Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μολις παρέλαβα από το http://www.nakaspaper.gr τα αξεσουάρ για το πάρτυ γενεθλιων της μικρής μου , παραγγελια εβαλα χτες μεσημέρι, τα εστειλαν με acs με τρακινγκ νουμερ απο το πρωί ήταν για παραδοση αλλα τωρα με βρήκαν σπιτι. Αψογοι και γρήγοροι!

Πηρα αυτά

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=46435

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=50420

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=46524

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=32539

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=52744

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=264&Product_Id=56567

Και θήκες για μαφινς λιγο εως πολύ τσουχτερά τα μεταφορικα...αλλά μου άρεσαν πολύ ! :lol:

ααα και παρέλαβα επίσης καφεδάκια για dolce gusto μηχανή απο εδώ http://www.dolce-gusto.gr , παραγγελία χτες το μεσημέρι , εχουν αναθέσει στην acs πια τις αποστολές τους ευτυχως γιατι ερχονται την επομενη εργάσιμη , οι προηγουμενοι που ειχαν εκανα και τρεις μερες....:shock:

Αυτά με τις αγορές μου....

Τωρα ετοιμάζομαι να κανω σοπινγκ ρουχαλάκια για μενα....8-):cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα φώτα σας please....

Μόλις έβαλα αριθμό προπληρωμένης κάρτας στο paypal. Για να μπορέσω να αγοράσω από το ebay θα πρέπει πρώτα να περιμένω να μου στείλουν επιβεβαίωση με το 4ψήφιο κωδικό που λέει και μετά να ξεκινήσω ή μπορώ και τώρα?

μπορεις να κανεις αγορα

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Κορίτσια τα φώτα σας please....

Μόλις έβαλα αριθμό προπληρωμένης κάρτας στο paypal. Για να μπορέσω να αγοράσω από το ebay θα πρέπει πρώτα να περιμένω να μου στείλουν επιβεβαίωση με το 4ψήφιο κωδικό που λέει και μετά να ξεκινήσω ή μπορώ και τώρα?

Μπορείς άνετα, αυτό με τον 4ψήφιο είναι για να γίνεις verified user, εγώ έγινα πρόσφατα. Κάνε την διαδικασία με τον κωδικό να τρέχει αλλά αν θες, ξεκίνα την eshopιάδα:rolleyes::rolleyes:

Να μαι και εγω :D

χτες μεσημέρι παρήγγειλα απο αμαζον φίλτρα για κανάτα BRITA ήταν στις 15 λιρες και επεσαν στις 10 και τα χτύπησα

και ενα ακόμη Πατίνι γιατι το προηγούμενο πατίνι ενώ ειναι για την ηλικία της δεν μπορεσε να το κουμαντάρει και εκλαιγε...:cry:

Το πακετάκι μου το εστειλαν με ups και σημερα το πρωί ήταν θεσσ και στις μια το παραλάβαμε!!! :-D:grin:

I LOVE AMAZON λεμεεεεεεεεεεεεεεε

Εχω παραγγείλει και Βερμουδεςγια τον σύζηγο, ήταν στα daily deals τις περιμένω να ερθουν να σας πω εντυπώσεις

Και εχω πάρει από αυτόν τον πωλητή στο ebay διάφορα κοκκαλάκια κοσμηματα για τη μικρή σε εξευτελιστικές τιμές....

Τα περιμένω και αυτα

Και πήρα και της μικρής μου Τσάντα για το σχολειο της καταπληκτικη, την ερωτευτηκα οταν μου την βρήκε η φιλενάδα μου maria_s!!!!!

Oταν παραλάβω θα ενημερώσω! 8-):cool:

Βρε καλώς το καλαμαράκι !!!!! Έτοιμη για αγορές μετά τις διακοπές ? Πάντα τέτοια, σματς σμουτς, παρεμπιπτόντως η τσάντα σούπερ, αν δείτε καμιά με ροδάκια και χερούλι, συρόμενη δηλαδή, σφυρίξτεεεεεεεεεεε!!!

