Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Με τόσα μεταφορικά στο σύνολο από όλες τις αγορές μήπως θα συνέφερε καλύτερα ένα ταξίδι στο Λονδίνο και να ψωνίσουμε live ότι θέλουμε και να τα φέρουμε πίσω;;;Έστω και αν πάμε αυθημερόν;;;;Ειδικά εσείς που έχετε θυρίδα στέλνετε πράγμα εκεί πάτε τα παίρνετε κάνετε και ψώνια επιτόπου και έρχεστε....

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τόσα μεταφορικά στο σύνολο από όλες τις αγορές μήπως θα συνέφερε καλύτερα ένα ταξίδι στο Λονδίνο και να ψωνίσουμε live ότι θέλουμε και να τα φέρουμε πίσω;;;Έστω και αν πάμε αυθημερόν;;;;Ειδικά εσείς που έχετε θυρίδα στέλνετε πράγμα εκεί πάτε τα παίρνετε κάνετε και ψώνια επιτόπου και έρχεστε....

Ναι ...μονο που οι κουτες που στέλνει το μαμ εν προκειμένω ειναι κουτα οπως αυτή ενος στενού πλυντηριου των 45εκ φαρδος κ ύψους 60εκ

αρα αυτο....θα χρεωθεί καργκο στο αεροπλάνο....:mrgreen: δε συμφέρει...

Kalamaraki μου με γιες!!!

Οι διδυμες μποτουλες μας θα σεριανιζουν τους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας!!!:mrgreen::mrgreen:

Tamar τα evans δεν εχουν σχεση με τα yours...διαφορα στην ποιοτητα αλλα και στην τιμη βεβαιως βεβαιως!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ναι ...μονο που οι κουτες που στέλνει το μαμ εν προκειμένω ειναι κουτα οπως αυτή ενος στενού πλυντηριου των 45εκ φαρδος κ ύψους 60εκ

αρα αυτο....θα χρεωθεί καργκο στο αεροπλάνο....:mrgreen: δε συμφέρει...

Επειδή το έχουμε συζητήσει αυτό με κάποιες φίλες, καταλήξαμε στο εξής.

ΑΝ περισσεύουν χρήματα για ένα 2μερο στο Λονδίνο και ΑΝ βρεθεί ένα οικονομικό ξενοδοχείο και ΑΝ θέλεις να κάνεις μια βόλτα στην γηραιά Αλβιώνα :rolleyes::rolleyes:, γιατί όχι ?

Το να πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την θυρίδα δεν παίζει. Καταρχήν θα πρέπει να τρέχουμε στο Χαμπσάιρ (77 χλμ από το Λονδίνο) και κατά δεύτερον, δεν συμφέρει τον ξάδερφο να το δεχθεί αυτό.

Για το βάρος στο αεροπλάνο. Αν δεν έχεις τίποτα μαζί σου, παρά μόνο μια αλλαξιά σε ένα σακίδιο στο χέρι, κάτι πάει και έρχεται αλλά και πάλι ένα overweight στο αεροπλάνο δεν το γλυτώνεις. Νομίζω ότι επιτρέπουν 20 κιλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Kalamaraki μου με γιες!!!

Οι διδυμες μποτουλες μας θα σεριανιζουν τους δρομους της Θεσσαλονικης και της Αθηνας!!!:mrgreen::mrgreen:

Tamar τα evans δεν εχουν σχεση με τα yours...διαφορα στην ποιοτητα αλλα και στην τιμη βεβαιως βεβαιως!!!;)

χε χε εγώ επειδή δεν εχω τοσο ψηλή μποτα- βλεπε τροφαντές γάμπες χαχα- ειπα να παρω ενα κλασσικό σχεδιο πρωτα να ταιριάζει με ολα κ αν μεινω ευχαριστημένη παιρνω κ δευτερο καφέ πχ

Επειδή το έχουμε συζητήσει αυτό με κάποιες φίλες, καταλήξαμε στο εξής.

