Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Μας δίνετε για λίγο το μωράκι σας????"

mariakr

Recommended Posts

Ναι από τις ορμόνες είναι!!μην νομίζεις επειδή γεννησες γλιτωσες από αυτά...εγώ γέννησα πριν τις γιορτές 19 δεκεμβρίου και είχε έρθει ο μπαμπάς μου με την γιαγιά μου να δουν το μωρό (ζουν σε άλλη χώρα).Δεν μπορείς να φανταστείς το τι καυγάδες κάναμε τις δύο βδομάδες που έμειναν....αυτοί ήθελαν να έρχονται να βλέπουν το μωρό,να μαζευτούμε το βράδυ σαν οικογένεια να γιορτάσουμε και εγώ λόγω των ορμονών,την κούραση,τα νεύρα γενικά τους φώναζα συνεχώς και μαλωνα μαζί τους για το τίποτα....ακόμα αισθάνομαι άσχημα γι'αυτό.αυτοί με βοηθουσανε και εγώ με το παραμικρό αρπαζομουν.

Για να μην φτάνεις και εσύ σε τέτοιες καταστάσεις εξήγησε σε όλους ότι θα τους δεχτείς οπότε είσαι έτοιμη.δεν χρειάζεται να χαλάς τις σχέσεις σου,αλλά οποίος δεν μπορεί να σεβαστεί την απόφαση σου πρόβλημα του δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας!![/quote

σωστά,.. άσε μιλάμε για τρελά νεύρα τόσα που μου έρχετε να κατεδαφίσω το σπίτι και να αρχίζω να τσιρίζω και να τραβάω τα μαλλιά μου σαν την τρελή... ασε με το ζόρι κρατιέμαι... το γέλιο είναι πως στην εγκυμοσύνη μου ήμουν μια χαρά... μάλλον με έποιασαν όλες μαζί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 178
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχεις δίκιο θα της μιλήσω και αν δω ότι δεν σκαμπάζει θα βρω κάποια δικαιολογία όπως αυτή με τον θηλασμό που δεν είναι και ψέμα και αν δω ότι πάλι δεν καταλαβαίνει θα μιλήσω ξεκάθαρα και ας θυμώσει.. μια δυο θα της περάσει ο θυμός ..:?

Να σου πω κάτι; Επειδή είσαι κάπως αυτή την εποχή και ενδεχομένως κι αυτή να μην είναι στα καλύτερά της για τον ίδιο λόγο, εγώ θα έλεγα να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση. Δεν είναι εποχές τώρα να διαλύουμε φιλίες για ψύλλου πήδημα. Πες της από την αρχή ότι δεν είσαι έτοιμη για επισκέψεις (αφού δεν είσαι) και όταν ηρεμήσεις και είσαι πιο χαλαρή με το μωρό, τότε μπορείτε να κάνετε και συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Επίσης μπορείς να της πεις να έρθει, αλλά μόνη της, επειδή λόγω θηλασμού, νεύρων κ.λπ. δεν μπορείς να δεχθείς παρά μόνο τους πιο κοντινούς. Έτσι ούτε όχι της λες, ούτε θα σου κουβαληθούν πολλά άτομα. Αυτή μόνη της πιο καλά θα την κουμαντάρεις σε σχέση με το μωρό, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Να σκέφτεσαι επίσης ότι θέλουν να έρθουν επειδή έχουν χαρά για τη χαρά σου. Αν αδιαφορούσαν, θα σου είχαν στείλει ένα μύνημα στο κινητό "να σας ζήσει" και μην τους είδατε μετά. Αλλά κι αυτό δεν είναι καλό έτσι; Από τους φίλους μας θέλουμε να μας δείχνουν ενδιαφέρον, τώρα αν από το πολύ ενδιαφέρον γίνονται φορτικοί, αυτό και πάλι είναι καλύτερο από το να μην μας νοιάζονται καθόλου ;)

Να σου πω κάτι; Επειδή είσαι κάπως αυτή την εποχή και ενδεχομένως κι αυτή να μην είναι στα καλύτερά της για τον ίδιο λόγο, εγώ θα έλεγα να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση. Δεν είναι εποχές τώρα να διαλύουμε φιλίες για ψύλλου πήδημα. Πες της από την αρχή ότι δεν είσαι έτοιμη για επισκέψεις (αφού δεν είσαι) και όταν ηρεμήσεις και είσαι πιο χαλαρή με το μωρό, τότε μπορείτε να κάνετε και συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Επίσης μπορείς να της πεις να έρθει, αλλά μόνη της, επειδή λόγω θηλασμού, νεύρων κ.λπ. δεν μπορείς να δεχθείς παρά μόνο τους πιο κοντινούς. Έτσι ούτε όχι της λες, ούτε θα σου κουβαληθούν πολλά άτομα. Αυτή μόνη της πιο καλά θα την κουμαντάρεις σε σχέση με το μωρό, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Να σκέφτεσαι επίσης ότι θέλουν να έρθουν επειδή έχουν χαρά για τη χαρά σου. Αν αδιαφορούσαν, θα σου είχαν στείλει ένα μύνημα στο κινητό "να σας ζήσει" και μην τους είδατε μετά. Αλλά κι αυτό δεν είναι καλό έτσι; Από τους φίλους μας θέλουμε να μας δείχνουν ενδιαφέρον, τώρα αν από το πολύ ενδιαφέρον γίνονται φορτικοί, αυτό και πάλι είναι καλύτερο από το να μην μας νοιάζονται καθόλου ;)

το ξέρω ότι με νοιάζετε και είμαι σίγουρη ότι η μάνα της την επιρεάζει πολύ γιατί εχει ξαναγίνει για άλλους λόγους να μην με υπολογίζει... δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει μόνη της αν και πολύ θα το ήθελα γιατι μένουμε πολλά χλμ μακριά η μια απο την άλλη ... θα της μιλήσω ευθέως ότι δεν θέλω αγκαλιές και φιλάκια με το μωρό κατα τα άλλα πολύ ευχαρίστως να έρθετε... ελπίζω μόνο να μην θυμώσει γιατί αυτό θέλω να αποφύγω...

σωστά,.. άσε μιλάμε για τρελά νεύρα τόσα που μου έρχετε να κατεδαφίσω το σπίτι και να αρχίζω να τσιρίζω και να τραβάω τα μαλλιά μου σαν την τρελή... ασε με το ζόρι κρατιέμαι... το γέλιο είναι πως στην εγκυμοσύνη μου ήμουν μια χαρά... μάλλον με έποιασαν όλες μαζί...

να σου πω μόνο ότι αυτό που νιώθεις είναι απόλυτα φυσιολογικό, τουλάχιστο για τα δικά μου δεδομένα. Γέννησα πρίν 4μιση μήνες και άρχισα να νιώθω τελείως φυσιολογικά όπως ήμουν παλιά μετά τους 2 μήνες, μη πώ 2,5!

Μια κρητικιά φίλη μου είπε πως εκεί λένε μετά το διπλοσαράντισμα ότι συνέρχεται η μάνα (κι όχι τις 40 μέρες που λένε για τις λεχώνες).

Μου φάνηκε πολύ αληθινό!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...