Α, θήκες για μάφινς έχει και η ΒΕΦΑ, παίρνω τα Χριστούγεννα και στολίζω μέσα τους κουραμπιέδες (εμφανίσιμο και μη λερώσιμο κόλπο).

Ελέγξτε τα μυνήματά σας κυρία μου

Λοιπόν, πότε παρήγγειλα από το φραουλονέτ ? Α ναι, την προηγούμενη Τετάρτη. Πέμπτη έφυγαν από την φραουλοχώρα και ............ σήμερα παρέλαβα !!!!!!! Όλα άψογα, κάποιοι ενδοιασμοί που είχα για την γνησιότητα αποσύρρονται άρδην !!!! 3 μονές σκιές και 2 μολύβια ματιών Estee Lauder, 1 μάσκαρα faux cils YSL και 1 λιπγκλός ISADORA δώρο με 83 περίπου ευρώ !!! Άψογα, οι ενδιαφερόμενες με ενδοιασμούς ας τους αποσύρουν πάραυτα παρακαλώ ...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

marilia12 & chatzico ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Ξεκινάω!

Έχω άλλη μια ερώτηση....

θέλω να αγοράσω πολλά προιόντα από τον ιδιο πωλητή.

Εχω μιλησει μαζι του για τα εξοδα αποστολής αλλά πως θα φανεί οτι τα αγοραζω όλα μαζι για να πληρωσω μειωμενα μεταφορικά? κάνω κατι εγω?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

marilia12 & chatzico ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Ξεκινάω!

Έχω άλλη μια ερώτηση....

θέλω να αγοράσω πολλά προιόντα από τον ιδιο πωλητή.

Εχω μιλησει μαζι του για τα εξοδα αποστολής αλλά πως θα φανεί οτι τα αγοραζω όλα μαζι για να πληρωσω μειωμενα μεταφορικά? κάνω κατι εγω?

Δηλαδή τον έχεις ρωτήσει πριν αγοράσεις αν κάνει combine postage ? Σου έχει πεί ακριβώς ? Αν ναι και συμφωνείς με αυτά που σου λέει, κάνεις τις αγορές σου και όταν τελειώσεις, πας στο purchase history, επιλέγεις ένα από τα αντικείμενα που θες και δεξιά του στο more actions κάνεις request total.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

παράγγειλα απο perfect toys τα δωράκια για το παιδικο παρτυ του μικρου μου. Ηταν πολύ εξυπερετικοι. Με ενημέρωσαν άμεσα ότι κάποια ηταν λίγο στραπατσαρισμένα το κουτία τους και μου προτειναν κάτι αλλο. Βασικά μου βάλανε και 30 σακουλάκια που τους ζήτησα. Επομένως μια χαρά!!! Τωρα περιμένω για την τουρτα του μικρου απο e-bay http://cgi.ebay.com/5pcs-SCOOBY-DOO-AND-PIRATE-CREW-FIGURE-AUCTION-SD02-/290586413378?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a84cc942 μια και ο μικρός ειναι φαν scooby doo.

1gGKp3.png

Δηλαδή τον έχεις ρωτήσει πριν αγοράσεις αν κάνει combine postage ? Σου έχει πεί ακριβώς ? Αν ναι και συμφωνείς με αυτά που σου λέει, κάνεις τις αγορές σου και όταν τελειώσεις, πας στο purchase history, επιλέγεις ένα από τα αντικείμενα που θες και δεξιά του στο more actions κάνεις request total.

του εστειλα σε e-mail τα link από τα προιόντα που θέλω και μου απάντησε: The total amount will be £19.97 for delivery + cost of the items. Καλά έκανα?

Υπάρχει extra χρέωση επειδή είναι διαφορετικό το νόμισμα? Ρωτάω γιατί κάπου το διάβασα αλλά δε γράφει ποσό..

του εστειλα σε e-mail τα link από τα προιόντα που θέλω και μου απάντησε: The total amount will be £19.97 for delivery + cost of the items. Καλά έκανα?

Υπάρχει extra χρέωση επειδή είναι διαφορετικό το νόμισμα? Ρωτάω γιατί κάπου το διάβασα αλλά δε γράφει ποσό..

