Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ακόμα μια τρελή που έχει μαυρίσει από τα ξενύχτια στο πσ με τις αγορές...:) Τσίμπησα κι εγώ το κατιτίς μου...:oops:

πιστολάκι μαλλιών £20.49

σίδερο μαλλιών £26.48

παγουράκι sigg

παπουτσάκι sketchers

και για τα 2 μαζί, πήγε £31.29 (με φπα £14.57 παρακαλώ...)

πάνες για το νέο μέλος σύντομα

καθισματάκι αυτοκινήτου £199.14 με το φπα μέσα (161.90 χωρίς)

Αν συνεχίσω έτσι δε θα έχουμε αυτοκίνητο να το βάλουμε τελικά...:lol::lol::lol:

ΥΓ. Ερώτηση για την κοπέλα που πήρε το Britax evolva: έχει και isofix αυτό ή όχι;;; νομίζω δεν έχει αλλά για πες για σίγουρα...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προφανώς η φίλη εννοεί ότι αγόρασε κάποια από τα πορτοφολάκια που είχε σήμερα σαν προσφορά στο black Friday ο amazonas και για να φτάσει τις 25 λίρες έβαλε και την 10αδα με τα fairy

το σύνολο της παραγγελίας της όμως ήταν 20 λίρες παρόλα αυτά το αμαζον τα έστειλε με δωρεάν μεταφορικά

Exactly....επισης νομιζω οτι ξερω γιατι δεν χρεωνει μτφ ακομα και οταν ειναι κατω απο 25λιρες...υπολογιζει τα μτφ προ εκπτωσης black friday;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

τα ιδια μλ ετσι?????

για 2,5 ευρω δε τρελλαινομαι να κουβαλαω χεχχεχε

Ναι τα ιδια ml, το ιδιο ακριβως προιον...κι επειδη η κουτα ζυγιζει 5 κιλα το εστειλαν με courrier!!!

χι χι χι

bjTVp2.pngDG1bp2.png

πωπωπω..........δεν πρόλαβα να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και η τσάντα kipling που γλυκοκοίταζα στο amazon εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού!!! μπήκα αμέσως waiting list και πήρα νούμερ 150φεύγα.......

Διαφημίσεις

ξερετε καθολου τα παπουτσια salamon?τα θελω για τη δουλεια στο γραφειο,για περπατημα και για βουνο αν τυχει και να ειναι ελαφρια.Ξερετε site που να τα εχει φτηνα?Ακουσα για salomon elios 2 mid και salomon deemax 2 dry πιο ελαφρια

http://www.rollsport.de/en/salomon-elios-mid-gtx-autobahnblackaluminium-shoes-p-10572.html

http://www.sneakersnkicks.com/product/2/11821/Womens-Salomon-Deemax-2-Dry-108708.html

για τα παουτσια παλι salomon η ΜΒΤ καμια βοηθεια?

Θα το πω αλλη μια φορά...:rolleyes:

Στην πρώτη σελίδα εχει τις λιστες των μαγαζιών ανά ενοτητες προιόντωνν που με τοσο κοπο, χασιμο χρημάτων κ δοκιμές φτιάξαμε ολα τα παλιά μέλη για να ωφελουμαστε οι παλιοί κ οι νέοι στο σπορ των ιντερνετικών αγορών.

Αν την κοιτουσες θα έβρισκες το λινκ αυτό http://www.wiggle.co.uk που γράφει διπλα του οτι εχει Προιόντα αθλητισμου γενικα, ποδηλασιας κτλπ αθλητικά ρουχα, παπουτσια κτλπ

Τα έχει τα σαλομον τώρα αν συμφέρει δεν ξέρω....http://www.wiggle.co.uk/?s=salomon

Και εγω το προσπαθησα το fairy αλλα μου βγαζει μεταφορικα και πολλα μαλιστα.

Μια που λεμε για το fairy εχετε δει καμια προσφορα για ταμπλετες πλυντηριου πιατων?

Κουκλάκι εχεις διαβάσει τις οδηγίες πως βρισκουμε προιόντα στο αμαζον αλλά με πωλητή το αμαζον κ οχι τριτους?

