Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα τα καλυντικά από το eyesfacelips και πραγματικά ενθουσιαστικα!!Είναι τέλεια!!!Ειδικά τα μανό για 1,70 άπαιχτα;)

Πολύ καλά είναι επίσης τα πινέλα...αυτό που δε με τρέλανε πολύ είναι οι σκιές μου φάνηκαν κάπως άχρωμες να το πώ σαν να μην έβαφαν ...

Το συστήνω ανεπιφύλακτα πάντως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει πάρει καμια αυτα τα μπιμπερό;;;

http://www.amazon.co.uk/mOmma-Feeding-Bottle-Starter-Orange/dp/B0034E3EJI/ref=pd_sim_kh_1

είδα οτι πολλές εχουν πάρει τα avent αλλα αυτα και τα tommee tippee μ' αρέσουν περισσότερο. Αξίζουν τον κόπο όμως;

Επίσης τα μωρομάντιλα pampers απο 9,43 λίρες πήγαν 11,50.

εγω τα χρησιμοποιω θηλασα για 6 και κατι μηνες και ειναι το μονο μπιμπερο που δεχτηκε η θηλη του ειναι σαν στηθος ειμαι απολυτα ικανοποιημενη εο μπιμπερο το κραταει μονος του γιατι εχει τετοιο σχημα που μπορει απλα ααα και αν παρεις και αποστειρωτη εχει ενα πακετο με αποστειρωτη μπιμπερο 4 μικρα 150 και 6 μεγαλα 260 2 θηκες ισοθερμικες και καμποσες θηλες δεν θυμαμαι ποσες γιατι τον πηρα πριν 1.5 χρονο αααα και αποστειρωτη 1μπιμπερο κρυας ψυξης για ταξιδι το μονο κακο ειναι οτι τωρα δεν παιρνει αυτα για τονερακι και θελει ποτηρι και δεν εχει μπιμπερο 360μλ και ειναι σχεδον 14μηνων αυτα και με το καλο να δεχτεις το μπεμπακι σου

Χμ τελικά το βρήκα στο dhl.de αλλά και εκεί έχει ενημέρωση μέχρι 7 Γενάρη. Αν ξέρει καμιά κοπέλα κάτι παραπάνω ας μου πει!

Περιμένω κι εγώ μία παραγγελία μου από το αγγλικό amazon αλλά μέσω dhl.de .Από 5/1 ως και 9/1 έβλεπα ότι είχε προχωρήσει στο 60% της αποστολής και βρισκόταν ακόμη Γερμανία. Σήμερα μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα... Τώρα πότε θα έρθει στα χέρια μου ... ένας Θεός ξέρει!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Διαφημίσεις

Κάποια στιγμή, η φιφίτσα νομίζω που χάθηκες φιλενάδα ? είχε γράψει για το UK Postbox, σαν εναλλακτική λύση του My Uk Mail. Να το κοιτάξουμε είχε πεί, να δούμε αν αξίζει και αν συμφέρει.

Τους είχα στείλει κάποια μέιλς, σε κάποια από τα οποία επιμελώς δεν απάντησαν.

Μπήκα στην σελίδα τους στο φβ (28 Οκτ 2011) και έγραψα ʽI am interested in having a UK address for online shopping. Has anyone done it ? I am using My Uk Mail for a year now but not quite happy with them. I want something more reliable but not unaffordable.ʼ.

Απάντηση UK Postbox (25 Νοεμ 2011) ʽPlease try our service and see how good it is for yourself. You can sign up for a PAYG account completely FREEʼ

Απάντηση χρήστη Douglas Gunn (1 Δεκ 2011) ʽMy experience was that they started by trying to charge me the wrong postal rate (double) corrected when I queried the weight of my package. I filled out the customs information but they never seemed to notice as I had to supply the information again when I queried whether it had been sent. My account was then not updated for the package having been sent to me until I queried it when they said it had been posted a week before. The package has not arrived 2,5 months later and I donʼ t expect it to. It was my trial for using them as a regular service and suffice it to say I wonʼt be using them again. Others may have had better outcomesʼ.

