Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Σιάτσου ή βελονισμό μου είχε προτείνει η γυναικολόγος μου για τα αγγεία στα πόδια μου (τα έχεις προσέξει φαντάζομαι).

'Αντε τώρα να πείσουμε τους γονείς μας να κάνουνε τέτοια πράγματα!

Μου θυμισαν τα δικα σου ποδια, στο χειροτερο τους. Αλλα σε αυτον ειναι βουλωμενα τα αγγεια.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Αναλυτικές οδηγίες για να σώσουμε και να φροντίσουμε τα δόντια μας.

Το ανέβασε σήμερα η Sara.

http://saveyourteeth.com/the_secret.htm

colloidal silver βλέπω έχει στο iHerb. Θα το δοκιμάσω.

Έχω να μπω 10 μέρες και ξεσαλώσατε. Πολλές πληροφορίες και ειδικά για μένα αυτή την περίοδο δύσπεπτες.

Τι περνάω: Ο πατέρας μου έκανε χειρουργείο την Παρασκευή για καρκίνο στο ορθό με μετάσταση στο συκώτι. Η μικρή άρχισε να τραυλίζει και σημέρα που επιστρέψαμε διαπίστωσα ένα μικρό ροζ εκζεματάκι κάτω από το δεξί χείλος της στο πρόσωπο. Εγώ χάλια ψυχολογικά (άσε Ρόζι, λίμπιντο δεν υπήρχε τώρα τελείως εξαφανισμένη), η σχέση με το σύζυγο χάλια.

Ερωτήσεις: Ο πατέρας μου θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά χημειοθεραπείες σε ένα μήνα. Λέτε το κεφίρ να του κάνει καλό; Κάτι μου είπατε και για το anticancer diet. Υπάρχει βιβλίο; Την γκαπς δύσκολα να την ακολουθήσει.

Εμεις την γκαπς όπως καταλαβαίνετε την σταματήσαμε. Με τόσο τρέξιμο εγώ και τα παιδιά σε συγγενείς πολύ δύσκολο. Τώρα για το έκζεμα τι λέτε να κάνω στα γρήγορα για πιο άμεσα αποτελέσματα;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Έχω να μπω 10 μέρες και ξεσαλώσατε. Πολλές πληροφορίες και ειδικά για μένα αυτή την περίοδο δύσπεπτες.

Τι περνάω: Ο πατέρας μου έκανε χειρουργείο την Παρασκευή για καρκίνο στο ορθό με μετάσταση στο συκώτι. Η μικρή άρχισε να τραυλίζει και σημέρα που επιστρέψαμε διαπίστωσα ένα μικρό ροζ εκζεματάκι κάτω από το δεξί χείλος της στο πρόσωπο. Εγώ χάλια ψυχολογικά (άσε Ρόζι, λίμπιντο δεν υπήρχε τώρα τελείως εξαφανισμένη), η σχέση με το σύζυγο χάλια.

Ερωτήσεις: Ο πατέρας μου θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά χημειοθεραπείες σε ένα μήνα. Λέτε το κεφίρ να του κάνει καλό; Κάτι μου είπατε και για το anticancer diet. Υπάρχει βιβλίο; Την γκαπς δύσκολα να την ακολουθήσει.

Εμεις την γκαπς όπως καταλαβαίνετε την σταματήσαμε. Με τόσο τρέξιμο εγώ και τα παιδιά σε συγγενείς πολύ δύσκολο. Τώρα για το έκζεμα τι λέτε να κάνω στα γρήγορα για πιο άμεσα αποτελέσματα;

Σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα να διορθωθούνε γρήγορα. Η Gaps δίαιτα ΔΕΝ κάνει για καρκίνο (το αναφέρει ρητα και η Campell), χρειάζεται ο πατέρας σου δίαιτα αποτοξίνωσης και η πλέον αποδεδειγμένη είναι η διαιτα Gerson (Dr Max Gerson. Κανε μία έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείς πολύ υλικό. Μϊα σύντομη εισαγωγή εδω

http://www.cancertutor.com/Cancer/Gerson.html

Κι εγώ για την Gerson θα σου έλεγα Γιώτα.

Βέβαια αν διαβάσεις το άρθρο που έβαλα πιο πάνω για τον καρκίνο του Weston Price Foundation ο γιατρός αυτός χρησιμοποιεί την GAPS για θεραπεία από τον καρκίνο, και θεωρείται πολύ respectable γιατρός.

Στο έκζεμα πάνω βάζε κεφίρ ή κομπούχα.

Φωνάζουνε τα παιδιά, δεν μ' αφήνουνε να γράψω άλλα :mad:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα να διορθωθούνε γρήγορα. Η Gaps δίαιτα ΔΕΝ κάνει για καρκίνο (το αναφέρει ρητα και η Campell), χρειάζεται ο πατέρας σου δίαιτα αποτοξίνωσης και η πλέον αποδεδειγμένη είναι η διαιτα Gerson (Dr Max Gerson. Κανε μία έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείς πολύ υλικό. Μϊα σύντομη εισαγωγή εδω

http://www.cancertutor.com/Cancer/Gerson.html

Σας ευχαριστώ πολύ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Ουφ, πολλά γράφτηκαν ... ;)

Παρήγγειλα προβιοτικά BioKult από το www.blueherbs.co.uk.