Αν οχι σε παρακαλώ πηγαινε στην υπογραφή μου κ εκει που λεει οδηγιες κτλπ πατα το , νομιζω ειναι το νο7 ποστ που λεει τις οδηγιες για το αμαζον.

Και καλό ειναι να κάνουμε μια αναζήτηση κ μονοι μας....

Γράφεις fairy στην αναζήτηση του αμαζον, διαλέγεις πωλητή το αμαζον κ βουαλά ολα τα προιόντα φερυ μαζί κ με ταμπλέτες....

Ακόμα μια τρελή που έχει μαυρίσει από τα ξενύχτια στο πσ με τις αγορές...:) Τσίμπησα κι εγώ το κατιτίς μου...:oops:

πιστολάκι μαλλιών £20.49

σίδερο μαλλιών £26.48

παγουράκι sigg

παπουτσάκι sketchers

και για τα 2 μαζί, πήγε £31.29 (με φπα £14.57 παρακαλώ...)

πάνες για το νέο μέλος σύντομα

καθισματάκι αυτοκινήτου £199.14 με το φπα μέσα (161.90 χωρίς)

Αν συνεχίσω έτσι δε θα έχουμε αυτοκίνητο να το βάλουμε τελικά...:lol::lol::lol:

ΥΓ. Ερώτηση για την κοπέλα που πήρε το Britax evolva: έχει και isofix αυτό ή όχι;;; νομίζω δεν έχει αλλά για πες για σίγουρα...

Πάρα πολύ ομορφα κ ωραία ολα!

Εσκασα που έχασα τα αθλητικά....:evil:

Exactly....επισης νομιζω οτι ξερω γιατι δεν χρεωνει μτφ ακομα και οταν ειναι κατω απο 25λιρες...υπολογιζει τα μτφ προ εκπτωσης black friday;)

Αυτό σκεφτόμουνα κ εγώ....αλλά λεω μαλλον βλακείες θα λεω:mrgreen:

παραγγελια για μωρομάντηλα στο amazon αξίζει???

Σοφάκι αξίζει μονο αν παρεις πολλά μαζι πχ 24πακετάκια κ σου βγαινει 1 με εναμιση ευρώ το πακέτο

τα ιδια μλ ετσι?????

για 2,5 ευρω δε τρελλαινομαι να κουβαλαω χεχχεχε

Και εγώ για 2μιση ευρω....δεν το κάνω για παραπάνω θα το σκεφτόμουνα!

Καλαμαράκι, θα βάλει πάλι τα σκετσερς νομίζω... τσεκαρέ το!

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Θέλω να πάρω καθισματάκι από το amazon που να μην έχει isofix, γιατί είναι χωρίς isofix το αυτοκίνητό μου.

Αυτό έχει; Δεν αναφέρει κάτι...λογικά όχι ε;:?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0046DJTLI/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Καλαμαράκι, θα βάλει πάλι τα σκετσερς νομίζω... τσεκαρέ το!

Οντως εχει βαλει 2 ζευγαρια γυναικεια στις 7,05 ωρα Ελλαντος..

Ωωωωω τέλεια! Θα καθηλωθώ χε χε

Ευχαριστώ κορίτσια!

Θέλω να πάρω καθισματάκι από το amazon που να μην έχει isofix, γιατί είναι χωρίς isofix το αυτοκίνητό μου.

Αυτό έχει; Δεν αναφέρει κάτι...λογικά όχι ε;:?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0046DJTLI/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Μαρυλιν αυτό το εχω εγώ , δεν είναι ισοφιξ

Οταν ενα καθισματακι ειναι ισοφιξ συνήθως το αναφέρει αν οχι στον τιτλο κατω στην περιγραφή.

Διαφημίσεις

Ωωωωω τέλεια! Θα καθηλωθώ χε χε

Ευχαριστώ κορίτσια!

Μαρυλιν αυτό το εχω εγώ , δεν είναι ισοφιξ

Οταν ενα καθισματακι ειναι ισοφιξ συνήθως το αναφέρει αν οχι στον τιτλο κατω στην περιγραφή.