Απάντηση UK Postbox (5 Δεκ 2011) ʽHi Dougal. I am sorry to hear that you have not been happy with our service. Please can your email our MD/Founder - Allan Chester with your account details and outlining the issues. He will want to review this himself, fully understand what has happened and resolve any issues.ʼ.

Απάντηση χρήστη Douglas Gunn (σήμερα) ʽJust to really make my day I now get a message telling me that they've had a package in storage for over 3 months and what would I like done with it. Considering they told me it had been sent this is the final slap in the face from a terrible service.ʼ.

Προσέξτε εκτός από το περιεχόμενο και τους χρόνους των μυνημάτων.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_102&products_id=296

Τα έχει πάρει καμία να μου πει απόψεις;

Ταμαρ...

Και εγώ και το καλαμάρι και η access τα έχουμε πάρει αλλά τα παιδιά μας ήταν 2+ ετών...

Τα γυαλιά τα θεωρώ μπελά για τόσο μικρό μωράκι, αλλά εαν τα θες εσύ και αφού ρωτήσεις τον παιδίατρό σου (για το εαν επιτρέπεται να φοράει γυαλιά ηλίου στην ηλικία του), πάρτα.

Πάντως η δικιά μου περισσότερο έπαιζε μαζί τους παρά τα φορούσε. Ελπίζω καλύτερα φέτος αν και τα έχει γρατσουνίσει με τα δόντια της στον έναν φακό (ναι ναι...) και έχει φύγει η επίστρωση.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Έκανα μια αγορά από ebay την Δευτέρα και μέχρι και χθες ενώ πληρώθηκε κανονικά δεν μου έστειλε ακόμα μήνυμα ότι το έστειλε ο πωλητής.Του έστειλα και χθες μήνυμα να δω πότε θα πάει στο ταχυδρομείο να το στείλει και καμία απάντηση...Σας έχει τύχει μετά από τόσες μέρες να μην έχει γίνει dispatched;

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_102&products_id=296

Τα έχει πάρει καμία να μου πει απόψεις;

συμφωνώ με την ravT φέτος το καλοκαίρι θα είστε πολύ μικροί για γυαλιά ηλίου έτσι και αλλιώς σε αυτή την ηλικία καλό είναι να αποφεύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο, θα είστε με καπέλα και κάτω από τέντα ομπρέλα ή με ανεβασμένη την κουκούλα στο καρότσι

Πάντως η δικιά μου περισσότερο έπαιζε μαζί τους παρά τα φορούσε. Ελπίζω καλύτερα φέτος αν και τα έχει γρατσουνίσει με τα δόντια της στον έναν φακό (ναι ναι...) και έχει φύγει η επίστρωση.

:?:-? :shock::shock: χαχα το κατάφερε ε?? η δικιά μου έχει δαγκώσει / μασήσει την άκρη τους αυτό που στηρίζεται στα αυτιά όταν έβγαζε ακόμα δόντια :lol::lol:

και για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ :roll:

mytoys.de κωδικό με έκπτωση 10 Ευρά 4BKM89ZHG56X για τους νέους πελάτες

(αν δεν είστε νέοι πελάτες απλά φτιάχνετε ένα νέο λογαριασμό με διαφορετικό email και όλα τα άλλα στοιχεία σας ίδια, επίσης έχει πληρωμή μέσω paypal πλέον)

επειδή ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας :roll::roll: πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από το mytoys τα πράγματα από την ημέρα που θα γίνουν dispatched ???

edit

Έκανα μια αγορά από ebay την Δευτέρα και μέχρι και χθες ενώ πληρώθηκε κανονικά δεν μου έστειλε ακόμα μήνυμα ότι το έστειλε ο πωλητής.Του έστειλα και χθες μήνυμα να δω πότε θα πάει στο ταχυδρομείο να το στείλει και καμία απάντηση...Σας έχει τύχει μετά από τόσες μέρες να μην έχει γίνει dispatched;

xanp δεν στέλνουν όλοι οι πωλητές ενημέρωση ότι ταχυδρόμησαν τα πράγματα εμένα ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να μου στείλουν.