ΑΝ περισσεύουν χρήματα για ένα 2μερο στο Λονδίνο και ΑΝ βρεθεί ένα οικονομικό ξενοδοχείο και ΑΝ θέλεις να κάνεις μια βόλτα στην γηραιά Αλβιώνα :rolleyes::rolleyes:, γιατί όχι ?

Το να πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την θυρίδα δεν παίζει. Καταρχήν θα πρέπει να τρέχουμε στο Χαμπσάιρ (77 χλμ από το Λονδίνο) και κατά δεύτερον, δεν συμφέρει τον ξάδερφο να το δεχθεί αυτό.

Για το βάρος στο αεροπλάνο. Αν δεν έχεις τίποτα μαζί σου, παρά μόνο μια αλλαξιά σε ένα σακίδιο στο χέρι, κάτι πάει και έρχεται αλλά και πάλι ένα overweight στο αεροπλάνο δεν το γλυτώνεις. Νομίζω ότι επιτρέπουν 20 κιλά.

Ειναι πολλά τα αν καρδιά μου!

Πως μπορεί ένας πωλητής να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να μπορώ κι εγώ να πάρω μέρος στη δημοπρασία; Δεν ξέρει πως να το κάνει

α καλα.....χαχαχαχα

πες του να παέι στην καρτελα my ebay, εκει να παει στο selling

θα δει εκει τις αγγελίες του

να μπει στην αγγελία που τον ενδιαφέρει να αλλάξει

εκει να πατήσει revise your item

και οταν του ανοιξει εκει να παει στην καρτέλα Exclude postage locations

και να ξεκλικάρει την ελλάδα για να μπορέσεις να μπιντάρεις.

ΑΛΛΑ....πριν τα κανετε ολα αυτά συμφωνήστε πρωτα για τα μεταφορικά που θα σου ζητήσει.

Ειναι πολλά τα αν καρδιά μου!

Γιαυτό τα έβαλα με κεφαλαία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πως μπορεί ένας πωλητής να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να μπορώ κι εγώ να πάρω μέρος στη δημοπρασία; Δεν ξέρει πως να το κάνει

Πρέπει να κάνει revise your item και μετά να βάλει International postage.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

α καλα.....χαχαχαχα

πες του να παέι στην καρτελα my ebay, εκει να παει στο selling

θα δει εκει τις αγγελίες του

να μπει στην αγγελία που τον ενδιαφέρει να αλλάξει

εκει να πατήσει revise your item

και οταν του ανοιξει εκει να παει στην καρτέλα Exclude postage locations

και να ξεκλικάρει την ελλάδα για να μπορέσεις να μπιντάρεις.

ΑΛΛΑ....πριν τα κανετε ολα αυτά συμφωνήστε πρωτα για τα μεταφορικά που θα σου ζητήσει.

I LOVE YOU!!!!!!!!!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ή πολυ πιο απλα αλλαξε τη διευθυνση σου και ξεμπερδεψες! :mrgreen:

αχ παιδια τι επαθα!!!!1

θυμαστε που παραγγειλα κατι φορεματα απο Cherrygreece.com

πολύ ωραια ηταν αλλα ελα που χτες ηρθαν τα κοριτσια και τα δοκιμασαν και οι κινεζοι αντι να στειλουν το US size που παραγγειλαμε εστειλαν uk και δεν τους κανουν, ε τους εστειλα mail και οι τυποι ή με κοροιδευουν ή δεν μιλανε αγγλικα τους ζητησα αμεση αντικατασταση και να τι μου απαντησαν:

Dear,we according us14 that you choose to make your clothes,If your size does not meet the standard size, you can select a custom size.You can reorder the dress,then we will refund 50% to you as compensation.Do you agree?

τι καταλαβαινεται εσεις?

