Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Recommended Posts

Το ΗΡΑ εχει ακριβά ρουχαλάκια ή μάλλον για να το πιο σωστά θα πω "πανάκριβα" ρουχαλάκια αλλά ποιοτικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη,το Λητώ είναι πολυκατάστημα οπότε βρίσκεις ότι ρούχα και ότι τιμές θες (στα βρεφικά είδη όπως καρότσια, καθισματάκια αυτοκινήτου κτλ δεν έχω δει διαφορά στις τιμές με άλλα καταστήματα όπως jumbo και τα σχετικα), στο premaman δεν έχω πάει ενώ έχω ψωνίσει αρκετές φορές από prenatal και mothercare και έμεινα πολύ ευχαριστημένη,οσο για το μαγαζί που επιλέγω να ψωνίζω είναι φυσικά τα stockάδικα από κάποιες άλλες εταιρείες με παιδικά ρούχα :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 401
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προτιμω το Λητω και τα motercare μιας και νομιζω οτι εχουν πολυ καλυτερες τιμες απο ολα.

Καμια φορα ψωνιζω κι απο Jumbo αλλα δεν τα πολυεμπιστευομαι γιατι ειναι ολα κινεζικα και μερικα ειδη κακιστης ποιοτητας.

Έχεις δει πού είναι φτιαγμένα τα προϊόντα του mothercare? Κίνα και συναφείς χώρες. Επίσης μου έχει τύχει να πάρω ρουχαλάκι απο το mothercare που ήταν πάνω σε κρεμάστρα του jumbo! (Καλή χαζή κι εγώ... δεν το πρόσεξα εκείνη την ώρα παρά μόνο όταν έφτασα σπίτι... :oops: )

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

renik σου έστειλα πμ με τα στοιχεία του motherbaby.

Όσο για τα κινέζικα όλα στην Κίνα δεν κατασκευάζονται πλέον βρε κορίτσια..Εγώ ότι της chicco και της fisherprice έχω γράφουν made in China....

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΔΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ... ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ"... ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ "MADE IN ITALY" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ΜADE IN CHINA".

Διαφημίσεις

Εγω πάλι έπαιρνα τα πάντα από Mothercare - και μετα Marks&Spencer, Zara, Adams.

Αυτό που έχει σημασια, ειδικα για τα μωρουδιακά, είναι η ποιότητα και η ασφάλεια: το ρουχαλάκι δεν επιτρεπεται να έχει κουμπιά ή κόπιτσες που αποσπωνται εύκολα, ουτε κορδόνια γυρω απο το λαιμο, τα παντελονάκια δεν πρέπει να έχουν φερμουάρ, και βεβαια αποκλειοονται στρασακια κλπ, πρέπει το μεγεθος να είναι σωστό... Γενικα, σε αυτες τις εταιρείες βρίσκεις ποιότητα & ασφαλεια σε λογικές τιμές.

Τωρα, απο Jumbo κλπ έχω πάρει μόνο εσωρουχα κάποια στιγμη, αλλα δεν μπορω να πω ότι εμπιστευομαι την ποιότητα - εδω, τα υπολοιπα προϊόντα που πουλαει - με αξαιρεση τα επωνυμα - ειναι άθλια, αν τα έλεγχε ολα η γεν. Γραμ. Καταναλωτη, θα τα απέσειρε όλα....

Η αληθεια ειναι οτι οοολα κατασκευαζονται στην κινα πλεον,

αλλα εχει διαφορα ενα προιον μεγαλης εταιριας που εχει κατασκευαστει στην κινα,για λογαριασμο αυτης της εταιρειας,

απο ενα καθ`αυτου κινεζικου προιοντος.

Ακομα και μεγαλοι ιταλικοι οικοι στην κινα ραβουν...δεν κανει αυτο τα προιοντα τους κακα.

Τα εξ`ολοκληρου κινεζικα προιοντα που ερχονται στην χωρα μας ομως ερχονται απλα γιατι ειναι φθηνα και πιστευω και κακης ποιοτητας....

