Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Για το KERASTASE ELIXIR ULTIME NEW & SEALED 125ML από το ebay δεν συμφέρει το έχει το feel unique 25 λίρες με μεταφορικά δωρεάν. Μυρίζει πολύ ωραία και τα κάνει απαλά απλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ πολύ.

Έλενα Μπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρέλαβα σήμερα από foto.com photobooks και φωτογραφίες. Ήρθαν συστημένα με ελτά. Εξαιρετική συσκευασία και πολλή καλή δουλειά στην εκτύπωση. Και καλές τιμές..

Επίσης, παραλάβαμε από amazon ενα δεματάκι συστημένο με ελτά που μέσα είχε μικροπράγματα (usb sticks, εσώρουχα, κρέμες κτλ). Τα παραγγείλαμε 4 του μήνα και έφυγαν από εκέι στις 6.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Τα τελευταια χρόνια αγοράζω μελάνια για τον εκτυπωτη (που ειναι πανάρχαιος ) απο το ebay. Mου έρχεται γύρω στα 5 ευρώ το μελανι! Συνιστώ τον πωλητη, παντα απο κει ψωνιζω. Μια φορα που το μελανακι δεν έπαιζε, του το έστειλα πίσω και μου έστειλε άλλο ένα ως δώρο.

http://www.ebay.com/itm/HP-15-HP15-Black-INK-CARTRIDGES-CD6615D-/120470722135?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4915540005603548386

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνωμη σας σχετικά με αγορές παραφαρμακευτικών προιόντων όπως βιταμίνες, καραμέλες λαιμού, βότανα-τσάι κλπ κλπ ιαπό σαιτ εξωτερικου.

Να τα εμπιστευτώ?

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνωμη σας σχετικά με αγορές παραφαρμακευτικών προιόντων όπως βιταμίνες, καραμέλες λαιμού, βότανα-τσάι κλπ κλπ ιαπό σαιτ εξωτερικου.

Να τα εμπιστευτώ?

Ψωνίζω από το www.iherb.com, έχει τα πάντα !!! Από συμπληρώματα, βιταμίνες, σαμπουάν, αντιηλιακά μέχρι μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Έχω πάρει από όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Έχει περιορισμό στο βάρος, μέχρι 1800 γρ νομίζω και μεταφορικά 4-6 δολλάρια. Παραλαβή σε 10 εργάσιμες από την αναχώρηση της παραγγελίας.

Θεωρώ ότι είναι το πιο αξιόπιστο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Να τα εμπιστευτώ?

Θα συμφωνησω κι εγω με την chatzico,εχω παραγγειλει καραμελες λαιμου,γλιφιτζουρια οικολογικα,κρεμες,τσαι,λιναροσπορο,σαμπουαν,αλατι ιμαλαιων και ο,τι αλλο βαζει ο νους σου.......

το σαιτ ειναι εγγυημενο και απαιχτο οσον αφορα την ποικιλια προιοντων!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

ναι μου έχει τύχει μία φορά σε μια σκηνή που αγόρασα για την μικρή μου επιστρέψαν το ποσό αλλά δεν την ξαναπήρα τότε μια και η τιμή της είχε ανέβει δραματικά την χτύπησα άλλη περίοδο που ξανάπεσε

Εφόσον έχεις τρακινγκ και το βλέπεις στο Κορωπί θα έρχεται με DHL κάνεις αυτό http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2014829&postcount=13 αν δεν το έχουν αυτοί (αργεί να φανεί και στο σύστημα) θα το έχει νομίζω η ACS

UPS = κούριερ http://www.ups.com/content/gr/el/index.jsx

καλημερα

ειχα το ιδιο προβλημα με μια ρακετα που πηρα απο amazon.Για καποιο λογο κι αφου καθυστερησε επιστραφηκε πισω ομως μιλησα με το chat τους και την ξαναπαραγγειλα στην ιδια τιμη που την πηρα και με 0 μεταφορικα. Το γελιο ειναι οτι ηρθε αμεσα αλλα σε λαθος χρωμα οποτε το ξαναεγραψα στο chat τους και αυτοι μου εστειλαν ακομα μια ΔΩΡΕΑΝ. Δεν χανεις με το amazon ποτε !!!!!!!

