Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν θα σας πω τι τσίμπησα τελικά, όμως αυτό νομίζω πως μας ενδιαφέρει.

Από Άμαζον

"Don't wait for what you want. Get it fast.

Sign up today for your Free Trial of Amazon Prime.

You can find just about anything you're looking for on Amazon.co.uk. And now, you can get it delivered the way you want — fast and free — with Amazon Prime.

Try Amazon Prime free for one month (new members only) and enjoy all the benefits that come with membership. There's no obligation — cancel anytime before your Free Trial is over and you will not be charged the £49.00 annual fee. Learn more"

προσοχή τα "ψιλά γράμματα" μόνο

σου εστειλαν μαιλ?

που το βρισκουμε αυτο?

πρεπει να εισαι νεο μελος ε???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D3 εργάσιμες δηλαδή από την ημέρα που έφυγαν, μπορώ να ελπίζω στο τέλος της εβδομάδας, ΟΚ ευχαριστώ !!!!!

άντε με το καλό να παραλάβεις και εσύ κοριτσάκι!

Με γιες με γιες σας εγώ θα κανω κρουση τα χριστουγεννα :cool:

αχ βρε κορίτσι, δεν κρατιέμαι με αυτό το site.......όποτε βάζει και πραγματάκια που θέλω σε καλύτερες τιμές, τα χτυπάω!!

άντε καλά ψώνια και εσείς.

Εσύ όμως είσαι Αθήνα ντιαρ...

Κύπρου έχω και είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένη... Οι υπόλοιπες διαβάζω κρατάνε προμήθειες από το συνάλλαγμα κ.λπ. Η Κύπρου όχι. Το μόνο κακό είναι ότι τα λεφτά μπαίνουν κατά τις 6 το απόγευμα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Επισης ξέχασα να γράψω οτι παρέλαβα σημερα τις Μποτες Elle οπως ακριβώς τις περίμενα μαλακές κ πολύ ωραιες κολλημένες ραμμένες χωρις κόλλες να ξεχυνονται , οπως ακριβως κ της μικρής που πήρα!Και ευτυχως που μου έκοψε κ έψαξα μάρκα elle σαν της μικρής.

Ειναι πάρα πολύ ανετες πολύ ποιο όμορφες από κοντά, το τακουνι ειναι μαλακο ωραιο κ βολικό. Αλλά εγω πχ εχω ποδι 25,3εκ πηρα το 40/7αρι γιατι φοβήθηκα οτι σαν τις αλλες που έχω οτι αν παρω το 41 θα μου γινουν βαρκαρόλες σε λιγο διάστημα.

Και καλά που το σκέφτηκα, στις μαυρες μποτες μπαινει το ποδι μου κανονικα αλλά ειναι εφαρμοστή πανω μου η μποτα αγκαλίαζει πληρως το ποδι εως τον αστράγαλο αλλα ειναι ανετο δεν είναι ασφυκτικό πανω μου. Και ειμαι σιγουρη οτι θα ανοιξει με την χρήση.

Εγω σας τις συνιστώ ανεπιφύλακτα, τις πηρα για κάθε μέρα στο σχολειο να εχω να αλλάζω μαζί με τις αλλες ουγκ (γνήσιες τάχα μου δεν ξερω χε χε που αγόρασα πριν δυο χρονια)

Και μου φαινεται αυτες θα φοράω ποιο πολύ!

Διαφημίσεις

Εσύ όμως είσαι Αθήνα ντιαρ...

Κύπρου έχω και είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένη... Οι υπόλοιπες διαβάζω κρατάνε προμήθειες από το συνάλλαγμα κ.λπ. Η Κύπρου όχι. Το μόνο κακό είναι ότι τα λεφτά μπαίνουν κατά τις 6 το απόγευμα

εχεις προσεξει οτι κανουν απιστευτα λαθη?

στο δικο μου λογαριασμο εχουν κανει 5 φορες λαθος στο υπολοιπο,και καθε φορα πρεπει να τους παιρνω τηλεφωνο για να τους το λεω

Συνηθως μετα απο κάποια αγορα απ το dorothyperkins ή καποια αλλα σαητς σαν το dorothy.

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

Θα ήθελα να σας παραθέσω την εξέλιξη με το crazy8.Χθες μου έστειλαν μειλ πως δεν μπορούν ούτε αλλαγές να κάνουν ούτε να ακυρώσουν την παραγγελία.Τους έστειλα άλλα δυο μειλ πολύ πολύ παρακλητικά και ευγενικά και τελικά σήμερα μου απάντησαν πως ακύρωσαν την παραγγελία και αν θέλω μπορώ να κάνω μια νέα με στα νούμερα που επιθυμώ!!!!!:P

Φυσικά και θα το κάνω!:P

Access σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια χθες!!

