Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Όντως η παραγγελία δεν έχει φύγει ακόμη.Δεν ακυρώνεται όμως γιατί έχουν δικλείδα την ακύρωση εντός μιας ώρας:(.Τους έστειλα μειλ να κάνουν όλα τα ρούχα 12-18 μηνών,λέτε είναι καλύτερα να τους ζητήσω ακύρωση ε;

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως η παραγγελία δεν έχει φύγει ακόμη.Δεν ακυρώνεται όμως γιατί έχουν δικλείδα την ακύρωση εντός μιας ώρας:(.Τους έστειλα μειλ να κάνουν όλα τα ρούχα 12-18 μηνών,λέτε είναι καλύτερα να τους ζητήσω ακύρωση ε;

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

κοίτα από την επαγγελματική μου εμπειρία με τους Αμερικάνους θεωρώ ότι ...βραχυκυκλώνουν....να το πω ευγενικά :lol::lol::roll::roll: αν τους ζητήσεις κάτι που τους μπερδεύει .... γι αυτό πρότεινα την ακύρωση της παραγγελίας :lol::lol::lol: εφόσον τους ζήτησες να αλλάξεις το νούμερο καλά έκανες περίμενε να δείς τι θα σου πούνε (έτσι και αλλιώς αυτοί θα βάλουν σε hold την παραγγελία μέχρι να το λύσετε ελπίζω:roll::roll:) αν σου πούνε ναι μου σου του, πες τους ακύρωση .... στην χειρότερη και αν δεν είναι συνεννοήσιμοι που δεν το πιστεύω παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και τους λές αρνούμαι την συναλλαγή εφόσον ψωνίζεις με πιστωτική ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις έτσι θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να ακυρώσουν την παραγγελία :-D

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλους μας.

Θέλω να αγοράσω μια καλή καφετιέρα (με κανάτα θερμός κατά προτίμηση) σε καλή τιμή.

Μήπως έχετε κατά νου κάτι; (ebay, amazon, ή άλλο κατάστημα);

κοίτα από την επαγγελματική μου εμπειρία με τους Αμερικάνους θεωρώ ότι ...βραχυκυκλώνουν....να το πω ευγενικά :lol::lol::roll::roll: αν τους ζητήσεις κάτι που τους μπερδεύει .... γι αυτό πρότεινα την ακύρωση της παραγγελίας :lol::lol::lol: εφόσον τους ζήτησες να αλλάξεις το νούμερο καλά έκανες περίμενε να δείς τι θα σου πούνε (έτσι και αλλιώς αυτοί θα βάλουν σε hold την παραγγελία μέχρι να το λύσετε ελπίζω:roll::roll:) αν σου πούνε ναι μου σου του, πες τους ακύρωση .... στην χειρότερη και αν δεν είναι συνεννοήσιμοι που δεν το πιστεύω παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και τους λές αρνούμαι την συναλλαγή εφόσον ψωνίζεις με πιστωτική ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις έτσι θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να ακυρώσουν την παραγγελία :-D

Χίλια ευχαριστώ καλή μου!Θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν και αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα με την αλλαγή στα νούμερα θα ζητήσω ακύρωση της παραγγελίας όπως μου προτείνεις!Μακάρι να πάνε όλα καλά!Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορώ να κάνω από την στιγμή που το λάθος στην παραγγελία είναι δικό μου;Και φυσικά την κάνω αφού φανεί η χρέωση στην κάρτα μου ναι;ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Χίλια ευχαριστώ καλή μου!Θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν και αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα με την αλλαγή στα νούμερα θα ζητήσω ακύρωση της παραγγελίας όπως μου προτείνεις!Μακάρι να πάνε όλα καλά!Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορώ να κάνω από την στιγμή που το λάθος στην παραγγελία είναι δικό μου;Και φυσικά την κάνω αφού φανεί η χρέωση στην κάρτα μου ναι;ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:P

τίποτα βρε :D:D

δεν μιλάω για αμφισβήτηση συναλλαγής εκ των υστέρων , αλλά για μπλοκάρισμα της συναλλαγής παίρνεις την τράπεζα σου τώρα πρίν ξυπνήσουν οι Αμερικάνοι (λογικά ακόμα δεν θα έχει φανεί κάποια χρέωση στην κάρτα) και τους λές ότι περιμένεις να φανεί αυτό το ποσό από Αμερική και ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι δεν θέλεις να προχωρήσουν στην έγκριση, εφόσον οι Αμερικάνοι δεν θα πάρουν έγκριση δεν θα προχωρήσει και η συναλλαγή το έχω κάνει με εταιρική κάρτα και δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην μπορεί να γίνει και με ιδιωτική να το πω κάρτα :roll::roll: έτσι όμως θα μπλέξεις με τις τράπεζες και το μπλοκάρισμα της κάρτας πραγματικά για το συγκεκριμένο site δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην προχωρήσουν έστω στην ακύρωση της παραγγελίας και να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία

Διαφημίσεις

κοριτσια μην γελασετε αλλα εχω αλλη μια απορια.... εκανα παυ παλ κ ενω στην καρτα φορτωσα ενα ποσο οταν εκανα το λογαρισμο παω κ λεει PayPal balance: ?0.00 EUR γιατι??? πρεπει να δηλωσω κ το αλλο τραπεζικο λογαριασμο της τραπεζας μου το καταθετικο εννοω,.,,,?

Να ρωτήξω κάτι? Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν...αλλά για να γνωρίζω...αυτό μπορείς να το κάνεις και με χρεωστική?

Djccp2.png

67KIp2.png

κοριτσια, παρακαλω τη βοηθεια σας!!εστειλα μετα απο χιλιες συννενοησεις το απαραδεκτο φορεμα που μου ηρθε απο dh gate και τωρα περιμενω εδω και μηνα περιπου την επιστροφη χρηματων..εχω στειλει αρκετα μεηλ και ολο μου πιπιλανε το ιδιο..οτι δηλ. ο λογαριασμος του πωλητη τους δεν εχει το απαιτουμενο ποσο και να κανω υπομονη και τετοια χαζα...τους εγραψα οτι εγω ημουν αψογη ως αγοραστης, πληρωσα αμεσως και δεν μπορω να περιμενω το ποτε και εαν θα εχει το ποσο-70ευρω περιπου-ο συγκεκριμενος....τωρα παλι το ιδιο μου εστειλαν....τι μπορω να κανω αλλο?εχει εμπειρια καμια με αυτο το σιτε??

Κοριτσια καλημερα!Χτες εκανα τις εξης αγορες:

http://www.inch-blue.com/uk/product/fairy-princess-whiteprimrose για την μπεμπα μου,

http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Gar%C3%A7on-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_gw?ie=UTF8&node=366588031#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB003ARTWSQ%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-1%26qid%3D1320651273131%26asinTitle%3DCrocs~~20Snow~~20Mickey~~20Lined~~20Clog~~20~~2C~~20Sabots~~20mixte~~20enfant%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26brands%3DCrocs%26node%3D366588031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26nodes%3D366588031%26rnid%3Dbrands%26size%3D100%26asin%3DB003ARTWTA%26ref%3Dsr_1_1%26pageCode%3Dd

για το καμαρι μου.

Περιμενω και εγω με γεματο καλαθι στο gymboree την Black Friday.

τα crocks τελεια! ενα ή δυο νουμερα μεγαλυτερα τα πηρες?

κοριτσια, παρακαλω τη βοηθεια σας!!εστειλα μετα απο χιλιες συννενοησεις το απαραδεκτο φορεμα που μου ηρθε απο dh gate και τωρα περιμενω εδω και μηνα περιπου την επιστροφη χρηματων..εχω στειλει αρκετα μεηλ και ολο μου πιπιλανε το ιδιο..οτι δηλ. ο λογαριασμος του πωλητη τους δεν εχει το απαιτουμενο ποσο και να κανω υπομονη και τετοια χαζα...τους εγραψα οτι εγω ημουν αψογη ως αγοραστης, πληρωσα αμεσως και δεν μπορω να περιμενω το ποτε και εαν θα εχει το ποσο-70ευρω περιπου-ο συγκεκριμενος....τωρα παλι το ιδιο μου εστειλαν....τι μπορω να κανω αλλο?εχει εμπειρια καμια με αυτο το σιτε??

ασε,ειχα μπλεξει κι εγω με αυτους....

ειχα παραγγειλει κατι το πληρωσα αμεσως ,το μετανιωσα και μετα απο πολλα μαιλ και με τον πωλητη και με το resolution center μου επεστρεψαν τα χρηματα...στο τσακ θα ανοιγα case...το ειχα γραψει στο παλιο θεμα...

κανε λιγο υπομονη αλλιως ανοιξε case στο paypal...(ελπιζω να πληρωσες με paypal e???)

edit!