Διαφημίσεις

Α οκ γιατί μέχρι στιγμής όλοι στέλναν και νόμιζα ότι ακόμα δε το ταχυδρόμησε....Ε μα και αυτός δεν μπορεί να απαντήσει ότι το έστειλε αφού έστειλα και μήνυμα....Τεσπα περιμένω λοιπόν...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Α οκ γιατί μέχρι στιγμής όλοι στέλναν και νόμιζα ότι ακόμα δε το ταχυδρόμησε....Ε μα και αυτός δεν μπορεί να απαντήσει ότι το έστειλε αφού έστειλα και μήνυμα....Τεσπα περιμένω λοιπόν...

κοίτα δεν λέω ότι σίγουρα τα έστειλε λέω απλά ότι δεν στέλνουν όλοι ενημέρωση ή ότι δεν είναι όλοι 7/24 στον υπολογιστή τους (ιδίως οι πως να το πω περιστασιακοί πωλητές)

Εως 8 εργάσιμες αξεσάκι... Εμένα χθες έγιναν dispatch

ευχαριστώ κοριτσάκι μου και εμένα χθές τα στείλαν οπότε αναμένω .....

επίσης φλασιά........... εφόσον στο check out οι τιμές διαφοροποιούνται κατά τι αυτό σημαίνει ότι κάνουν κράτηση το 23% δηλαδή το Ελληνικό ΦΠΑ οι αποδείξεις άρα μπαίνουν στη φορολογική μας δήλωση ?? τα Γερμανικά μου μέσα :roll::roll:

επειδή ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας :roll::roll: πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από το mytoys τα πράγματα από την ημέρα που θα γίνουν dispatched ???

.

Baσικά είναι ανάλογα με το προιον, αν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κλπ. εγώ που έιχα πάρει καθισμα αυτοκινήτου έκανε ακριβώς 15 μέρες αλλά τόσο μου έιχαν πει!

Κάτω από το προιον σου λέει και το χρόνο αποστολής του, επίσης με το τρακιν νάμπερ (ελληνογκρίκ χαχαχα) στην DHL βλέπεις ανα πάσα στιγμή που είναι το δέμα σου ;)

mytoys.de κωδικό με έκπτωση 10 Ευρά 4BKM89ZHG56X για τους νέους πελάτες

(αν δεν είστε νέοι πελάτες απλά φτιάχνετε ένα νέο λογαριασμό με διαφορετικό email και όλα τα άλλα στοιχεία σας ίδια, επίσης έχει πληρωμή μέσω paypal πλέον)

τι μεταφορικα εχει αυτο?

Διαφημίσεις

τι μεταφορικα εχει αυτο?

κάθε site που πουλάει μέσω internet έχει πληροφορίες για το πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά σε κάθε χώρα και αν στέλνει παντού ή που

συνήθως αυτή η πληροφορία βρίσκεται κάτω κάτω στην σελίδα της κάθε εταιρίας θα γράφει delivery information η shipping information

αν δεν γνωρίζεις γρι από την Γλώσσα της σελίδας που θέλεις (όπως εγώ τα Γερμανικά) πάς στο google translation http://translate.google.gr/?q=shipping+information&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&hl=el&sa=N&tab=wT#de|en|

βάζεις την σελίδα που θέλεις και σου μεταφράζει το κείμενο

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mytoys.de%2F

κάθε site που πουλάει μέσω internet έχει πληροφορίες για το πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά σε κάθε χώρα και αν στέλνει παντού ή που

συνήθως αυτή η πληροφορία βρίσκεται κάτω κάτω στην σελίδα της κάθε εταιρίας θα γράφει delivery information η shipping information

αν δεν γνωρίζεις γρι από την Γλώσσα της σελίδας που θέλεις (όπως εγώ τα Γερμανικά) πάς στο google translation http://translate.google.gr/?q=shipping+information&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&hl=el&sa=N&tab=wT#de|en|

