Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελος καλο ολα καλα!

δε νομιζω να κανουν ρεφαντ για ψυχικη οδυνη χαχαχχαχα

χαχαχα επρεπε να υπαρχει case για ψυχικη οδυνη!!! να μη πω και το χαμενο χρονο και το τηλεφωνημα στο εξωτερικο.

WLFfp2.png XI11p2.png

χαχαχα επρεπε να υπαρχει case για ψυχικη οδυνη!!! να μη πω και το χαμενο χρονο και το τηλεφωνημα στο εξωτερικο.

Και για τις χαμένες εργατοώρες τις δικές σου και των μελών του parents και των υπαλλήλων του ΕΒΑΥ!!!! :lol: :lol: :lol:

QsCvp2.png

ε ναιιιιιιιιιιιιιι μου ειχαν στειλει λαθος τρακινγκ ναμπερ!!!!!!!!!!!!!!!!! μα ηταν τοσο σιγουροι οτι τα εκαναν ολα σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου απαντησαν αυτο μολις τωρα

Hi there,sorry for late reply,its been so busy this morning,well I got to the bottom of it,I checked the book on the way home and the stickers that are put in the book for our tracking number log are in the wrong place,so your actual tracking number states....

Your item, posted on 08/07/11 with reference RJ....B has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE

So your parcel has arrived in the correct country,just not to you yet,so lets hope it arrives shortly.

Thank you for you patience,and sorry for the incorrect information given by my colleague in the first place

και το κανω τρακ και ειναι ηδη στη πολη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιι

ΥΓ τι τους απανταω τωρα?

Μα τι απίστευτη φούσκα όλο αυτό !!!!

Αφού έφτασε το φορεματάκι σου, δοξα τω Θεώ !!!! Άντε με γειά !!!!

παρελαβα κι εγω σημερα κροκς απο εβαυ χονγκ κονγκ, απλα τελεια! πιο αυθεντικα απο των μαγαζιων μη σου πω......... και μας εβαλε ενα μικρο δωρακι πολυ μικρης αξιας μεσα σε καθε ζευγαρι! πολυ το εκτιμησα..........

Για ρίξε κανένα λίνκ ....

Κωδικός για ζακέτες (cardigans) στο Yours Clothing :arrow: cardi 6 από 16 λίρες

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ε! Να τελικά που η υπομονή είναι αρετή!!!! (Την οποία εγώ δεν κατέχω!!!) Αφού περίμενες και έφτασες ως εδώ, περίμενε να πάρεις το πακέτο, βεβαιώσου πως όλα είναι οκ και πανηγύρισέ το με την καρδιά σου!!!

Προς το παρόν ένα μνμ του τύπου "σας ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, θα επικοινωνήσω μαζί σας μόλις παραλάβω", για τα δικά μου στανταρ θα ήταν αρκετό... Εσύ τί λες???

Α!!! Δώσε link για crocks please ok???

ωραιο, αυτο θα του πω....

δυστυχως κοριτσια μπηκα τωρα να σας βρω το πωλητη για τα κροκς και δενε χει κανενα αντικειμενο για πωληση πια.......... τα πουλησ εολα? το κλεισε? δε ξερω...... κριμα πολυ κριμα......

Και για τις χαμένες εργατοώρες τις δικές σου και των μελών του parents και των υπαλλήλων του ΕΒΑΥ!!!! :lol: :lol: :lol:

αυτο που το πας? :lol:

Μπράβο Ιριδάκι. Είχε αίσιο τέλος το στόρι! Με το καλό να παραλάβεις λοιπόν!

:lol:

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλησπέρα!!

Ίριδα όλα οκ δηλαδή!!Μπράβο!!!

έχω παραγγείλει απο Αγγλία ένα nintendo για την ανηψιά μου και μου το έστειλε συστημένο με royal mail.Σε εμένα με τι έρχεται?Απλό ταχυδρομείο ή κάποιο κούριερ?

Chatzico τελικά ο κινέζος ήθελε να τα αγοράσω εκτός e-bay και όταν δεν συμφώνησα μου την ψιλοείπε κιόλας:evil:Μου έγραψε:αν καταφέρεις να το βρεις απο άλλον let me know:evil::evil:

QgIJp2.png

vjwRp3.png

έχω παραγγείλει απο Αγγλία ένα nintendo για την ανηψιά μου και μου το έστειλε συστημένο με royal mail.Σε εμένα με τι έρχεται?Απλό ταχυδρομείο ή κάποιο κούριερ?