Καλά έκανες, να ξέρεις από πριν, μην σου έρθει κατραπακιά μετά ......

Τι εξτρά χρέωση εννοείς ? Η μετατροπή σε ευρώ γίνεται με την ισοτιμία της ημέρας.

Οι 19,97 λίρες που σου λέει είναι λιγότερες από το άθροισμα των μεταφορικών για τα προιόντα ξεχωριστά ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλά έκανες, να ξέρεις από πριν, μην σου έρθει κατραπακιά μετά ......

Τι εξτρά χρέωση εννοείς ? Η μετατροπή σε ευρώ γίνεται με την ισοτιμία της ημέρας.

Οι 19,97 λίρες που σου λέει είναι λιγότερες από το άθροισμα των μεταφορικών για τα προιόντα ξεχωριστά ?

Αν τα αγόραζα ξεχωριστά θα πλήρωνα 25.96 λίρες. Όπότε κάτι γλυτώνω.. Κάνει καλή τιμή στα μεταφορικά?

Εξτρα εννοώ να χρεώνει κάτι παραπάνω επειδή αλλάζει το νόμισμα αλλά μάλλον δεν ισχύει απ' οτι καταλαβαίνω!

Το 1,5 ευρώ το επιστρέφουν σε ένα 24ωρο απο το paypal? Ρωτάω γιατί χωρίς αυτό δε μπορώ να κάνω την αγορά! Μου λείπουν 50 λεπτα!

Ασε που νομίζω πως σήμερα η λιρα έχει υψηλή τιμή!

Διαφημίσεις

Αν τα αγόραζα ξεχωριστά θα πλήρωνα 25.96 λίρες. Όπότε κάτι γλυτώνω.. Κάνει καλή τιμή στα μεταφορικά?

Εξτρα εννοώ να χρεώνει κάτι παραπάνω επειδή αλλάζει το νόμισμα αλλά μάλλον δεν ισχύει απ' οτι καταλαβαίνω!

Το 1,5 ευρώ το επιστρέφουν σε ένα 24ωρο απο το paypal? Ρωτάω γιατί χωρίς αυτό δε μπορώ να κάνω την αγορά! Μου λείπουν 50 λεπτα!

Ασε που νομίζω πως σήμερα η λιρα έχει υψηλή τιμή!

Τι να σου πώ, βάλε λινκ από τα πράγματα να σου πούν και οι πιο έμπειρες.

Όχι μωρέ, δεν χρεώνει παραπάνω από την αλλαγή νομίσματος, χρεώνει μεταφορικά ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Το 1,5 ευρώ νομίζω σε 1-2 ημέρες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλησπέρα και από μένα!!

κάποιο κοριτσάκι είπε νωρίτερα για crocs από amazon με 9,95 και με έβαλε στο τρυπάκι......εάν θυμάμαι καλά έχετε πει ότι έχουν μεγάαααλη φόρμα, σωστά??

Δηλαδή από περίπου 30 στο πάει στα 20 ?

Δεν μου φαίνεται κακή αλλά θα μπορούσε να την στρογγυλέψει περισσότερο νομίζω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δεν μου φαίνεται κακή αλλά θα μπορούσε να την στρογγυλέψει περισσότερο νομίζω.

Πως μπορεί να γίνει αυτό? Μπορώ να του στείλω e-mail και να του πω οτι χρεώνει πολλά και αν γίνεται να τα μειώσει? ή δε γίνεται κάτι τέτοιο?

Διαφημίσεις

Πως μπορεί να γίνει αυτό? Μπορώ να του στείλω e-mail και να του πω οτι χρεώνει πολλά και αν γίνεται να τα μειώσει? ή δε γίνεται κάτι τέτοιο?