τι μουλενε να τα ξαναπαραγγειλω δηλαδη να ξαναπληρωσω?

l86Tp3.png d6AUp3.png

και αυτο ειναι το μαιλ που εστειλα

unfortunately the wedding dress you send is not the size requested, it is impossible to put on and the label is marked with the following numbers \: 93 75 159.

this mistake has made me delay the wedding, please send me asap the correct size, and i will return this one with the shipping cost charged at you as soon as the correct one arrives,of course i take for granded that it you will make it with the deal we made according the time scedule and i expect to have it within 2 weeks.

for avoiding new problems the number was US 14 which according to your chart size corresponds to 100cm 83cm 109cm.

please answer this mail asap,

also i must inform you that i will contact paypal in case of further delay

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-thicken-fleece-Coat-Jacket-Womens-Outerwear-Size-S-M-L-XL-XXL-Hot-/260870215594#ht_44445wt_999

κοιταξτε τι βρηκα δεν ειναι τελειο??? γιατι να μην μορω να το αγορασω κλαψ κλαψ:cry::cry::cry::cry:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Womens-thicken-fleece-Coat-Jacket-Womens-Outerwear-Size-S-M-L-XL-XXL-Hot-/260870215594#ht_44445wt_999

κοιταξτε τι βρηκα δεν ειναι τελειο??? γιατι να μην μορω να το αγορασω κλαψ κλαψ:cry::cry::cry::cry:

Ελενακι μου γλυκο λογω τιμης δεν μπορεις να το αγορασεις ή δεν χειριζεσαι το ebay?

ΑΝ ειναι το δευτερο μπορεις να εχεις εδω οση βοηθεια θελεις.

Αν ειναι το πρωτο εγω το πηρα αποφαση πλεον και ακολουθω την τακτικη της διαιτας της Αννας Βισση (μονο ατα ψωνια το κανω. Στο φαγητο δεν τα καταφερα! :lol::lol::lol: )

Η Αννα Βισση ειχε ερωτηθει σε μια συνεντευξη πως διατηρειται τοσο κομψη και απαντησε το εξης:

"φανταζομαι οτι τρωω πιτσα και μασαω καμποση ωρα μεχρι που στο τελος νομιζω οτι την εφαγα!!! :shock: "

Ετσι κανω κι'εγω. Μπαινω εδω, χαζευω και τελευταια που εχω ελαττωσει πολυ τα ψωνια χορταινω ψωνια απο τις αλλες κοπελες! :D:wink:

Τα παιδακια μας, την υγεια μας και τιποτ'άλλο!

Και για να μην ειμαι off topic πηρα αυτο (η μοναδικη αγορα για μενα φετος):

http://www.ebay.co.uk/itm/Centigrade-Washable-Faux-Fur-Collar-Shearling-Black-Brown-Coat-ALL-SIZES-BNWT-/250916011242?pt=UK_Women_s_Coats_Jackets&var=&hash=item8011cbc11c

ΤΕΛΕΙΟ!

Που ειναι το τσεσνα οεο???????????????????????????????????????????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για σέρβις, άσε που καίει και πολύ, δεν συμφέρει .......:cool::cool::cool:

αχ παιδια τι επαθα!!!!1

πολύ ωραια ηταν αλλα ελα που χτες ηρθαν τα κοριτσια και τα δοκιμασαν και οι κινεζοι αντι να στειλουν το US size που παραγγειλαμε εστειλαν uk και δεν τους κανουν, ε τους εστειλα mail και οι τυποι ή με κοροιδευουν ή δεν μιλανε αγγλικα τους ζητησα αμεση αντικατασταση και να τι μου απαντησαν:

Dear,we according us14 that you choose to make your clothes,If your size does not meet the standard size, you can select a custom size.You can reorder the dress,then we will refund 50% to you as compensation.Do you agree?

τι καταλαβαινεται εσεις?