βάζεις την σελίδα που θέλεις και σου μεταφράζει το κείμενο

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mytoys.de%2F

ναι αυτο εκανα κ λεει: Griechenland ? 15,95 αλλα δεν ξερω αν πανω απο καποιο ποσο ειναι δωρεαν

ναι αυτο εκανα κ λεει: Griechenland ? 15,95 αλλα δεν ξερω αν πανω απο καποιο ποσο ειναι δωρεαν

δεν έχει αν είχε θα το ανέφερε στην πρώτη σελίδα πάνω στο μπάνερ ή στην σελίδα με τις πληροφορίες

με τον κωδικό που δίνω παραπάνω κερδίζεις ένα μέρος των μεταφορικών και για να σε προλάβω έρχονται με κουριερ στο σπίτι σου

edit έχε επίσης υπόψη σου ότι από τις τιμές που βλέπεις είναι λίγο παραπάνω στο check out γιατί κρατάει προφανώς το 23% σε φπα

Oxi δεςν έχει δωρεάν μεταφορικά, για οποιοδήποτε ποσό είναι 15,95, εκτός αν ΄εχεις κάποιο εκπτωτικό κωδικό οπότε σου έρχεται λιγότερο

Σε ευχαριστώ!!! Τσίμπησα 2 τριάδες.Εδώ ήθελα 75 ευρώ να τα πάρω!! Να είσαι καλά!

Θέλω και τα φώτα σας σε κάτι. Η κόρη μου τον απρίλη θα είναι 2,5 ετών. Τότε θα βαφτίσουμε και τον μπέμπη μας. Θέλω να βρω ένα πολύ καλό φουστανάκι για να της βάλω στη βάφτιση. Κάποια κοπέλα είχε βάλει έναν πωλητή στο ebay με πολύ οικονομικά και όμορφα κομματια. Ψάχνω-ψάχνω μα δεν το βρίσκω. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?ή να μου προτεινετε άλλο σαιτ με επίσημα φουστανάκια?....thanks!

Κάποια κοπέλα είχε βάλει έναν πωλητή στο ebay με πολύ οικονομικά και όμορφα κομματια. Ψάχνω-ψάχνω μα δεν το βρίσκω. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?ή να μου προτεινετε άλλο σαιτ με επίσημα φουστανάκια?....thanks!

Κορίτσι για δες σε αυτόν:

http://www.ebay.co.uk/sch/kidswinner/m.html?item=360408663689&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Εχω πάρει μερικά κομμάτια της μικρής από εδώ (Bonnie Jean και rare editions)και ήταν πολύ καλά και τα έστειλε γρήγορα.

Για όσες έχουν παραγγείλει σκούπες από την Αγγλία, τι μετασχηματιστη χρησιμοποιείτε? Παρήγγειλα αυτή και τι περιμένω.

Κι μόλις είδα ότι η τιμή μειώθηκε κατά 15 λιρες (πριν από 3 μέρες την παρήγγειλα). Μίλησα με κάποιον στο live chat. Μου λέει ότι συνήθως δεν επιστρέφουν τη διαφορά, αλλά αφού η διαφορά είναι αρκετή, θα κάνει μια εξαίρεση. Τι να πω.....υπέροχη εξυπηρέτηση το Amazon

Για όσες αναρωτιούνται για το αν οι μπότες Ugg είναι πραγματικές ή ψεύτικες, υπάρχουν τρόποι για να το δείτε. Κοιτάξτε εδώ.

http://www.ebay.co.uk/itm/NWT-Girls-BONNIE-JEAN-Pink-Dress-Coat-Set-Size-2T-/360424864954?pt=US_Baby_Toddler_Girls_Clothing&hash=item53eafefcba

Αυτό για απρίλη λέτε να είναι πολύ χειμωνιάτικο?? Με βγάζει και από τον κόπο να ψάχνω πανωφόρι! για πείτε τη γνώμη σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...