Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μου ηρθε χαρτακι απο ταχυδρομειο αλλα οχι το συνηθισμενο...ειναι πιο μεγαλο και γραφει πανω ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ αρα φανταζομαι οτι ειναι τα gymborακια μου εε??? Γραφει καταγωγη δεματος Γερμανια και εκει που λεει Δσσμοι και τελη δεν εχει κανενα ποσο...λετε να τη σκαπουλαρα??? Νομιζω και αλλη κοπελα εχει λαβει τετοιο ειδοποιητηριο...

ναι βρε! εγω το ειπα χτες νομιζω! εμενα στο ποσο γραφει "ελευθερο"

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βλεπω ολες σας σιγα σιγα παραλαμβανετε...εμενα ποτε να αρχισουν να με ζωνουν τα φιδια που ουτε φωνη ουτε ακροαση απ τις ΔΥΟ τζιμποροπαραγγελιες μου???η μια εφυγε 25/11 κ η αλλη 28/11

ωωωωωωωχ....:roll::roll:

θυμιστε μου,αν δεν παραλαβω,κ τους γυρισουν πισω (σε περιπτωση τελενειου -φτου φτου φτου),αυτοι τα ξαναστελνουν ή απλα ακυρωνουν την παραγγελια κ τελος?

Ήρθε η σειρά μου να αγοράσω σκούπα. Έχει καμια αυτη; Έχω διαβάσει καλά πράγματα και έχει πέντε χρόνια εγγύηση. Iσχύει ακόμα και αν το αγοράσω από την Αγγλία, έτσι δεν είναι?

κοριτσια μηπως μπορει καποια να με βοηθησει? θελω να παρω ενα σκουπακι χειρος για το σπιτι, και παντου βρισκω μονο αυτοκινητου! θελω να εχει αρκετα watt εχει παρει καμια σας?????

κουράγιο αδέρφια...

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Βαλτε με και εμενα στις αγχωμενες για το τελωνειο! Η τζιμποπαραγγελια μου εχει φυγει απο 26/11, θα επρεπε να εχει φτασει σημερα ή την προηγουμενη Παρασκευη (με βαση την Γατουλα που παρελαβε Παρασκευη και δυο προηγουμενες παραγγελιες που εφυγαν 24/11 και εφτασαν 6/12). Σημερα περασε ο ταχυδρομος, αλλα χαρτακι γιοκ!!! :?

Ωωωωωωχχχχχχ! Και το σκεφτομαι τοσες μερες τωρα οτι με τοσες παργγελιες απο τζιμπο, αποκλειεται να την γλυτωσω σε ολες! Λετε να αυτογκαντεμιαζομαι? :P

staci, μονο την μαρκα γνωριζω, θεωρειται εκπληκτικη! Για το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω ιδεα...

yleap2.png In10p2.png

Ήρθε η σειρά μου να αγοράσω σκούπα. Έχει καμια αυτη; Έχω διαβάσει καλά πράγματα και έχει πέντε χρόνια εγγύηση. Iσχύει ακόμα και αν το αγοράσω από την Αγγλία, έτσι δεν είναι?

Εγω αγορασα αυτην

http://www.amazon.co.uk/Vax-U90-MA-R-Multicyclonic-Upright-Bagless/dp/B003MPA5GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323686249&sr=8-1

αλλα ακομη δεν παρελαβα. Βασιστηκα στις πολυ καλες κριτικες. Ελπιζω να μην απογοητευτω.

Μηπως την εχει αγορασει και καμμια αλλη για να μου πει εντυπωσεις?

κοριτσια μηπως μπορει καποια να με βοηθησει? θελω να παρω ενα σκουπακι χειρος για το σπιτι, και παντου βρισκω μονο αυτοκινητου! θελω να εχει αρκετα watt εχει παρει καμια σας?????

ριξε μια ματια εδω

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_3147731_ln?rh=n%3A3147731%2Ck%3Adustbuster&keywords=dustbuster&ie=UTF8&qid=1323686721&scn=3147731&h=f8d267cd04d88fc7a3df35304ec5d118dcc0e3d1

εγω τωρα ψαχνω για τον πατερα μου που θελει...οτιδηποτε πανω απο 12v ειναι καλα...