Γνωμη μου, παντα :D

Απο τα mothercare περνω του μικρου μου εσωρουχακια και φορμακια

συμφαιρει πιστευω....και ειναι πραγματα που τα χαλαμε ευκολα (φαγητα)

Οσο για τα ρουχα του προτιμω καλλα και πιο λιγα, η απο μαγαζια γνωστα στοκ π.χ. bambineria, τα λατρευω :D

Κι εγώ από τα mothercare είμαι γενικά ευχαριστημένη.

Από τα Jumbo μου έφεραν μερικές φορές δώρα που ποιοτικώς ήταν κολούτσικα.... αλλά προσοχή..... οι μήνες που γράφουν πάνω τα ρούχα δεν αντιστοιχούν σωστά στην ηλικία των παιδιών μας... (μάλλον τα βγάζουν για κινεζάκια). Εμείς όλα τα ρούχα του Jumbo για να μας κάνουν έπρεπε να είναι τουλάχιστον για 6 μήνες μεγαλύτερα παιδιά.... το έχεο παρατηρήσει κανείς ή μόνο σε μένα συμβαίνει;;;;

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Χα χα σοφια... οντως ειναι για κινεζακια... ειναι πολυ μικρουτσικα...

Το Ηρα το θεωρω αθλιο και πανακριβο, γι αυτο που πουλαει..

Κατι δωρακια μου εφεραν και η ποιοτητα τους, σχετικα με την τιμη τους δεν ηταν καθολου ικανοποιητικη.

Απ΄τα mothercare εχω βολευτει μπλουζακια και παντελονακια .. τα εσωρουχα δεν μου αρεσουν..

Το Λητω εχει πολυ ωραια πραγματα , βρισκεις οτι θελεις, αλλα ειναι λιγο ακριβο.. μπορει σε μαγαζι της γειτονις σου να βρεις το ιδιο σε καλυτερη τιμη. Και οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι πολυκαταστημα, δεν πουλαει προιοντα δικα του...

Το Premama (εχει τυχει να παρω καποια εσωρουχ της μαρκας υτης απ΄τα Λητω) δεν το ξερω, το Prenatal ομως κανει πολυ καλες εκπτωσεις..

Τα Adams εχουν καταπληκτικα ρουχαλακια. καλη ποιοτητα (οχι αριστη), και καλες τιμες ..σαν το Ζara εν πραγμα. Αυτο που μου αρεσει στα τελευταια δυο ειναι οτι εχουν απιθαν σχεδια και ξεφευγουν απ΄τα κλασσικα μπεμπε..

Εσωρουχακια ψωνιζω απο ενα πρατηριο βιοτεχνιας στη γειτονια μου... 3 ευρω το ενα (ολοσωμο φανελακι) μπορει και φτηνοτερα... Αξογη παιοτητα.. οποια θελει να της πω που ειναι..

Το motherbaby επισης εχει φοβερα φανελακια σε απιστευτες τιμες, και την μαρκα αυτη την βρισκεις και στα ΛΗΤΩ σε διπλη τιμη....

Εχει και σαιτ... οποτε μπορειτε να το δειτε.. http://www.motherbaby.gr/home.htm

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

το Λητώ είναι πανάκριβο το ίδιο και το Ηρα.

Το premaman αι το MOTHERCARE είναι φοβερά μπορείς να βρείς τα πάντα σε καλούτσικες τιμές όχι και τόσο φτηνά. Το premaman έχει φοβερά καροτσάκια παρκοκρέβατα και πράγματα με πολύ καλές τιμές για παράδειγμα ένα καρίτσι με το port bebe και το κάθισμα αυτοκινήτου k;ost;izei 300 και είναι πανέμορφα.