Αχ ωραία! Είναι όντως και μέχρι 12 ετών;

Μήπως το πάρω και ξεμπερδέψω!

Ανάποδα γυρίζει; Ξέρεις;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Αχ ωραία! Είναι όντως και μέχρι 12 ετών;

Μήπως το πάρω και ξεμπερδέψω!

Ανάποδα γυρίζει; Ξέρεις;

Κοιτα λεει στο βιβλιαράκι οτι ειναι 9-36κιλά ή εως 12ετών

Κ αναφέρει πως οτι έρθει νωρίτερα δηλαδή αν το παιδί σου παει στα 10ετων με 36κιλά εως εκει το υποστηρίζει.

Ή αν παει 12χρονών αλλά δε φτάσει τα 36κιλά ειναι οκ.

Δηλαδή σε οποιο όριο ερθει πρώτο εκει σταματά την υποστήριξη ή τα κιλά ή την ηλικία.

Ανάποδα δεν γυρίζει.....δεν ειναι από αυτά τα καθισματα.

Ωραία, αφού δεν έχει isofix το Britax Evolva, καλά έκανα και πήρα το Britax Safefix!

Σας είπα πόσο το είδα εδώ ;;; Λοιπόν 359,00 ? (με ΦΠΑ) και έξοδααποστολής άλλα 26, 50?, σύνολο 385,5? !!! Τσάμπα πράγμα :shock::shock::shock:

Και από το άμαζον έρχεται στα 240? λόγω και του ΦΠΑ.

Και για να μην είμαι οφ τόπικ, τσίμπησα και τα μωρομάντηλα (μια 4άδα μόνο πήρα... :))

κοριτσια με κολλησατε με τα Crocs και λεω να το ρισκαρω για τον μικρο για το καλοκαιρι....

τωρα φοραει 20 λεω να του παρω 23 που ειναι το 6 child στο αμαζον...σωστα???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

σκεφτηκα οτι θα παρει ενα με 2...και επειδη τα crocs τα παιρνουμε ενα νουμερο μεγαλυτερο να παρω το 23...

περσυ το καλοκαιρι φορεσε crocs και το 2-3 και το 4-5 γιατι στην πορεια μεγαλωσε το ποδι του...;)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

σκεφτηκα οτι θα παρει ενα με 2...και επειδη τα crocs τα παιρνουμε ενα νουμερο μεγαλυτερο να παρω το 23...

περσυ το καλοκαιρι φορεσε crocs και το 2-3 και το 4-5 γιατι στην πορεια μεγαλωσε το ποδι του...;)

Δεν ισχύει αυτό που λες.....τα κροκς δεν τα παίρνουμε ενα νουμερο μεγαλύτερο...παιρνουμε ενα νουμερο μεγαλύτερο μονο αν τα θελουμε για την επομενη σεζον. Ειναι μεγάλα κ εχουν μπολικη φόρμα. Εγω πηρα τωρα το 27αρι ενώ φοράει το 26αρι , το πηρα ενα νουμερο μεγαλυτερο για να τα βαλει το καλοκαιρι.

Εσεις φορεσατε δυο νουμερο σε ενα καλοκαιρι γιατί ειναι μικρό ακόμα το παιδί κ δεν αλλάζει σταθερά ενα νουμερο ανα σεζόν...

Δεν ξερω....εγώ αφου ενιαι ακομα μικρό το παιδί δεν θα τα αγοραζα από τωρα, Θα εβλεπα την άνοιξη τη νουμερο φοράει τοτε κ θα αγοραζα ενα νουμερο μεγαλυτερο για να βγαλει το καλοκαίρι.

Αυτα με τη γουνα περνουμε μεγαλυτερα οχι τα κανονικα:)

Αλλα αφου φορουσε 4-5 περυσι καλα μαλλον θα του ειναι το 6...

q1kup2.pngza5op2.png

Εγώ δεν τα πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερα τα κροκς το καλοκαίρι και μια χαρά τα φόρεσε 4 μήνες...

Τι να σου πω πάντως εγώ δεν θα περίμενα να του κάνει το 23... Εύχομαι να πέσεις μέσα..

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...