Εδώ θα βρεις αυτοκόλλητα μεγάλα ή μικρά με δωρεαν μεταφορικά.

http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Decorative-Items-/10033/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&LH_FS=1&_nkw=WINNIE%20THE%20POOH&_adv=1&_catref=1&_dmd=2&_fln=1&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=WINNIE%20THE%20POOH&_sop=12&_trksid=p3286.c0.m283&_udhi=&_udlo=&_vc=1

σορυ αλλα ο τυπος για αυτα που θα σου στειλει σε γδυνει....ειναι παρα πολλά τα μεταφορικά που ζητάει

Και με λιγο ψάξιμο σιγουρα θα βρεις τα παντα απο τη λιστα που εβαλες και φθηνοτερα

Πάω πάσο για το φωτιστικό οντως δεν βρήκα κανέναν με φτηνά μεταφορικά μονο για το φωτιστικό ομως

αλλα εχει διαφορους αγγλους που δεν στέλνουν σε τιμή αρχική του φωτιστικού 7 λιρες αν τους στειλεις ισως σου πουν με τι μεταφορικά στο στέλνουν

αλλα για τα αυτοκόλλητα σιγουρα οπως σου εδειξα και παραπάνω θα βρεις και με δωρεαν μεταφορικά

http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Decorative-Items-/10033/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&LH_FS=1&_nkw=WINNIE%20THE%20POOH&_adv=1&_catref=1&_dmd=2&_fln=1&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=WINNIE%20THE%20POOH&_sop=12&_trksid=p3286.c0.m283&_udhi=&_udlo=&_vc=1

σορυ αλλα ο τυπος για αυτα που θα σου στειλει σε γδυνει....ειναι παρα πολλά τα μεταφορικά που ζητάει

Και με λιγο ψάξιμο σιγουρα θα βρεις τα παντα απο τη λιστα που εβαλες και φθηνοτερα

Βρήκα και αλλού τα ίδια αυτοκόλλητα με φθηνότερα μεταφορικά αλλά είχαν πιο ακριβή αρχική τιμή, οπότε βγαίνει το ίδιο.

Μπορώ να του κάνω αντιπρόταση για τα μεταφορικά ή είναι ότι ζητάει αυτός.

Ωραια τα αυτοκόλλητα που μου έδειξες άλλα δεν είναι τα ίδια..

Μου άρεσαν πολύ αυτά και είμαι ανίδεη από ebay και έχω μπερδευτεί και άστα!!!

Βρήκα και αλλού τα ίδια αυτοκόλλητα με φθηνότερα μεταφορικά αλλά είχαν πιο ακριβή αρχική τιμή, οπότε βγαίνει το ίδιο.

Μπορώ να του κάνω αντιπρόταση για τα μεταφορικά ή είναι ότι ζητάει αυτός.

Ωραια τα αυτοκόλλητα που μου έδειξες άλλα δεν είναι τα ίδια..

Μου άρεσαν πολύ αυτά και είμαι ανίδεη από ebay και έχω μπερδευτεί και άστα!!!

Ωραια,

φυσικά και μπορεις να του κάνεις αντιπρόταση , ισως δεχτει αλλα το ποιο πιθανο να σου πει οτι ειναι η τελική τιμή που θα σου κάνει.

Οπως και να εχει δε χανεις τιποτα να δοκιμάσεις να του στειλεις ενα γραμματακι.

καλησπέρα και από μένα!!

κάποιο κοριτσάκι είπε νωρίτερα για crocs από amazon με 9,95 και με έβαλε στο τρυπάκι......εάν θυμάμαι καλά έχετε πει ότι έχουν μεγάαααλη φόρμα, σωστά??

Εγώ το ειπα:-)αλλά δεν ξερω τι εχει μεινει από νουμερα και χρωματα με πωλητη το amazon. Η φορμα ειναι οντως μεγαλουτσικη Η κορη μου φοραει 32 σε πεδιλο και πηρα το c12-13 δηλ UK 12 που αντιστοιχεί στο 29-31 ευρωπαικο(στα crocs).Kαλό θα ηταν να τα δοκιμάσεις πρωτα.Ελπίζω να βοηθησα.Iδου και το link http://www.amazon.co.uk/Crocs-Fuchsia-10006-670-021-Child-UK/dp/B0014CGS4K/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=shoes&ie=UTF8&qid=1310481343&sr=1-2

Ωραια,

φυσικά και μπορεις να του κάνεις αντιπρόταση , ισως δεχτει αλλα το ποιο πιθανο να σου πει οτι ειναι η τελική τιμή που θα σου κάνει.

