Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ο λόγος που γράφω, είναι γιατί είμαι σε αδιέξοδο.

Λοιπόν, μια από της καλύτερες μου φίλες είναι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια με ένα σατράπη. Η αλήθεια είναι πως ΠΟΤΕ μέχρι και χτες βράδυ, δε μου 'χε δείξει κάποια δείγματα πως περνάει άσχημα.

Συγκεκριμένα, τη φίλη μου την ξέρω 10χρόνια, από το το 1 έτος στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα την ίδια χρονιά τα έφτιαξε και με το σατράπη. Από τότε έβλεπα πως ο τύπος δε την παλεύει και πολύ, γιατί μονίμως τη ζήλευε! Δε την άφηνε ούτε να αναπνέυσει χωρίς τη συγκατάθεσή του. Εγώ της είχα πει κάποια πράγματα, αλλά σταμάτησα από κάποιο σημείο κι έπειτα γιατί δεν ήθελα να νομίσει πως ζηλεύω κλπ., κλπ.. Ακόμη και το μεταπτυχιακό μας στην Αγγλία (έτυχε και το κάναμε στο ίδιο Πανεπιστήμιο, την ίδια περίοδο κι επομένως συγκατοικήσαμε ) δε την άφηνε να φύγει! Με 1000 ζόρια θυμάμαι την άφησε. Πήγαμε Αγγλία κι όσο τη ζούσα από κόντα την έβλεπα πραγματικά να υποφέρει. Μονίμως με ένα τηλέφωνο να μιλαέι μαζί του 20 ώρες το 24ώρο!!!:confused::confused::confused: Να έρθει μαζί μου σε πάρτυ, όυτε λόγος.....

Τέλος πάντων, χτες βράδυ, ξημερώματα δηλαδή, χτύπησε το κινητό μου και ήταν εκείνη κλαίγοντας με λυγμούς και με παρακαλόυσε να έρεθει σπίτι μου! Σαφώς και πήγα και την πήρα μες στη νύχτα και την έφερα εδώ. Την είχε χτυπήσει!!!!!!!!! Την σάπισε συγκεκριμένα.... Κι ο λόγος γιατί είχε βγει με ένα συνάδελφό της μετά τη δουλειά και δε του το 'πε κι ενώ την έπαιρνε τηλέφωνο, εκείνη το 'χε κελιστό, λόγω έλλειψης μπαταρίας!!!!:evil::evil:

Τί να κάνω??? Θέλω να τη βοηθήσω!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κέντρα Υποστήριξης

Αν είστε θύμα ενδοοικογενειακής (ή μη) βίας ή αν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο αρμόδιο κέντρο υποστήριξης και βοήθειας.

Γραμμή SOS χωρίς χρέωση κατά της οικογενειακής βίας λειτουργεί από το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης. Δέχεται κλήσεις από όλη την Ελλάδα και λειτουργεί χωρίς χρέωση, καθημερινά (και Σαββατοκύριακα και αργίες) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Κλήσεις από κινητό τηλέφωνο γίνονται δεκτές (με χρέωση) στο 210 7786800

Συμβουλευτικά κέντρα

Τα συμβουλευτικά κέντρα για τη βία κατά των γυναικών, υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Ισότητας και στελεχώνονται από ομάδα ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νομικών (δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών σε ορισμένα περιστατικά) καθώς και συμβούλων απασχόλησης. Σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων τα κέντρα αυτά έχουν έναν ξενώνα υποδοχής. Λειτουργούν από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

• ΑΘΗΝΑΣ
    Νίκης 11, Πλατεία Συντάγματος
    Τηλ.: 210 33 17 305 και 306
  • ΠΕΙΡΑΙΑ
    Αλκιβιάδου 76
    Τηλ: 210 41 12 091

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΚΕΘΙ)

Κέντρα Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Γυναικών

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

• Αθήνα: 210 3256600
  • Θεσσαλονίκη: 2310 524071
  • Πάτρα: 2610 620 803
  • Ηράκλειο: 2810 343778
  • Βόλος: 24210 78 218

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Κακοποιημένες γυναίκες φιλοξενεί και ο ξενώνας της Αρχιεπισκοπής

Τηλ: 210 38 41536

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παρέχει βοήθεια για τη βία μέσα στην οικογένεια

Τηλ: 210-3616236

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

Τηλ: 210 9219002

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλ: 210 4177 876

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

πρωτα απο ολα, να ζητησεισ απο τη φιλη σου να μην πει ΠΟΤΕ οτι εσυ τη βοηθησεσ. αυτο το λεω, γιατι οταν απο την πρωτη φορα που εμενα ο πρωην με χτυπησε και ενημερωσα τον κολλητο μου για το τι συμβαινει σπιτι μου, απο τοτε μου απαγορευσε να ξαναμιλησω μαζι του.

