Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ακούστε το εξής κουλό που μου συνέβη σήμερα!

Είχα παραγγείλει προχθές 15/1 ένα ζευγάρι crocs καλοκαιρινά για το γιο μου 15 ευρώ από πωλητή στο ebay που έχω ξαναψωνήσει. Χθες έλαβα ειδοποίηση ότι έφυγαν από κει.

Σήμερα λοιπόν μου στέλνει email το paypal ότι ο πωλητής μου επέστρεψε τα λεφτά στο λογαριασμό μου γιατί τα crocs στάλθηκαν, λέει, σε λάθος διεύθυνση και γύρισαν πίσω!!!! (πότε πρόλαβαν σε μια μέρα???) Ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση και λέει ότι θα είναι κλειστά λόγω της κινεζικής πρωτοχρονιάς - γιορτής (δε κατάλαβα καλά)

Άνοιξε case στο ebay για να επιβεβαιώσω ακύρωση παραγγελίας αφού έχουν επιστραφεί τα χρήματα.

Μπαίνω στο κατάστημα του πωλητή και δεν έχει τίποτα προς πώληση ενώ κ σήμερα το πρωί είχε αρκετά!

Κρίμα ρε γαμώτο γιατί τα ίδια στο crocs.eu έχουν 35 ευρώ!!!!

Το πιστεύετε?

Εγώ λέω ότι κάτι άλλο παίζει. Ή του είχε τελειώσει το απόθεμα κ δεν είχε τι να μου στείλει ή τον μπλόκαρε το ebay γιατί είδα ένα feedback 97,5 ενώ όταν είχα ξαναγοράσει ήταν περ. 99,7

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την ΤΝΤ μεταφορική την ξέρετε? Περιμένω από Ολλανδία και δε ξέρω που να ψάξω όταν μπουν στην Ελλάδα. Το τελευταίο στατους στην ΤΝΤ ήταν χθές που έλεγε ότι έφυγαν για τη χώρα προορισμού.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

κάνει παρέα στο δικό μου καλέ :roll::roll::lol::lol:

Καλά είναι απαράδεκτοι! Όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου το έχουν φέρει ακόμη δεν απάντησαν απλά είπαν 'αν θέλετε ελάτε να το πάρετε'. Λέω "όχι δεν θα έρθω γιατί πλήρωσα έξτρα για να έρθει σπίτι μου. Σας παρακαλώ να το φέρετε αύριο οπωσδήποτε γιατί από ώρα σε ώρα γεννάω!"

Θράσος τρομερό!

Εντομεταξύ μια παραγγελία που έκανα στο τζιμπορί 25/12 έχασε επίσης τον δρόμο. Ακόμη να έρθει. Σήμερα έλαβα ειδοποίηση και ελπίζω να είναι αυτό!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

την ΤΝΤ μεταφορική την ξέρετε? Περιμένω από Ολλανδία και δε ξέρω που να ψάξω όταν μπουν στην Ελλάδα. Το τελευταίο στατους στην ΤΝΤ ήταν χθές που έλεγε ότι έφυγαν για τη χώρα προορισμού.

με ταχυμεταφορές ελτά έρχονται.Τουλάχιστον κροκς όσες φορές πήρα και ήρθαν με ολλανδική tnt έφτασαν σε μένα με ταχυμεταφορές

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Ψάχνω αποκριάτικη στολή για την μικρή μου στο ebay.Κάνω αναζήτηση ως halloween costumes, fancy dresses.Μπορώ να το ψάξω και κάπως αλλιώς για να μου βγάλει περισσότερα αποτελέσματα;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Καλησπέρα κορίτσια :)

Σήμερα παρέλαβα αυτά τα παπά, δώρο για την αδερφή μου. Ήρθαν με αρκετή καθυστέρηση (έπεσε ανάμεsα απο Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) αλλά άξιζε η αναμονή. Είναι πάρα πολύ όμορφα, πολύ σταθερό τακούνι και πολύ καλή δερματίνη. Η αδερφή μου δεν μπόρεσε να τα δοκιμάσει διότι έπεσε πριν απο 2 μέρες και στραμπούληξε πολύ άσχημα το πόδι της .. Να' ναι καλά το gossip girl :P

Επίσης, αγόρασα αυτό μαζί με ένα ίδιο για την κόρη μου και πλήρωσα συνολικά 60 ? :o τα ειδη δεν ήταν ακριβά απλά ήρθε κι έκατσε το εικοσάευρω για τα μεταφορικά και αυξήθηκε .. αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο και που θα φοράω το ίδιο με τη μικρή μου :oops::D

δεν ξέρω εάν έχει ψωνίσει καμια άλλη απο εκεί για να σας πώ για ποιότητα, μέγεθος κλπ κλπ .. εύχομαι να μη μετανιώσω που τα αγόρασα τόσο ...