Εγώ ψωνίζω από

zara

grant stock (στην πλατεία της Δάφνης) 50% πιο κάτω και φίρμες ρούχα

mini raxevski stock(πάλι πλατεία Δάφνης) 50% με 70%

και H & M (στο κατάστημα μέσα στο Avenue) στην Κηφισίας μπροστά από το Ιασώ. Θα πάθετε πλάκα εκεί φοβερά ρούχα με φοβερή ποιότητα και τιμές εξευτελιστικές.

k4xS.jpg

Όλα τα πράγματα της Φουρφουρίνας (όλο το δωμάτιό της, καροτσάκι, παρκοκρέβατο, ρουχαλάκια, μικροπράγματα όπως θερμόμετρο πιπίλες μπιμπερό κλπ) τα πήραμε από ΛΗΤΩ. Από εξυπηρέτηση, περιβάλλον ποικιλία και ποιότητα, έμεινα ευχαριστημένη 100%. Οι τιμές ήταν λίγο "τσιμπημένες". Αλλά ήθελα να είναι όλα σε ένα μέρος τότε. Τώρα δεν περιορίζομαι. Όπου δω ότι κάτι σε καλή ποιότητα και μου φαίνεται λογική η τιμή, το παίρνω.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Νίκη καλά έκανες και τα πήρες όλα από εκεί και συμφωνώ για την ποικιλία αλλά να πληρώνω την εξυπηρέτηση που είναι κάτι δεδομένο 50% παραπάνω σε αυτή την χώρα, δεν θα πάρω. Το καρεκλάκι αυτοκινήτου της ferrari του γιόκα μου που αγόρασα πριν τις γιορτές το πήρα 160€ και αυτοί το είχαν 220€ επίσης το κρεβατάκι του γιού μου το είχαν 700€ της guy laroche και το πήρα 500€.

k4xS.jpg

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ MOTHERCARE, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΥ JUMBO ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ, ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥ JUMBO, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙ' ΑΛΛΑΓΗ. ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΓΙΑ ΦΑΙ Η ΜΠΑΝΙΟ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΣΤΟ JUMBO.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ CHICCO ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ. ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ 4 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MAXI COSI ΚΑΙ ΤΑ BRITAX, KI ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΧI COSI ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (180 ΕΥΡΩ).

Διαφημίσεις

Ναι ΜΕΛΙΝΑ, συμφωνώ, για αυτό είπα ότι οι τιμές ήταν τσιμπημένες, και ομολογώ ότι στο θέμα τιμών το μετάνιωσα. Αλλά να ξαναπώ ότι σε όλα τα άλλα έμεινα 100% ευχαριστημένη. Όσο για την εξυπηρέτηση... θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα καταστήματα. Εξίσου δεδομένο θεωρώ όμως, πως ΔΕΝ υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.

Στην τότε "φάση" μου όμως, θέλοντας και μη και στην κατάστασή μου (δεν ήμουν και στα φόρτε μου αν σκεφτείς ότι μια φορά λυποθίμησα μέσα στα ΛΗΤΩ), ήθελα κάτι που να είναι κοντά μου και να τα έχει όλα. Τα ψώνια της έγιναν σε μία μέρα και μετά τη γέννα έκανα τυχόν αλλαγές.

Αλλά αφού βρήκες τόσο καλές τιμές... πες μου αν δε σου κάνει κόπο, σε ποιο κατάστημα?? Στα Premaman ή στο Mothercare? (είδα ότι τα ανέφερες πιο κάτω).

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

θα συμφωνησω για την chicco... γενικα δεν μου αρεσουν τα προιοντα της.... εγω και τα δυο καρεκλακια που πηρα ως τωρα ειναι recaro απλα πιστευω οτι κατι παραπανω θα ξερουν :D

LOREEN, εμείς κυρίως τα πρώτα ρουχαλάκια (4 μεγάλες σακούλες που πήρε η γιαγιά της μπέμπας) τα πήραμε απο τα marks & spenser και τα καταφχαριστήθηκα γιατί και η ποιότητα είναι πολύ καλή και οι τιμές λογικές.

Και τώρα με τις εκπτώσεις λέω να τα επισκευτώ πάλι πριν τα αδειάσουν.

Λοιπόν κορίτσια

-από mothercare και marks&spencer κυρίως εσώρουχα αλλά και ρουχαλάκια. Τιμές ούτε φθηνές ούτε πολύ ακριβές αλλά πολύ καλή ποιότητα.