δευτερον, ακουσε την καλα σε ο,τι σου πει. σε τετοιεσ περιπτωσεισ, μπορει να μιλησει λιγο συγκεχυμενα η φιλη σου γιατι ακριβωσ ειναι πολλα μεσα στο κεφαλι τησ, απο τα τοσα χρονια ασχημησ συμπεριφορασ. μπορεισ να τη βοηθησεισ, βγαζοντασ λαβρακι απο τα λεγομενα τησ.

τριτον, αν φοβαται να γυρισει μπορει να απευθυνθει σε γραμμη κακοποιημενων γυναικων (αν και εγω που προσπαθησα οσεσ φορεσ να παρω, δεν σηκωσαν ποτε το τηλεφωνο)

τεταρτον, να τη διαβεβαιωσεισ οτι αυτο που εγινε ΔΕΝ προκειται να αλλαξει ΠΟΤΕ, οσα παρακαλια και να κανει ο δικοσ τησ οτι θα αλλαξει.

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου. Ελπίζω να μην έχει παιδάκια.

Το τι να κάνεις είναι ξεκάθαρο, το πώς είναι το δύσκολο...προσπάθησε να την πείσεις να πάει ΑΜΕΣΩΣ σε ιατροδικαστή για να πάρει βεβαίωση της σωματικής βλάβης που υπέστη, κι από εκεί κατευθείαν στο αστυνομικο τμήμα της περιοχής του σπιτιού της για μήνυση. Αν γίνουν όλα αυτά σήμερα, προλαβαίνετε και το αυτοφωρο.

Η φιλη σου τώρα μένει ακόμα σε σένα? Το σπίτι της σε ποιανού το όνομα είναι?

Η Βικτορία έχει δίκιο, καλύτερα να μη μάθει ο άντρας της ποιος τη βοηθάει, για πολλούς λόγους.

Η κοπέλα τι θέλει να κάνει; Για να έρθει κοντά σου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα θέλει βοήθεια και στήριξη. Μία τέτοια σχέση με έναν τέτοιο άτομο δεν προσφέρει τίποτα εκτός από πόνο, είναι μία επικίνδυνη σχέση που πρέπει να διαλυθεί! Για μένα είτε εσύ αλλά καλύτερα η φίλη σου να πάρει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια. Πιστεύω ότι εκεί θα τη συμβουλέψουν και θα της δώσουν την στήριξη και τις συμβουλές που χρειάζεται μια και αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοια περιστατικά... κι απο κει και πέρα εσύ θα της δώσεις την αγάπη που έχει ανάγκη αυτές τις στιγμές.

Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο για τη φίλη σου... και τα χειρότερα για τον τύπο.

Διαφημίσεις

Η κοπέλα αυτή τη στιγμή προφανώς είναι τρομοκρατημένη και παραζαλισμένη. Ανεξάρτητα του αν θέλει να μπει στη διαδικασία να κάνει μήνυση αυτή τη στιγμή, ΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ. Τις αποδείξεις είναι καλό να τις έχει σε κάθε περίπτωση. Αλλιώς, αν θελήσει αύριο να χωρίσει και να εκδοθεί το διαζύγιο εις βάρος του, θα πρέπει να περιμένει να την ξαναχτυπήσει για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

πρωτα απο ολα, να ζητησεισ απο τη φιλη σου να μην πει ΠΟΤΕ οτι εσυ τη βοηθησεσ. αυτο το λεω, γιατι οταν απο την πρωτη φορα που εμενα ο πρωην με χτυπησε και ενημερωσα τον κολλητο μου για το τι συμβαινει σπιτι μου, απο τοτε μου απαγορευσε να ξαναμιλησω μαζι του.

