Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από που τα πηρες? ριξε λινκ!!!!!

ειπα www.mykonos-sandals.gr έχει και γυναικεία....δεν πλήρωσα με πιστωτική ζήτησα να μου δώσει λογαριασμο.....σε τράπεζα;)πληρωσα χθες το πρωι και σημερα ήρθαν.....6 ευρω μεταφορικά

1129643tvsq1yiqpw.gif

βρε κορίτσια, έκανα χθες την πρώτη αγορά μου στο ebay.

Έκανα request total στον πωλητή και ακόμα περιμένω να μου απαντήσει..

Δε θα έπρεπε να μου έχει απαντήσει ως τώρα? Τι να κάνω?

4:41 μ.μ. το έστειλα το μήνυμα! Και να μην ήταν εκεί χθες, σήμερα θα έπρεπε να μου έχει απαντήσει..

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

ποιο κοριτσακι εγραφε για φορτιστες μπαταριων?

κοιταω αυτο και τα σχετικα του

http://www.amazon.co.uk/Energizer-Universal-Battery-Charger-629874/dp/B000WIWZ44/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1310640277&sr=1-1

αμα ξερετε τιποτα ευπροσδεκτα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσια βοηθεια.....θελω κροκς απο Αγγλια γιατι τα βιαζομαι...ξερετε κανενα πωλητη στο ιμπει η κανενα σαιτ......

ευχαριστω πολυ!!!!:lol::lol:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Σε μένα την ανίδεη βρήκε να αργήσει!

Πάντως, όσες φορές του είχα στείλει μνμ για απορίες, μου απαντούσε σχετικά γρήγορα

γι 'αυτό μου έκανε εντύπωση..

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

4:41 μ.μ. το έστειλα το μήνυμα! Και να μην ήταν εκεί χθες, σήμερα θα έπρεπε να μου έχει απαντήσει..

ασε τουλαχιστον ενα 48ωρο να περασει μηπως απαντησει και μετα ξαναστειλε μνμ συμβαινει και αυτο καμμια φορα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Έχουν τύχει και περισσότερο να αργήσουν να απαντήσουν. Ένας μάλιστα είχε αργήσει 5 ημέρες και μετά είδα στη σελίδα ότι έλειπε σε διακοπές . Μου απάντησε με το που γύρισε.

Διαφημίσεις

κορίτσια τα φώτα σας....

θέλει να ψωνίσει η αδερφή μου κάτι πραγματάκια για το βαφτιστήρι της από το mytoys.de που έχει πολύ καλές εκπτώσεις...η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω τώρα με τα πράγματα της αδερφής μου

τα μεταφορικά είναι 15ε από ότι διάβασα και περίπου μια εβδομάδα αποστολή;;;

όσες έχετε ψωνίσει θα ήθελα την γνώμη σας!!!

αυτά είναι τα πράγματα:

http://www.mytoys.de/TOMMY-HILFIGER-FOOTWEAR-TOMMY-HILFIGER-FOOTWEAR-Alex-Kinderschuhe/Trendschuhe/Baby-Jungen-Gr-20-26/KID/de-mt.cs.ca03.03.18/2031872 αλήθεια μήπως ξέρετε τι νούμερο θα ήταν καλύτερα να το πάρω για 9 μηνών αγοράκι ;;; απλά για να το βρει μπροστά του 20η η 21;;;

http://www.mytoys.de/Mexx-MEXX-Baby-Jacke/KID/de-mt.cs.fe02/2135068

http://www.mytoys.de/Mexx-MEXX-Baby-Hemd/KID/de-mt.cs.fe02/2228320

http://www.mytoys.de/Mexx-MEXX-Baby-Hose/KID/de-mt.cs.fe02/2134858

http://www.mytoys.de/Mexx-MEXX-Baby-Kleid/KID/de-mt.cs.fe02/2145804 και αυτό για μια γαμοβάφτιση της μαμάς μου.

τι λέτε σας αρέσουν;;;

ευχαριστώ και περιμένω εμπειρίες ....

για να δουμε απο τζιμπορυ....καμια αλλη δεν εκανε???

μου κολλησατε καλα καλα το μικροβιο και τωρα με ελαφρα

παραγγελια εννοεις? εκανα κι εγω χτες βραδυ αγρια νυχτα γιατι ειχα 75 δολ τζιμπακς!!!!!! εννοειται για του χρονου πηρα... σημερα πρωι δεν ειχε μεινει τιποτα, παλι καλα προλαβα............. πηρα τελειαααααααααα κομματακια μα ολα ειναι τελειαααααααααααααα

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

εγω 25 ειχα, συνολο με μεταφορικα 75 δολλαριακια.......μακρια τελωνες και παλι!