10 πακέτα, βρήκα και τυχαία ένα κωδικό για 10% έκπτωση SOCIAL10 και έτσι μου βγήκανε αρκετά φθηνά, γύρω στα 28 Ευρώ το πακέτο για τα 120!

Μέσα και εγώ όταν έρθει ξανά η ώρα καθώς και για http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Klean_Kanteen/Steel_Pint_Cup αν είναι να κάνουμε.

...

Καμια ιδέα να βρούμε κάτι ανάλογο Ελλάδα/Ευρώπη;;

Το απόλυτο εργαλείο για ζυμώσεις!

http://www.pickl-it.com/

Τους έστειλα μαιλ για αποστολή Ελλάδα αλλά με γράψανε.

Και αυτά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα :)

Εγώ μ' όλα όσα διαβάζω για τα σφραγίσματα και την κάντιτα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι την κάντιτα την απέκτησα κυρίως λόγω των σφραγισμάτων.

Γιατί ΟΚ ήμουνα και χορτοφάγος για 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν έκανα καταχρήσεις σε ζυμαρικά, γλυκά κτλ και δεν υπήρξα ποτέ υπέρβαρη.

Είχα πέντε σφραγίσματα στο στόμα μου, δύο μεγάλα, το ένα πολύ παλιό που άρχισε να φθείρεται, δύο πιο μικρά και ένα πολύ πολύ μικρό, κουκίδα.

Αφαίρεσα τα τρία, έχω άλλα δύο μικρά.

Πρέπει να έχω και δυο-τρεις απονευρώσεις, ό,τι χειρότερο για το στόμα και την υγεία μας :(

Το ερώτημα είναι γιατί ... γιατί έχουμε σφραγίσματα...:confused: (εγώ έχω 3-4)

καλα δεν υπαρχει περιπτωση. Μου αρεσει οτι μας κατηγορει για γιατρολατρες, οτι τρεχουμε συνεχεια σε γιατρους (εγω???!!!) ενω ο ιδιος λεει τους μισει (και με παροτρυνει να τρεχω τα παιδια στον παδιατρο για ενα 37 πυρετο η λιγο βηχαλακι!)

Του αρεσουν οι φυσικες μεθοδοι στον εαυτο του ειδικα. Κατι που μπορει να κανει μονος του.

Γράφει ένας φίλος που έχει κάνει 2 stent και πλησιάζει τα 60

Όσον αφορά τα αγγειακά μου εξακολουθώ να παίρνω Natto για να καθαρίσω σιγά σιγά τα αγγεία μου απο στενώσεις και αθηρωματική πλάκα, ενώ για να αποφύγω τις οξειδώσεις σε αυτά παίρνω quersetin, παράλληλα βέβαια με την οδοντική καθαριότητα.

Θα βρεις σχετικά με το Natto τόσο σε sarah όσο και σε mercola.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μεσαστουρα, θα το ψαξω. Καποιο συμπληρωμα ειναι να υπποθεσω? Ελπιζω να τον καταφερω να το παρει γιατι ακομα και τα πιο αθωα συμπληρωματα τα θεωρει φαρμακα.

Διαφημίσεις

http://mercola.fileburst.com/PDF/Natto.pdf

Blepo οτι ειναι ενα fermented soyabeans . Που το βρισκει ο φιλος σου? Το φτιαχνει ο ιδιος η το παιρνει ετοιμο? Να δω πως θα το εξασφαλισω.

Αναλυτικές οδηγίες για να σώσουμε και να φροντίσουμε τα δόντια μας.

Το ανέβασε σήμερα η Sara.

http://saveyourteeth.com/the_secret.htm

colloidal silver βλέπω έχει στο iHerb. Θα το δοκιμάσω.

http://www.iherb.com/Search?kw=Colloidal+Silver+&x=9&y=10

πιο απο ολα?

Αυτο μας κανει που εχει λογικη τιμη?

http://www.iherb.com/Morningstar-Minerals-Silver-Boost-Colloidal-Silver-8-oz-236-ml/16751

Πανω στην ωρα, που εχω προβλημα με τα ουλα μου. Προβληματιστηκα με το γεγονος οτι δεν συνιστα πλυσεις με οξυζενε σε οποιον εχει μεταλλικα σφραγισματα. Ξερετε κατι σχετικα γιατι μου σηκωθηκε η τριχα! Εχω κανει πολλες φορες πλυσεις με οξυζενε.

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/which-vitamin-k2-supplement-is-best-mk-4-or-mk-7/

Ενδιαφερον αρθρο! H Sara milaei για βιταμινες που παιρνει αντι να φαει το Natto. μηπως το ιδιο κανει και ο φιλος σου Μεσαστουρα?

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-MK-7-Vitamin-K2-as-MK-7-90-mcg-60-Softgels/256

δΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ η εστω να αγοραζεται ευκολα αυτο το πραγμα.