δευτερον, ακουσε την καλα σε ο,τι σου πει. σε τετοιεσ περιπτωσεισ, μπορει να μιλησει λιγο συγκεχυμενα η φιλη σου γιατι ακριβωσ ειναι πολλα μεσα στο κεφαλι τησ, απο τα τοσα χρονια ασχημησ συμπεριφορασ. μπορεισ να τη βοηθησεισ, βγαζοντασ λαβρακι απο τα λεγομενα τησ.

τριτον, αν φοβαται να γυρισει μπορει να απευθυνθει σε γραμμη κακοποιημενων γυναικων (αν και εγω που προσπαθησα οσεσ φορεσ να παρω, δεν σηκωσαν ποτε το τηλεφωνο)

τεταρτον, να τη διαβεβαιωσεισ οτι αυτο που εγινε ΔΕΝ προκειται να αλλαξει ΠΟΤΕ, οσα παρακαλια και να κανει ο δικοσ τησ οτι θα αλλαξει.

Η κοπέλα τι θέλει να κάνει; Για να έρθει κοντά σου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα θέλει βοήθεια και στήριξη. Μία τέτοια σχέση με έναν τέτοιο άτομο δεν προσφέρει τίποτα εκτός από πόνο, είναι μία επικίνδυνη σχέση που πρέπει να διαλυθεί! Για μένα είτε εσύ αλλά καλύτερα η φίλη σου να πάρει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια. Πιστεύω ότι εκεί θα τη συμβουλέψουν και θα της δώσουν την στήριξη και τις συμβουλές που χρειάζεται μια και αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοια περιστατικά... κι απο κει και πέρα εσύ θα της δώσεις την αγάπη που έχει ανάγκη αυτές τις στιγμές.

Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο για τη φίλη σου... και τα χειρότερα για τον τύπο.

Λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου. Ελπίζω να μην έχει παιδάκια.

Το τι να κάνεις είναι ξεκάθαρο, το πώς είναι το δύσκολο...προσπάθησε να την πείσεις να πάει ΑΜΕΣΩΣ σε ιατροδικαστή για να πάρει βεβαίωση της σωματικής βλάβης που υπέστη, κι από εκεί κατευθείαν στο αστυνομικο τμήμα της περιοχής του σπιτιού της για μήνυση. Αν γίνουν όλα αυτά σήμερα, προλαβαίνετε και το αυτοφωρο.

Η φιλη σου τώρα μένει ακόμα σε σένα? Το σπίτι της σε ποιανού το όνομα είναι?

Η Βικτορία έχει δίκιο, καλύτερα να μη μάθει ο άντρας της ποιος τη βοηθάει, για πολλούς λόγους.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!! Καταρχήν δεν είχα σκοπό να μάθει ποτέ πως εγώ τη βοηθάω! Φοβάμαι και για μένα και για την οικογένειά μου. Τις νομικές διαδικασίες τις γνωρίζω μιας και είμαι γνώστης του αντικειμένου, αλλά φοβάται να κινηθεί νομικά για ευνόητους λόγους... Να μπλεχτεί με αστυνομίες δε το συζητάει καν! Το σπίτι της είναι στο όνομα και των 2, δυστυχώς. Παιδάκια δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα με πολυκυστικές..... Τώρα έφυγε από μένα και την παέι ο άντρας μου σπίτι της μπας και μιλήσει με το θηρίο, λέμε τώρα.....γιατί μπορεί ο άλλος να την κατηγορήσει για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και δε μας συμφέρει αυτό εν προκειμένω... Και δε θέλει και να χωρίσει, δηλαδή δε το καταλαβαίνω αυτό!!!!! Σαφώς και εκμαιεύω τα πάντα απ'όσα μου λέει για να βγάλω κάποια άκρη...... Τα σωματεία βοηθούν; Είναι λύση; Άμα δε το δηκώνουν και το τηλέφωνο τρέχα γύρευε.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης

Γ΄ Σεπτεμβρίου και Σολωμού 66, Αθήνα

Τηλ.: 210 7703043, 210 9700814 (Γραμματεία)

Φαξ: 210 7786886

Γραμμή SOS (09.00 – 15.00 όλη την εβδομάδα)

8001188881 (ενδοοικογενειακή βία – χωρίς χρέωση από σταθερό)

210 7786800 (ενδοοικογενειακή βία)

Υπάρχει και αυτό... νομίζω ότι ναι κάνουν δουλεια, ή τουλάχιστον ελπίζω να κάνουν δουλεια. Μπορείς αρχικά εσύ να πάρεις τηλέφωνο για να δεις τι παίζει και μετά να της πεις να πάρει εκείνη.