εγω εχω αυτης της νοοτροπιας σκουπακι

http://www.amazon.co.uk/Black-Decker-PV1225NB-Pivot-Dustbuster/dp/B004MPQXU0/ref=sr_1_21?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1323686744&sr=1-21

κ μου χει βγει σουπερ....αλλα ελα που δε θυμαμαι ποιο μοντελο για να παρω το ιδιο στον πατερα μου....κ δε γραφει κ το σκουπακι επανω,τιποτα περα απο 12V :roll:

παντως εχει δυο τρια τετοια η λιστα που εβαλα,καποιο απ αυτα εχω αλλα σε παλιοτερο μοντελο:roll::roll:

αν ειναι σουπερ φορτισμενο κ καλα αδειος ο καδος του ,εχει σουπερ αποδοση(το λεω γιατι ενα φεγγαρι δεν το χα καθαρισει πολυ καλα,ειχαν κολλησει κατι σοβαδες κ δε ρουφουσε:oops::oops::oops: κ εβριζα:oops::oops::lol::lol:αργοτερα καταλαβα οτι φταιει που μαι απλα ακαματρα κ δεν το χα καθαρισει σωστα:lol::lol:εκτοτε ομως δουλευει ρολοι)

κορίτσια έχω αγχωθει για τα gymboree μου,...

χτες παράγγειλα για την αδερφή μου για τα Χριστουγεννα

http://www.amazon.co.uk/Lichfield-Picnic-Pack-person-Blue/dp/B004Z4I2OI/ref=sr_1_fkmr0_2?s=sports&ie=UTF8&qid=1323687736&sr=1-2-fkmr0

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια παρήγγειλα κάτι μικροπράγματα από amazon και δε γράφει λεπτομέρειες για τον τρόπο αποστολής ούτε αριθμο παραγγελίας.

Ξέρετε πώς τα αποστέλλουν σ' αυτήν την περίπτωση και πόσες μέρες να περιμενω περίπου;;

Επίσης αν δεν έρθει ή αν αργήσει πολύ, τότε πού ψάχνω;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Και ναι λοιπον ηταν τα gymboraκια μου!!!

Κοριτσια μην αγχωνεστε...μεσα στην εβδομαδα πιστευω θα εχετε παραλαβες!!!

Εγω παρηγγειλα 23/11 και εφυγαν 26/11...εντωμεταξυ πανω στο πακετο δεν γραφει πουθενα Αμερικη, μονο απο την τιμη μπορεις να το καταλαβεις που ειναι σε δολλαρια! Ολες οι ευκρινεις διευθυνσεις αποστολης ειναι Γερμανιας ακομα και η κυρα που μου το εδωσε ρωτησε την υπεθυνη η οποια του εριξε μια ματια και ειπε απο Γερμανια ειναι δωστο!!!

Εντωμεταξυ ολα ειναι εξαιρετικα τουλαχιστον οπτικα και απο υφη...ακομα και ο συζυξ εξεπλαγην οσον αφορα σχεση ποιοτητας/τιμης!!!

Το μονο που δεν μου αρεσε τοσο ηταν αυτο http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446003517&Port=email&ad=OrderShipped το οποιο το θεωρω πολυ χοντρο για Ελλαδα ειναι δηλαδη για πολυ κρυα

Σε αντιθεση με αυτο http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002389&Port=email&ad=OrderShipped που ειναι εξαιρετικο και νομιζω οτι πρεπει για χειμωνα στο σχολειο!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορίτσια παρήγγειλα κάτι μικροπράγματα από amazon και δε γράφει λεπτομέρειες για τον τρόπο αποστολής ούτε αριθμο παραγγελίας.

Ξέρετε πώς τα αποστέλλουν σ' αυτήν την περίπτωση και πόσες μέρες να περιμενω περίπου;;

Επίσης αν δεν έρθει ή αν αργήσει πολύ, τότε πού ψάχνω;;

Θα πας στο my account στο αμαζον

εκει θα πας στο my orders και θα μπεις να δεις τις παραγγελίες σου

αν ακόμα την ετοιμάζουν δε θα λεει κάτι.