Οσον αφορα τους seller εχω παραγγειλει πολλες φορες και εχουν ερθει συσκευασμενα με αλλα κομματια αλλων seller ή του ιδιου του amazon !!!

και σε συσκευασια amazon !!!!

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι καποιους που εχει τυχει να παραγγειλουν απο το amazon ρολοι. Ερχεται στην συσκευασια της εταιρειας του με τις εγγυησεις του κλπ ? όπως ακριβως οπως το αγοραζεις απο φυσικο μαγαζι ?

ενδιαφερομαι γι αυτο

http://www.amazon.co.uk/Breil-TW0595-Analogue-Stainless-Bracelet/dp/B002P5KHIS/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1324017650&sr=1-2

ευχαριστω

Τα τελευταια χρόνια αγοράζω μελάνια για τον εκτυπωτη (που ειναι πανάρχαιος ) απο το ebay. Mου έρχεται γύρω στα 5 ευρώ το μελανι! Συνιστώ τον πωλητη, παντα απο κει ψωνιζω. Μια φορα που το μελανακι δεν έπαιζε, του το έστειλα πίσω και μου έστειλε άλλο ένα ως δώρο.

http://www.ebay.com/itm/HP-15-HP15-Black-INK-CARTRIDGES-CD6615D-/120470722135?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4915540005603548386

Τα μελάνια που παίρνεις είναι original η ξαναγεμισμένα?

επεσε κ αλλο η τιμη απο το ρολοι που πηρα πριν λιγες μερες

http://www.amazon.co.uk/Marc-Ecko-Unisex-E10038M1-Rollie/dp/B003U3VWSI/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1324019481&sr=8-8

τιμη ελλαδας http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=15470

Δεν το εχω παραλαβει ακομα αλλα εχω δυο ρολογια marc ecko κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη αν κ τα εχω αγορασει 300 ευρω:twisted:

Εχει αγορασει καμια κοπελα καφεδες απο ιντερνετ? συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για κοκκους illy ή lavazza το αμαζον δεν στελνει κ εδω το κουτι των 250 της ιλλυ κοστιζει 8 ευρω

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Παρελαβα τα τζιμπορακια μου σημερα τελικα. Αυτα με το ιδιαιτερο ειδοποιητηριο. Θα γραψω και στο διπλα θεμα, αλλα τα λεω και εδω. Ηταν ενα κιβωτιο αρκετα μεγαλο (μαλλον επειδη περιειχε μπουφαν ειχαν χρησιμοποιησει τη μεγαλη τους συσκευασια, αν και σχετικα αδεια). Η διευθυνση αποστολης ηταν γερμανικη. Ηρθε ανοιγμενο και ξανακολλημενο προχειρα με μια μεγαλη σφραγιδα των ελληνικων τελωνειων πανω! Υπηρχε και ενα αλλο αυτοκολλητο στα αγγλικα που ελεγε οτι το δεμα περασε τελωνειο, αλλα δεν ξερω αν κολληθηκε απο τους Ελληνες ή τους Γερμανους.

Νομιζω οτι περασε κανονικα τελωνειο και δεν χρεωθηκε ειτε γιατι εκριναν οτι δεν αξιζει τον κοπο (αξια δεματος 100$ χωρις τα μεταφορικα που δεν αναγραφοντουσαν) ειτε γιατι η διευθυνση αποστολης ηταν γερμανικη και, ενω ξερουν οτι η προελευση ειναι Αμερικη, η διευθυνση δεν τους δινει τυπικα το δικαιωμα επιβολης δασμων. Πιθανολογω, δηλαδη, μπορει να κανω και λαθος...:?