Προσπάθησε να την πείσεις να μην το προσπεράσει αλλά να το αντιμετωπίσει γιατί οι περισσότερες γυναίκες που κακοποιούνται μέσα στο σπίτι δεν μιλάνε είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί πιστεύουν ότι δεν θα ξαναγίνει είτε γιατι ντρέπονται... όμως οι στατιστικες δείχνουν ότι όταν γίνεται μια φορά σχεδόν πάντα γίνεται και δεύτερη, και τρίτη κλπ

Δυστυχως καποιες γυναικες ειναι γεννημενες θυματα.. Αν δεν το θελει η ιδια εσυ δεν μπορεις να τη βοηθησεις, το πιο πιθανο ειναι να βρεις το μπελα σου και απο πανω. Εδω τη χτυπησε, αλλα δεν θελει και να χωρισει...

Απ' οτι αντιλαμβανομαι αυτο θα γινεται ολη την ωρα, θα ερχεται σε εσενα για συμπαρασταση και μολις της αρχισει τις αγαπουλες και συγνωμη κατα λαθος πανω στα νευρα μου ... αυτη θα γυρναει στον "αντρουλη της".

Αν μαθει δε ο συζυγος της οτι προσπαθεις να την πεισεις για να χωρισουν... βραστα... υπαρχουν καποιες που λενε ... εμενα η φιλη μου η ταδε μου ειπε οτι επρεπε να σε ειχα χωρισει, καταγγειλω...

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Ενα πράγμα μονο δεν ξέρεις..τι μπορεί να προηγηθηκε σπίτι και τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ τους ή να έγινε μεταξύ τους εκείνο το βράδυ...σιγουρα κανένας δεν εχει το δικαίωμα να σηκώσει χέρι πάνω μας όμως το γεγονος οπως παρουσιάστηκε κάλλιστα θα μπορουσε να ήταν αιτία ενός τρικουβετρου καυγά σε κάθε ζευγάρι..δε θεωρώ δικαιολογημένη την κίνησηή της να βγει με συνάδελφο και ταυτόχρονα να έχει κλειστό το κινητο..απο κει και πέρα μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα αυτά τα τηλέφωνα που αναφέρθηκαν για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να επιβληθεί η ανάλογη τιμωρία. ΑΠο κει και πέρα..μην ανακατεύεσαι περισσότερο..δεν ξέρεις καθόλου και ουτε σε αφορά οι μεταξύ τους σχέσεις..τέλος γνωρίζεις μονο τη μια πλευρά του νομισματος..χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη βιαιοπραγια και τον ξυλοδαρμο.

Διαφημίσεις

Συγγνωμη που θα το πω κυνικα, και πιθανως αυτο να μη βοηθησει....αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...

Τα θελε και τα παθε! Τοσα χρονια τον ηξερε ποιος ειναι..τον παντρευτηκε και απο πανω? Τι περιμενε δλδ? Να γινει αγιος?

Καλα λεει η barbita...καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα. Προσωπικα, οσες τετοιες ιστοριες ξερω....ξερεις τι εχω διαπιστωσει? Οτι οι γυναικες αυτες ψιλογουσταρουν κιολας...Ναι! Μη σου κανει εντυπωση....τους αρεσει το ξυλο! Ναι! Τους αρεσει που τις ζηλευουν οι αντρες τους, που εχουν εναν αντρα "δυνατο" (μη χεσω) διπλα τους....τις κανει να αισθανονται πιο πολυ γυναικες? Δε ξερω....δε μπορω να μπω στη λογικη του παραλογου!

Αυτο που εχω να σου πω εγω, ειναι οτι την κοπελα δε προκειται να τη σωσεις...ισα ισα που θα βρεθεις κι εσυ μπλεγμενη....να δεις που παλι εκει θα γυρισει....

