Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pam,

TO ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΤΕΛΕΙΟ!

Η Μαγια είναι μικρή ακόμα, αλλά το θέλω!!! :lol:

Και κούκλα (ξέρω Off the topic) αλλά δεν μπορούσα να μη το πω!

Αχ καταραμένη φτώχεια γιατί να μην έχω ένα σπίτι 300 m2, να έχει το καθένα το δωμάτιο του, να έχει και ο μπαμπάς ένα γραφείο που συνέχεια παραπονιέται, να έχω και γω ένα δωμάτιο να βάζω τα ασιδέρωτα, καθώς και 2 γυναίκες να το καθαρίζουν, ένα μισθό γύρω στα 2000 χωρίς να χρειαζεται να εργάζομαι 5 μέρες την εβδομάδα οχτάωρο και......και μετά ξύπνησα......

Αχ καταραμένη φτώχεια γιατί να μην έχω ένα σπίτι 300 m2, να έχει το καθένα το δωμάτιο του, να έχει και ο μπαμπάς ένα γραφείο που συνέχεια παραπονιέται, να έχω και γω ένα δωμάτιο να βάζω τα ασιδέρωτα, καθώς και 2 γυναίκες να το καθαρίζουν, ένα μισθό γύρω στα 2000 χωρίς να χρειαζεται να εργάζομαι 5 μέρες την εβδομάδα οχτάωρο και......και μετά ξύπνησα......

Αααχ, τί καλά που θα ήταν!!!!Εμείς πάντως αρχές του 2008 μετακομίζουμε, το κάθε μικρούλι θα έχει το δωμάτιό του (ας είναι και μικρό) και επιτέλους θα μπορέσω να τους φτιάξω κι εγώ τέτοια ωραία δωματιάκια :D:D

Διαφημίσεις

Μπράβο μανούλα! Κουράγιο μόνο με την μετακόμιση! Αν μπορείς για να μη σου φανεί βουνό ξεκίνα σιγά σιγά από τώρα το πακετάρισμα!

Καλή ιδέα αλλά τα πακέτα που να τα πάω;;;;;Εδώ δε χωράει τίποτα και το νέο σπίτι είναι ακόμα γιαπί!!Πάντως σίγουρα χρειάζεται πολύ οργάνωση το θέμα!!!!!

:oops::oops::oops:

ευχαριστούμε για το κοπλιμεντο!

Μακάρι να είχαμε δικό μας σπίτι γενικότερα! Είμαστε στο νοικι και θα είμαστε μου φαίνεται καθότι αν επιχειρήσουμε για δικό μας ,το δάνειο θα μας φάει τη ζωή και

"..η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, μωρό μου..."

Να μας ζήσουν τα κουκλιά μας! και...

".... εμείς θα ζήσουμε, κι ας είμαστε φτωχοί..." (τρόπος του λέγειν τώρα, δε θεωρώ ότι είμαστε φτωχοί και ας μην εχουμε σπίτι)

Μεράκλωσα μεσημεριάτικα.... :lol:

Μακάρι να είχαμε δικό μας σπίτι γενικότερα! Είμαστε στο νοικι και θα είμαστε μου φαίνεται καθότι αν επιχειρήσουμε για δικό μας ,το δάνειο θα μας φάει τη ζωή και

".... εμείς θα ζήσουμε, κι ας είμαστε φτωχοί..." (τρόπος του λέγειν τώρα, δε θεωρώ ότι είμαστε φτωχοί και ας μην εχουμε σπίτι)

erica ακριβώς έτσι κι εμείς :wink:

Και μεις κορίτσια τόσα χρόνια (6) στο ενοίκιο ήμασταν. Πέρυσι το πήραμε το σπίτι μας αλλά με 2 υπνοδωμάτια -δεν πειράζει να είμαστε και αγαπημένοι- τουλάχιστον τώρα πληρώνουμε το σπίτι μας. Ήταν όμως πολύ δύσκολη απόφαση αφού έπρεπε να πάρουμε δάνειο. Δηλαδή ποιό σπίτι μας; Το σπίτι της τράπεζας ήθελα να πω!

