Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια θέλω να κάνω απόπειρα να αγοράσω απο Ebay.co.uk ayto

http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Double-Zippers-Long-Hoodie-Sweatshirt-Sweater-Jacket-Coat-Top-UK-Size-8-20-/280742954551

Το ρούχο αυτο έρχεται από Αγγλια ή απο Κίνα?:confused::confused:

Επίσης το κόστος είναι 12,99+3,99?????

Γιατι στις οδηγίες που διάβασα για το εμπαυ λέει να στέλνουμε μαιλ για να ρωτάμε για τα μεταφορικά???δεν είναι αυτό που γράφει εκεί??

Χονγκ Κονγκ βλεπω εγω τοποθεσια... στην σελιδα κ στο πωλητη λεει κινα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κούκλες ευχαριστώ!!!

Θέλει διάβασμα και εξάσκηση το εμπαυ!!Εχασα το μπούσουλα:roll::roll:

Αν τελικά επιλέξω να το στείλει απο Χονγκ Κονγκ υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο??Ή επειδή το ποσό είναι πολύ μικρό δεν κινδυνεύω?

Όλα μια ιδέα είναι :-P:razz:

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα αν στο στείλει από το Χονγκ Κόνγκ, καλού κακού βέβαια πέστου να σου γράψει δώρο απέξω. Απλά προετοιμασου για μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

Είδες ότι έχει διαφορετικές τιμές ανά μέγεθος ? Όσο μεγαλώνει το μέγεθος, αυξάνει και η τιμή.

Επειδή το συγκεκριμένο το έχουν αρκετοί ασιάτες πωλητές, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις περισσότερο, να δεις τι παίζει από τιμές.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.ebay.co.uk/itm/110693587893?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Πως σας φαίνεται αυτη η μηχανούλα;λέτε να δουλεύει;τα ψιλοφοβαμαι τα κινεζικα...

Καλά όλα κινέζικα είναι, το θέμα είναι να έχεις μια διασφάλιση για την αγορά σου.

Στην θέση σου, θα κοίταγα στο ΑΜΑΖΟΝ, έχει παρόμοιες φωτογραφικές για παιδάκια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Όλα μια ιδέα είναι :-P:razz:

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα αν στο στείλει από το Χονγκ Κόνγκ, καλού κακού βέβαια πέστου να σου γράψει δώρο απέξω. Απλά προετοιμασου για μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

Είδες ότι έχει διαφορετικές τιμές ανά μέγεθος ? Όσο μεγαλώνει το μέγεθος, αυξάνει και η τιμή.

Επειδή το συγκεκριμένο το έχουν αρκετοί ασιάτες πωλητές, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις περισσότερο, να δεις τι παίζει από τιμές.

Λοιπόν μόλις τώρα είδα αυτό που λές για τα μεγέθη αλλά επειδή μάλλον είμαι στο μικρότερο δεν αλλάζει η τιμή!Ωστόσο ήδη ψάχνω και άλλους πωλητές;)

Αν τελικά πάρω απο αυτόν θα επιλέξω αποστολή απο Αγγλια κ ας πληρώσω κάτι παραπάνω!Κόλλησα με το συγκεκριμένο ζακετάκι:oops:

Διαφημίσεις

Καλά όλα κινέζικα είναι, το θέμα είναι να έχεις μια διασφάλιση για την αγορά σου.

Στην θέση σου, θα κοίταγα στο ΑΜΑΖΟΝ, έχει παρόμοιες φωτογραφικές για παιδάκια.

Eixe μια από 60 λίρες στις 27λίρες αλλά δεν πρόλαβα την προσφορά.Θα περιμένω και την Μαύρη Παρασκευή...ποιος ξέρει,κάτι μπορεί να γίνει

Κοριτσια θέλω να κάνω απόπειρα να αγοράσω απο Ebay.co.uk ayto

http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Double-Zippers-Long-Hoodie-Sweatshirt-Sweater-Jacket-Coat-Top-UK-Size-8-20-/280742954551

Το ρούχο αυτο έρχεται από Αγγλια ή απο Κίνα?:confused::confused:

Επίσης το κόστος είναι 12,99+3,99?????

