Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ιλονκα μου δεν θα επρεπε να αισθανεσαι ασχημα.. Και γω οταν πρωτοειδα τον μικρουλη μου φανηκε ξενο, σαν να μην το ειχα γεννησει εγω, και τις πρωτες εβδομαδες ναι μεν ενιωθα την αναγκη να τον φροντισω και να τον προστατευσω αλλα δεν μπορω να πω οτι τον αγαπουσα κιόλας.. Τωρα τον λατρευω, δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κι εγώ μόλις συνήρθα γιατί έκανα καισαρική και μου τη φέρανε είπα: γιατί είναι τόσο άσχημο το μωρό μου? Όλοι πέσανε να με φάνε αλλά εμένα έτσι μου φαινότανε. Βέβαια από την 2η μέρα "έστρωσε", φαίνεται ήταν από την γέννα, αλλά μετά έγινα κουκουβάγια με όλη την έννοια της παροιμίας.

Και γω οταν τον ειδα μου φαινοταν ξενο..σαν να ηταν αλληνης το μωρο..

αλλα για να πω την αληθεια τον περιμενα φαλκρο και χοντρο αλλα γεννηθηκε με πολυ μαλλι και κουκλι..τον ερωτευτηκα απο την πρωτη ματια..(κατι λεγατε για κουκουβαγιες...)

Eγω το χω ξαναναφέρει ενώ σ'όλη την εγκυμοσύνη ήμουν μπορώ να πω λίγο ψυχρη... με το που τον είδα και χωρίς να το περιμένω (ξαφνιαστηκα με την αντιδραση μου) έμπηξα τα κλάματα και μου φάνηκε πανέμορφος αφού τους το πα επίτοπου κιόλας είναι τόσο όμορφος ή εγώ είμαι κουκουβάγια... :oops::P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Μπαινω για ελάχιστα πλέον στο parents γιατί μου έχει φύγει ο πάτος με το μωρό. Εκει που στην εγκυμοσύνη εψαχνα τρόπους να γεμίσω το χρόνο μου τώρα δεν μου μένει καλά καλά χρόνος να φάω. Εχει περάσει μια βδομάδα από τη γέννα και αυτό που έμαθα από την εμπειρία μου είναι 1. ποτέ δεν πηγαίνουμε να επισκεφτούμε στο νοσοκομείο γυναικα που γέννησε την ίδια μέρα 2. δεν δίνουμε συμβουλες σε μία νέα μητέρα αν δεν μας το ζητήσει. Οσον αφορά το δεύτερο τις πρώτες δύο μέρες με είχαν τρελάνει όλοι με συμβουλές τύπου

Διαφημίσεις

Ilonkaki σε έχει αποκλειστικότητα ο πρωτότοκος ε?? :P

Αυτό όντως... την ίδια μέρα που γεννάς και επισκέψεις μαζί δεν κολλάει... είναι γαϊδουριά... Όσο να 'ναι θέλεις να ξεκουραστείς...

Εν τω μεταξύ βλέπω ότι το μήνυμα το άφησες στη μέση τσίριζε ο υποψήφιος γαμπρός μου?! :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ilonka υπομονή, σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας και θα έχεις λίγο περισσότερο χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο διάστημα είναι σχετικά δύσκολο, τουλάχιστον για τις περισσότερες. Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται!

όσο για τους άλλους μην τους ακούς και σε επηρεάζουν, ο καθένας θα έχει κάτι να πει λες και τον ρωτήσαμε!

α και κάτι άλλο αν βρεις λίγο χρόνο φτιάξε το στικεράκι σου μια και η περίοδος της εγκυμοσύνης σου τελείωσε! Τώρα έχεις γιο!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Ilonkaki μου υπομονη!Οι πρωτες μερες ειναι λιγο δυσκολες,μετα θα δεις που ολα θα ειναι πολυ ωραια!Να μην ακους κανεναν,οποτε μπορεις εστω και 5 λεπτακια να χαλαρωνεις και να δεχεσαι ο,τι βοηθεια μπορουν να σου προσφερουν!Ολα θα στρωσουν!!

Κι εμεις εδω ειμαστε σε ο,τι χρειαστεις!

bxBwp2.png EgDTp2.png

2. δεν δίνουμε συμβουλες σε μία νέα μητέρα αν δεν μας το ζητήσει. Οσον αφορά το δεύτερο τις πρώτες δύο μέρες με είχαν τρελάνει όλοι με συμβουλές τύπου

Ω!! ναι τις θυμάμαι πολύ καλά αυτές τις ουρανοκατέβατες συμβουλές...... :twisted::twisted::twisted:

το πρώτο διάστημα είναι σχετικά δύσκολο, τουλάχιστον για τις περισσότερες. Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται! ( copy απο Ελένη :P )

inolka όλες τα ίδια τραβήξαμε τον πρώτο καιρό...σιγά σιγά συνηθίζεις την κατάσταση και "στρώνει" από μόνο του. Λίγη υπομονή θέλει και βοήθεια και από τον άντρα σου!!

Όσο για τις συμβουλές, δυστυχώς θα ακούσεις πάρα πολλά τον πρώτο καιρό.

Μην αγχώνεσαι και ακολούθησε το ένστικτο σου...Εσύ ξέρεις καλύτερα όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό..

Βρες δικαιολογίες η γιατρός είπε αυτό, έχω διαβάσει το άλλο κλπ, για να μην σε πρήζουν και μην τους δίνεις και πολλά περιθώρια

Εάν έχιες απορίες, ρώτα και εμάς, να σου πούμε τι κάναμε στην περίπτωση μας, και μετά επιλέγεις τι θα κάνεις...εδώ και πάλι μπαίνει το ένστικτο σου!!

To προηγούμενο μήνυμα έμεινε στη μέση γιατί.....ουααααα. Τι άκουσα τις πρώτες μέρες τώρα από πολύ κοντινά μου άτομα 1. Ο γιατρός θα σου πει πόσες μεζούρες γάλα θα δεινεις στο μωρό στην αρχη θα του δείνεις από το κουτί με το νούμερο 1, μετά με το 2 κλπ, εγω έτσι έκανα με τον δικό μου. (όλοι ξέρουν ότι έχω απόφασίσει να θηλάσω) 2. Αν δεν του φτάνει το δικό σου γαλά τι θα κάνεις (γιατί σε κανέναν δεν περνάει από το μυαλό να ρωτήσει τι θα γίνει αν περισεύει το δικό μου???) 3. Την ημέρα του τοκετού-ερώτηση-κατέβασες γάλα??? 4. Αφότου γύρισα σπίτι -να βάλλεις το παιδί κοντά στο παράθυρο για να μην πάθει ίκτερο 5. Εχει ζέστη άνοιξε το κλιμαστιστικό 6. Εχει κρύο κλεισε το κλιματιστικό.

Τώρα έχω γίνει πολύ brutal και όποιος το δείνει συμβουλές χωρίς να τις ζητήσω του απαντάω να κάνει δικά του παιδιά και εκεί να τις εφαρμόσει.

Ilonka κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός...είναι και οι ορμόνες στο full τώρα...και εγώ σα το σκυλί αρπαζόμουνα ειδικα με τον άμοιρο τον αντρούλη μου :D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...