όσοι έχουν μικρό σπίτι το ζεσταίνει η αγάπη της οικογένειας! σκεφτείτε όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και φύγουν πως θα είναι να τριγυρνάτε με τον άντρα σας μόνοι σε τεράστιο σπίτι..την πήγα μακρυά την βαλίτσα,ε; :roll:

Διαφημίσεις

κι εμείς κάπως έτσι είμαστε.. :lol:

Αλλά έχουμε την αγάπη μας και ελπίζω οτι θα συνεχίσουμε να ζούμε ευτυχισμένα και ακόμα περισσότερο με τον ερχομό του bebe (αν και πιο πιεσμένα οικονομικά)

Πάντως εχω πάθει πλάκα απο τα δωματιάκια των παιδιών σας. :lol:

Ετσι μου ερχεται να ξεκινησω να φτιαχνω το παιδικό δωματιάκι απο τώρα!!! :lol:

db0ip3.png

Σήμερα έβγαλα φωτό από το δωμάτιο της ανηψιάς μου!Επειδή όμως ο φωτισμός είναι ροζ-κόκκινος και οι φωτό τραβηγμένες από κινητό,φαίνονται κάπως,αλλά από κοντά είναι τέλειο(και δεν το τελείωσε ακόμα!)Θα κρεμάσει 8 φωτιστικά μαργαρίτες κόκκινες-ροζ και πεταλούδες στον τοιχο!

1711.jpg

1710.jpg

1709.jpg

1707.jpg

1706.jpg

1705.jpg

1704.jpg

1712.jpg

1728.jpg

1726.jpg

1721.jpg

1720.jpg

1719.jpg

1718.jpg

1717.jpg

1716.jpg

1715.jpg

1714.jpg

Μπιζελακι πως τα στερεώσατε???? Δεν βλέπω κατι να προεξεχει.. Εγω εβαλα κατι ραφια στο ενα δωματιο και μου τα εβαλε με γωνιες ο μπαμπας μου και φαινονται απαισια.... βέβαια θα βάλω όλα τα βιβλία μου πανω και θέλω να κρατανε πολυ.. αλλα πολυ βάρος.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Συγχαρητηρια σε ολες και ολους για τα φανταστικα δωματιακια που εχετε φτιαξει για τα αγαπουλακια σας!

Ειναι πανεμορφα ολα και φαινονται διακοσμημενα με πολυ αγαπη και μερακι!!!

Με κανατε και ζηλεψα..... :P:D Θελω και εγω :roll:

Και η ερωτηση της ημερας...Ποτε ξεκινησατε να φτιαχνετε το δωματιο?Λιγο πριν κατοικησουν εκει τα μπεμπακια σας ή νωριτερα?

Διαφημίσεις

Kαθώς έψαχνα βρήκα αυτό http://eurosale.gr/itm_cat.php?catkey=1663&itm_id=29062&ref=pathfinder για τις μαμάδες που έχουν ένα κοριτσάκι..

και αυτό για τα αγοράκια μας!!!

6648318.jpg

To site το λατρεψαμε :D:D . Thanks Angela

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μπιζελακι πως τα στερεώσατε???? Δεν βλέπω κατι να προεξεχει.. Εγω εβαλα κατι ραφια στο ενα δωματιο και μου τα εβαλε με γωνιες ο μπαμπας μου και φαινονται απαισια.... βέβαια θα βάλω όλα τα βιβλία μου πανω και θέλω να κρατανε πολυ.. αλλα πολυ βάρος.

dora με ουπα στο τοιχο (αορατη στηριξη)!

Αμα βάλεις δυο φυλλα δεν θα φαινεται ο τοιχος... Αυτα τα λεπτα υφασματα κανονικα ραβονται 1 προς 3 δηλαδη μετρας τον τοιχο σου και παιρνεις το τριπλασιο μηκος σε υφασμα... για να μην σε βλέπουν και απ΄εξω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αμα βάλεις δυο φυλλα δεν θα φαινεται ο τοιχος..

τι εννοείς δυο φύλλα; την αναλογία 1προς 3 την έχω ξανακούσει,απλά αυτή είναι ήδη δυο κομμάτια γιατί την πήρα από ινδικό μαγαζί και ήταν έτοιμη!

Αυτο εννοουσα δυο φυλλα- τα δυο κομματια... δεν το προσεξα οτι ηταν ηδη δυο.. Δυστυχως αυτα εχουν οι ετοιμες οτι ειναι μκρες συνηθως.. Παντως ειναι πολυ ωραια και ταιριαζει.. Αν δεν σε πειραζει που φαινεται απο πίσω αστην ετσι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Aς βάλω κι εγώ το δικό μας που σιγά σιγά τελειώνει...λείπει η κουρτίνα και διάφορα διακοσμητικά στον τοίχο...ίσως και κάποια ραφάκια!

καλωσόρισατε!

DSC00285.jpg

έχουμε και δεντράκι!

DSC00293.jpg

DSC00294.jpg

το κρεβατακι

DSC00295.jpg

DSC00296.jpg

και καποιες λεπτομέρειες...

DSC00301.jpg

DSC00303.jpg

eNeap2.pngNziDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...