Αν ειναι ετοιμη να φύγει θα λεει dispatching soon

και αν εχει φύγει ήδη , θα σου έχει έρθει σιγουρα ενα μειλ που θα λεει με τι το εστειλαν πχ με ρογιαλ μειλ (απλό αγγλικό ελτά) ή με dhl post δηλαδή απλό ταχυδρομείο γερμανίας που έρχεται ελλάδα με την Ελτα ταχυμεταφορές κουριερ τους, ή με κουριερ την Ups.

Συνήθως στα μεγάλα αστικά κέντρα σε 5-7εργάσιμες παραλαμβάνουμε. Εκει στην παραγγελία σου οταν θα φύγει θα λεει estimated delivery 25/12 πχ αν περάσει η 25η Δεκέμβρη κ δεν έχεις παραλάβει τους στέλνεις ένα μειλ απο την ενότητα πανω πανω δεξιά που λεει help κ πας στο contact us by mail κ τους λες οτι δεν έχει έρθει η παραγγελία μου. Συνήθως στην ξαναστέλνουν επιτόπου αλλιώς αν δεν θες τους ζητάς επιστροφή χρημάτων.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ

Μου ήρθε αυτό το μειλ

Για λόγους ασφαλείας η πιστωτική 58χχ - XXXX - XXXX - XXXX έχει αποκλειστεί.

Αν είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της πιστωτικής κάρτας, ακολουθήστε τις παρακάτω

σύνδεσμο και να επι ;βεβαιώσετε τα στοιχεία σας για να ξεκλειδώσετε την κάρτα.

http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p?lang=el

Για την κάρτα ταμιευτηρίου που έχω....κ οντως ξεκινάει απο αυτά τα δυο ψηφία...

Βεβαια οταν πατας το λινκ σε πετάει σε μαιμού σαιτ εθνικής κ πανω στη μπάρα λεει κατι κ λινκ για ru ρωσσία....

Προσέχτε μη κλαίμε μετά!

Θα πας στο my account στο αμαζον

εκει θα πας στο my orders και θα μπεις να δεις τις παραγγελίες σου

αν ακόμα την ετοιμάζουν δε θα λεει κάτι.

Αν ειναι ετοιμη να φύγει θα λεει dispatching soon

και αν εχει φύγει ήδη , θα σου έχει έρθει σιγουρα ενα μειλ που θα λεει με τι το εστειλαν πχ με ρογιαλ μειλ (απλό αγγλικό ελτά) ή με dhl post δηλαδή απλό ταχυδρομείο γερμανίας που έρχεται ελλάδα με την Ελτα ταχυμεταφορές κουριερ τους, ή με κουριερ την Ups.

Συνήθως στα μεγάλα αστικά κέντρα σε 5-7εργάσιμες παραλαμβάνουμε. Εκει στην παραγγελία σου οταν θα φύγει θα λεει estimated delivery 25/12 πχ αν περάσει η 25η Δεκέμβρη κ δεν έχεις παραλάβει τους στέλνεις ένα μειλ απο την ενότητα πανω πανω δεξιά που λεει help κ πας στο contact us by mail κ τους λες οτι δεν έχει έρθει η παραγγελία μου. Συνήθως στην ξαναστέλνουν επιτόπου αλλιώς αν δεν θες τους ζητάς επιστροφή χρημάτων.

Έχεις δίκιο και ευχαριστώ πολύ. Έχουν στείλει μέιλ που λέει με απλό ταχυδρομείο και υπολογίζει την παράδοση αύριο.

Όμως και το καθισματάκι της μικρής που είχα παραγγείλει στις 25/11 και έφυγε 26 και υπολόγιζαν 7/12 να είναι εδώ, δεν έχει έρθει ακόμη. Σχετικά με αυτό ενημερώθηκα βέβαια και βρίσκεται στο υποκατάστημα ελτά της πόλης.

