Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παρελαβα απο Mandco το μπουφανακι μου

http://www.mandco.com/coats+jackets/shawl-collar-quilted-coat/invt/1304038damson/

ειναι παρα πολυ ωραιο...αρκετα ζεστο χωρις να ειναι φουσκωτο και ιδιαιτερο σχεδιο...good buy!!!!:mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα παρέλαβα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/170714298089?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1089wt_952 και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Φαίνεται όντως ΤΕΛΕΙΟ!!Δυστυχώς δεν πρόλαβα το νούμερο μας!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Έχει ένα σωρό φορμάκια πάντως!!Και σε πολύ καλές τιμές!Τώρα περιμένω να έρθουν και οι σαλιάρες μας:):):)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Μου θυμίζει μια παλιά διαφήμιση, Hungry Hippos. Πλάκα φαίνεται να έχει.

Παρελαβα απο Mandco το μπουφανακι μου

http://www.mandco.com/coats+jackets/shawl-collar-quilted-coat/invt/1304038damson/

ειναι παρα πολυ ωραιο...αρκετα ζεστο χωρις να ειναι φουσκωτο και ιδιαιτερο σχεδιο...good buy!!!!:mrgreen::mrgreen:

Με γειές !!!!!!

Πολύ πολύ ωραία και σε καταπληκτική τιμή!ΜΕ ΓΕΙΑ!!

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Επειδή είναι της εποχής το θέμα υπνόσακος, επιτρέψτε μου να αναφέρω στις κοριτσομάνες που ψάχνουν υπνόσακο Ωμέγα και τα ζουζούνια τους είναι 16-18 μηνών να ρίξουν μια ματιά στην αγγελία μου.

Και για το ον τόπικ να πω πως μου ήρθε χαρτάκι για μάντκο, γρήγορα αυτή τη φορά και όπως έχουμε ξαναπει, συστημένο και με τράκινγκ να ξέρουμε και εμείς και αυτοί τι μας γίνεται...

Έχω ξεκινήσει ήδη καλάθια για δώρα των παιδιών τα Χριστούγεννα... Εσείς? Για τη δική μου μικρή δε, θα κάνω χρήση Κατερίνας ή ξάδελφου για παιχνίδια ELC

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ravT πότε έφυγε το μάντκο δέμα σου από Αγγλία ? Εμένα έφυγε την Κυριακή λέει (???).

Όσες έχετε παραγγείλει από ΕΒΑΝΣ, σε πόσες ημέρες παραλάβατε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κουπονι για gymboree. Βάλτε το email σας και θα στείλουν κωδικό για -20% που λήγει 24/12.

Συνδιάζεται με εκπτώσεις; Εγώ πήρα κουπόνι 20 % αλλά χθες που το έβαλα (είχε 30%) δεν το δέχτηκε επιπλέον

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_npmv=3&_trksid=m570.l2736&_nkw=christmas+sleepsuit

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θα ήθελα να σας παραθέσω την εξέλιξη με το crazy8.Χθες μου έστειλαν μειλ πως δεν μπορούν ούτε αλλαγές να κάνουν ούτε να ακυρώσουν την παραγγελία.Τους έστειλα άλλα δυο μειλ πολύ πολύ παρακλητικά και ευγενικά και τελικά σήμερα μου απάντησαν πως ακύρωσαν την παραγγελία και αν θέλω μπορώ να κάνω μια νέα με στα νούμερα που επιθυμώ!!!!!:P

Φυσικά και θα το κάνω!:P

Access σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια χθες!!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Συνδιάζεται με εκπτώσεις; Εγώ πήρα κουπόνι 20 % αλλά χθες που το έβαλα (είχε 30%) δεν το δέχτηκε επιπλέον

Ταμαράκι, έχει την προσφορά του circle of friends τώρα, την οποία κράτησαν και μέχρι σήμερα νομίζω, με άλλο κωδικό για -30%.