Chatzico τελικά ο κινέζος ήθελε να τα αγοράσω εκτός e-bay και όταν δεν συμφώνησα μου την ψιλοείπε κιόλας:evil:Μου έγραψε:αν καταφέρεις να το βρεις απο άλλον let me know:evil::evil:

Λογικά με ΕΛΤΑ, θα λάβεις χαρτάκι για να παρουσιασθείς !!!!!

Εκτος ebay τελικά ε ? Αυτό είναι ρίσκο και για το ποσό που ανέφερες, εγώ τουλάχιστον, δεν θα το αναλάμβανα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Εγώ στο μεταξύ έχω κερδίσει δημοπρασία από ebay από την Δευτέρα και ο πωλητής ακόμα να απαντήσει στο request total που του έκανα :confused::confused::confused:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λογικά με ΕΛΤΑ, θα λάβεις χαρτάκι για να παρουσιασθείς !!!!!

Εκτος ebay τελικά ε ? Αυτό είναι ρίσκο και για το ποσό που ανέφερες, εγώ τουλάχιστον, δεν θα το αναλάμβανα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια :rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Εγώ στο μεταξύ έχω κερδίσει δημοπρασία από ebay από την Δευτέρα και ο πωλητής ακόμα να απαντήσει στο request total που του έκανα :confused::confused::confused:

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Εννοείται οτι δεν αγόρασα απο αυτόν:D Έδωσα κάτι παραπάνω και αγόρασα απο τα σίγουρα:wink:

Εσένα άφαντος ο πωλητής.....εμένα στον κόσμο του ένας άλλος.......παρήγγειλα κάτι παιχνίδια για psp χθες και όταν τον ρώτησα πότε μπορεί να στείλει μου απάντησε οτι τα έστειλε την Δευτέρα:rolleyes::rolleyes:

Τι να πω..........τους έπιασαν και αυτούς οι ζέστες:lol::lol:

Επίσης:κάποια κοπέλα είχε ρωτήσει για ricardo.gr.έχω αγοράσει 2 φορές απο εκεί.Την 1η μικρό ποσό και όλα οκ(τεστ περισσότερο) και την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα καρότσι.Πολύ ΟΚ!!!!

Εγώ πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένη και απο τους 2 πωλητές οπότε στο μέλλον αν χρειαστώ κάτι θα ξανακοιτάξω και εκεί....

QgIJp2.png

vjwRp3.png

ποιο κοριτσακι εγραφε για φορτιστες μπαταριων?

κοιταω αυτο και τα σχετικα του

http://www.amazon.co.uk/Energizer-Universal-Battery-Charger-629874/dp/B000WIWZ44/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1310640277&sr=1-1

αμα ξερετε τιποτα ευπροσδεκτα

καλημερα

εγω εχω αγορασει φορτιστη κ επαναφορτιζομενες μπαταριες, οχι ομως αυτον που παραθετεις ( κ αυτος ολα τα μεγεθη φορτιζει), αλλα αυτον της duracell που φορτιζει ολα τα μεγεθη, κ μπαταριες απο το αμαζον....εδω εχει 20 ευρω...

η αποφαση ποιον θα παρεις δικη σου...σαν αγορα απο τις πιο χρησιμες που εχω κανει

http://www.amazon.co.uk/Duracell-Rechargeable-CEF22-Multi-Battery-Charger/dp/B001GXVZFY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1310706833&sr=8-3

ειμαστε ευχαριστημενοι, βεβαια να ξερεις οτι χρειαζονται συχνα φορτιση ( το περιστρεφομενο πχ θελει καθε εβδομαδα) , μεγαλη οικονομια κ περιβαλλοντικα σωστο ( δεν θα ξεχασω τις σακουλες με μπαταριες που στελναμε ολη την ωρα για ανακυκλωση)

βεβαια ειναι πολυ απλο να τις φορτιζεις

θα σου προτεινα να αγορασεις αρκετεεεες μπαταριες γιατι τα παιχνιδια ολο κ αυξανονται

Διαφημίσεις

Καλημέρα

προσπαθώ να μπω στο ebay και δεν μπορώ.

Ούτε στο uk ούτε στο com.

Χρησιμοποιώ explorer.

Έχετε κι εσείς τέτοιο πρόβλημα?

οχι δεν υπαρχει προβλημα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Καλημέρα κορίτσια!

