Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μπήκε Πέμπτη κατά τις 12 και 10 τη νύχτα και γέννησε το πρωί στις 11.30 της Παρασκευής... Έναν υγιέστατο λεβέντη 3.140 και 50 εκατοστά!!! Είναι πολύ ευτυχισμένη τελείως χαζομαμά σας λέω... ΙΛΟΝΚΑ με μέτρο το γιο μη γίνεις πολύ κακιά πεθερά :lol: (Όχι γιατί είναι υποψήφιος γαμπρός ο γιος της έχει μπει στη λίστα αναμονής) :P

ΙΛΟΝΚΑ σε περιμένουμε ...... !!! :wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να σας ζήσει! Να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος και καλότυχος.

Καλώς ήρθες στο club των χαζομαμάδων!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Συγχαρητηρια στην Ιλονκα!!!!!

Κιαλλη φρεσκια μανουλα!!!!

Να σου ζησει κουκλαρα μου και να τον δεις οπως επιθυμεις τον παιδαρο σου!Περιμενουμε τα νεα σου!!! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

να σου ζήσει περιμένουμε νέα

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχες! Μολις χτες γυρισα από την κλινική, τακτοποίησα λιγακι τα πράγματα και κατευθείαν στρώθηκα μπροστά στον υπολογιστή. Μπηκα 22.06 μεσάνυχτα στο μαιευτήριο για πρόκληση και 11.15 ηρθε στον κόσμο το μωρό μου. Γεννησα με Φ.Τ. και επισκληρήδιο. Σίγουρα η διαδικασία του τοκετού δεν είναι ότι πιο ευχάριστο υπάρχει στον κόσμο, αλλά δεν ήταν και τόσο φριχτή και επώδυνη διαδικασία όσο την φανταζόμουν. Μόλις γέννησα έβαλαν το μπεμπούλη πάνω μου και τον φίλησα 3 φορές, αλλά μόνο για "τα μάτια του κόσμου" :lol: , μετά μου τον πήραν και όση ώρα ο γιατρός τελείωνε τα δικά του σκεφτόμουν πόσο απαίσια μητέρα είμαι που δεν ένιωσα τίποτα για το μωράκι. Μετά με ανέβασαν στο δωμάτιο και μετά από λίγο μαζεύτηκε όλο το σόι για να με δουν :x:x:x . Μου έδειξαν και φωτογραφίες του μωρού που ήταν πλέον καθαρο.....και εκεί τον ερωτεύτηκα παράφορα και από τότε δεν μπορώ να μπόρω να ξεκολλήσω από πάνω του.

Υ.Γ. 1 Από την κλινική έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Υ.Γ. 2 Είμαι πολύ χαρούμενη που οι μαίες κατάφεραν να πείσουν τον άντρα μου να είναι μαζί μου σε όλο το διαστημα του τοκετού.

Μπράβο ionka!! Nα σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι πολύ όμορφο που οι εγκυούλες μας... μια μια κρατάνε τα μωράκια τους αγκαλιά και μοιράζονται τα πρώτα συναισθήματα τους με μας!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών