Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να του στείλω αυτό το κείμενο ή πρέπει να το πω πιο γλυκά ότι θέλω τα χρήματά μου πίσω? Δε χρειάστηκε ποτέ ως τώρα να το κάνω κ θέλω βοήθεια κ καμιά πρόταση στα Αγγλικά!

Dear seller,

I received today the Hot Air Balloon Style Pendent Necklace Chain and it is absolutely diffent from the one I saw in the pictures at the description of the item. The gold from the necklace is a bit.. black, it does not shinnig as shines the one in your pictures. The hot air balloon has lots of damages, the colour isn't the same (the colours seemed cheap..) and one strass is missing.

I ordered this item because I wanted to give it as Christmas gift to my mum but its contition doesn't allow me to give it.

So, I think it was waste of money and I would like to give me full refund into my paypal account.

Let me Know for anything

Georgia

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

κοριτσια θελω ν αγορασω τα σαμπουαν loreal professionel.....μια κοπελα ειχε αναφερει καποτε απο που τα παιρνει...

εγω μονο στο feelunique τα βρισκω...

μηπως ξερει καμμια σας να μου πει αν ειναι καλα......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

κοριτσια θελω ν αγορασω τα σαμπουαν loreal professionel.....μια κοπελα ειχε αναφερει καποτε απο που τα παιρνει...

Για δες κ εδώ....απο τη λίστα το πήρα

http://www.hqhair.com 8ευρώ μεταφορικά

http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/loreal.list

Καλησπέρα!

Επειδή έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες κομμωτηρίου και μέσα σε αυτές η σειρά της L'Oréal Professionnel Serie Expert, δε θα σου τα πρότεινα. Προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένη(Έχω ξηρά, μακριά σγουρά μαλλιά, τα οποία τα ισιώνω σε κάθε λούσιμο). Με τα ίδια λεφτά, μία εναλλακτική λύση είναι η σειρά της schwarzkopf, την οποία επίσης μπορείς να βρεις στο feelunique. (http://www.feelunique.com/brands/schwarzkopf-professional). Ηι διαφορά με τιμές κομμωτηρίου τεράστια:

http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Repair-Rescue-Treatment-200ml

http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Sealed-Ends-75ml

Και τα δύο παραπάνω προιόντα πριν ξεστραβωθώ τα έπαιρνα 22 και 20 ευρώ αντίστοιχα :evil:.

82nop2.png

Διαφημίσεις

Να του στείλω αυτό το κείμενο ή πρέπει να το πω πιο γλυκά ότι θέλω τα χρήματά μου πίσω? Δε χρειάστηκε ποτέ ως τώρα να το κάνω κ θέλω βοήθεια κ καμιά πρόταση στα Αγγλικά!

Dear seller,

I received today the Hot Air Balloon Style Pendent Necklace Chain and it is absolutely diffent from the one I saw in the pictures at the description of the item. The gold from the necklace is a bit.. black, it does not shinnig as shines the one in your pictures. The hot air balloon has lots of damages, the colour isn't the same (the colours seemed cheap..) and one strass is missing.

I ordered this item because I wanted to give it as Christmas gift to my mum but its contition doesn't allow me to give it.

So, I think it was waste of money and I would like to give me full refund into my paypal account.

Let me Know for anything

Georgia

συμφωνώ με την κεντρική ιδέα,άλλαξα λιγάκι το κείμενο,με την άδεια σου πάντα!:mrgreen:

εγώ έτσι θα το έστελνα.βουρ,και να μας πεις τι απάντησε!άντε με τους κινέζους(άχτι τους έχω-την έχω πατήσει....:evil::lol:)

Dear seller,

I just received the Hot Air Balloon Style Pendant Necklace Chain and it's frustrating how different it looks, comparing it to the photos you have on ebay. First of all,the gold color,is far from being gold-like...it's more of a black,and surely not as shiny as it is in the photo.

What's more , the hot air balloon's colors seem "cheap" and certainly not as vivid as in your photo.To my disappointment I also noticed several scratches on it. Last but not least,a rhinestone is missing!!!

It's such a pity,because I was supposed to give this pendant as a christmas gift to my mother , judging by your photo alone, which I now tend to consider as extremely misleading . It goes without saying that I can't give it as a gift to anyone nor use it myself in any way.

You leave me with no other choice but to ask for a full refund as soon as possible.

Waiting from a prompt answer.

regards

georgia

Και για άλλη μια φορά ρισπεκτ στο αμαζον.....:D

παρέλαβα σημερα παραγγελία όπου εκτός των άλλων είχε μέσα μια δεκάδα φαιρι για τα πιατα....έλα όμως που 2 μπουκάλια άνοιξαν και χυθηκαν μέσα στην κούτα....χάλια όλα!!! τεσπα λέω οκ....

στέλνω ένα μέιλ στο αμαζον όπου τους εφιστω την προσοχή στο πακετάρισμα των προιόντων και τους ζητησα επειδη περιμενω κι άλλη παραγγελία με τέτοια προιόντα αν μπορούν να είναι πιο προσεκτικοί στο πακετάρισμα...δεν τους ζητησα τιποτα απλά ήθελα να προσέξουν μην έχουμε τα ίδια και στην επόμενη παραγγελία...

μιση ώρα μετά το μέιλ μου, έρχεται απάντηση όπου μου λένε οτι μου ξαναστέλνουν ΟΛΗ την παραγγελία, εκτός απο ένα αντικείμενο το οποίο δεν υπάρχει πλέον και θα μου κάνουν ριφαντ!

Επίσης μου είπαν οτι αν δε θέλω να μου ξαναστείλουν τα πράγματα, να τους το πω για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό!!!!

α και το ριφαντ για το ένα αντικείμενο το έκαναν ήδη!!!!:shock::shock::shock:

εντάξει τι να πω μετα απο αυτό....

άψογοι!!!!!!

Και για άλλη μια φορά ρισπεκτ στο αμαζον.....:D

παρέλαβα σημερα παραγγελία όπου εκτός των άλλων είχε μέσα μια δεκάδα φαιρι για τα πιατα....έλα όμως που 2 μπουκάλια άνοιξαν και χυθηκαν μέσα στην κούτα....χάλια όλα!!! τεσπα λέω οκ....

στέλνω ένα μέιλ στο αμαζον όπου τους εφιστω την προσοχή στο πακετάρισμα των προιόντων και τους ζητησα επειδη περιμενω κι άλλη παραγγελία με τέτοια προιόντα αν μπορούν να είναι πιο προσεκτικοί στο πακετάρισμα...δεν τους ζητησα τιποτα απλά ήθελα να προσέξουν μην έχουμε τα ίδια και στην επόμενη παραγγελία...

μιση ώρα μετά το μέιλ μου, έρχεται απάντηση όπου μου λένε οτι μου ξαναστέλνουν ΟΛΗ την παραγγελία, εκτός απο ένα αντικείμενο το οποίο δεν υπάρχει πλέον και θα μου κάνουν ριφαντ!

Επίσης μου είπαν οτι αν δε θέλω να μου ξαναστείλουν τα πράγματα, να τους το πω για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό!!!!

α και το ριφαντ για το ένα αντικείμενο το έκαναν ήδη!!!!:shock::shock::shock:

εντάξει τι να πω μετα απο αυτό....

άψογοι!!!!!!

Speechless...Τι να πω;;;Έτη φωτός μπροστα...

Λιγο οφ τόπικ: Εχω βρει σε τζιζμπεργκερ σε καράβι συρμα, σε σουβλατζιδικο πέτρα στο σουβλάκι. Και στις 2 περιπτώσεις δεν μου ζητησαν καν συγγνωμη και δεν με αποζημίωσαν.

Με το φαίρυ μου έβαλες μια ιδέα. Μπορώ να βρω ιντερνετικα αποσμητικα Νιβέα πιο οικονομικα απ' ότι Ελλάδα;

συμφωνώ με την κεντρική ιδέα,άλλαξα λιγάκι το κείμενο,με την άδεια σου πάντα!:mrgreen:

εγώ έτσι θα το έστελνα.βουρ,και να μας πεις τι απάντησε!άντε με τους κινέζους(άχτι τους έχω-την έχω πατήσει....:evil::lol:)

Dear seller,

I just received the Hot Air Balloon Style Pendant Necklace Chain and it's frustrating how different it looks, comparing it to the photos you have on ebay. First of all,the gold color,is far from being gold-like...it's more of a black,and surely not as shiny as it is in the photo.

What's more , the hot air balloon's colors seem "cheap" and certainly not as vivid as in your photo.To my disappointment I also noticed several scratches on it. Last but not least,a rhinestone is missing!!!

It's such a pity,because I was supposed to give this pendant as a christmas gift to my mother , judging by your photo alone, which I now tend to consider as extremely misleading . It goes without saying that I can't give it as a gift to anyone nor use it myself in any way.

You leave me with no other choice but to ask for a full refund as soon as possible.

Waiting from a prompt answer.

regards

georgia

αχ σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ!!!!!

Το έκανα copy - paste και το έστειλα αμέσως!!!! Η δική σου έκδοση "σφάζει με το γάντι"!!!!

Εννοείται πως θα ενημερώσω!!!!!!

Παργματικά, αν το δεις από κοντα, ούτε για 50 cents δεν αξίζει. Όχι τις 2 λιρες που έδωσα!!! Πήρα άλλα κοσμήματα ασημένια 925 με λιγότερο από λύρα και έλαμπαν!!!!

αχ σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ!!!!!

Το έκανα copy - paste και το έστειλα αμέσως!!!! Η δική σου έκδοση "σφάζει με το γάντι"!!!!

Εννοείται πως θα ενημερώσω!!!!!!

Παργματικά, αν το δεις από κοντα, ούτε για 50 cents δεν αξίζει. Όχι τις 2 λιρες που έδωσα!!! Πήρα άλλα κοσμήματα ασημένια 925 με λιγότερο από λύρα και έλαμπαν!!!!

δεν κανει τιποτα-χαρα μου.κ ναι,περιμενουμε ενημερωση;)

οσο για τα κοσμηματα-η κινα ειναι παντα ενα ρισκο....εχω παει σε εργοστασια στην κινα κ εχω παθει πλακα με το ποσο αληθινα φαινονταν τα μπλιμπλικια που φτιαχναν τελοσπαντων, κ εχω παει κ σε showroom παλι στην κινα κ οι αγκραφες πχ οι τυπου επωνυμες ,τις λυγιζες κ εσπαγαν...τι λεμε τωρα.....ειναι που θα πεσεις....

γενικα παντως το "χρυσο " να το αποφευγεις απ αυτους-σπανια να το πετυχεις κ να μη φαινεται φτηνοδουλεια....

;););)

κ για να μη φαω καρτουλινο ροσο,ας πεσω κ γω στα πατωματα για το αμαζον....χτες πρωι εβαλα παραγγελια

http://www.amazon.co.uk/Bosch-TAS6515GB-Tassimo-Beverage-Titanium/dp/B00272MVB0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323201589&sr=8-1

πληρωθηκαν στις 4 λογω ενος θεματος με την καρτα μου...σημερα 2 η ωρα ηταν στην πορτα μου....δεν πιστευα στα ματια μου...

αψογα συσκευασμενο,ολα τελεια!

δεν ξαναψωνιζω ποτε απο ελλαδα-τελος....μονο μαρκετ,κ αυτο κατ αναγκη:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κάτι άσχετο με όλα όσα γράφετε.(Πετάγομαι απο το πουθενά) :) Στο αμαζον της αγγλίας δεν στέλνουν πάνες.Ισχυεί και για της γαλλίας;Δεν μπορώ να βρω καπου να το αναφέρει.

κ για να μη φαω καρτουλινο ροσο,ας πεσω κ γω στα πατωματα για το αμαζον....χτες πρωι εβαλα παραγγελια

http://www.amazon.co.uk/Bosch-TAS6515GB-Tassimo-Beverage-Titanium/dp/B00272MVB0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323201589&sr=8-1

πληρωθηκαν στις 4 λογω ενος θεματος με την καρτα μου...σημερα 2 η ωρα ηταν στην πορτα μου....δεν πιστευα στα ματια μου...

αψογα συσκευασμενο,ολα τελεια!

δεν ξαναψωνιζω ποτε απο ελλαδα-τελος....μονο μαρκετ,κ αυτο κατ αναγκη:mrgreen:

Πόσο την πήρες τελικά??

Ψήνομαι να τη χτυπήσω...

Κάτι άσχετο με όλα όσα γράφετε.(Πετάγομαι απο το πουθενά) :) Στο αμαζον της αγγλίας δεν στέλνουν πάνες.Ισχυεί και για της γαλλίας;Δεν μπορώ να βρω καπου να το αναφέρει.

δε στελνουν της αγγλιας??

μαλλον αλλαξαν τα πραματα...:lol:

εμενα εχουν γινει dispatched οι πανες που παρηγγειλα 3-4 μερες πριν...

για τσεκαρε το

Πόσο την πήρες τελικά??

Ψήνομαι να τη χτυπήσω...

την ειχε στα lightning deals χτες το πρωι.στις 70 λιρες...ητοι 82 ευρω περιπου...

κ μαλλον παιζει κ η 20ευρη εκπτωση στο tassimo.gr -δεν εχω προλαβει ακομα να μελετησω οδηγιες κλπ...(γιατι ,ναι ,τελικα εγω θα την κρατησω την καφετιερα-προεκυψε αλλη καφετιερα στον κολλητο μου , για τον οποιο αρχικα την παραγγειλα κ μου μεινε αυτη εμενα...κ αυτη που ηδη εχω φευγειιιιιι!:lol::lol::lol:)

αληθεια,,,,παω να ψωνισω καφεδες!καλα που μου το θυμισες!

για τσεκαρε το

στελνουν ακομα

Διαφημίσεις

για τσεκαρε το

Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK.

Απλώς κοιτούσα και στο γαλλικό και δεν εντοπιζω τίποτα τέτοιο.Λογικά θα στέλνει αν και με ενημέρωσαν και για άλλο site.;)

Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK.

Απλώς κοιτούσα και στο γαλλικό και δεν εντοπιζω τίποτα τέτοιο.Λογικά θα στέλνει αν και με ενημέρωσαν και για άλλο site.;)

Ααααααχ δεν έγινα κατανοητή...

Οταν λεω "Τσεκαρε το ", εννοώ όχι απ την περιγραφή τους κ αν λένε ότι δε στέλνουν...

Αλλα βάλε πάνες στο καλάθι να δεις αν στέλνει-εμένα λοιπόν είναι καθόδον αφου παρηγγειλα πρόσφατα!;)Άρα σίγουρα στέλνουν! :)

καλημερα κοριτσια!!!

ευχαριστω καλαμαρακι και μπιτσονι....ενδιαφερομαι για σαμπουαν σε μεγαλη συσκευασια 1500 μλ....:-D

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

καλημερα κοριτσια!!!

ευχαριστω καλαμαρακι και μπιτσονι....ενδιαφερομαι για σαμπουαν σε μεγαλη συσκευασια 1500 μλ....:-D

Φλορα ψαξε για σαμπουαν salon size... θα βρεις.... αλλα δες αν στελνει ελλαδα, σε ενα απο τη λιστα μας εστελνε τα παντα εκτος απο αυτο το μεγεθος! δε θυμαμαι ποιο για να σου πω..... τι σαμπουαν ψαχνεις ακριβως?

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημέρα!

Πήρα κι εγώ άρωμα από fragrancedirect και δε μου ζήτησαν σκαναρισμένο λογαριασμό δεκο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω cofirmed paypal account. Μήπως πρέπει να σβηστεί αυτή η σημείωση?

Καλημέρα. Πάνες στέλνει το ΑΜΑΖΟΝ εχθές έκανα παραγγελία (έπεσε λίγο η τιμή στα active fit και βγαίνει 0,17 λεπτά η πάνα) και σήμερα έφυγαν.

Μήπως έχετε δει πουθενά αλλού αυτή (τσιγγουνεύτηκα να την αγοράσω όταν την είχε στις 23 λίρες και τώρα δε λέει να ξαναπέσει):

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004NDB41Y/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Μόλις έκανα παραγγελία από perfectoys.gr. Υπόψιν συμφέρει πολύ αν δεν αντέχεται το στριμωξίδι, αν δεν έχετε χρόνο να ψάχνετε με τις ώρες στους διαδρόμους και επίσης έχει ίδιες τιμές με τα γνωστά καταστήματα αλλά προσφέρει -10%, οπότε υπάρχει κέρδος χρόνου και χρήματος.

Χθες επικοινώνησα με javari.fr καθώς περιμένω κάτι παπουτσάκια που αναμένονταν έως 2/12. Μου απάντησαν αμέσως πως λυπούνται πολύ που δεν έχω ακόμα παραλάβει και να περιμένω έως 10/12. Αν δεν έρθουν να τους ενημερώσω ξανά.

Άθανατα ΕΛΤΑ λέω εγώ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΕΛΕΝΟΥΦΙ!!!!! Τα πήρα πίσω τα λεφτά μου!!! Μου έστειλε τώρα το πρωί το παρακάτω μνμ και έβαλε και τα λεφτά κατευθείαν στο paypal.

dear georgia

I'm very sorry for hear that,thank you for your kindly reply.

We will give you a full refund soon.

I'm sorry We have sent a flawed necklace to you,Luckily you have time to prepare another gift for Christmas.

I'm sorry ,my english is very bad,I don't know how to express my apologies clearly.

As an new ebay sellers,every feedback is very important to us,Please forgive my Careless work and don't leave negative or neutral feedback to us.

thank you

best regards

peter

Τι να του γράψω τώρα στο feedback? Το προιόν του ήταν άθλιο αλλά αφού με αποζημίωσε τόσο γρήγορα, μήπως να γράψω thank you σκέτο με positive feedback?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...