Γιατι στις οδηγίες που διάβασα για το εμπαυ λέει να στέλνουμε μαιλ για να ρωτάμε για τα μεταφορικά???δεν είναι αυτό που γράφει εκεί??

Επειδή το τελευταίο καιρό με είχε πιάσει το κρύο έψαξα ότι κυκλοφορούσε με γούνα. Το παραπάνω το είχα βρει από αυτόν σε καλύτερη τιμή (αν σε καλύπτει το μεγεθος και το γκρι χρώμα):

http://www.ebay.co.uk/itm/220844677600?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Mήπως σημαίνει μεγάλο δέμα;

Αν πρέπει να πληρώσεις για τελωνισμό, σε καλεί η μεταφορική. Εικάζω ότι το Μ/Δ είναι η σύντμηση για ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ;);)

Πέσμας αύριο !!!!

Εκεί δεν πηγε το μυαλό μου, εγώ νόμιζα "με δασμούς" :lol:. Άλλαξε ο ταχυδρόμος και ο νεος έχει άλλες συντομογραφίες ... ο προηγούμενος απλα εγραφε επανω "ογκώδες".

Όπως και να εχει θα σας ενημερώσω αυριο.

Ευχαριστω για τις καθυσηχαστικές απαντήσεις!

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

το ρούχο έρχεται από Hong Kong. Τωρα για τα μεταφορικά δεν καταλαβα ακριβώς ποια είναι. Σου δίνει μια τιμή για μεταφορικά αλλά έχει και να επιλέξεις τρόπο αποστολής που διαμορφώνει την τιμή αναλογως. δεν μου χει ξανατύχει κάτι τέτοιο.

Για όποια ενδιαφέρεται πήρα μποτούλες αγκάθα στη μικρή με 32λιρες μονο κ δωρεάν μεταφορικά για αγγλία (τα εστειλα στο μαμ της τζατζίκος) ρωτήστε την μηπως τα στέλνει κ ελλάδα , ήταν πολύ ευγενική κ εξυπηρετική.

http://www.ebay.co.uk/sch/gena_47/m.html?item=260884239552&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1497.l2649&_trksid=p4340.l2562

και ο πωλητής που πήρα κ εμεινα πολύ ευχαριστημένη τα hush puppies ξαναστόκαρε κ εφερε τα μωβ που πηρα εγώ κ τα ροζ τους

http://www.ebay.co.uk/sch/salessplosh/m.html?hash=item8011d7a288&item=250919044740&pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&_trksid=p4340.l2562

Διαφημίσεις

Ο πωλητής μου έστειλε την φωτογραφία πιο κάτω. Σας λέει κάτι εσας? αυτό σημαίνει ότι τα έστειλε τα πράγματα? εμένα μου μοιάζει με φόρμα όπως τον κούριερ πχ αλλά δεν μου λέει κάτι (ισως γιατί δεν ξέρω πως λειτουργούν στο εξωτερικό) Θα μπορούσε να το έχει συμπληρώσει και να μην το έστειλε ποτέ. δεν έχει καν αφραγίδες που να δείχνει ότι το παρέλαβε κάποιος. Επίσης δεν ήταν συστημενο το πακέτο απλό ταχυδρομειο ήταν

5844d584.jpg

Αν δεν λάβω το πακέτο μέχρι τέλος της βδομάδα θα μπορέσω να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω? Δεν μου έχει τύχει με το ebay κάτι αναλογο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις συναλλαγές μου. Και το ποσό ήταν 30 ευρω. οχι μεγάλο αλλά όχι και μικρό για να το αφήσω.

καλησπερα.

Οταν εχουμε βαλει μια αγγελια πωλησης στο ebay και καποιος αγορασει το κομματι μας, πως το καταλαβαινουμε? ερχεται mail ή στα messages του ebay?