μπορείς να μου πεις σε ποιο mail τους έστειλες γιατί εγώ ψάχνω μια παραγγελία απο 30-9 και το mail του customer servise δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να συννενοηθώ.. μου βγάζει ότι κάτι θέλει εγκατάσταση και μετά με πετάει έξω...

ευχαριστώ

εχεις προσεξει οτι κανουν απιστευτα λαθη?

στο δικο μου λογαριασμο εχουν κανει 5 φορες λαθος στο υπολοιπο,και καθε φορα πρεπει να τους παιρνω τηλεφωνο για να τους το λεω

Συνηθως μετα απο κάποια αγορα απ το dorothyperkins ή καποια αλλα σαητς σαν το dorothy.

Και μένα μου χουν κάνει λάθος και τους είχα πάρει και το διορθωσαν. πρέπει να έχουμε λίγο το νου μας στις συναλλαγές η αλήθεια είναι

Αν πρέπει να πληρώσεις για τελωνισμό, σε καλεί η μεταφορική. Εικάζω ότι το Μ/Δ είναι η σύντμηση για ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ;);)

Πέσμας αύριο !!!!

Τελικά ηταν δυο φανελάκια θηλασμού που είχα παραγγειλει για μένα. http://www.ebay.co.uk/itm/180740929052?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1180

Από την απογοήτευσή μου που δεν ηταν αυτο που περιμενα, δεν ρωτησα την υπάλληλο τι σημαινει η συντομογραφία :confused:

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Και μένα μου χουν κάνει λάθος και τους είχα πάρει και το διορθωσαν. πρέπει να έχουμε λίγο το νου μας στις συναλλαγές η αλήθεια είναι

Σωστό !!!!

Τελικά ηταν δυο φανελάκια θηλασμού που είχα παραγγειλει για μένα. http://www.ebay.co.uk/itm/180740929052?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1180

Από την απογοήτευσή μου που δεν ηταν αυτο που περιμενα, δεν ρωτησα την υπάλληλο τι σημαινει η συντομογραφία :confused:

Χαχαχαχα, αφού δεν είχες ατυχείς συναντήσεις με τελωνείο κλπ, πάλι καλά.

Το ΜΑΝΤΚΟ έχει βάλει 50% έκπτωση σε επιλεγμένα προιόντα, ρίξτε μια ματιά στο sale, ψάξτε και για κάνενα εκπτωτικό κωδικό (για νέους πελάτες -10% με AW10).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κι'εγω δεν ξαναπηρα αυτον της Mothercare. Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με σενα. Το παιδι ιδρωνε πολυ και ερεθιζοταν το δερματακι του προφανως επειδη ειναι fleece(=100% ακρυλικο). :(

ΑΥτοι που ειναι σαν λεπτα καπιτονε παπλωματακια, αν εχουν επενδυση βαμβακερη ειναι τελειοι αλλα δεν βρισκω ευκολα για μεγαλη ηλικια. ΑΦου βρηκες με 40 ευρω καλυτερα παρε αυτον γιατι οι πιο φτηνοι στο νετ δεν λενε πολλα πραγματα. Εγω εδωσα 58 ευρω και πηρα εναν της ωμεγα απο μαγαζι με στοκ. :?

σε ευχαριστώ για την απάντηση,

τελικά πήρα και εγώ έναν της ωμέγα με βιολογικό βαμβάκι σε τοπικό κατάστημα της πόλης μου , μου έκανε καλύτερη τιμή στα 40 ευρώ .υπήρχε και για 4 χρόνων.

και λίγο αργότερα βρήκα σε άλλο κατάστημα με αντιαλλεργική βάτα στα 25 ευρώ και καλύτερη τιμή στα 23 και πήρα για δεύτερή.

στην δεύτερη υπήρχαν και για 4 και 5 χρόνων.

pasxalitsa,μηπως θυμάσαι ποια φωτογραφική ήταν από αμαζον;

ειχα βρει αυτήν με 27 λίρες αλλά καθυστέρησα να την παρω: http://www.amazon.co.uk/Vtech-Buzz-Lightyear-Digital-Camera/dp/B0045Y1JBG/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I2VY1QL3U027J6&colid=176GIPWEQ42RG

Καλημέρα σε όλες!

Παρέλαβα σήμερα ένα σετάκι ΝΕΧΤ αλλά ... στο παντελονάκι έχει λεκέδες σε 3-4 σημεία (που λογικά δεν θα βγαίνουν, σαν από φρούτα που βάφουν, ξέρετε) και στον καβάλο μπρος - πίσω ένα τεράστιο λεκέ σαν να είχε λερωθεί το παιδάκι με κακά και έβαψε το ύφασμα!!! (Εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό, αν κρίνω από ατυχήματα περιόδου :oops:).