εχετε κατι αλλο να προτεινετε για παντοφλακια εκτος τυπου crocs...inch blue κτλ???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια, ακούστε τι έχω πάθει!

Είχα παραγγείλει κάτι crocs από ebay κ σύμφωνα με το πωλητή έφυγαν 13/10. Δεν έχω παραλάβει ακόμα και εκεί που ΄βαζω το tracking number μου βγάζει departure from outward office of exchange. Εστειλα μνμ στο πωλητή κ του είπα αν γνωρίζει κάτι περισσότερο. Μου απάντησε να ρωτήσω στο ταχυδρομειο εδω κ αν δεν είναι να μου επιστρέψει αμέσως τα λεφτά. Τι να κάνω? Υπάρχει τρόπος να τα βρω ηλεκτρονικα εδώ στην Ελλάδα? Κ αν δε βρω το δέμα να του πω να μου επιστρέψει τα λεφτά? Δε το έχω ξανακάνει κ ζορίζομαι λίγο...

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

update απο πιο πάνω:

έβαλα τον αριθμό αποστολής στο συστημα αναζήτησης αντικειμένων κ ναι!!! γράφει ότι έχει έρθει στην ελλάδα 5/11 κ είναι στο κδ αεροδρόμιο παραλαβή συσκευασίας. οπότε τις επόμενες μέρες να τα περιμένω στη πόλη μου τη Λαμία? Τζαπα αναστάτωσα το πωλητή μου φαίνεται!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

κορίτσια την βοήθεια σας!!!

θέλω να αγοράσω έναν'' υπνόσακο ''για το καμάρι μου 3 ετών σήμερα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ και τι να κοιτάξω....

μου φαίνεται λίγο μεγάλος για υπνόσακο , αλλά τι πρέπει να κάνω αφού είναι όλη την νύχτα έξω από τα σκεπάσματα του;;;

τι μου προτείνετε και οι πιο έμπειρες;;;

στην τοπική αγορά βρήκα με βιολογικό βαμβάκι ολόσωμη φόρμουλα στα 40 ευρώ.

υπάρχει περίπτωση να βρω οικονομικότερο μέσω νετ;;;

κοριτσια μηπως εχετε κανενα εκπτωτικο κουπονι για τα παπουτσια της ogamigam.com?

Ευχαριστώ!

Αν γραφτείς στο newsletter τους, στέλνουν εκπτωτικό κωδικό.

Βάλε στο γκούγκλ το όνομα του καταστήματος και voucher, να δεις αν θα βγάλει κάτι.

κορίτσια την βοήθεια σας!!!

θέλω να αγοράσω έναν'' υπνόσακο ''για το καμάρι μου 3 ετών σήμερα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ και τι να κοιτάξω....

μου φαίνεται λίγο μεγάλος για υπνόσακο , αλλά τι πρέπει να κάνω αφού είναι όλη την νύχτα έξω από τα σκεπάσματα του;;;

τι μου προτείνετε και οι πιο έμπειρες;;;

στην τοπική αγορά βρήκα με βιολογικό βαμβάκι ολόσωμη φόρμουλα στα 40 ευρώ.

υπάρχει περίπτωση να βρω οικονομικότερο μέσω νετ;;;

Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι του μάδερκεαρ, σαν αυτόν, που λένε fluffy fleece.

Δες και στο ΕΒΑΥ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας έχει τύχει να πάρετε κάτι από ebay να λέει ο πωλητης ότι το χει στείλει, να λέει θα σας στέλνει και το αποδεικτικό και όμως να μην σας έρχεται το αντικείμενο? Μπορώ να επικοινωνήσω με το ebay και θα πάρω τα λεφτά μου εφόσον δεν έλαβα το αντικείμενο? πρώτη φορά δεν έχω λάβει αντικείμενο σχεδόν μια βδομάδα μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία παράδοσης. Royal Mail Airmail (Small Packets) από Αγγλία ειναι ο τρόπος αποστολής που επίσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αποστολή και παράδοση. Το ότι το έστειλε αλλά εγώ δεν το έλαβα δεν έχει κάποια σημασία? και τι αποδεικτικό θα μου στείλει αφού ήταν απλό ταχυδρομείο?:confused:

κορίτσια ξέρει καμια να με βοηθησει στο θέμα πιο πάνω; τι να κάνω; Ο πωληρής αν και απαντούσε άμεσα στα μειλ μου τώρα που είναι να μου στείλει το αποδεικτικό έχουν περάσει πολλές ώρες και δεν έχω απαντηση. επίσης οταν μου χε πει ότι έχει αποδεικτικό ότι το έστειλε του ζήτησα tracking number και δεν μου απαντήσε. η Royal Mail Airmail σε απλό δέμα δίνει αποδεικτικο αποστολής? αφού ειναι απλό ταχυδρομείο.