Είπαμε ότι δεν δέχεται 2 εκπτωτικούς κωδικούς αυτήν την περίοδο.

Κράτα τον -20% που πήρες για την BLACK FRIDAY.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα έχουν κάποιες προσφορές αύριο συν -25% τα πάντα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κουπόνι. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ....θα δούμε αύριο.

ravT πότε έφυγε το μάντκο δέμα σου από Αγγλία ? Εμένα έφυγε την Κυριακή λέει (???).

Παντως εμενα απο χθες η παραγγελια μου βρισκεται ακομα στο σταδιο του getting packed at the warehouse και η πληρωμη ειναι στο σταδιο pending στο paypal:rolleyes::rolleyes:...εσενα σου εστειλαν mail οτι τις εστειλαν???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσάκια εμπειρα θα ηθελα να σας ρωτησω, θελω να βρω στο amazon, καθοτι το ebay δεν το κατεχω καθολου ακομη(!), καποιο παιχνίδι που να εχει μεσα μπιχλιμπιδια οπου τα παιδάκια φτιαχνουν βραχιολάκια,κολιε, ασημοσκονες κλπ. Το θελω για την ανιψια μου που ειναι 9χρονων και της αρέσουν πολυ αυτα τα πραγματα, εχει τρομερή φαντασία.Κατι οχι πανακριβο, εχετε κατι υποψη? Ή πως να το εψαχνα?

Θα ήθελα να σας παραθέσω την εξέλιξη με το crazy8.Χθες μου έστειλαν μειλ πως δεν μπορούν ούτε αλλαγές να κάνουν ούτε να ακυρώσουν την παραγγελία.Τους έστειλα άλλα δυο μειλ πολύ πολύ παρακλητικά και ευγενικά και τελικά σήμερα μου απάντησαν πως ακύρωσαν την παραγγελία και αν θέλω μπορώ να κάνω μια νέα με στα νούμερα που επιθυμώ!!!!!:P

Φυσικά και θα το κάνω!:P

Access σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια χθες!!

τίποτα καλή μου ευτυχώς όλα καλά λοιπόν !!!

Κοριτσάκια εμπειρα θα ηθελα να σας ρωτησω, θελω να βρω στο amazon, καθοτι το ebay δεν το κατεχω καθολου ακομη(!), καποιο παιχνίδι που να εχει μεσα μπιχλιμπιδια οπου τα παιδάκια φτιαχνουν βραχιολάκια,κολιε, ασημοσκονες κλπ. Το θελω για την ανιψια μου που ειναι 9χρονων και της αρέσουν πολυ αυτα τα πραγματα, εχει τρομερή φαντασία.Κατι οχι πανακριβο, εχετε κατι υποψη? Ή πως να το εψαχνα?

ουυυυυυυυ ένα σωρό I love that stuff :lol::lol: Περιμένω πως και πως να μεγαλώσει λίγο το ζουζούνι μου για να τα φτιάχνουμε μαζί :roll::roll:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_364048031_ln?rh=n%3A364048031%2Ck%3Agirls+craft&keywords=girls+craft&ie=UTF8&qid=1320749548&scn=364048031&h=9affabb6b968c9d51b07a7ea7c29ea24def8e927#/ref=sr_st?bbn=364048031&keywords=girls+craft&qid=1320749558&rh=n%3A468292%2Cn%3A!595312%2Cn%3A!595314%2Cn%3A364046031%2Cn%3A364048031%2Ck%3Agirls+craft%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&sort=price

σου έχω βάλει πωλητή μόνο το αμαζον για να γλυτώσεις τα μεταφορικά αριστερά στην κάθετη οθόνη μπορείς να επιλέξεις και την ηλικία που θές για ποιο συγκεκριμένα, στο άφησα για όλες τις ηλικίες γιατί ίσως να σου κάνει κλικ και κάτι για μικρότερη ηλικία