α!!!! επίσης χτύπησα αυτό για τη μικρή μου για το καλοκαίρι !!!! το είχε 27 ευρώ αλλά της έκανα offer 23 και μου το δωσε .. ίσως έπρεπε να της είχα κάνει 20 στρογγυλά .. τεσπα .. :D

τώρα περιμένω να ξεχρεώσω το αμάξι μου και το ΤΕΜΠΜΕ στις 16 φλεβάρη και θα πάρω αυτό και αυτό δώρο μου για το μαζικό ξεχρέωμα .. μέχρι τότε .. καλό μου κουράγιο :oops::cry:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλησπέρα!Ψάχνω αποκριάτικη στολή για την μικρή μου στο ebay.Κάνω αναζήτηση ως halloween costumes, fancy dresses.Μπορώ να το ψάξω και κάπως αλλιώς για να μου βγάλει περισσότερα αποτελέσματα;

αλήθεια .. ενδιαφέρομαι κι εγώ για αποκριάτικη στολή .. θέλω να της βρώ μια πολύ όμορφη στολή για πριγκήπισσα ή νεράϊδα αλλά να μην είναι μια απλή φόδρα χωρίς τίποτε άλλο και να το πληρώσω κάμποσο .. θέλω να είναι πολύ όμορφη και μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί πουθενά τίποτα ..

βρήκα αυτή που μου άρεσε πολύ αυτή και αυτή αλλά σίγουρα θα είναι του πανακρίβου!!! :?

όποια άλλη πρόταση δεκτή .. ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

παρελαβα πριν 10 μερες ugg απο amazon.com με πωλητη το warehouse o οποιος ειναι μεσα στη λιστα με τους εγκεκριμενους πωλητης της ugg και τις πηρα με 150 ευρω +3 ευρω που πληρωσα τελωνειο

Που ήσουν xanthi9 πέρσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

Θα μας είχες σώσει!!!!!

φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mrgreen::mrgreen:

παρελαβα πριν 10 μερες ugg απο amazon.com με πωλητη το warehouse o οποιος ειναι μεσα στη λιστα με τους εγκεκριμενους πωλητης της ugg και τις πηρα με 150 ευρω +3 ευρω που πληρωσα τελωνειο

Το warehouse δεν ειναι πωλητης. Ειναι το τμημα επιστροφων του αμαζον. Εκει συγκεντρωνονται τα εμπορευματα απο επιστροφες, ελαττωματικα, ανοιγμενα κουτια, χαλασμενη συσκευασια κλπ και αφου τα επισκευασουν/ελεγξουν κλπ. τα ξαναπουλουν.

Διαφημίσεις

Aπό ποια javari ψωνίζουμε; Τα co.uk είναι καλύτερα;

Kι εγώ ψάχνω στολή. Έχω κολλήσει με αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UPU9JI/ref=ox_sc_act_title_5

αλλά στο ebay τη βρίσκω πάνω από 30 ευρώ και τα λυπάμαι. Το μωρό δεν καταλαβαίνει. Στην ουσία θα τη φορέσει 1-2 φορές απλά για την πλάκα μας.Δεν θα πάμε και πουθενά άλλωστε...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερούδια κόρες !!!

Αξεσάκι το δέμα απο mytoys.de σου ήρθε? Έχει κολλήσει το τράκινγκ από το Σάββατο

ratvaki μου τίποτα ακόμα

περιμένω 2 δέματα που έρχονται με dhl μέχρι την Ελλάδα, το ένα από το αμαζον Αγγλίας και το άλλο από το mytoys και έχουν κολλήσει στο 60% σήμερα πήρα τηλέφωνο την πόρτα πόρτα και δεν τα βλέπουν Ελλάδα λέει ...........την τύχη μου μέσα :evil:

Διαφημίσεις

για την αραχνη κοιτα ισπανικο και ιταλικο με baby spider costume, baby Spider Fancy Dress μηπως και σου αρεσει κατι αλλο

αυτο που κοιτας υπεροχο οπως και τα 50

http://www.ebay.es/sch/i.html?_from=R40&fts=2&_trksid=m570&_nkw=baby+Spider+Fancy+Dress&_sacat=See-All-Categories

kKZUp2.png

Και εγώ περιμένω για τι σκούπα μου από το Amazon. Κάλεσα ταχυμεταφορές ελτα εδώ που μένω και μου είπε αφού το tracking number δεν δείχνει τίποτα, ότι θα είναι στο τελωνειο. Αύριο ή τη Δευτέρα, μου λέει. Θέλω τι σκούπα μου!

Και εμένα στο 60% είναι απ το Σάββατο. Τι τα θέλουν τα τρακινγκ αν δεν τα ενημερώνουν?