εμμμμμμ...εγω πηρα 5 και 6 νουμερα χαχαχαχχα μη βαρατε!

μια κορδελα δε την προλαβα μου τη πηρανε σνιφι (στο μεταξυ τοσα ειχα και στη προπληρωμενη)

kKZUp2.png

Koριτσια βοηθεια.....θελω κροκς απο Αγγλια γιατι τα βιαζομαι...ξερετε κανενα πωλητη στο ιμπει η κανενα σαιτ......

ευχαριστω πολυ!!!!:lol::lol:

Φλορα αν θελεις παιδικά κροκς

στελνει το amazon

πηρε κ παρέλαβε προχθες μια κοπελλα

και το

http://www.swimbabes.co.uk

για εμπευ οτι εχω ειναι κινα...αρα θα αργησουν σιγουρα:wink:

Κορες MVCEXC15 για -15% απο adams απο μια ματια που εριξα εχει καλες τιμες ηδη αλλα ελα που εμεις φευγουμε την αλλη βδομαδα αρα δεν νομιζω να μας προλαβουν αν παραγγειλω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εγω 25 ειχα, συνολο με μεταφορικα 75 δολλαριακια.......μακρια τελωνες και παλι!

εμμμμμμ...εγω πηρα 5 και 6 νουμερα χαχαχαχχα μη βαρατε!

μια κορδελα δε την προλαβα μου τη πηρανε σνιφι (στο μεταξυ τοσα ειχα και στη προπληρωμενη)

εμενα πηγε συνολο 105 δολ 19 κομματια (πηραμε κι εμεις κοκαλακια τελεια)

βασικα "αναγκαστιηκα" επειδη ειχα τα τζιμπακς αλλιως δε θα ψωνιζα.... γιαυτο το κανουν κιολας δηλαδη..... αλλα ετσι κι αλλιως ρουχα για του χρονου δεν εχει, οτι θα της κανει περσινο

γατουλα σε νιωθωωωω τουλαχιστον εγω εχω ενα ζουζουνι να ντυσω χαχαχαχα

WLFfp2.png XI11p2.png

ε ναιιιιιιιιιιιιιι μου ειχαν στειλει λαθος τρακινγκ ναμπερ!!!!!!!!!!!!!!!!! μα ηταν τοσο σιγουροι οτι τα εκαναν ολα σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου απαντησαν αυτο μολις τωρα

Hi there,sorry for late reply,its been so busy this morning,well I got to the bottom of it,I checked the book on the way home and the stickers that are put in the book for our tracking number log are in the wrong place,so your actual tracking number states....

Your item, posted on 08/07/11 with reference RJ....B has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE

So your parcel has arrived in the correct country,just not to you yet,so lets hope it arrives shortly.

Thank you for you patience,and sorry for the incorrect information given by my colleague in the first place

και το κανω τρακ και ειναι ηδη στη πολη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιι

ΥΓ τι τους απανταω τωρα?

WLFfp2.png XI11p2.png

για εμπευ οτι εχω ειναι κινα...αρα θα αργησουν σιγουρα:wink:

παρελαβα κι εγω σημερα κροκς απο εβαυ χονγκ κονγκ, απλα τελεια! πιο αυθεντικα απο των μαγαζιων μη σου πω......... και μας εβαλε ενα μικρο δωρακι πολυ μικρης αξιας μεσα σε καθε ζευγαρι! πολυ το εκτιμησα..........

WLFfp2.png XI11p2.png

ΥΓ τι τους απανταω τωρα?

Ε! Να τελικά που η υπομονή είναι αρετή!!!! (Την οποία εγώ δεν κατέχω!!!) Αφού περίμενες και έφτασες ως εδώ, περίμενε να πάρεις το πακέτο, βεβαιώσου πως όλα είναι οκ και πανηγύρισέ το με την καρδιά σου!!!

Προς το παρόν ένα μνμ του τύπου "σας ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, θα επικοινωνήσω μαζί σας μόλις παραλάβω", για τα δικά μου στανταρ θα ήταν αρκετό... Εσύ τί λες???

Α!!! Δώσε link για crocks please ok???

QsCvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...