Το αμαζον επιβεβαιωνει ξανα την αξια του. Δυο παραγγελιες προχθες, τις εσπασαν σε τρια κομματια την καθεμια, ο,τι ερχοταν με κουριερ εφτασε χθες και σημερα το πρωι.

yleap2.png In10p2.png

αυτό το σταυρό έχω δει κορίτσια και δυστηχώς δεν μένω αθηνα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005QWUDCM/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αυτος ειναι 9 καρατια που, οπως ειπε η χατζικο, στην Ελλαδα δεν κυκλοφορει καν. Ειναι πολυ λιγοτερος ο χρυσος που εχει μεσα, δηλαδη, απο τους αντιστοιχους ελληνικους. Εχε το υποψιν σου!

edit: Εμενα προσωπικα η τιμη του δεν μου φαινεται και τοσο ευκαιρια. 300 λιρες για τοσο λιγο χρυσο μου φαινονται πολλα!

yleap2.png In10p2.png

Αυτος ειναι 9 καρατια που, οπως ειπε η χατζικο, στην Ελλαδα δεν κυκλοφορει καν. Ειναι πολυ λιγοτερος ο χρυσος που εχει μεσα, δηλαδη, απο τους αντιστοιχους ελληνικους. Εχε το υποψιν σου!

edit: Εμενα προσωπικα η τιμη του δεν μου φαινεται και τοσο ευκαιρια. 300 λιρες για τοσο λιγο χρυσο μου φαινονται πολλα!

έχεις δίκιο απλά είδα την αρχική τιμή και ξεμυαλίστηκα!!!! θα κάνω και μία βόλτα στα μαγαζιά να δω τι παιζει! ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Και τα καράτια να μην έγραφε, αν δεις τα γραμμάρια θα καταλάβεις πόσο ελαφρύς είναι. Γι αυτό το σταυρό δεν δίνω προσωπικά ούτε 40 λίρες όχι 300...

Ρίξε μια ματιά στα κοσμηματοπωλεία, ίσως βρεις ευκαιρίες

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Για να πάρει τον κωδικό εκπτωσης στο feelunique prέπει να πληρώνουμε σε λίρες?Γιατι οταν έβαλα κωδικό έκπτωσης 3 λίρες κ το ποσό πληρωμής ήταν σε ευρώ δεν το πήρε?Χαζό μάλλον αυτό που ρωτάω ε?

Συμφέρει όμως να πληρώνουμε σε λίρες με έκπτωση ?

Εσείς τι κάνετε?

Για το KERASTASE ELIXIR ULTIME NEW & SEALED 125ML από το ebay δεν συμφέρει το έχει το feel unique 25 λίρες με μεταφορικά δωρεάν. Μυρίζει πολύ ωραία και τα κάνει απαλά απλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ πολύ.

http://www.feelunique.com/brands/kerastase/elixir-ultime εγώ ιατι το βλέπω 34,81 ευρώ????Στο κομμωτηριο μου την ιδια συσκευασία 35 μου είπαν κ το μικρότερο μέγεθος 16!!!!

Παρέλαβα σήμερα από foto.com photobooks και φωτογραφίες. Ήρθαν συστημένα με ελτά. Εξαιρετική συσκευασία και πολλή καλή δουλειά στην εκτύπωση. Και καλές τιμές..

.

Σε τι χαρτί εκτύπωσες?Εχω δοκιμάσει το ματτ κ δε μου πολυάρεσε κ λεω να δοκιμάσω το γκλόσυ!!!!

Κοριτσια και τα 9 καρατια ειναι χρυσος και σαφως και εχουν αξια.

Οσο για το αν κυκλοφορει στην Ελλαδα, ναι κυκλοφορει.

Η αξια του χρυσου 9 καρατιων/γρ. ειναι σημερα £11.03 και των 14 καρατιων που ειναι πιο διαδεδομενο ειναι £17.20. Θα συμφωνησω κι'εγω οτι η τιμη των 300 λιρων ειναι πολυ υψηλη για τον συγκεκριμενο σταυρο.

Και για να μην ειμαι off-topic, ακριβα μεν αλλα εξαιρετικα κοσμηματα αγοραζα οταν ζουσα στην Αγγλια, απο το Chisholm hunter.

Tα διαμαντια ηταν χωρις θερμικη ή αλλη επεξεργασια, απλα υπεροχα και οταν εβαζε καποιες προσφορες ψωνιζα (τοτε που ειχα λεφτα :( )

http://www.chisholmhunter.co.uk/

Καλημερα!