Και κατι αλλο....αν θελουμε να τη βγαλουμε την αγγελια , πριν πουληθει το κομματι, γινεται? Και πως?

Διαφημίσεις

κορίτσια την βοήθεια σας!!!

θέλω να αγοράσω έναν'' υπνόσακο ''για το καμάρι μου 3 ετών σήμερα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ και τι να κοιτάξω....

μου φαίνεται λίγο μεγάλος για υπνόσακο , αλλά τι πρέπει να κάνω αφού είναι όλη την νύχτα έξω από τα σκεπάσματα του;;;

τι μου προτείνετε και οι πιο έμπειρες;;;

στην τοπική αγορά βρήκα με βιολογικό βαμβάκι ολόσωμη φόρμουλα στα 40 ευρώ.

υπάρχει περίπτωση να βρω οικονομικότερο μέσω νετ;;;

Συμφωνω απολυτα με την chatzico. και εγω αυτους τους υπνοσακους εχω παρει και ας κοντευουμε τα 4! απο τα mothercare.

Oταν παραγγελνεις κατι μικρής αξίας και λένε ότι σε 15 εργάσιμες θα το έχεις, και έχει περάσει 1 1/2 μηνας και δεν το εχεις, λογικο ειναι κατι να μην πάει καλά. Ειτε ο πωλητης δεν ειχε στοκ και το εστειλε όποτε εκεινος ήθελε άρα και μενα μου ήρθε αργα είτε τσιγγουνευτηκε το συστημενο, που (στην προκειμενη)πληρωσα γιατι δεν ειχε tracking Number. Ο πωλητης εκει παίζει και χάνει, δυστυχως. Αλλιώς σου έρχεται π.χ. το φουλάρι μέσα στο κατακαλόκαιρο και απλά το βλέπεις και λες "δεν πειράζει, του χρόνου".

Ιδέες δεν δίνω...έχω πάνω απο 500 θετικό feedback sτο ebay, κάτι που με κάνει να έχω μια καλή ιδέα στο τι γινεται. Ειναι το ιδιο που κανουν και εκεινοι οταν δεν συνδυάζουν τα μεταφορικα όταν πάρεις 2 ιδια προιόντα και σου βρίσκουν μια φτηνη δικαιολογία. Για μένα ειναι σεβασμός προς τον πελάτη και δεν γίνεται να σου έρχεται το ένα προιον στις 12 μερες και το άλλο στον 1 1/2 μηνα. Ε, κατι συμβαινει τοτε...

Το Royal Mail ειναι κούριερ ή απλό ταχυδρομείο;

΄

Με μπέρδεψες :roll::roll::roll:

Το Royal Mail είναι το κλασσικό αγγλικό ΕΛΤΑ. Πως μπορεί να μην το ξέρεις με τόσες συναλλαγές στο ΕΒΑΥ ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλησπερα.

Οταν εχουμε βαλει μια αγγελια πωλησης στο ebay και καποιος αγορασει το κομματι μας, πως το καταλαβαινουμε? ερχεται mail ή στα messages του ebay?

Και κατι αλλο....αν θελουμε να τη βγαλουμε την αγγελια , πριν πουληθει το κομματι, γινεται? Και πως?

Λαμβάνεις μύνημα και στο ΕΒΑΥ και στο μέιλ σου, ότι το αντικείμενό σου πουλήθηκε.

Αν αποφασίσεις να βγάλεις την αγγελία πριν τον χρόνο που έχεις προκαθορίσει, πάς Sell --> Active --> στο αντικείμενο που θες στην μπάρα αριστερά --> More Actions --> End Item και δίνεις τον λόγο για τον οποίο διακόπτεις το αντικείμενο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λαμβάνεις μύνημα και στο ΕΒΑΥ και στο μέιλ σου, ότι το αντικείμενό σου πουλήθηκε.