Πάντως γενικά εμάς όλες οι παραγγελιες από amazon έχουν αργήσει. Μάλλον όμως φταίνε οι ελληνικές υπηρεσίες.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα που πηγα στο ταχυδρομειο για να παρω τα gymborακια μου γινοταν της μουρλης απο amazonοδεματα και γενικα απο πακετα...αφου ειχαν γεμισει 3 ντουλαπες και ειχαν και στις σκαλες...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορίτσια εσείς που έχετε ψωνίσει από gymporee συμφέρει?Οι τιμές τους είναι καλές αλλά με τα μεταφορικά και τους επιπλέον φόρους τι γίνεται?Πείτε μου την γνώμη σας.

κοιτα 2 σετ φλις, αλλο σετ βελουτε, μπουφαν, 2 πυζαμες, 2 κολαν και 4 κοκαλοειδη, συνολο 110 ευρω, εσυ αποφασιζεις αν συμφερει!

αγγελος, εγω εχω για φετος τη 2η σου φορμα με κιτρινη ριγα και πηρα για του χρονου την κοκκινη, τελεια σε αφη!

τωρα για το αλλο, επιφυλλασσομαι οτι μαλλον εχω παραγγειλει αντιστοιχο!

για Β περιμενω απο αυριο! αντε να δουμε!

μαλλον μαπα ισοφιξ εχει το τογιοτα κορολλα του 2006, τσαμπα τα εξτρα μαλλον λεφτα που εδωσα!

kKZUp2.png

Κορίτσια εσείς που έχετε ψωνίσει από gymporee συμφέρει?Οι τιμές τους είναι καλές αλλά με τα μεταφορικά και τους επιπλέον φόρους τι γίνεται?Πείτε μου την γνώμη σας.

Θα σου πω το εξης...αγορασα 3 παντελονια (2 φορμας + 1 τζην), 2 μπλουζες στυλ Polo (αυτη μου αρεσε πιο πολυ http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002470&Port=email&ad=OrderShipped), 1 μπλουζα λεπτουλα http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002462&Port=email&ad=OrderShipped

ενα μπουφαν χοντρο με επενδυση http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446003662&Port=email&ad=OrderShipped

2 σκουφους ζωακια και 2 ζευγαρια κοκκαλακια για τη μικρη μου και εδωσα 82,43ευρω μαζι με τα μτφ!!!

Δηλαδη 7 κομματια κανονικου ντυσιματος και 4 αξεσουαρ...συγγνωμη αλλα εγω νομιζω οτι στην Ελλαδα δεν θα μπορουσα να τα βρω σε αυτη την τιμη και σε αυτη την ποιοτητα!!!

Ειναι η 2η φορα που ψωνιζω απο gymboree...τα προηγουμενα τα εχουμε πλυνε βαλε και δεν εχουν παθει τιποτα...βεβαια αυτη ειναι η δικη μου αποψη και σιγουρα υπαρχει και το ρισκο του τελωνειου. Εγω παντως ειμαι προθυμη να το παρω αυτο το ρισκο δεδομενου οτι τα θεωρω ρουχα καλης ποιοτητας και ειδικα σε περιοδους προσφορων και εκπτωσεων και καλης τιμης!!!

(ουτε ποσοστα να επερνα!!!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εδώ θα βρείς τον τρόπο για να κάνεις αναζήτηση μέσα σε ένα πολυσέλιδο θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78727 αν ακόμα έχεις κάποια απορία που δεν έχει ήδη συζητηθεί είμαι σίγουρη ότι κάποια θα απαντήσει

έχει γίνει ποιά σίριαλ το θέμα τζιμπορί και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια εδώ δεν είναι τσατ (τσατ εδώ) :wink:

Τα υπόλοιπα δεν τα γράφω μόνο για τη Γεωργία

όσο και αν καμιά φορά ξεφεύγουμε όλες μας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) θα μας το κλείσουν το θεματάκι αν μεγαλώσει πολύ η αν το κάνουμε τσατ όπως τα καφέ που τα μεταφέραν

και δεν βλέπω καμιά να είναι πρόθυμη να μετακομίσει στην δίπλα παραλία παρότι έχει ανοιχθεί και εκεί θέμα :roll::roll:

αυτά............