Διαφημίσεις

ουυυυυυυυ ένα σωρό I love that stuff :lol::lol: Περιμένω πως και πως να μεγαλώσει λίγο το ζουζούνι μου για να τα φτιάχνουμε μαζί :roll::roll:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_364048031_ln?rh=n%3A364048031%2Ck%3Agirls+craft&keywords=girls+craft&ie=UTF8&qid=1320749548&scn=364048031&h=9affabb6b968c9d51b07a7ea7c29ea24def8e927#/ref=sr_st?bbn=364048031&keywords=girls+craft&qid=1320749558&rh=n%3A468292%2Cn%3A!595312%2Cn%3A!595314%2Cn%3A364046031%2Cn%3A364048031%2Ck%3Agirls+craft%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&sort=price

σου έχω βάλει πωλητή μόνο το αμαζον για να γλυτώσεις τα μεταφορικά αριστερά στην κάθετη οθόνη μπορείς να επιλέξεις και την ηλικία που θές για ποιο συγκεκριμένα, στο άφησα για όλες τις ηλικίες γιατί ίσως να σου κάνει κλικ και κάτι για μικρότερη ηλικία

τελεια κοριτσάκι αυτά εννοούσα,θα το ψαξω το μεσημεράκι με την ησυχια μου, ευχαριστω πολυ πολυ!!!

Παντως εμενα απο χθες η παραγγελια μου βρισκεται ακομα στο σταδιο του getting packed at the warehouse και η πληρωμη ειναι στο σταδιο pending στο paypal:rolleyes::rolleyes:...εσενα σου εστειλαν mail οτι τις εστειλαν???

Ναι σήμερα ήρθε το μέιλ ότι έφυγαν τα μποτικά μου :D:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλημέρες σε όλους!!

παρέλαβα και εγώ σήμερα yoursclothing -παραγγελία την Τετάρτη, αποστολή την Πέμπτη, σήμερα στην πόρτα μου (του γραφείου για να είμαι ειλικρινής)

για μία ακόμα φορά I LOVE YOURS!!

Λεπόν παραγγελία 29/10, αποστολή 31/10, παραλαβή αύριο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αντε καλως να τα δεχτεις!!!!:mrgreen::mrgreen:

...και στα δικα μας!!!!

:D:D:D:D

καλημέρες σε όλους!!

παρέλαβα και εγώ σήμερα yoursclothing -παραγγελία την Τετάρτη, αποστολή την Πέμπτη, σήμερα στην πόρτα μου (του γραφείου για να είμαι ειλικρινής)

3 εργάσιμες δηλαδή από την ημέρα που έφυγαν, μπορώ να ελπίζω στο τέλος της εβδομάδας, ΟΚ ευχαριστώ !!!!

Λεπόν παραγγελία 29/10, αποστολή 31/10, παραλαβή αύριο.

8 εργάσιμες λοιπόν, άρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ευχαριστώ !!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λοιπόν έβγαλα προπληρωμένη της Κυπρου και πάω να γραφτώ στο paypal ακολούθησα τις οδηγίες βάζω τα στοιχεία της κάρτας και μου βγάζει μνμ

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Γιατί:confused::confused::confused:Τα νεύρα μου:evil::evil:

Υπάρχει περίπτωση να μην φαίνονται ακόμα τα λεφτά στην κάρτα?Το πρωι τη ''φόρτισα'

Akyro πήρα στην τράπεζα κ μου είπαν μετά τις 7 !!!!!!

Τα λεφτά στην Κύπρου φαίνονται 7 ώρες μετά.. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην Κύπρου; Εχει ένα τηλ. πάνω στην κάρτα.. Εμένα πάντα με εξυπηρετούσαν..

Καλά όλα κινέζικα είναι, το θέμα είναι να έχεις μια διασφάλιση για την αγορά σου.

Στην θέση σου, θα κοίταγα στο ΑΜΑΖΟΝ, έχει παρόμοιες φωτογραφικές για παιδάκια.