Παρελαβα τα τζιμπορακια μου σημερα τελικα. Αυτα με το ιδιαιτερο ειδοποιητηριο. Θα γραψω και στο διπλα θεμα, αλλα τα λεω και εδω. Ηταν ενα κιβωτιο αρκετα μεγαλο (μαλλον επειδη περιειχε μπουφαν ειχαν χρησιμοποιησει τη μεγαλη τους συσκευασια, αν και σχετικα αδεια). Η διευθυνση αποστολης ηταν γερμανικη. Ηρθε ανοιγμενο και ξανακολλημενο προχειρα με μια μεγαλη σφραγιδα των ελληνικων τελωνειων πανω! Υπηρχε και ενα αλλο αυτοκολλητο στα αγγλικα που ελεγε οτι το δεμα περασε τελωνειο, αλλα δεν ξερω αν κολληθηκε απο τους Ελληνες ή τους Γερμανους.

Νομιζω οτι περασε κανονικα τελωνειο και δεν χρεωθηκε ειτε γιατι εκριναν οτι δεν αξιζει τον κοπο (αξια δεματος 100$ χωρις τα μεταφορικα που δεν αναγραφοντουσαν) ειτε γιατι η διευθυνση αποστολης ηταν γερμανικη και, ενω ξερουν οτι η προελευση ειναι Αμερικη, η διευθυνση δεν τους δινει τυπικα το δικαιωμα επιβολης δασμων. Πιθανολογω, δηλαδη, μπορει να κανω και λαθος...:?

Και σωστό και λάθος.

ΕΝΤΙΤ

Το πρώτο σημείο εισόδου των εξωκοινοτικών αντικειμένων στην Ε.Ε. είναι η Γερμανία. Εκεί γίνεται η πρώτη διαλογή, βάσει προορισμού και μετά αποστέλλονται στις χώρες παραλαβής.

Η διαδικασία πρέπει να είναι λογικά αυτή της διαμετακόμισης. Δέμα δηλ. που εισέρχεται στην Ε.Ε. για πρώτη φορά στην Γερμανία αλλά με Έλληνα παραλήπτη.

Σφραγίζεται λοιπόν στην Γερμανία, δεν τελωνίζεται εκεί, και συνεχίζει την διαδρομή του για την Ελλάδα, μη όντας ακόμα κοινοτικό (μην έχοντας δηλ. περάσει τελωνειακό έλεγχο). Τελωνίζεται (παίρνει δηλ. κοινοτικό χαρακτήρα) στην Ελλάδα, με κριτήρια προφανώς αυτά που έχουμε αναφέρει, την αξία μέχρι 125 δολ. (εμπειρικος κανόνας, δεν προβλέπεται πουθενά) και την απλή αποστολή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

παρελαβε σήμερα απο gymboree η κουνιαδα μου παραγγελία 25/11

(εμένα με ιδια ημερομηνια και ίδια περιοχή δεν έχει ερθει ακόμα)

Ασε γιατί έχω κατασκάσει. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση...:(:(:(:(:(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

αυτό το σταυρό έχω δει κορίτσια και δυστηχώς δεν μένω αθηνα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005QWUDCM/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Η τιμή που έχει είναι λόγω των πετραδιών που έχει πάνω και όχι λόγω των καρατιών του. Αλλά βρε κορίτσι το μέγεθός του το είδες; είναι 6,2 εκ και δε νομίζω ότι είναι κατάλληλος για βαφτιστικός. Είναι πολύ μεγάλος.

Ωραίους σταυρούς έχει εδώ:

http://www.kosmima.gr/index.php?cPath=85_93

Συγγενικό μου πρόσωπο αγόρασε και έμεινε ευχαριστημένη.

ταμαρακι κανε οτι σκεφτομαι και εγω...παρε τα ελτα σου και παρακαλεσε μηπως φιλοτιμηθουν να κοιταξουν αν σε περιμενει καποια κουτα...μηπως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και ειναι εκει και καθεται

δυσκολο αλλα που ξερεις

kKZUp2.png

Σε τι χαρτί εκτύπωσες?Εχω δοκιμάσει το ματτ κ δε μου πολυάρεσε κ λεω να δοκιμάσω το γκλόσυ!!!!

Εγώ πάντως εκτύπωσα σε classic και η εκτύπωση ήταν πάρα πολύ καλή (glossy ποιότητα ήταν και αυτή).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...