Σου λένε ότι έφτιαξαν τα ρούχα συμφωνα με το αμερικάνικο 14 που ζήτησες. Αν δεν κάνουν τα ρούχα, μπορείς να επιλέξεις ένα custom μέγεθος. Να ξαναπαραγγείλεις το φόρεμα και θα σου επιστρέψουν το 50% της αξίας σας αποζημίωση.

Προφανώς υπάρχει παρανόηση με τα μεγέθη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αχ παιδια τι επαθα!!!!1

τι καταλαβαινεται εσεις?

σου λενε οτι παρηγγειλες το us 14 (αφου ησουν σε αμερικανικο site θεωρουν πως ηξερες τα νουμερα) και αν δεν σου κανει μπορεις να ζητησεις να σου το φτιαξουν κατα παραγγελια στα μετρα σου.

το μονο που μπορουν να κανουν σαν αποζημιωση ειναι να σου επιστρεψουν το 50% της αξιας της νεας σου παραγγελιας...και ρωτανε αν συμφωνεις....

δυστυχως να σε συμβουλευσω δεν μπορω....:rolleyes:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Για σέρβις, άσε που καίει και πολύ, δεν συμφέρει .......:cool::cool::cool:

Σου λένε ότι έφτιαξαν τα ρούχα συμφωνα με το αμερικάνικο 14 που ζήτησες. Αν δεν κάνουν τα ρούχα, μπορείς να επιλέξεις ένα custom μέγεθος. Να ξαναπαραγγείλεις το φόρεμα και θα σου επιστρέψουν το 50% της αξίας σας αποζημίωση.

Προφανώς υπάρχει παρανόηση με τα μεγέθη.

ναι αλλα πως θα βγαλω ακρη και βεβαια παραγγειλα US 14 μονο που εστειλαν US 10 βαση των ενδειξεων στο καρτελακι που εγω δεν καταλαβαινα τι ηταν μεχρι χτες που εγινε το μπερδεμα

l86Tp3.png d6AUp3.png

σου λενε οτι παρηγγειλες το us 14 (αφου ησουν σε αμερικανικο site θεωρουν πως ηξερες τα νουμερα) και αν δεν σου κανει μπορεις να ζητησεις να σου το φτιαξουν κατα παραγγελια στα μετρα σου.

το μονο που μπορουν να κανουν σαν αποζημιωση ειναι να σου επιστρεψουν το 50% της αξιας της νεας σου παραγγελιας...και ρωτανε αν συμφωνεις....

δυστυχως να σε συμβουλευσω δεν μπορω....:rolleyes:

δυστυχως αυτο κατααβα και εγω!!! μονο αυτοι δεν καταλαβαν ακομα οτι δεν εχουν στειλει US 14

l86Tp3.png d6AUp3.png

ναι αλλα πως θα βγαλω ακρη και βεβαια παραγγειλα US 14 μονο που εστειλαν US 10 βαση των ενδειξεων στο καρτελακι που εγω δεν καταλαβαινα τι ηταν μεχρι χτες που εγινε το μπερδεμα

Δηλαδή πάνω στην ταμπελίτσα στο ρούχο γράφει US 10 ?

Αν είναι έτσι, είναι εντελώς δικό τους το λάθος.

Βγάλε φωτό με το ρούχο και το ταμπελάκι και στείλτο τους.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δηλαδή πάνω στην ταμπελίτσα στο ρούχο γράφει US 10 ?

Αν είναι έτσι, είναι εντελώς δικό τους το λάθος.

Βγάλε φωτό με το ρούχο και το ταμπελάκι και στείλτο τους.

οχι εγραφε τα νουμερα που εγραψα πιο πανω αλλα τα ειχα αγνοησει μετα το μπερδεμα ειδα στο size chart τους που το εψαχνα τι λαθος εχει γινει οτι ειναι οι μετρησεις για το UK νουμερο kai exei γινει το ιδιο καιστα 2 φορεματα

αυτο θα κανω ανοιξα και case sto paypal

l86Tp3.png d6AUp3.png

Ελενακι μου γλυκο λογω τιμης δεν μπορεις να το αγορασεις ή δεν χειριζεσαι το ebay?