Σημειωση: Η αποψη μου αυτη, δεν αφορα ΟΛΕΣ τις κοπελες που εχουν δεχθει σωματικη βια, αλλα τις περιπτωσεις που ενω τα βλεπουν επιμενουν να μενουν στην ιδια κατασταση....Κι εδω δεν χωραει το κλασικο "δε ξερεις τι μπορει να παιζει". Αμα τρως ξυλο....φευγεις! Δεν εχει μα μου σου του!

Ραννια έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν, αλλά εδώ συμφωνούμε...

Ο άνθρωπος είχε δώσει δείγματα γραφής από την αρχή. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις κακοποιημένη, απλά δεν παντρεύεσαι έναν τέτοιο τύπο. Δεν χρειάζεσαι μάστερ ψυχολογίας για να καταλάβεις πού θα καταλήξει η όλη κατάσταση.

Έχω γνωρίσει κι εγώ μια τέτοια κοπέλα. Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά ο τρόπος σκέψης αυτών των ατόμων είναι ακατανόητος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη, βέβαια. Πάντως πολλές πάσχουν από σύνδρομο θυματοποίησης. Τους αρέσει να κλαίγονται και οι υπόλοιποι να τις παρηγορούν και να τις λυπούνται, για κάποιον λόγο ανεξήγητο. Και δεν μιλάμε για γάμο και παιδιά. Για σχέση ενός έτους στα 25 μιλάμε.

Συγγνωμη που θα το πω κυνικα, και πιθανως αυτο να μη βοηθησει....αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...

Τα θελε και τα παθε! Τοσα χρονια τον ηξερε ποιος ειναι..τον παντρευτηκε και απο πανω? Τι περιμενε δλδ? Να γινει αγιος?

Καλα λεει η barbita...καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα. Προσωπικα, οσες τετοιες ιστοριες ξερω....ξερεις τι εχω διαπιστωσει? Οτι οι γυναικες αυτες ψιλογουσταρουν κιολας...Ναι! Μη σου κανει εντυπωση....τους αρεσει το ξυλο! Ναι! Τους αρεσει που τις ζηλευουν οι αντρες τους, που εχουν εναν αντρα "δυνατο" (μη χεσω) διπλα τους....τις κανει να αισθανονται πιο πολυ γυναικες? Δε ξερω....δε μπορω να μπω στη λογικη του παραλογου!

Αυτο που εχω να σου πω εγω, ειναι οτι την κοπελα δε προκειται να τη σωσεις...ισα ισα που θα βρεθεις κι εσυ μπλεγμενη....να δεις που παλι εκει θα γυρισει....

Σημειωση: Η αποψη μου αυτη, δεν αφορα ΟΛΕΣ τις κοπελες που εχουν δεχθει σωματικη βια, αλλα τις περιπτωσεις που ενω τα βλεπουν επιμενουν να μενουν στην ιδια κατασταση....Κι εδω δεν χωραει το κλασικο "δε ξερεις τι μπορει να παιζει". Αμα τρως ξυλο....φευγεις! Δεν εχει μα μου σου του!

προφανως θεωρουν οτι μονο τοσο τις αξιζει.θελουν την υποστηριξη μας ομως κ οχι την αδιαφορια

κοιτα ρανια, αυτος ειναι ενας απο τους γνωστους μυθους. κανενας ανθρωπος ψυχικα υγιης δεν 'γουσταρει' να τρωει ξυλο, να μειωνεται καθημερινα ως προσωπικοτητα κ να κινδυνευει η σωματικη του ακεραιοτητα!κανενας...

οι γυναικες που υφιστανται κατι τετοιο εχουν αναγκη εξειδικευμενης βοηθειας κ στηριξης, τι θα πεις σε εναν ανθρωπο που πασχει πχ απο μανιοκαταθλιψη, οτι τα θελει κ τα παθαινει;; φυσικα αν ηταν υγιης θα δρουσε διαφορετικα, τωρα ομως δεν ειναι δυνατο κατι τετοιο. κ πραγματι, ως μη ειδικοι η παθουσες δεν μπορουμε να φανταστουμε καν πως ειναι!!μπορουμε ομως να βοηθησουμε στο να σπασουν τα στερεοτυπα, ειναι μια καλη αρχη.