(ας γίνω άλλη μία φορά η κακιά της υπόθεσης)

Γατουλα μου εγω παντως στην περιοδο των gymbacks θα χτυπησω και αλλες τετοιες φορμουλες εαν εχει μεινει τιποτα βεβαια...μου αρεσει που εχουν την επενδυση απο μεσα χωρις ομως να ειναι βαριες...η αλλη η καφε ειναι σκετο fleece...

edit -- μηπως να ανοιγαμε ενα θεμα αποκλειστικα για gymboree???? staci που εισαι???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

καλησπερα

εχει παρει καποια(ειδα καποιες αποψεις στο parents καφε) μηχανη καφε Nespesso και aeroccino συσκευη?Πιο μοντελο nespersso οικονομικό προτεινετε?Εκτος απο www.nespresso.gr υπαρχει καποια προσφορα ή καλυτερη τιμη σε καποιο site?Απο γευσεις επισης?Να ειναι ελαφρυς

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

επισης για τσαι τι ειναι τo happy tea τσαι?

http://www.wildrootbotanicals.com/html/teas_stan.html

http://shop.clipper-teas.com

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

εδώ θα βρείς τον τρόπο για να κάνεις αναζήτηση μέσα σε ένα πολυσέλιδο θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78727 αν ακόμα έχεις κάποια απορία που δεν έχει ήδη συζητηθεί είμαι σίγουρη ότι κάποια θα απαντήσει

έχει γίνει ποιά σίριαλ το θέμα τζιμπορί και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια εδώ δεν είναι τσατ (τσατ εδώ) :wink:

Τα υπόλοιπα δεν τα γράφω μόνο για τη Γεωργία

όσο και αν καμιά φορά ξεφεύγουμε όλες μας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) θα μας το κλείσουν το θεματάκι αν μεγαλώσει πολύ η αν το κάνουμε τσατ όπως τα καφέ που τα μεταφέραν

και δεν βλέπω καμιά να είναι πρόθυμη να μετακομίσει στην δίπλα παραλία παρότι έχει ανοιχθεί και εκεί θέμα :roll::roll:

αυτά............

(ας γίνω άλλη μία φορά η κακιά της υπόθεσης)

Θα γίνω κ εγώ κακιά μαζί σου.....κ θα συμφωνήσω 1000% οτι εχει γινει κουραστικό σε αρκετά "θέματα" που παιρνουν σελίδες επί σελίδες....χωρίς κάτι ουσιαστικό παρά μονο να μετράμε αμέτρητα ποστ ανάλυσης χρωμάτων/ποιοτήτων κτλπ , λειτουργιών κ αναλύσεις επί των αναλύσεων...

καλησπερα

εχει παρει καποια(ειδα καποιες αποψεις στο parents καφε) μηχανη καφε Nespesso και aeroccino συσκευη?Πιο μοντελο nespersso οικονομικό προτεινετε?Εκτος απο www.nespresso.gr υπαρχει καποια προσφορα ή καλυτερη τιμη σε καποιο site?Απο γευσεις επισης?Να ειναι ελαφρυς

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_11052681_ln?rh=n%3A11052681%2Ck%3Anespresso&keywords=nespresso&ie=UTF8&qid=1323699532&scn=11052681&h=8adcb71cde49bf3fb4c20cfb3ef83a9ebe2be5f6#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A11052681%2Ck%3Anespresso%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=11052681&keywords=nespresso&ie=UTF8&qid=1323699535&rnid=367777011

Τις πουλάει κ το αμαζον, αγγλικό χωρίς φοβο τελωνειου κτλπ ριξε μια ματιά , διάβασε λιγο κ το θεματακι στην υπογραφή μου που λεει οδηγίες κτλπ στο ποστ που λεει πως διαλέγω πωλητή το αμαζον , για να επωφεληθείς των δωρεάν μεταφορικών με πωλητή το αμαζον κ τις εγγύησης των προιόντων που θα πάρεις οτι σιγουρα θα φτάσουν στα χέρια σου.

Και το αλλο σαιτ που ξέρω κ πήρα κ εγώ μια νεσπρέσσο πριν δυο χρόνια ειναι το επισημο σαιτ της http://www.nespresso.gr

εμεινες ευχαριστημενη?aeroccino πηρες?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...