Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επόμενη συνάντηση Αθήνα: Κυρ,23 Σεπτ.-Πάρκο Α.Τρίτσης,17:30!

Phani

Recommended Posts

Εάν κανονιστεί για το Τρίτσης, για να διευκολύνω όσους θα πάνε πρώτη φορά, επειδή πήγα την Κυριακή και ψάχναμε μια ώρα την είσοδο, είναι δίπλα στα Carefour. (Και ήταν πολύ όμορφα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά όλες δείχνουμε έντονο ενδιαφέρον για το Α. Τρίτσης, οπότε ας το κλείσουμε για εκεί.

Στις 15:00 είναι καλά?

Να φέρουμε μπισκοτάκια, χυμούς και διάφορα ψιλοπράγματα, ή να κάτσουμε σε κάποιο καφέ που πιθανόν έχει εκεί?

Που να δώσομε ραντεβού? Στην είσοδο που λέει η Αντιγόνη?

Μέχρι στιγμής είμαστε τα παρακάτω άτομα:

- Phani

- cruelty

- Μαρία (?)

- dora (?)

- ΡΟΥΛΑ

- ΣΟΦΙΑ (?)

- rena

- Theoni

- euapap

- talkirti

- BIZELI

- Renia

- elenik

- ΒΙΚΥ (?)

- Αντιγόνη (?)

- euapap (?)

(please, ας επιβεβαιώσουν οι «?» αν θα έρθουν τελικά για να ξέρουμε οι άλλες και να χαιρόμαστε παραπάνω, αν θα τα καταφέρουν να έρθουν)

0sLw.jpg

Διαφημίσεις

Νομίζω 5.30-6.00 είναι καλά ή για μένα και πρωί 11.00 είναι επίσης καλά.

Λέω να μην δωθεί παντεβού στην είσοδο, γιατί κάποιες μπορεί να καθυστερήσουν, και είναι κρίμα οι υπόλοιπες να ξεροσταλιάζουν και να έχουν και τα παιδάκια στημένα να μην μπορούν να παίξουν. Δεν το γνωρίζω το πάρκο οπότε δεν μπορώ να προτείνω τόπο συνάντησης όσες το γνωρίζουν με γνώμονα το παραπάνω ας πουν.

Θα έρθω, θέλω να σας γνωρίσω και τις υπόλοιπες, ειδικά την Φανή που μου συμπαραστάθηκε στο θέμα "θηλασμός" και δεν το ξεχνάω, και το talkirtiraki.

Eλπίζω μόνο να μην με βάλει αύριο ο γιατρός σε καραντίνα! Πάντως θα ενημερώσω εγκαίρως. Για τώρα είμαι +. :)

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

5:30 ειναι πολυ καλη ωρα :D .

Λοιπον για τοπο συναντησης. Ετσι οπως θα μπειτε απο τα carefour θα πατε αριστερα. Ολο ευθεια πανω. Θα βρειτε μια καφετερια, συνεχιζεται ευθεια πανω περνατε μια γεφυρουλα και κανετε αριστερα .θα βρεθειτε σε ενα μερος με παγκακια τυπου θρανιου (καρεκλα - τραπεζι). Εχει πολλα δεντρα απο πανω (αλλα και περιστερια για αυτο προσοχη στις κουτσουλιες :lol: ).

Εκει νομιζω ειναι καλα ωστε να απασχολουνται και τα παιδια με παπιες και περιστερια μεχρι να ερθουν οι υπολοιπες. Παρτε και ψωμακι μαζι για να ταισουν παπιες και περιστερια (ο δικος μου τρελενεται μ αυτο :D ).

Ενα προβλημα μονο. Πως θα σας γνωρισω??? :roll::roll::?:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

dear girls, δυστυχώς εκείνη την ημερομηνία έχει εκδρομή ο σύλλογος που είμαι με το φίλο μου που μεταφέρθηκε σε εκείνη την ημμηνία λόγω εκλογών οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω..... :( (εκδρομή στο Λεωνίδιο τριήμερη) όμως θα κανονίσουμε Οκτώβριο και άλλη συνάντηση οπότε θα με δείτε τότε!!...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Κριμα Μαρια ...θελω τοσο πολυ να σε γνωρισω απο κοντα! δεν πειραζει θα κανουμε κι αλλη συντομα ελπιζω! Εμενα κοριτσια θα με καταλαβετε απο τα τατουαζ και θα κραταω και ενα κοκκινο τριανταφυλλο χαχα!

23 Σεπτέμβη;;;..Θα είμαι και εγώ μάλλον Αθήνα τότε....επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα posts αν έχετε οριστικοποιήσει ώρα και μέρος στείλτε μου π.μ. please

επειδή είμαι καινούρια και θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και επειδή μπορούμε με τα παιδια την Κυριακή, αν θέλετε στείλτε μου κι εμένα π.μ με την ακριβή ώρα και τόπο της συναντησης .επισης που είναι το πάρκο Αντώνης Τρίτσης?

Διαφημίσεις

Η παρέα όλο και μεγαλώνει και χαίρομαι γι’ αυτό!

Λοιπόν, (πέραν του ότι το γράφει και ο τίτλος του topic) ανακεφαλαίωση:

Συνάντηση

Ημερομηνία : Κυριακή ,23 Σεπτεμβρίου

Ώρα : 17:30

Συμμετοχές:

- Phani

- cruelty

- ΡΟΥΛΑ

- rena

- Theoni

- euapap

- talkirti

- BIZELI

- Renia

- elenik

- ΒΙΚΥ

- Αντιγόνη

- sophia

- hara

- evita

- vivikk

- ΣΟΦΙΑ (?)

- euapap (?)

Αναμένω ένα σημείο συνάντησης από όσες γνωρίζουν το πάρκο.

(καλό θα ήταν να λέγαμε κάτι με βάση τον χάρτη: http://park.ornithologiki.gr/docs/Map.pdf)

Τέλος, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πιούμε καφέ κλπ. σε στυλ πικ νικ (οπότε να προτείνουμε τι μικροπράγμα θα φέρει η καθεμιά μας) ή αν θα κάτσουμε σε κάποιο κιόσκι.

Α! Και μην ξεχνάμε, Οκτώβρης είναι . . ., μπορεί και να βρέξει!!! Οπότε ας έχουμε υπόψην και τους χώρους που προστατεύονται από την βροχή!

0sLw.jpg

Δεν πειράζει στην επόμενη θα ρθετε!!! Κορίτσια να σας πω θα φερετε και τους αντρες σας? Εμενα ο δικός μου θέλει να ερθει και ρωτάει αν θα είναι κι άλλα αγοράκια για να παίξει χιχι!

Δεν πειράζει στην επόμενη θα ρθετε!!! Κορίτσια να σας πω θα φερετε και τους αντρες σας? Εμενα ο δικός μου θέλει να ερθει και ρωτάει αν θα είναι κι άλλα αγοράκια για να παίξει χιχι!

την ίδια απορία έχω και εγώ...φέρνουμε άντρες αι μωρά; (αν και ο δικός μου δεν νομίζω να θέλει να έρθει αλλά αν του πω ότι θα είναι και όλοι οι άλλοι κάτι μπορεί να γίνει)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...