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gouda-the-nutrient-dense-cheese-of-choice/

Diabasate για το γκουντα? Τιγκα στην Κ2. Κοιτα να δεις που πρεπει να χαιρομαι που μονο αυτο κατεβαζει ο μεγαλος μου!

Vera και η κομπούχα βοηθάει πολύ στην ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, ειδικά αυτή με το Pu-erh tea:

People who brew their kombucha with Pu-erh are reporting better circulation and relief from the pain of varicose veins. Pu-erh kombucha seems to provide relief from symptoms of digestive problems, IBS, Crohn's Disease and other related ailments.

Αν κάνεις google search θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Το έψαξα όμως αρκετά το θέμα γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.

Παρήγγειλα Pu-erh από το iherb αλλά έχει ένα μήνα+ και δεν μου ήρθε το πακέτο, ελπίζω να μην χάθηκε :(

Άσχετο, επιτέλους ο άντρας μου άρχισε να έχει die-off από την κομπούχα, αύξησε τη δόση που παίρνει και από τότε που επιστρέψαμε από τις διακοπές αναγκαστικά τρώει GAPS meals, ό,τι μαγειρεύω εγώ δηλαδή.

Διαφημίσεις

Και πάλι η Campbell πάει mainstream, αυτή τη φορά με τον αυτισμό!

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, από τους New York Times:

An Immune Disorder at the Root of Autism

πήρα γάλα καρύδας biona από εδώ. 10 λίρες τα 6 κουτιά. Ξέρω ότι το κουτάκι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι πολύ οικονομική τιμή ειδικά με τα δωρέαν μεταφορικα. έχει και αυτό, 9 λίρες τα 12, αλλά δεν είναι βιολογικό.

Τα έκανε όλα χθες τελικά, χειρουργείο - αναισθησία για 8 ολόκληρες ώρες!

(μου έστειλε email γιατί της είχα λύσει κάποιες απορίες στα groups).

Είχε και θήκες και απονευρωμένα δόντια, όλα καλά λέει, δεν πονάει καθόλου.

8 ώρες!!!! χάρα στο κουράγιο της. τελικά δεν έχω πολλά μαύρα ή τουλάχιστον δεν φαίνονται. Μόνο 2. Προφανώς τα περισσότερα τα έχω αλλάξει... ή επειδή είναι των τελευταίων χρόνων βάλανε άσπρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι άσπρο από πάνω και μαύρο μέσα;;;

Και πάλι η Campbell πάει mainstream, αυτή τη φορά με τον αυτισμό!

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, από τους New York Times:

An Immune Disorder at the Root of Autism

Δεν την αναφέρει πουθενά. Χθες είδα το μεγαλύτερο μέρος από το wise traditions 2012 presentation. Τα έχει βάλει σε ακόμα μεγαλύτερη τάξη όλα ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Δεν την αναφέρει πουθενά. Χθες είδα το μεγαλύτερο μέρος από το wise traditions 2012 presentation. Τα έχει βάλει σε ακόμα μεγαλύτερη τάξη όλα ;)

Δεν είπα ότι την αναφέρει, άλλωστε η Campbell δεν έχει κάνει επιστημονική έρευνα πάνω στο θέμα, απλά την εφαρμόζει.

Vera και η κομπούχα βοηθάει πολύ στην ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, ειδικά αυτή με το Pu-erh tea:

Αν κάνεις google search θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Το έψαξα όμως αρκετά το θέμα γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.

Παρήγγειλα Pu-erh από το iherb αλλά έχει ένα μήνα+ και δεν μου ήρθε το πακέτο, ελπίζω να μην χάθηκε :(

Άσχετο, επιτέλους ο άντρας μου άρχισε να έχει die-off από την κομπούχα, αύξησε τη δόση που παίρνει και από τότε που επιστρέψαμε από τις διακοπές αναγκαστικά τρώει GAPS meals, ό,τι μαγειρεύω εγώ δηλαδή.

Den thn pinei ο μπαμπας, τη σιχαινεται!

Τι συμπτωματα εχει ο αντρας σου δλδ?

8 ώρες!!!! χάρα στο κουράγιο της. τελικά δεν έχω πολλά μαύρα ή τουλάχιστον δεν φαίνονται. Μόνο 2. Προφανώς τα περισσότερα τα έχω αλλάξει... ή επειδή είναι των τελευταίων χρόνων βάλανε άσπρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι άσπρο από πάνω και μαύρο μέσα;;;

Οχι δεν υπαρχει!

http://nourishedandnurtured.blogspot.gr/2012/02/connection-between-grains-and-child.html

Δημητριακα και συμπεριφορα

Ακριβως ο μεγαλος μου γιος που τρωει μονο δημητριακα.

Οχι δεν υπαρχει!

Να ρωτήσετε καλύτερα αυτόν που σας τα έβαλε.

Γιατί πρόσφατα μου έλεγε ένας γνωστός μου ότι ο δικός του στα λευκά σφραγίσματα βάζει 80% ρητίνη και 20% μαύρο για να είναι πιο "γερό" το σφράγισμα... :roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...