Να ενημερώσω για τις βερμούδες απο το μοντέλο :rolleyes: που τις δοκίμασε κ μου ειπε επί λέξη οτι ειναι

1. Πολύ μαλακές και ωραια εφαρμογη

2. Ανετες κ ελαφριές.....:cool: (οχι γιατι κ οι αντρες ειναι έτσι....χαχα)

3. Οτι φτάνουν λιγο πιο πάνω απο το γόνατο.

Μολις ξαναπαρήγγειλα και για τον αδερφό μου δωράκι για τα γενέθλια του!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Να ενημερώσω για τις βερμούδες απο το μοντέλο :rolleyes: που τις δοκίμασε κ μου ειπε επί λέξη οτι ειναι

1. Πολύ μαλακές και ωραια εφαρμογη

2. Ανετες κ ελαφριές.....:cool: (οχι γιατι κ οι αντρες ειναι έτσι....χαχα)

3. Οτι φτάνουν λιγο πιο πάνω απο το γόνατο.

Μολις ξαναπαρήγγειλα και για τον αδερφό μου δωράκι για τα γενέθλια του!

Καλημέρα. Όποτε μπορεις βάλε ένα link. Thanks:-P

θα σου προτεινα να αγορασεις αρκετεεεες μπαταριες γιατι τα παιχνιδια ολο κ αυξανονται

bebutsiko επειδή με ενδιαφέρει και μένα μήπως μπορείς να μου πεις ποιον τύπο μπαταριων παίρνουν τα περισσότερα παιχνίδια? δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να πάρω ΑΑ ή ΑΑA

C η D..

σκέφτομαι να πάρω από όλα αλλά τα παιχνίδια παίρνουν δύο μόνο τύπους και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί από την φωτό.. (και να φανταστείς δεν είμαι και ξανθιά. :))

καλημερα!!!

σος ερωτηση!!!

πως ακυρωνουμε πληρωμη στο πείπαλ???????????

μου λέει το συστημα να πάω στο order history αλλα εκει τι παταω για να ακυρωθει η πληρωμη??????????????

ενημερωτικα για τζιμποριτσες

η Dressingkidsshop εχει βαλει 35% εκπτωση με πολυ καλες τιμες

στις 20 λιρες εχει δωρεαν μεταφορικα

http://stores.ebay.co.uk/Dressingkidsshop_GIRLS-AGE-3-4-TAG-4-4T_W0QQ_fsubZ1474666015QQ_sidZ984992325QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322

kKZUp2.png

Κορίτσια καλημέρα:-D!!

Θέλω να πω για δύο ελληνικά σαίτ που αγόρασα κατιτίς! Το πρώτο είναι το http://www.lastcall.gr και το δεύτερο το http://www.bagz.gr. Από το πρώτο (έχει στοκ επώνυμες τσάντες) πήρα μια τσάντα guess, εκείνοι την έστειλαν άμεσα ,αλλά δεν με ενημέρωσαν από την κούριερ ότι έιχε φτάσει καποιες μέρες.Πληρώνεις και με πειπαλ. Μου έβαλαν δώρο ένα καπέλο, επειδή έιναι ελαττωματικό προφανως(έχει σκιστεί λίγο από τη μεσα μεριά η γάζα, αλλά καλύπτεται με το ύφασμα απο πάνω και δεν πολυφαίνεται).Το καπέλο είναι σκούρο μπλε, εινια σαν αυτό που φοράνε οι αριστοκράτισσες(:lol:) και δεν πρόκειται να το βάλω.Eιναι μάρκας charter club , ίσως μπορεί με μία βελονιά να ραφτεί το μέσα μερος που έχει σκιστεί. Αν ενδιαφέρεται καμία κοπέλα να μου στείλει πμ να της στείλω φωτο μήπως το θέλει! Τώρα αν στείλετε πολλές(λέμε τώρα!!), θα το δώσω στην πρώτη:D!

Από το bagz αγόρασα τσάντες παραλίας, σε μία μέρα από την ώρα που το έστειλαν είχαν έρθει ,απλώς άργησε λίγο η αποστολή σε σχέση με τη μέρα που παράγγειλα. Αυτά!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Εμ ψιψινελ μου γι'αυτο κι εγω εχω κανει σταση αγορων...και τα παπουτσακια τα παρηγγειλα μετα φοβου αλλα λεει σε 1 με 2 εργασιμες οποτε ελπισω μεχρι την Τεταρτη να τα εχω λαβει αλλιως τους βλεπω να τρεχουνε να με βρουνε στην Κρητη...:cool:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...