Ενα πράγμα μονο δεν ξέρεις..τι μπορεί να προηγηθηκε σπίτι και τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ τους ή να έγινε μεταξύ τους εκείνο το βράδυ...σιγουρα κανένας δεν εχει το δικαίωμα να σηκώσει χέρι πάνω μας όμως το γεγονος οπως παρουσιάστηκε κάλλιστα θα μπορουσε να ήταν αιτία ενός τρικουβετρου καυγά σε κάθε ζευγάρι..δε θεωρώ δικαιολογημένη την κίνησηή της να βγει με συνάδελφο και ταυτόχρονα να έχει κλειστό το κινητο..απο κει και πέρα μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα αυτά τα τηλέφωνα που αναφέρθηκαν για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να επιβληθεί η ανάλογη τιμωρία. ΑΠο κει και πέρα..μην ανακατεύεσαι περισσότερο..δεν ξέρεις καθόλου και ουτε σε αφορά οι μεταξύ τους σχέσεις..τέλος γνωρίζεις μονο τη μια πλευρά του νομισματος..χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη βιαιοπραγια και τον ξυλοδαρμο.

Επειδή έχω ζήσει τη σχέση τους αρκετά τα τελευταία χρόνια, η κοπέλα είναι ιδιαίτερα φιλήσυχη, σίγουρα δε θα έκανε κάτι για να ανάψει τα αίματα. Το αντίθετο μάλλον.. Το ότι βγήκε για καφέ με το συνάδελφό της γιατί το βρίσκεις κακό; Ναι, κι εγώ έχω βγει με συνάδελφό μου και δε το πα στον άντρα μου, παρά μόνο όταν γύρισα σπίτι. Δε με πλάκωσε στις φάπες. Γιατί δεν είναι κάτι το πονηρό! Εσένα δε σου 'χει τύχει να 'χει κλείσει το κινητό σου και να σε ψάχνει ο άντρας σου; Μετά τί έκανε δηλαδή, όταν επέστρεψες σπίτι σε πλάκωσε στις γρήγορες;

Ο άντρας της είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης σε σημείο παραφροσύνης!!!! Σε σημείο που όταν ήμασταν Αγγλία και του 'λεγε πως μπαίνει για μπάνιο, να της λέει να άφησει ανοικτή τη γραμμή να ακόυει όση ώρα κάνει μπάνιο!!!!!!!:confused::confused::confused:

Σε σημείο να παίρνει εμένα και να με κράζει, εάν τύχαινε κι εκείνη δε σήκωνε το τηλέφωνό της! Δεν ξέρω εάν την αγαπάει πραγματικά ή εάν του είναι εμμονή...

Το ότι θα βγω μπλεγμένη είναι το μόνο σίγουρο και γι'αυτό άλλωστε δε θέλω να μάθει τίποτα ο άλλος! Από την άλλη δε θέλω να την εγκαταλείψω σε καμία περίπτωση! Πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχει ξαναχτυπήσει, φοβήθηκα και ντράπηκα να τη ρωτήσω κιόλας...:(:(

Ούτε το λόγο που θέλησε να περάσει τη ζωή της μαζί του.. Ίσως φοβήθηκε κάποια στιγμή στο παρελθόν να το χωρίσει. Γιατί πραγματικά της είχε δοθεί η ευκαιρία να χωρίσουν και πάνω που ήταν έτοιμη, τελικά έκανε πίσω...

Ραννια έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν, αλλά εδώ συμφωνούμε...

Ο άνθρωπος είχε δώσει δείγματα γραφής από την αρχή. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις κακοποιημένη, απλά δεν παντρεύεσαι έναν τέτοιο τύπο. Δεν χρειάζεσαι μάστερ ψυχολογίας για να καταλάβεις πού θα καταλήξει η όλη κατάσταση.

Έχω γνωρίσει κι εγώ μια τέτοια κοπέλα. Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά ο τρόπος σκέψης αυτών των ατόμων είναι ακατανόητος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη, βέβαια. Πάντως πολλές πάσχουν από σύνδρομο θυματοποίησης. Τους αρέσει να κλαίγονται και οι υπόλοιποι να τις παρηγορούν και να τις λυπούνται, για κάποιον λόγο ανεξήγητο. Και δεν μιλάμε για γάμο και παιδιά. Για σχέση ενός έτους στα 25 μιλάμε.