Αν αποφασίσεις να βγάλεις την αγγελία πριν τον χρόνο που έχεις προκαθορίσει, πάς Sell --> Active --> στο αντικείμενο που θες στην μπάρα αριστερά --> More Actions --> End Item και δίνεις τον λόγο για τον οποίο διακόπτεις το αντικείμενο.

Βασικα.....δεν ζητάς απο τον αντμιν να το προσθέσει σαν οδηγία στο θεμα των οδηγιών...?

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας

η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα και εγώ κάτι τέτοιο χρησιμοποιούσα , τον περασμένο χειμώνα όμως μου έβγαλε μια κοκκινίλα στο δέρμα που έφυγε μόνο όταν σταμάτησα να του φοράω το συγκεκριμένα κομμάτια.

επίσης ίδρωνε υπερβολικά και ας το φορούσα μόνο αμάνικο κορμάκι από μέσα.

κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχει αλλεργία στην σύνθεση του ρούχου , χωρίς να είμαι και απόλυτη.

http://www.amazon.co.uk/Green-Baby-Sleeve-Stripe-Sleepsuit/dp/B005I331BY/ref=sr_1_46?s=baby&ie=UTF8&qid=1320696479&sr=1-46

κάτι τέτοιο θα είναι πολύ λεπτό ;;; σαν τα κλασικά φορμάικα που φορούν τα νεογέννητα;;;

πραγματικά έχω μπερδευτεί και προβληματιστεί με το θέμα.

εχει ψωνησει κανεις απο fragrancex.com τωρα τελευταια?

θελω να παρω ενα αρωμα αλλα με μεταφορικα για να ερθει νωριτερα και να μην χαθει...

αν εχει παρει κανεις σας παρακαλω πειτε μου αν ειναι ολα οκ...και αν δεν εχει αλλαξει κατι με το τελωνειο.

γλυτωνω ετσι κι αλλιως τα 20+ ευρω που θα εδινα στο hondos για να το παρω...

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι του μάδερκεαρ, σαν αυτόν, που λένε fluffy fleece.

σε ευχαριστώ για την απάντηση....

όπως έγραψα όμως και σε άλλη κοπέλα που μου πρότεινε το ίδιο , μέχρι και την περσινή σεζόν τα είχα χρησιμοποιήσει.

δυστυχώς πρέπει να βρω κάτι άλλο , μάλλον η σύνθεση του ρούχου αυτού μας δημιουργεί ερεθισμό, επίσης ίδρωνε αρκετά και ας τον είχα μόνο με φανελάκι από μέσα.

και γιατί δεν μου τα παρουσίασε από μωρό , ειλικρινά δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω.

http://www.amazon.co.uk/Grobag-Doodle-Baby-Sleeping-months/dp/B005BIEXTA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320697551&sr=8-1

δεν ξέρω τι γίνεται με αυτού του είδους τους υπνόσακους ;;;

μπορεί να βολευτεί ένα παιδί 3 ετών η θα είναι μια ακόμη άχρηστη αγορά;;;

Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι του μάδερκεαρ, σαν αυτόν, που λένε fluffy fleece.

σε ευχαριστώ για την απάντηση....

όπως έγραψα όμως και σε άλλη κοπέλα που μου πρότεινε το ίδιο , μέχρι και την περσινή σεζόν τα είχα χρησιμοποιήσει.

δυστυχώς πρέπει να βρω κάτι άλλο , μάλλον η σύνθεση του ρούχου αυτού μας δημιουργεί ερεθισμό, επίσης ίδρωνε αρκετά και ας τον είχα μόνο με φανελάκι από μέσα.

και γιατί δεν μου τα παρουσίασε από μωρό , ειλικρινά δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω.

http://www.amazon.co.uk/Grobag-Doodle-Baby-Sleeping-months/dp/B005BIEXTA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320697551&sr=8-1

δεν ξέρω τι γίνεται με αυτού του είδους τους υπνόσακους ;;;

μπορεί να βολευτεί ένα παιδί 3 ετών η θα είναι μια ακόμη άχρηστη αγορά;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...