπελα.

Απλα αν δεν υπαρχει θεση αμεσα, οταν θα κανεις εισαγωγη ζητα να σε μεταφερουν σε τετρακλινο μολις αδειασουν

Στην Βιοκλινικη δεν λογικές οι τιμές όπως αναφέρεις μόνο αν μπεις για φυσιολογικό τοκετό και φύγεις την επόμενη.Για καισαρική που ρώτησα εγώ πέρσι μου έβγαινε 20 ευρώ επιπλέον από το Γένεσις και δεν είχαν ΜΕΝ ,που αν χρειαστεί σε στέλνουν κατευθείαν στο ιπποκράτειο.Επιπλέον δεν ρισκάρω την υγεία του νεογέννητου με το να φύγω την επόμενη μέρα γιατί δεν μπορείς να βασιστείς στην πιτσιρίκα-άπειρη μαία που σου στέλνουν από την κλινική για να δει πως πάει το μωράκι με τον ίκτερο,μηκώνιο κ.α όπως και να το κάνουμε θέλει παιδίατρο διαφορετικά θα είχαμε καταργήσει τους γιατρούς και θα την βγάζαμε με τις νοσοκόμες......

Εδω είσαι λάθος.Γέννησα στη Βιοκλινική πριν απο δυο χρόνια και στο σπίτι μου όντως ερχόταν μαία,αλλά η συγκεκριμένη ήταν Πρόεδρος συλλόγου μαιών Βορείου Ελλάδος.Καταπλικτική σαν άνθρωπος,μας βοήθησε πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο μικρός,πιό πολύ και απο τον παιδίατρο.

Εδω είσαι λάθος.Γέννησα στη Βιοκλινική πριν απο δυο χρόνια και στο σπίτι μου όντως ερχόταν μαία,αλλά η συγκεκριμένη ήταν Πρόεδρος συλλόγου μαιών Βορείου Ελλάδος.Καταπλικτική σαν άνθρωπος,μας βοήθησε πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο μικρός,πιό πολύ και απο τον παιδίατρο.

Εσύ είσαι από τις τυχερές αφού ερχόταν σπίτι σου η Πρόεδρος αλλά σε περίπτωση συγγενικού μου προσώπου δεν ίσχυε κάτι τέτοιο ....

theodorap ισχύουν όλα όσα έγραψε η cesilia για το γένεσις και σε περίπτωση που δεν έχουν 4κλινο αν είσαι του Ικα ζήτα επίμονα το 5κλινο δεν δίνεις μία και έχεις υπηρεσίες κλινικής.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Εγώ γέννησα 09 Αυγούστου στον Αγιο Λουκά και είμαι απόλυτα ευχαρηστημένη. Με βοήθησαν και με παρότρυναν πολύ για τον θηλασμό, ήταν πάντα παρούσες σε κάθε ανάγκη οι μαιες, απόλυτη καθαριότητα, εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Εχω να πω τα καλύτερα. Λυπα΄μαι πουδεν είναι πιο γνωστός ο Αγιος Λουκάς για γέννες.

Διαφημίσεις

theodorap ισχύουν όλα όσα έγραψε η cesilia για το γένεσις και σε περίπτωση που δεν έχουν 4κλινο αν είσαι του Ικα ζήτα επίμονα το 5κλινο δεν δίνεις μία και έχεις υπηρεσίες κλινικής.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσένα και τη cesilia...μίλησα με τη γένεσις για το 5κλινο, και μου είπαν ότι καταργήθηκε το δωμάτιο αυτό... έγινε 4κλινο

ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2,5 χρονια γεννησα στην βιοκλινικη και ηταν πολυ καλα,καθαρα και οι μαιες ερχοταν συνεχεια.με βοηθησαν και στο θυλασμο πολυ και γενικα ολα ηταν αψογα.και οι τιμες τους πολυ καλες

Μήπως κορίτσια ξέρετε τιμές 2011 για τον Άγιο Λουκά?

Λελακι κάνεις ένα τηλεφώνημα στην κλινική και σε ενημερώνουν εκείνη τη στιγμή για τις τιμές από το λογιστήριο ή κρατάν το νούμερο σου και επικοινωνούν αυτοί μαζί σου.( 2310 380 000)

<a href=Pqenp2.png' alt='Pqenp2.png'>

Κοριτσια πρόκειται να γεννήσω στο Γέννεσις με καισαρική και θα θελα να ρωτήσω με τη σειρά μου αν το προσωπικό βοηθάει τη μαμά στον αποκλειστικό θηλασμό και αν παρέχει η κλινική θήλαστρο για τις πρώτες δύσκολες 4-5 ημέρες μετά την καισαρική ( αν οχι να προμηθευτω καποιο εξαρχής)

αν γνωριζει καποια κοπελα ή αν έχει παρόμοια εμπειρια.....:P

<a href=Pqenp2.png' alt='Pqenp2.png'>

Διαφημίσεις

Ειναι ελαχιστες αυτες που γνωριζουν σωστα πραγματα στον θηλασμο. Καλυτερα ενημερωσου και απο αλλες πηγες.

Με το θηλαστρο δεν θα εχεις προβλημα, δινουν για αποσυμφοριση, αλλα δεν θα δωσουν το γαλα σου στο παιδι εκτος και εαν πας δικη σου χωανη αντλυσης- δεν ξερω πια μαρκα εχουν τρωρα, πριν 2 χρονια ειχαν τα ameda

Μήπως κορίτσια ξέρετε τιμές 2011 για τον Άγιο Λουκά?

Γέννησα πριν 14 ημέρες και ήτανε:

Φυσιολογικός τοκετός:

4 ημέρες:

δίκλινο:1650

μονόκλινο:2250

3 ημέρες:

δίκλινο:1450

μονόκλινο:2050

2 ημέρες:

δίκλινο:1250

μονόκλινο:1850

Καισαρική:

4 ημέρες:

δίκλινο:2100

μονόκλινο:2700

3ημέρες:

δίκλινο:1900

μονόκλινο:2500

Καλημέρα,θα ήθελα να μου πείτε εαν γνωρίζετε τον κ.Τζεβελέκη Φίλιππο (μαιευτήρας γυναικολόγος του Παπαγεωργίου).΄Οποια μανούλα ή μέλλουσα μανούλα γνωρίζει κάτι θα ήθελα πολύ να με ενημερώσει.Επίσης εαν γνωρίζετε κατά πόσο υπάρχει και είναι ενεργό το εξωτερικό του ιατρείο.Ευχαριστώ πολύ.

• 1 χρόνο μετά...
Καλησπερα και απο μενα.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσες και οσους ξερουν απο το προσωπικο του ιπποκρατειου.Μας εχουν συστησει τον Θ Τανταναση για να μας παρακολουθησει και θα ηθελα αν καποια η καποιος τον γνωριζει να μας πει τις εντυπωσεις που αποκομησε.Ευχαριστω!!

Τελικά πήγες στον Ταντανάση; Αν ναι,σε ξεγέννησε κιόλας; Πώς σου φάνηκε;

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...