Πολύ φοβάμαι πως δε χωρίζει από φόβο!!!! Ο άλλος έχει απατηθεί στο παρελθόν από κάποια άλλη και η ιδέα της απιστίας, του γεννά αισθήματα καταπίεσης και οργής. Πιο πολύ για μένα το πρόβλημα το κουβαλάει ο άλλος που πάσχει από σύνδρομο κατωτερότητας, έλλειψη αυτοπεποίθησης κι εμπιστοσύνης!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Αμάν ρε συ...πού πήγε και έμπλεξε η κοπέλα?

Να σε ρωτήσω κάτι, αν δεν σε πειράζει: τον καιρό που είσασταν συγκάτοικοι, δεν σου έκανε ποτέ κουβέντα για τη σχέση της? Ποια ήταν η θέση της απέναντι στην όλη κατάσταση?Της φαινόταν φυσιολογική αυτή η παθολογική ζήλια, την ενοχλούσε, την άφηνε αδιάφορη? Ήθελε να χωρίσει, κι αν ναι, τι τη σταματούσε?

Δεν σε ρωτάω για να στήσουμε κουτσομπολιό...να καταλάβω προσπαθώ.

Αμάν ρε συ...πού πήγε και έμπλεξε η κοπέλα?

Να σε ρωτήσω κάτι, αν δεν σε πειράζει: τον καιρό που είσασταν συγκάτοικοι, δεν σου έκανε ποτέ κουβέντα για τη σχέση της? Ποια ήταν η θέση της απέναντι στην όλη κατάσταση?Της φαινόταν φυσιολογική αυτή η παθολογική ζήλια, την ενοχλούσε, την άφηνε αδιάφορη? Ήθελε να χωρίσει, κι αν ναι, τι τη σταματούσε?

Δεν σε ρωτάω για να στήσουμε κουτσομπολιό...να καταλάβω προσπαθώ.

Ναι, βρε! Για αυτό και άνοιξα το θέμα....

Μου 'λεγε πως πνίγεται και πως δε την άντεχε την όλη πίσεη. Δε της άρεσε σίγουρα!!! Προσπαθούσε να του μιλήσει αλλά εκείνος ηταν ανένδοτος. Όταν ήταν να πάρει την απόφαση να χωρίσουν, την περίοδο αυτή έτυχε και της έκανε ο άλλος δώρο ταξίδι στις Μαλδίβες..... Οπότε της ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσει μετά από αυτό....:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εμ...δεν νομίζω να ήταν τυχαίο το δωράκι...μάλλον είχε ψυλλιαστεί ότι ετοιμαζόταν να του την κάνει!

Αλλά θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω. Τι θα πει ταξίδι στις Μαλδίβες? Εκεί θα μένανε αιωνίως? Δεν θα επιστρέφανε στην άθλια καθημερινότητά τους κάποια στιγμή? Αν ήθελε πραγματικά να χωρίσει, μπορούσε απλά να αρνηθεί!Μωρέ όταν αποφάσιζα εγώ να χωρίσω (για πολύ ευτελέστερους λόγους), δεν γυρνούσα, που να μου κατέβαζε ο άλλος τον ουρανό με τ' άστρα. Μου θυμίζει τη γνωστή μου που ανέφερα πιο πριν, που μετά τις μπούφλες, έπαιρνε δώρο μια τσάντα Prada και τα ξεχνούσε όλα...να, γι' αυτό λέω ότι δεν τις καταλαβαίνω.

Εμ...δεν νομίζω να ήταν τυχαίο το δωράκι...μάλλον είχε ψυλλιαστεί ότι ετοιμαζόταν να του την κάνει!

Αλλά θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω. Τι θα πει ταξίδι στις Μαλδίβες? Εκεί θα μένανε αιωνίως? Δεν θα επιστρέφανε στην άθλια καθημερινότητά τους κάποια στιγμή? Αν ήθελε πραγματικά να χωρίσει, μπορούσε απλά να αρνηθεί!Μωρέ όταν αποφάσιζα εγώ να χωρίσω (για πολύ ευτελέστερους λόγους), δεν γυρνούσα, που να μου κατέβαζε ο άλλος τον ουρανό με τ' άστρα. Μου θυμίζει τη γνωστή μου που ανέφερα πιο πριν, που μετά τις μπούφλες, έπαιρνε δώρο μια τσάντα Prada και τα ξεχνούσε όλα...να, γι' αυτό λέω ότι δεν τις καταλαβαίνω.