δεν νομιζω να εχει αποδεικτικο!

παντως περιμενε μαξ 3 βδομαδες και μετα ανοιξε κεις αν δεν εχει λυθει μεχρι τοτε το ζητημα!

εγραψα τη πεμπτη οτι δεμα μου απο σαλονικα με τρακινκ καθοταν στα ΕΛΤΑ 10 μερες και καλα μου στελναν ειδοποιητηρια!!!!!

ρωτα και στα ΕΛΤΑ σου αν τα καταφερεις βεβαια και πας απο εκει να τσεκαρουν αν ειχες δεμα στο ονομα σου

αυτο φυσικα αν φιλοτιμηθουν να σου κανουν αυτη τη μεγαλη χαρη και κουραστουνε για σενα!!!!!!!

kKZUp2.png

κοριτσια βοηθειααα μαλλον μπλοκρα την καρτα προπληρωμενη δεν ηξερα κωδικο κ την ακυρωσε το παυπαλ κ τωρα δεν την δεχετε τι γινετε ????βοηθηστε.....μου λενε να στειλω αυτα τα στοιχεια ο.κ ι ταυτοτητα εχει τα στοιχεια με λατινικα αλλα η προπληρωμενη καρτα δεν εχει στοιχει μουυ επανω τι κανω???

Παρακαλούμε να αποστείλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

Ένα έγκυρο δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία (εμπρός / πίσω αντίγραφο)

Μια πρόσφατη δήλωση κάρτα που δείχνει τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας, διεύθυνση χρέωσης και το πλήρες όνομά σας, όπως έχει καταγραφεί στο λογαριασμό σας PayPal

Τα έγγραφα που αποστέλλονται θα πρέπει να είναι στα αγγλικά ή μεταφραστεί στα αγγλικά και πιστοποιηθεί από ένα δημόσιο οργανισμό. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 7-10 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ανέβασμα του αρχείου, παρακαλώ επικοινωνήστε με μας Υποστήριξη Πελατών για βοήθεια. να ρωτησω κ κατι αλλο επειδη στην καρτα αυτη εχω φωρτωσει καποιο ποσο τι γινετε αν βγαλω εκ νεου καρτα προπληρωμενη/??? θα μου βγαλουν μια δευτερη??? επισεις τα χρηματα αυτα που εχω μεσα στην προπληρωμενη μπορω να κανω αγορα στο εβαυ???? με την visa για να μην χασω το ποσο που εχω μεσα???? καποια βοηθεια??? καλαμαρακι που εισαι να με φωτισεις....

Κοριτσια, οταν περιμενουμε δεμα από Αμερική και πρεπει να πληρώσουμε τελωνειο ερχεται κανονικα ειδοποίηση για παραλαβή δέματος και πληρώνεις στο ταχυδρομειο? Εμενα ηρθε χαρτακι των ΕΛΤΑ και πανω πανω εχει με κεφαλαια "Μ/Δ". Τι να σημαινει αυτό? :confused:

Θα σκασω μεχρι αυριο .... :roll:

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Κοριτσια θέλω να κάνω απόπειρα να αγοράσω απο Ebay.co.uk ayto

http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Double-Zippers-Long-Hoodie-Sweatshirt-Sweater-Jacket-Coat-Top-UK-Size-8-20-/280742954551

Το ρούχο αυτο έρχεται από Αγγλια ή απο Κίνα?:confused::confused:

Επίσης το κόστος είναι 12,99+3,99?????

Γιατι στις οδηγίες που διάβασα για το εμπαυ λέει να στέλνουμε μαιλ για να ρωτάμε για τα μεταφορικά???δεν είναι αυτό που γράφει εκεί??