Στις 15/1 έκανα παραγγελία στο αμαζον. Επειδή όμως ήθελα να προσθέσω κάτι ώστε να μην επιβαρυνθώ με μεταφορικά την ακύρωσα κανα 15λεπτο αργότερα και τοποθέτησα νέα παραγγελία.

Την επόμενη μέρα βλέπω στο i-card της προπληρωμένης μου σε εκκρεμότητα το ποσό της ακυρωμένης παραγγελίας. Το υπόλοιπο δεν επαρκούσε για τη νέα παραγγελία οπότε απ το αμαζον μου ζητούσαν να προβώ στις ενέργειες που χρειάζονταν ώστε να πληρωθούν.

Απο την τράπεζα μου λεγαν ότι αυτοί βλέπουν χρέωση από αμαζον και αν δεν στείλει ακύρωση το άμαζον δεν μπορουν να τα αποδεσμεύσουν.

Το αμαζον να λεει ότι δεν γίνεται να στείλουν ακύρωση για πληρωμή που ουδέποτε απαίτησαν.

Στην περίπτωση αυτή φταίνε και οι 2 τους και από τις δυο πλευρές έχω δυσαρεστηθεί τρελά απ΄το customer support τους και κυρίως απ την Τράπεζα Κύπρου. Θα αποδεσμευτούν αυτόματα σε 15 μέρες λεει! Ρε φίλε πες ότι μου υπέκλεπταν τα στοιχεία και έκαναν παραγγελία. Δεν έχω δικαίωμα αμφισβήτησης συναλλαγής αρα και αποδέσμευση των χρημάτων αυτών? Όχι λεει...

Ακύρωσα και τη 2η παραγγελία που είχα βάλει στο αμαζον γιατί και εκείνοι δεν επιθυμούσαν να βοηθήσουν άρα προφανώς και δεν τους πειράζει που χάνουν έναν καλό πελάτη. Δε με χαλάει καθόλου, έχει κι αλλού πορτοκαλιές...

Όσο για την Τράπεζα Κύπρου, αριβεντέρτσι και σ αυτούς, βρωμάει ο τόπος προπληρωμένες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει με τον κωδικο -15% απο crocs.eu???

Λεει οτι εαν γραφτεις πρωτη φορα στο newsletter σου στελνει εκπτωτικο -15%.

γιατι δεν τον λαμβανω??

εχω γραφτει απο 3 διαφορετικα μαιλ.

Το warehouse δεν ειναι πωλητης. Ειναι το τμημα επιστροφων του αμαζον. Εκει συγκεντρωνονται τα εμπορευματα απο επιστροφες, ελαττωματικα, ανοιγμενα κουτια, χαλασμενη συσκευασια κλπ και αφου τα επισκευασουν/ελεγξουν κλπ. τα ξαναπουλουν.

ειναι πωλητης και ειναι στη λιστα της uggaustralia με τους εγκεκριμενους πωλητες της ονομαζεται metroshow warehouse Και το δεμα σταλθηκε απο αυτους και οχι απο το amazon , μεχρι τωρα εχω παρει 3 ζευγαρια ugg ολα γνησια αφου κοιταζω να αγοραζω απο τους retailers Που αναγραφονται στο επισημο site της ugg , επισης το τελευταιο ζευγαρι το πηρα σε εφηβικο νουμερο και γλιτωσα 50 δολλαρια:P

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Καλημερα ηθελα να ρωτησω κατι.δεν εχω αγορασει ποτε κατι απο το ιντερνετ.τωρα ομως μ'ενδιαφερει να αγορασω δυο τρικυκλα μηχανακια απο το amazon.fr αυτα κοστιζουν 30 ευρω το ενα για δυο ξερει καποια να μου πει ποσο περιπου θα μου ερθει τα μεταφορικα?συγνωμη κιολας αλλα ειμαι εντελως ασχετη με αγορες μεσω το νετ.ευχαριστω.

RB08p3.png

θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει με τον κωδικο -15% απο crocs.eu???

Λεει οτι εαν γραφτεις πρωτη φορα στο newsletter σου στελνει εκπτωτικο -15%.

γιατι δεν τον λαμβανω??

εχω γραφτει απο 3 διαφορετικα μαιλ.

Κοίτα στα σπαμ

Καλημερα ηθελα να ρωτησω κατι.δεν εχω αγορασει ποτε κατι απο το ιντερνετ.τωρα ομως μ'ενδιαφερει να αγορασω δυο τρικυκλα μηχανακια απο το amazon.fr αυτα κοστιζουν 30 ευρω το ενα για δυο ξερει καποια να μου πει ποσο περιπου θα μου ερθει τα μεταφορικα?συγνωμη κιολας αλλα ειμαι εντελως ασχετη με αγορες μεσω το νετ.ευχαριστω.

Πατα στην υπογραφή μου το οδηγίες για αμαζόν κ διάβασε να μάθεις :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...