Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑ ΤΟΝ ΓΙΟ,ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΙΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑ ΤΟΝ ΓΙΟ,ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΙΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ.

Γοργια καλο θα ήταν να μην γράφεις με κεφαλαια γιατι φαινεται σαν να φωνάζεις και να μιλάς έντονα!

Kαλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ψάχνω ταπετσαρία ή μπορντούρα και κουρτίνα με θέμα το Lady and the tramp του Disney για το δωμάτιο της μπέμπας μας. Ξέρει κανείς τίποτα;;;;;Please help!!!!

νομίζω ότι πρέπει αν έχει στα καταστήματα kitten, που έχουν και επιπλάκια με αυτό το θέμα...και αν δεν εχουν ρωτα αν μπορούν να σου παραγγείλουν απο τον καταλογο...

εμείς πήραμε απο εκει τα επιπλα-προικα με θέμα τον winnie, και από εκει αγορασαμε και την κουρτίνα. και την μπορντούρα μας εδειξε καταλογο και διαλέξαμε ποια θελαμε και μας την έφερε(αλλα τελικα δεν την χρησιμοποιησαμε....)

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.

Δεν σε παρεξήγησα....είπα ειναι σαν να φωνάζεις....!

Αλλα συνεχίζεις...πάλι κεφαλαια!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τέλειο!! Σήμερα ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε κι εμείς του μπέμπη μας το δωμάτιο. Λόγω της ιδιαιτερότητας του δωματίου (σοφίτα με ξύλο) έχω πολλούς περιορισμούς. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάω καλά και θα σας στείλω φωτό σύντομα!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ.........

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

Τέλειο!! Σήμερα ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε κι εμείς του μπέμπη μας το δωμάτιο. Λόγω της ιδιαιτερότητας του δωματίου (σοφίτα με ξύλο) έχω πολλούς περιορισμούς. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάω καλά και θα σας στείλω φωτό σύντομα!

κι εγώ το ίδιο θέμα είχα,σοφίτα...

δες εδώ να παίρνεις ιδέες!!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=651460&postcount=991

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

σε εμένα το λες vickytsotch??

είναι από πριν γεννήσω αλλά κάπως έτσι είναι και τώρα...

δεν πολυπαίζει στο δωματιό της λόγω διώροφου,παίζει στο σαλόνι σε μια πλευρά!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

να σας βαλω κι εγω το δικο μας δωματιο που περιμενει να γεμισει με τον μπεμπακο???

τις ριγες του τοιχου τις εκανα μονη μου τα αυτοκολλητα τα πηρα απο cosycorner τα επιπλα απο λητω

http://i322.photobucket.com/albums/nn417/aiminateo/baby/0129.jpg

http://i322.photobucket.com/albums/nn417/aiminateo/baby/0126.jpg

πως σας φαινεται???

βεβαια ακομα λειπουν διακοσμητικα κλπ

Υπέροχο δωμάτιο!! Έχεις κάνει φοβερή δουλειά και με τις ρίγες και με τα αυτοκόλλητα (δεν τα έχεις βάλει μαζεμένα ας πούμε). Μ' αρέσει πολύ, καλώς να δεχτείς το μωράκι σου!!

ευχαριστω πολυ πολυ!!!το δωματιο ειναι πολυ μεγαλο και το εχω γεμισει γυρω γυρω με ριγες και αυτοκολλητα απλα δεν μου ηταν ευκολο να το φωτογραφισω ολοκληρο!!

D1Uip3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...