1000 δίκια έχεις...Αλλά όπως ανέφερα είναι ιδιαίτερα φιλήσυχη χωρίς πρωτοβουλίες...Επομένως, είναι περισσότερο έρμαιό του....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μωρε κι εγώ έχω δίκιο, κι εσύ έχεις δίκιο, αλλά τι να το κάνουμε? Το θέμα είναι πώς να πειστεί η κοπέλα, για να αποφύγει τα χειρότερα!

Στη φάση που είναι τώρα, αν έχω καταλάβει σωστά, είναι εντελώς άβουλη και φοβάται την ιδέα να κάνει κάποια δυναμική κίνηση. Μάλιστα σου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσει. Το γιατί δεν θέλει σου το είπε?

Μωρε κι εγώ έχω δίκιο, κι εσύ έχεις δίκιο, αλλά τι να το κάνουμε? Το θέμα είναι πώς να πειστεί η κοπέλα, για να αποφύγει τα χειρότερα!

Στη φάση που είναι τώρα, αν έχω καταλάβει σωστά, είναι εντελώς άβουλη και φοβάται την ιδέα να κάνει κάποια δυναμική κίνηση. Μάλιστα σου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσει. Το γιατί δεν θέλει σου το είπε?

Δεν μπόρεσα στη συγκεκριμένη φάση να ρωτήσω λεπτομέρειες....Καταλαβαίνεις..... Θα βγούμε αύριο για καφέ να μιλήσουμε!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ναι σωστα. Λοιπόν, αν είναι πραγματική σου φίλη και την πονάς και τη νοιάζεσαι, θα αναγκαστείς να ρισκάρεις. Μίλησέ της ειλικρινά, πεστης την πραγματική σου γνώμη για την ίδια, τον άντρα της και το γάμο της και τόνισέ της το ενδεχόμενο την επόμενη φορά να καταλήξει στο νοσοκομείο. Αν δεις ότι σε παίρνει, έτσι? Αν πάλι δεις ότι θέλει μόνο κουβέντες και παρηγόριες, τι να πω...

Τουλάχιστον δώστης τα τηλέφωνα που σου γράψανε τα κορίτσια εδώ. Ποιος ξέρει, ίσως την επόμενη φορά να μην είσαι εσύ available τη στιγμή ακριβώς που θια σε χρειαστεί...

thaumataki, νομιζω οτι ηταν λαθοσ ναγυρισεισπιτι. απ[οοτι ξερω, δεν ισχυει η εγκαταλειψη στεγησ σε περιπτωση βιασ

Σπίτι επέστρεψε γιατί θα γίνονταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα όσο θα έμενε σε εμένα ή κάπου αλλού. Ακόμη χειρότερα για 'κείνη δηλαδή....

Το ξέρω, αλλά δε θέλησε να κινηθεί νομικά ώστε να δηλωθεί η σωματική βλάβη που υπέστη και συνεπώς να είναι καλυμμένη....:?

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ναι σωστα. Λοιπόν, αν είναι πραγματική σου φίλη και την πονάς και τη νοιάζεσαι, θα αναγκαστείς να ρισκάρεις. Μίλησέ της ειλικρινά, πεστης την πραγματική σου γνώμη για την ίδια, τον άντρα της και το γάμο της και τόνισέ της το ενδεχόμενο την επόμενη φορά να καταλήξει στο νοσοκομείο. Αν δεις ότι σε παίρνει, έτσι? Αν πάλι δεις ότι θέλει μόνο κουβέντες και παρηγόριες, τι να πω...

Τουλάχιστον δώστης τα τηλέφωνα που σου γράψανε τα κορίτσια εδώ. Ποιος ξέρει, ίσως την επόμενη φορά να μην είσαι εσύ available τη στιγμή ακριβώς που θια σε χρειαστεί...

Σαφώς και τη νοιάζομαι κι είμαι αποφασισμένη να της μιλήσω. Το θέμα είναι να κατανοήσει η ίδια όσα της έχουν συμβεί.... Ανά πάσα στιγμή θα είμαι διαθέσιμη για 'κείνη και πόσο μάλλον σε τέτοια περίπτωση. Αν κι εύχομαι να μη της ξαναχρειαστώ σε τέτοια κατάσταση...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...