κι εμεις απο αμαζον εχουμε παρει μια ωραια...

δες και εδω!

https://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_364048031_ln?rh=n%3A364048031%2Ck%3Abeads&keywords=beads&ie=UTF8&qid=1320759269&scn=364048031&h=db1c6c2e570e2b750624cb8e1552960889f42ac3#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A468292%2Cn%3A%21595312%2Cn%3A%21595314%2Cn%3A364046031%2Cn%3A364048031%2Ck%3Abeads%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=364048031&keywords=beads&ie=UTF8&qid=1320759283&rnid=367778011

https://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_364051031_ln?rh=n%3A364051031%2Ck%3Abeads&keywords=beads&ie=UTF8&qid=1320759269&scn=364051031&h=18fa7f05198bc2c70173a0aa6c0032aa57c1993e#/ref=sr_nr_p_6_6?rh=n%3A468292%2Cn%3A%21595312%2Cn%3A%21595314%2Cn%3A364046031%2Cn%3A364051031%2Ck%3Abeads%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=364051031&keywords=beads&ie=UTF8&qid=1320759285&rnid=367778011

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Ημέρα παραλαβών σήμερα !!!!

Ήρθαν τα πράγματα από τον πυτζάμα πάρτυ.

Ο υπνόσακος είναι μάδερκεαρ, άψογος, αυτό που ήθελα, fluffy fleece.

Τα παντοφλάκια είναι επίσης φλισάκια, τέλεια.

Το ροζ περούβιαν σκουφί της μικρής κουκλάκι !!!

Ο υπνόσακος του ανηψούλη πολύ μαλακός και φαίνεται ζεστός.

Πραγματικά άψογος πωλητής !!!!!!!!!

Eμ για αυτό τον λατρεύω! Και στα πολλά κέφια κ σε παλιό πελάτη του κάνει κ εκπτώση χωρις να του το ζητήσεις!

Κουπονι για gymboree. Βάλτε το email σας και θα στείλουν κωδικό για -20% που λήγει 24/12.

Ευχαριστούμεεεε!!

Και μένα ακομα σε αυτό το στάδιο είναι....αν κ υποψιάζομαι οτι ψάχνονται γιατι σιγουρα πουλήθηκε αρκετά σαν σχέδιο η μπότα μας aggelomarios!

Εγώ περυσι πηρα δυο ή τρια κουτάκια γαι τις κόρες τους κουμπάρου μου απο το http://www.perfecttoys.gr εδώ --> http://www.perfectoys.gr/prodcat.php?cat=166 κ ήταν σε πολύ καλές τιμές

Ναι σήμερα ήρθε το μέιλ ότι έφυγαν τα μποτικά μου :D:D:D

Τυχερούλα! :roll:

Αντε καλως να τα δεχτεις!!!!:mrgreen::mrgreen:

...και στα δικα μας!!!!

Αντε ντε!! :mrgreen:

καλημέρες σε όλους!!

Με γιες με γιες σας εγώ θα κανω κρουση τα χριστουγεννα :cool:

Λοιπόν έβγαλα προπληρωμένη της Κυπρου και πάω να γραφτώ στο paypal ακολούθησα τις οδηγίες βάζω τα στοιχεία της κάρτας και μου βγάζει μνμ

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Γιατί:confused::confused::confused:Τα νεύρα μου:evil::evil:

Υπάρχει περίπτωση να μην φαίνονται ακόμα τα λεφτά στην κάρτα?Το πρωι τη ''φόρτισα'

Akyro πήρα στην τράπεζα κ μου είπαν μετά τις 7 !!!!!!

Εχει ο συζηγος Πειραιως.....ποτέ δεν την συμπάθησα....σαν τη γιουρομπανκ που βαζεις χρηματα κ στο λεπτό πραγματοποιείς αγορά δεν εχει!:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...