Καμία αναφορά στην περιγραφή βέβαια για τους λεκέδες... Και το πλήρωσα και 15 λίρες :mad:

Τι με συμβουλεύετε να κάνω οι πιο έμπειρες; Να της πω ότι το επιστρέφω και θέλω τα λεφτά μου πίσω; Για πείτε...

Ναι, το είδα για το No returns accepted, αλλά δεν είναι "as described" το ρούχο (τουλάχιστον το ζακετάκι είναι καθαρό). Λες να της πω μόνο ότι είναι λεκιασμένα και να να δω τι θα απαντήσει εκείνη πρώτα σε αυτό; Να στείλω και φωτό καλύτερα ε;

Βρε κοριτσι μου, κι'εγω θα ειχα θυμωσει πολυ. Γι'αυτο οταν προκειται για μεταχειρισμενα καλο ειναι να ρωταμε παντα σε τι κατασταση ειναι, κυριως οταν η πωλητρια (προφανως σκοπιμα) δε γραφει τιποτα παρα μονο "used"; Οσον αφορα στο "not as described" δυστυχως και παλι υπαρχει θεμα. Η πωλητρια γραφει:

"next hoody with matching leggins age 3-4"

Παρελαβες κατι αλλο απο αυτο που περιγραφει;

Πλυνε το μηπως καθαρισει, αλλιως μιλα πρωτα μαζι της. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα βρεις το δικιο σου. :-(

Στις φωτογραφιες παντως ψιλοφαινονται καποιοι λεκεδες αλλα θα μπορουσες να πεις οτι ειναι και σκιες. Καλα ξεμπερδεματα. Πες μας τι εγινε τελικα.

σε ευχαριστώ για την απάντηση,

τελικά πήρα και εγώ έναν της ωμέγα με βιολογικό βαμβάκι σε τοπικό κατάστημα της πόλης μου , μου έκανε καλύτερη τιμή στα 40 ευρώ .υπήρχε και για 4 χρόνων.

και λίγο αργότερα βρήκα σε άλλο κατάστημα με αντιαλλεργική βάτα στα 25 ευρώ και καλύτερη τιμή στα 23 και πήρα για δεύτερή.

στην δεύτερη υπήρχαν και για 4 και 5 χρόνων.

Πολυ καλες τιμες. Τι μαρκα ειναι ο υπνοσακος των 25 ευρω;

Κουπονι για gymboree. Βάλτε το email σας και θα στείλουν κωδικό για -20% που λήγει 24/12.

ΤΕΛΕΙΑ! θενκς!!!!

φανταζομαι ,θα παιζει για black friday ,εεεεε???

αρα δεν χρειαζεται να παρω αλλον κωδικο απο ebay-εχω ηδη εναν,κ ηθελα αλλον ενα γιατι θα βαλω διπλη παραγγελια...

κ για να μην ειμαι off topic....

παρελαβα σημερα

http://www.ebay.co.uk/itm/330571077636?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2670wt_1141

και την προηγουμενη βδομαδα αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/270838126085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1149

και τα δυο καλυτερα απ τις φωτο...τα νουμερα τελεια,αν και το ενα 8 και το αλλο 9:roll:...πεσαν ομως σουπερ...

περιττο να πω οτι η μικρη σημερα αποκοιμηθηκε με γαλοτσα....κ την προηγουμενη βδομαδα με την ugg του next....:lol::lol::lol::lol:-κ αφου οοοοοοοολη μερα εκανε πασαρελα,με πυζαμα(ειμαστε αρρωστουλες) κ τις μποτες σαν τον παπουτσωμενο γατο:lol::lol:

ευχαριστω την κοπελα ,δε θυμαμαι ποια:oops:, που επεμενε οτι η ποιοτητα σ αυτες του next ειναι τελεια,γιατι τις ειχε κ η κορη της περισυ,κ μαλιστα μας ειχε συμβουλεψει κ για τα νουμερα!!!!

Διαφημίσεις

pasxalitsa,μηπως θυμάσαι ποια φωτογραφική ήταν από αμαζον;

ειχα βρει αυτήν με 27 λίρες αλλά καθυστέρησα να την παρω: http://www.amazon.co.uk/Vtech-Buzz-Lightyear-Digital-Camera/dp/B0045Y1JBG/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I2VY1QL3U027J6&colid=176GIPWEQ42RG

αυτη...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003TSCY7W

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλησπερα,

πολυ ωραια τα παπά! :D

Αυτες τις γαλοτσες τις παρηγγειλα κι'εγω απο amazon ομως και τις περιμενω. Πως ειναι η φορμα τους; Εσενα 8 φοραει κανονικα η μικρη;

Merci :D

Θα ελεγα ότι είναι στο 8,5 το πόδι της..

