Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Βρε κόρες τι βρίσκεται στο μπενετόν γιατί εγώ κάθε φορά δεν βρίσκω τίποτα στο νούμερό μας τις εκπτώσεις! Μόνο για μηνών έχει πολλά ρουχαλάκια, αγορίστικα λέω.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο πωλητής αυτός λέει πως δεν στέλνει εκτός UK. Επίσης δεν αναφέρει τα έξοδα για Ελλάδα (ποτέ μην πατάς αγορά αν δεν γνωρίζεις έξοδα αποστολής) και έχει επιλογή να πληρώσεις με πιστωτική αλλά εφόσον είσαι UK buyer.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς σε άφησε να αγοράσεις το προιόν. Για πήγαινε στο My eBay- Purchase History και κοίτα στην λίστα αν υπάρχει το προιόν που αγόρασες.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Συνήθως σε international shoppers οι πωλητές δεν δίνουν επιλογή μέσω κάρτας ή εμβάσματος. Υποψιάζομαι μήπως δεν άλλαξες καν χώρα αλλά όπως και να έχει δεν έγινε και τίποτα τρομερό. Θα σου έλεγα και εγώ να στείλεις μήνυμα στον πωλητή εξηγώντας του πως πάτησες καταλάθος ΑΓΟΡΑ και αν σκοπεύεις να ψωνίζεις από e-bay να ανοίξεις οπωσδήποτε πέιπαλ, πρωτίστως για δική σου ασφάλεια.

θα της την ακυρωσει την αγορα. Το ειχα κανει και εγω καποια χρονια πρν οταν ξεκινησα να ψωνιζω δειλα δειλα απο το ebay.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Διάβαζα και γω για γρήγορες παραλαβές από αμαζον και να που το έπαθα και γω!! 28/6 αναχώρησε και πριν λίγο έφτασε!! Οταν είδα τον κούριερμαν, παρόλο που διάβαζα το αμαζον στην κούτα, πάλι δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε:-D!! Βέβαια, η άλλη μισή δόση δεν έχει σταλεί ακόμα, μην παίρνω και θάρρος!!

Επίσης κορίτσια είχα παραγγείλει τα μωρομάντηλα με 8λίρες, αλλά τα έχει έλλειψη και αν θέλω να πάρω αυτά με τις 11λίρες, σχεδόν στην ίδια ποσότητα! Τι να κάνω? Αν τα παραγγείλω, θα μετρήσει σαν συνέχεια της όλης παραγγελίας ή μόνα τους τα μωρομάντηλα και πρέπει να πληρώνω και έξοδα αποστολής? Τα έστειλαν γρήγορα σε καμία κοπέλα, παρόλο που ήταν σε έλλειψη?? Εννοείται ότι δεν έχουν τραβήξει λεφτα!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

καλημέρα κορίτσια, μεταξύ άλλων μου έγραψαν κ αυτά απ τη next:But don't worry! We are planning on further international expansion and we hope to add more countries to this list very soon. Please be patient - we will try and deliver to your country as quickly as we can.Αναμένουμε... Marillia ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

αυτό μας το απαντά το νεξτ από το 2009...:rolleyes:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Βρε κόρες τι βρίσκεται στο μπενετόν γιατί εγώ κάθε φορά δεν βρίσκω τίποτα στο νούμερό μας τις εκπτώσεις! Μόνο για μηνών έχει πολλά ρουχαλάκια, αγορίστικα λέω.

Παίρνω ρούχα για "του χρόνου" καβάτζα και είμαι προετοιμασμένη όταν μπαίνει η καινούρια σεζόν!!!! Το ίδιο κάνω και στο next και στα H&M οπότε είμαστε καλοντημένες οικονομικότατα!!!!

Παπούτσι θα παίξει φέτος εβαυ!!!!