-Zara όμορφα ρουχαλάκια καλές τιμές, μέτρια ποιότητα

- Η&Μ στο Μαρούσι Πήγα τυχαία το καλοκαίρι και είχε φαντασικά ρουχαλακια σε τιμές zara και καλή ποιότητα αλλά πριν από κανένα μήνα που ξαναπήγα ήταν σαν να μην έχει ξαναφέρει εμπόρευμα από το καλοκαίρι -αν είστε κοντά ρίξτε μια ματιά και πείτε και σε μας.

-τα ρούχα της benetton -ακριβούτσικα αλλά μας έρχονται πολλά τέτοια δώρα - έχουν περίεργα νούμερα, πολύ μακρόστενα βρε παιδί μου...

-στο Λητώ έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καρότσια και καθισματάκια αυτοκινήτου για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.Πολύ καλές πωλήτριες επίσης.

-όσο για το jumbo τα ρούχα είναι όντως πολύ μικρά σε σχέση με τις ηλικίες που λένε και δεν είναι και σπουδαία αλλά για ποδίτσες φαγητού, μπουκάλια ποτηράκια, κουταλάκια κλπ καθώς επίσης και όλα τα προστατευτικά για πόρτες -ντουλάπια- γωνίες -πρίζες και τα κάγκελα τεράστια ποικιλία και super τιμές. Το ίδιο και τα διάφορα αξεσουαρ μπάνιου κλπ

-premaman και prenatal δεν τα έχω εξερευνήσει.

Μου πήρε ένα χρόνο για να συλλέξω όλες αυτές τις γνώσεις :lol::lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

LOREEN θα μας πεις τελικα γιατι μας ρωτουσες?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΒΑΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΚ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΜΑΖΕΥΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΗΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλησπερα σε ολες ... Δεν ηξερα που να δημοσιευσω την απορια μου,κι ετσι ανοιξα θεμα..!!

Μεχρι ποσο καιρο να εχουμε το πρωτο καθισματακι στο αμαξι,αναποδα?(εννοω να κοιταζει προς το πορτ παγκαζ..),,ποια θεση ειναι καλυτερη ,οταν θα κοιταζει μπροστα,οπως εμεις..πισω απο τον οδηγο,μεση , η, συνοδηγο? τα καθησματακια ειναι αναλογα τα κιλα,η,την ηλικια?.. Ουφ...τα ειπα ολα.. :!::?::!::wink::wink::wink:

.png

....LOVE IS IN THE AIR...!!!!!

Καλησπερα IFIZENIC,

Το πρωτο καθισματακι εμεις το ειχαμε αναποδα μεχρι 10-11 μηνων περιπου οποτε πηραμε και το δευτερο καθισμα γιατι το πρωτο ηταν μεχρι 73 ποντους αν θυμαμαι καλα και 10 κιλα αλλα ο μικρος μας ειχε ξεπερασει το υψος αυτο αλλα οχι τα κιλα. Το δευτερο καθισμα το βαλαμε να κοιταει εμπρος (συνηθως πρεπει να ειναι ενος ετους το παιδι για να κοιταει εμπρος και να ειναι 10 κιλα) στη μεση του καθισματος και πιασμενο εκτος απο τη ζωνη και με γαντζο στην εταζερα του αυτοκινητου.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Εμεις ειχαμε το πρωτο καθησματακι που κοιταει πισω μεχρι 10 μηνων

το αλλαξα γιατι ο μικρος πλεον δεν ηθελε να κατσει με τιποτα εκει,και αφου πρωτα ρωτησα τον παιδιατρο.

Αυτο που λενε οι κατασκευαστες με τα κιλα ειναι λιγο γενικο πιστευω αφου ο δικος μου ειναι τορα 10 κιλα 15μηνων και υψος 85εκ που να χωρεσει :lol:

πιο ασφαλες και πιο πρακτικα παντος ειναι τα καθησματακια με δικια τους βαση (δεν μου ρχετε τωρα το ονομα....)

οσο για την θεση τοποθετησεις απο οσο ξερω πισω απο το καθησμα του συνοδηγου και φυσικα χωρις αεροσακο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...