Αυτές πάντως για 8 νούμερο που πήραμε(αυτο μου πρότεινε ο πωλητής όταν είπα τα εκατοστά του ποδιού της-αψογος πωλητής παρεμπιπτόντως) της έρχονται γάντι-έχουν το περιθώριο μπροστά που χρειάζεται κ χώρο βέβαια για τα μπατζακια,αλλα την περπατάει πολυ άνετα.

Κ χάρηκα γιατί φοβόμουν μη φαίνονται φτηνιαρικες-αλλα ευτυχωσ είναι τελειες!!!

Επισης ξέχασα να γράψω οτι παρέλαβα σημερα τις Μποτες Elle οπως ακριβώς τις περίμενα μαλακές κ πολύ ωραιες κολλημένες ραμμένες χωρις κόλλες να ξεχυνονται , οπως ακριβως κ της μικρής που πήρα!Και ευτυχως που μου έκοψε κ έψαξα μάρκα elle σαν της μικρής.

Ειναι πάρα πολύ ανετες πολύ ποιο όμορφες από κοντά, το τακουνι ειναι μαλακο ωραιο κ βολικό. Αλλά εγω πχ εχω ποδι 25,3εκ πηρα το 40/7αρι γιατι φοβήθηκα οτι σαν τις αλλες που έχω οτι αν παρω το 41 θα μου γινουν βαρκαρόλες σε λιγο διάστημα.

Mε γεια! Η μαμά μου φοράει 37. Ποιο νούμερο προτείνεις να της πάρω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Mε γεια! Η μαμά μου φοράει 37. Ποιο νούμερο προτείνεις να της πάρω;

Ταμαράκι δεν ξέρω ποιο αντιστοιχεί στο 37 :rolleyes: λογικά πρέπει να είναι (αφου δεν έχει μισάρια στα νουμερα του ) το 4αρι αλλά για καλό κ κακό δεν μετράτε το ποδαράκι της μαμάς κ στείλτου ενα μήνυμα καθαρά για επιβεβαίωση, είναι αψογος στην επικοινωνία κ γρήγορα τα στέλνει.

εντιτ

χτες που της φόρεσα για 4 ώρες ορθοστασία με κάλτσα , μια χαρά ήμουν κ σημερα που της ξαναέβαλα ειναι λιγότερο σφιχτές πανω στο ποδι μου.

Ταμαράκι δεν ξέρω ποιο αντιστοιχεί στο 37 :rolleyes: λογικά πρέπει να είναι (αφου δεν έχει μισάρια στα νουμερα του ) το 4αρι αλλά για καλό κ κακό δεν μετράτε το ποδαράκι της μαμάς κ στείλτου ενα μήνυμα καθαρά για επιβεβαίωση, είναι αψογος στην επικοινωνία κ γρήγορα τα στέλνει.

εντιτ

χτες που της φόρεσα για 4 ώρες ορθοστασία με κάλτσα , μια χαρά ήμουν κ σημερα που της ξαναέβαλα ειναι λιγότερο σφιχτές πανω στο ποδι μου.

Nαι το 37 είναι το UK4 απλά ρώτησα γιατί εσύ είδες τη φόρμα τους.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Nαι το 37 είναι το UK4 απλά ρώτησα γιατί εσύ είδες τη φόρμα τους.

Tamaraki μου ειπα κ χτες η πρωτη φορά που της φορά ειναι σφιχτές μονο στο ποδι απο τα δαχτυλάκια εως τον αστράγαλο αλλα οχι ασφυκτικά σαν λουκάνικο αλλα σφιχτές αγκάλιάζουν 100% σημερα ομως ήταν λιγοτερο σφιχτές πανω μου , το πανω μερος το καθετο ειναι ανετο κ δεν αφάπτει να αγκαλίαζει να σφίγγει.

Στο μήκος παντως σαν νουμερο μου ειναι οκ εχω 25,3εκ ποδάρι κ στο 7αρι που πηρα εχει κ περιθώριο μπροστά μισο εκ περίπου

Tamaraki μου ειπα κ χτες η πρωτη φορά που της φορά ειναι σφιχτές μονο στο ποδι απο τα δαχτυλάκια εως τον αστράγαλο αλλα οχι ασφυκτικά σαν λουκάνικο αλλα σφιχτές αγκάλιάζουν 100% σημερα ομως ήταν λιγοτερο σφιχτές πανω μου , το πανω μερος το καθετο ειναι ανετο κ δεν αφάπτει να αγκαλίαζει να σφίγγει.

Στο μήκος παντως σαν νουμερο μου ειναι οκ εχω 25,3εκ ποδάρι κ στο 7αρι που πηρα εχει κ περιθώριο μπροστά μισο εκ περίπου

Εγω φοραω 38 συνηθως και το πόδι μου είναι βία 24....Συνήθως τί φοράς;

Ευχαριστω για τη μεταφραση

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...