QsCvp2.png

μονο για του χρονου???? φιφιφιφιφιφιφι

Πού να δεις τί τρελές αλλαγές έκανα με τα δώρα της βάφτισης!!!! Όταν κάτι πήγαινε για αλλαγή το αντικαθιστούσα με ρούχα για μεγαλύτερης ηλικίας και έχω ακόμα και για 5 χρονών καβάτζα φόρμες και τέτοια καθημερινά!!!! Η κόρη μου τώρα είναι 19 μηνών!!! Χαχαχαχα!!!!:wink:

Τί να κάνουμε? Πενία τέχνας κατεργάζετε και δεν είμαι και πένιτας (ακόμα) ευτυχώς!!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Διάβαζα και γω για γρήγορες παραλαβές από αμαζον και να που το έπαθα και γω!! 28/6 αναχώρησε και πριν λίγο έφτασε!! Οταν είδα τον κούριερμαν, παρόλο που διάβαζα το αμαζον στην κούτα, πάλι δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε:-D!! Βέβαια, η άλλη μισή δόση δεν έχει σταλεί ακόμα, μην παίρνω και θάρρος!!

Επίσης κορίτσια είχα παραγγείλει τα μωρομάντηλα με 8λίρες, αλλά τα έχει έλλειψη και αν θέλω να πάρω αυτά με τις 11λίρες, σχεδόν στην ίδια ποσότητα! Τι να κάνω? Αν τα παραγγείλω, θα μετρήσει σαν συνέχεια της όλης παραγγελίας ή μόνα τους τα μωρομάντηλα και πρέπει να πληρώνω και έξοδα αποστολής? Τα έστειλαν γρήγορα σε καμία κοπέλα, παρόλο που ήταν σε έλλειψη?? Εννοείται ότι δεν έχουν τραβήξει λεφτα!

Κι εμένα μου έστειλαν μήνυμα για έλλειψη στα μωρομάντηλα (για τήν ακρίβεια δύο μέχρι τώρα), αλλά τα άφησα να περιμένουν, φοβάμαι και τα μπερδέματα σε όλα αυτά και ακολουθώ αυτό που μου φαίνεται πιο απλό... Φαντάζομαι ότι αν δεν κάνουμε κάτι θα μας τα στείλουν μόλις τα ξαναέχουν ως συνέχεια της παραγγελίας μας ή όχι;

κορίτσια τα φώτα σας!!!

θέλω να αγοράσω κάποια πόλο μπλουζάκια για τον γιο μου και συγκεκριμένα αυτά που τα έχει -30%

http://usa.tommy.com/tommy/browse/productDetailWithPicker.jsp?productId=CD37100268&categoryId=&skuColorId=420 **4

δεν έχω ψωνίσει ποτέ από Αμερική αλλά επειδή είναι μικρή παραγγελία έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. τι λέτε και εσείς σαν πιο έμπειρες;;;

βέβαια δεν ξέρω πόσα είναι τα μεταφορικά , μήπως το βλέπετε κάπου;;; έχετε ψωνίσει ποτέ από αυτό;;; τι με συμβουλεύεται;;;

Mόνο με Αμερικάνο ξάδερφο θα έλεγα. Σκοπεύω να το κάνω σύντομα, θα ενημερώσω.

Να ρωτήσω... Έχει ψωνίσει καμία απλά συμβατικά φάρμακα απ τα online φαρμακεία?

Θέλω depon ρε αδελφέ... Βασικά έχω την εντύπωση ότι φάρμακα απαγορεύεται να πουλάνε ονλαιν αλλά λέω μήπως ψώνισε καμία και με ποιον τρόπο. Τηλεφωνικά ας πουμε?

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!! Δια ροπάλου όχι ονλάιν αγορές φαρμάκων !!!! Αμφιβάλλω αν γίνεται και τηλεφωνικά, μόνο σε γνωστό σου φαρμακοποιό.

Παίρνω ρούχα για "του χρόνου" καβάτζα και είμαι προετοιμασμένη όταν μπαίνει η καινούρια σεζόν!!!! Το ίδιο κάνω και στο next και στα H&M οπότε είμαστε καλοντημένες οικονομικότατα!!!!

Παπούτσι θα παίξει φέτος εβαυ!!!!