ΑΝ ειναι το δευτερο μπορεις να εχεις εδω οση βοηθεια θελεις.

Αν ειναι το πρωτο εγω το πηρα αποφαση πλεον και ακολουθω την τακτικη της διαιτας της Αννας Βισση (μονο ατα ψωνια το κανω. Στο φαγητο δεν τα καταφερα! :lol::lol::lol: )

Η Αννα Βισση ειχε ερωτηθει σε μια συνεντευξη πως διατηρειται τοσο κομψη και απαντησε το εξης:

"φανταζομαι οτι τρωω πιτσα και μασαω καμποση ωρα μεχρι που στο τελος νομιζω οτι την εφαγα!!! :shock: "

Ετσι κανω κι'εγω. Μπαινω εδω, χαζευω και τελευταια που εχω ελαττωσει πολυ τα ψωνια χορταινω ψωνια απο τις αλλες κοπελες! :D:wink:

Τα παιδακια μας, την υγεια μας και τιποτ'άλλο!

Και για να μην ειμαι off topic πηρα αυτο (η μοναδικη αγορα για μενα φετος):

http://www.ebay.co.uk/itm/Centigrade-Washable-Faux-Fur-Collar-Shearling-Black-Brown-Coat-ALL-SIZES-BNWT-/250916011242?pt=UK_Women_s_Coats_Jackets&var=&hash=item8011cbc11c

ΤΕΛΕΙΟ!

πολυ ομορφο καλοφορετο,,, κατι τετοια ψαχνω κ εγω κατι ζεστο,,,, ομως δεν μπορω να το αγορασω επειδη ειμαι απο λιγο ως πολυ ασχετη απο εβαυ φαντασου ακομα κ προπληρωμενη κανω ννα βγαλω εδω κ 2 εβδομαδες ακομα δεν αποφασισα να παω ασε που δεν ξερω απο που να βγαλω σκεφτομαι πειραιως αλλα ειμαι ακομα σε αυτο το σταδιο:mrgreen:, δεν ξερω φοβαμαι πολυ να προσπαθησω κλαψ κλαψ ασε που τα αγγλικα μου δεν ειναι κ τα καλυτερα μια φορα που εκανα αγορα απο κινα ενα φορεμα εστελα εμαιλ με μεταφραστη του γκοογκλε φανταζομαι τι γελιο εριχνε ο κινεζος με αυτα που ελεγα:lol::lol::lol:.. τωρα το οικονομικο κομματι σιγουρα παιζει ρολο αλλα κοιταω αυτα που μου επιτρεπει η τσεπη μου δεν κοιταω μεγαλυτερα ποσα οπως παλια,,,, ασε κ εγω τα ιδια με την βισσυ κ εσενα :lol::lol::lol::lol: κοιταμε μονο.. κ μετα για υπνο χαχαχα. μεχρι να βγαλω καρτα κ να το ρισκαρω,,, αυτο πολυ μου αρεσε,,, ασε που ακομα δεν εχω καταλαβει ποτε ειναι δημοπρασια κ ποτε οχι κ γενικα εχω καταλαβει λιγα πραγματα η ξανθια,,,πολυυυυυ ξανθιαααα λεμε....

τα Ice τα ρολόγια τα ξέρετε κορίτσια? το ebay είναι γεμάτο τέτοια κ σε πολύ καλή τιμή! Αν τα ξέρετε κ είναι καλά, λέω να πάρω...

Πήρα 2 το καλοκαίρι, ενα ροζ και ένα άχρωμο . Eιναι πολυ ελαφρια αλλά και τα δυο ειχαν μεγαλο μπρασελε και ήθελαν κοντυμα. Δεν φαίνονται πολυ ακριβα για να ειμαι ειλικρινης. Αλλα ειναι πολυ βολικά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...