Οπως και να εχει δε χανεις τιποτα να δοκιμάσεις να του στειλεις ενα γραμματακι.

οκ! ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω και τα ξαναλέμε! Μηπως σταθώ τυχερη!

Παρέλαβα από ubershop τις προμήθειες για την... σ____μηχανή μου!!!

Αυτοί στην acs πώς την έχουν δει??? Και την προηγούμενη φορά δήθεν δεν με έβρισκαν και άφηναν χαρτάκια ενώ ήμουν σπίτι και τους περίμενα σαν βλάκας και σήμερα ενώ με την πρωϊνή την κοπελά που μίλησα μου είπε οτι θα φορτωθούν απόγευμα, η απογευματινή βάρδια έκανε τον Αλέκο... Τους πήρα τηλ στις 18:30 (γιατί ήξερα οτι θα κάνουν λαδιά) και γυρνάει και μου λέει η τηλεφωνήτρια "δεν είχε άλλο χώρο το αυτοκίνητο και γι΄αυτό θα τα στείλουμε αύριο"... Έφαγε ένα ξεχ....μα, με το γάντι πάντα, τσούπ 19:30 βρέθηκε χώρος στο αυτοκίνητο και ήρθαν...

Είναι βαρυά τα pampers βλέπεις....

Άντε γιατί τα πήρα πάλι...

Ο καημένος ο ταχυδρόμος από τα Ελτα που τα κουβαλάει όλα με το μηχανάκι, μέχρι και στον όροφό μου ανεβαίνει και μου τα δίνει όλα στα χέρια για να μη χαθεί κανένα πακέτο....

QsCvp2.png

...

Καλησπερα, απο αυτον τον πωλητη εχω παρει και ταπετσαρια για το σπιτι μου και ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια μπορντουρα.

Επειδη εκανα το λαθος και παρηγγειλα συμπληρωματικα και μερικα απο τα αυτοκολλητα που σου ειπε το καλαμαρακι να ξερεις οτι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση.

Αυτα που θες να παρεις ειναι βινυλιου βαρια, χοντρα (γι'αυτο και εχουν πιο πολλα μεταφορικα) με πολλη γερη κολλα και εξαιρετικης ποιοτητας. Τα αλλα που ειναι κυριως απο Κινα ειναι ακριβως ιδιας ποιοτητας και ιδιας μαρκας με αυτα της Λαίκης που κανουν 1 ευρω! :?

Σκιζονται πανευκολα ειναι λεπτα σαν τσιγαροχαρτα, αν ο τοιχος σου δεν ειναι αψογα σπατουλαρισμενος θα αναδειξουν ολες τις ατελειες και θα σου ξεκολλανε συνεχεια μεχρι να τα πεταξεις. Προσοχη! πεταμενα λεφτα.

Το πολυ-πολυ να παζαρεψεις λιγο τα μεταφορικα.

Αυτο το σχεδιο ειχα παρει αλλα απο αλλον πωλητη:

http://cgi.ebay.co.uk/WINNIE-POOH-Art-decal-Wall-Paper-Sticker-KIDS-/160598127349?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256464f2f5

Καλη συνεχεια.

Κοριτσια καλημερα. Τη βοήθεια σας, please!!

Επειδη θα παραγγείλω άμεσα κάποια πραγματα απο Αγγλία, ειχα σκοπο να παραγγείλω μονο απο mothercare, αλλά τα ρουχα του next μου φαινονται πιο χαριτωμενα. Μου είχατε πει ότι έχουν καλη ποιότητα. Μεταξυ των δυο mothercare kai next υπερεχουν σε ποιότητα τα πρωτα????

thanks

Καμια σχεση!!!

Οχι οτι τα next ειναι σαν του jumbo αλλα προσωπικα τα βρισκω κατωτερης ποιοτητας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...