Me too !!!! Kάνω κονσομασιόν στις πωλήτριες (έχω κάνα δύο που μιλάω:rolleyes:) και μου κρατάνε κομμάτια. :wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εξαρτάται από το κατάστημα, φαντάζομαι, στην Ερμού δεν είχα βρει, στη Γλυφάδα όμως πήγα την πρώτη μέρα (να 'ναι καλά το σάιτ) και το καταευχαριστήθηκα. Παραδόξως και στην Κω βρίσκουμε το Σεπτέμβρη που είμαστε κάτω. Εκεί ορμάνε πιο πολύ οι τουρίστες παρά οι ντόπιοι...

...κ γω χάρηκα που θα μας βάλουν στη λίστα σύντομα, χα! χα! χα! όοοοταν πάω Γιάννενα απ'όπου κ κατάγομαι, θα πάω στα μαγαζιά που έχουν next να δω αν έχουν τίποτα κ φυσικά να δω κ σε τί τιμές...

από crazy8 κ gymboree έχετε ψωνίσει; όλα οκ;

:-P

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, ηθελα να ρωτησω για το fragrancex.com, σε ποσες μερες σας ηρθαν τα πραγμτατα που εχετε παρει απο εκει... Εμενα εχει περασει 1 ολοκληρος μηνας και τιποτα ακομα. Τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι εχουν φειγει τα πραγματα απο τις πρωτες μερες.... Τι λετε?

(για οσες θυμαστε που ρωτουσα για παραγγελια απο ebay, που μου χρεωθηκαν μεταφορικα πολλα, τελικα επικοινωνησα με το χρηστη και εκανε refound γιατι καταλαθος χρεωθηκαν 48 ευρω μεταφορικα αντι για 4! Οποτε ειμαστε ένταξη τωρα ....)

Ok τότε αν θέλεις το προιόν ενημέρωσέ τον πως δεν έχεις ακόμη πέιπαλ και μόλις ανοίξεις θα τον πληρώσεις. Ωστόσο άνοιξε πέιπαλ, θα σου χρειαστεί σίγουρα.

thanx!

λοιπόν, προσπαθώ να ανοίξω πευπαλ κι έχω κολλήσει. Είμαι σε αυτή τη σελίδαcmd=_flow&SESSION=eYLp7Jv1z6FX9GxLieijE_aZso8lBjlJVPz58baOBwscpkhyoBScVOCRujq&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8deaa77efc63a6eb429928d42bdf5d9d2c#ShowCC

στο πρώτο μου δίνει μόνο την επιλογή "μάθε πως" ενώ στο δεύτερο μπορώ να προχωρήσω..τι κάνω?

γιατί δεν μπαίνει το λινκ? τέλος πάντων..ρωτάει τι θέλω να κάνω?

Top up my

PayPal account

ή

Pay with my

credit card

απλά στο πρώτο δεν μου προχωράει στο επόμενο βήμα..απλά μου λέει μάθε πως..

γιατί δεν μπαίνει το λινκ? τέλος πάντων..ρωτάει τι θέλω να κάνω?

Top up my

PayPal account

ή

Pay with my

credit card

απλά στο πρώτο δεν μου προχωράει στο επόμενο βήμα..απλά μου λέει μάθε πως..

γιατί πρέπει να γραφτείς πρώτα

κάνε ένα κόπο και διάβασε αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896 χαμένη δεν θα βγείς ;)

Κορίτσια καλημέρα!!

Εχω παραγγείλει κι εγώ μωρομάντηλα απο αμαζον και μου έχουν στείλει ήδη δυο μηνύματα οτι λυπούνται και περιμένουν να παραλάβουν.Δεν ακυρώνω την παραγγελια,θα περιμένω να μου τα στείλουν.Εχει ξανατύχει σε κάμια να μας πει πότε περιπου τα στελνούν;

xceZp3.png

Το γράφουν 2 κορίτσια παραπάνω ότι τους συμβαίνει το ίδιο. Ότι και να πουμε εμείς που ενδεχομένως μας έχει συμβεί το ίδιο, δεν παίζει μεγάλο ρόλο αφού και αυτοί κρέμονται από τους προμηθευτές τους

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...