Κοριτσια, οταν περιμενουμε δεμα από Αμερική και πρεπει να πληρώσουμε τελωνειο ερχεται κανονικα ειδοποίηση για παραλαβή δέματος και πληρώνεις στο ταχυδρομειο? Εμενα ηρθε χαρτακι των ΕΛΤΑ και πανω πανω εχει με κεφαλαια "Μ/Δ". Τι να σημαινει αυτό? :confused:

Mήπως σημαίνει μεγάλο δέμα;

http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Double-Zippers-Long-Hoodie-Sweatshirt-Sweater-Jacket-Coat-Top-UK-Size-8-20-/280742954551

Γιατι στις οδηγίες που διάβασα για το εμπαυ λέει να στέλνουμε μαιλ για να ρωτάμε για τα μεταφορικά???δεν είναι αυτό που γράφει εκεί??

Λεει να στέλνουμε μήνυμα όταν δεν αναφέρετε η χωρας μας ή οταν δεν ειναι γραμμένο.

Αυτο το προιον θα σου βγει 12.99 + 4.99λιρες μεταφορικά για ελλάδα

το 3.99 που το είδες βρε??

Postage: £4.99 Economy Int'l Postage See more services

και εδώ λεει τα μεταφορικά ακριβως κατω απο την τιμή

Item location: Hong Kong, Hong Kong εδώ το λεει οτι το προιόν βρισκεται στο χονγκ κονγκ

εντιτ

αααα το έχει να στο στειλει κ απο αγγλία.....αλλά στο χρεώνει κ 4 λιρες παραπάνω.....

συν οτι αναλογα το μεγεθος χρεώνει διαφορετική τιμή......

ξυπνησανε....!!

Αν πρέπει να πληρώσεις για τελωνισμό, σε καλεί η μεταφορική. Εικάζω ότι το Μ/Δ είναι η σύντμηση για ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ;);)

Πέσμας αύριο !!!!

Ο πωλητής βρίσκεται στο Χονγκ Κόνγκ και έχει κάνει αγγλικό λίστινγκ (δηλαδή έχει θέσει προς πώληση στο αγγλικό ΕΒΑΥ).

Η τιμή του προιόντος είναι 12,99 λίρες και τα πιο φθηνά μεταφορικά για Ελλάδα είναι 4,99 λίρες. Το βρίσκεις αν πάς κάτω από την τιμή, στο postage, μετά πατήσεις see all details και στον πίνακα που έχει από κάτω επιλέξεις την Ελλάδα.

Μύνημα στέλνουμε όταν μεν ο πωλητής στέλνει στην Ελλάδα αλλά δεν αναφέρει το ύψος των μεταφορικών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν χρειάζεται να το κάνεις, το αναφέρει ο πωλητής.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λεει να στέλνουμε μήνυμα όταν δεν αναφέρετε η χωρας μας ή οταν δεν ειναι γραμμένο.

Αυτο το προιον θα σου βγει 12.99 + 4.99λιρες μεταφορικά για ελλάδα

το 3.99 που το είδες βρε??

Postage: £4.99 Economy Int'l Postage See more services

και εδώ λεει τα μεταφορικά ακριβως κατω απο την τιμή

Item location: Hong Kong, Hong Kong εδώ το λεει οτι το προιόν βρισκεται στο χονγκ κονγκ

εντιτ

αααα το έχει να στο στειλει κ απο αγγλία.....αλλά στο χρεώνει κ 4 λιρες παραπάνω.....

συν οτι αναλογα το μεγεθος χρεώνει διαφορετική τιμή......

ξυπνησανε....!!

Ο πωλητής βρίσκεται στο Χονγκ Κόνγκ και έχει κάνει αγγλικό λίστινγκ (δηλαδή έχει θέσει προς πώληση στο αγγλικό ΕΒΑΥ).

Η τιμή του προιόντος είναι 12,99 λίρες και τα πιο φθηνά μεταφορικά για Ελλάδα είναι 4,99 λίρες. Το βρίσκεις αν πάς κάτω από την τιμή, στο postage, μετά πατήσεις see all details και στον πίνακα που έχει από κάτω επιλέξεις την Ελλάδα.

ααααααα!!!!!!!εγώ έβλεπα για Uk:?:?

Μύνημα στέλνουμε όταν μεν ο πωλητής στέλνει στην Ελλάδα αλλά δεν αναφέρει το ύψος των μεταφορικών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν χρειάζεται να το κάνεις, το αναφέρει ο πωλητής.

Κούκλες ευχαριστώ!!!

Θέλει διάβασμα και εξάσκηση το εμπαυ!!Εχασα το μπούσουλα:roll::roll:

Αν τελικά επιλέξω να το στείλει απο Χονγκ Κονγκ υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο??Ή επειδή το ποσό είναι πολύ μικρό δεν κινδυνεύω?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...