Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εγω προτιμω τις δευτερες! ειναι πιο ασυνηθιστες......

Τις χτυπησα, τις χτυπησα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Xαλαρά αυτές με το σουέντ. Οι άλλες είναι πολύ κλασσικές

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες !!!!!!!!

Εγώ πήρα &noOfRefinements=1"]αυτές τις καφέ.

Τελικά ποιές πήρες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τί πάθατε όλες με τα evans?

Ταμαράκι, είπα να το δοκιμάσω, γιατί ήθελα καφέ μπότες με λίγο τακούνι, λόγω που έχω 'γεμάτες' γάμπες και δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω.

Η τιμή τους βγήκε πολύ καλή τελικά, 71,6 λίρες για δερμάτινες μπότες.

Λοιπόν έφυγε η τζιμποπαραγγελία για τον πιτσιρίκο μου.

Ένα κόκκινο πουλόβερ, ένα κόκκινο ζιλέ, ένα κόκκινο καρώ πουκάμισο, μια μικροφλίς φόρμα, ενα σκουφί, κάλτσες, 2 κόκκινα τι σέρτ, 3 μακρυμάνικα μπλουζάκια :arrow: 146 δολλάρια με τα μεταφορικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

τα Ice τα ρολόγια τα ξέρετε κορίτσια? το ebay είναι γεμάτο τέτοια κ σε πολύ καλή τιμή! Αν τα ξέρετε κ είναι καλά, λέω να πάρω...

Δεν τα έχω δει, δεν βάζεις κανένα λινκ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσακι δεν καταλαβα ποιες πηρες τελικα αλλα να ξερεις οτι οι πρωτες κολακευουν παρα πολυ μια γαμπα γεματουλα. Οι αλλες που εχουν διαφορετικα υλικα σε 3 επιπεδα κανουν το ποδι πιο γεματο. Κι'εγω εχω παρει σαν τις πρωτες αλλα με πιο φλατ τακουνι και παρα τα ποδαρακια-φρατζολακια οποτε τις φοραω με ρωτανε αν αδυνατισα! :mrgreen:

Να σου πω, ωραία και πολλά χρώματα έχουν, πολύ οικονομικά είναι, γιατί όχι ? Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Θα τα προτιμούσα το καλοκαίρι όμως. Αν τα ταιριάζεις με τα ρουχα σου όμως, μια χαρά φαίνονται.

Αν έχεις υπομονή γκούγκλαρε ice reviews να δεις τι λένε όσοι τα πήραν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Να σου πω, ωραία και πολλά χρώματα έχουν, πολύ οικονομικά είναι, γιατί όχι ? Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Θα τα προτιμούσα το καλοκαίρι όμως. Αν τα ταιριάζεις με τα ρουχα σου όμως, μια χαρά φαίνονται.

Αν έχεις υπομονή γκούγκλαρε ice reviews να δεις τι λένε όσοι τα πήραν.

Για δώρο τα θέλω περισσότερο! Έχει κ σκούρα χρώματα,καφε, μαύρο κτλ..

Θα κοιτάξω στο google!

Thanks!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Koριτσακι δεν καταλαβα ποιες πηρες τελικα αλλα να ξερεις οτι οι πρωτες κολακευουν παρα πολυ μια γαμπα γεματουλα. Οι αλλες που εχουν διαφορετικα υλικα σε 3 επιπεδα κανουν το ποδι πιο γεματο. Κι'εγω εχω παρει σαν τις πρωτες αλλα με πιο φλατ τακουνι και παρα τα ποδαρακια-φρατζολακια οποτε τις φοραω με ρωτανε αν αδυνατισα! :mrgreen:

Αυτες πηρα τελικα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2861824&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209459&parent_

Τις εβαλα και τις 2 στο καλαθι πανω κατω και αυτες μου φανηκαν πιο κομψες

Συνπιλοτισσα καλοφερετες οι καφε...τις ειχα σταμπαρει αλλα καφε πηρα περισυ αρα ειπα να παρω σε μαυρο this time...αντε να δουμε γιατι εχω μια αμφιβολια για το νουμερο...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα ice δεν ειναι τα γνησια επειδη εχω και το πηρα 95? τα συγκρινα και εχουν αρκετες διαφορες......εαν δεν σας πειραζει να ειναι μαιμουδακια οκ απλα επειδη το ειδα θεωρησα οτι πρεπει να το πω!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Γεια σας. Θα ήθελα τα φώτα σας για να παραγγείλω μερικά πραγματάκια από το Marks and Spencer. Ξέρω ότι δεν στέλνει Ελλάδα αλλά έχω ένα γνωστό μου στο Λονδίνο και λέω να τον εκμεταλλευτώ. Τι συμφέρει να τα παραγγείλω εγώ (Θα μου πάρει την κάρτα; )και να τα πάρει αυτός από το μαγαζί εκεί και να μου τα στείλει; Να τα παραγγείλω και να βάλω την διεύθυνση του και μετά αυτός μου τα στέλνει; Ή να τα παραγγείλει αυτός από το μαγαζί και να μου τα στείλουν αυτοί Ελλάδα (λέει ότι έχει χρέωση 15 λίρες). Θέλω να πάρω εσώρουχα (ισοθερμικά φανελάκια και βρακάκια).

Όποια έχει παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει παρακαλώ!

κοριτσια τα ice δεν ειναι τα γνησια επειδη εχω και το πηρα 95? τα συγκρινα και εχουν αρκετες διαφορες......εαν δεν σας πειραζει να ειναι μαιμουδακια οκ απλα επειδη το ειδα θεωρησα οτι πρεπει να το πω!!!!

Καλά έκανες και το είπες, είπα ότι δεν τα ξέρω. Αν ψωνίσει τελικά, τουλάχιστον να ξέρει τι παίρνει:wink:

Γεια σας. Θα ήθελα τα φώτα σας για να παραγγείλω μερικά πραγματάκια από το Marks and Spencer. Ξέρω ότι δεν στέλνει Ελλάδα αλλά έχω ένα γνωστό μου στο Λονδίνο και λέω να τον εκμεταλλευτώ. Τι συμφέρει να τα παραγγείλω εγώ (Θα μου πάρει την κάρτα; )και να τα πάρει αυτός από το μαγαζί εκεί και να μου τα στείλει; Να τα παραγγείλω και να βάλω την διεύθυνση του και μετά αυτός μου τα στέλνει; Ή να τα παραγγείλει αυτός από το μαγαζί και να μου τα στείλουν αυτοί Ελλάδα (λέει ότι έχει χρέωση 15 λίρες). Θέλω να πάρω εσώρουχα (ισοθερμικά φανελάκια και βρακάκια).

Όποια έχει παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει παρακαλώ!

Εσώρουχα των παιδιών παίρνω από το μαρκς μέσω άγγλου ξάδερφου.

Παραγγέλνω με την πιστωτική μου και την δέχεται μια χαρά.

Συνήθως έχει 0 μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω. Δες εδώ και για κανέναν εκπτωτικό κωδικό, κάτι μου είχαν στείλει πρόσφατα αλλά το έσβησα γιατί δεν ήθελα κάτι.

Θα έλεγα να παραγγείλεις εσύ με αποστολή στην διεύθυνσή του και να στα στείλει. Δεν ξέρω αυτό με τις 15 λίρες, δεν νομίζω ότι γίνεται έτσι πάντως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλησπερα . η κοπελα που παρηγγειλε αυτες τις μποτες http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LADIES-WINTER-FAUX-FUR-SNUGG-ANKLE-BOOTS-SIZE-3-8-AVAILIBLE-/320762561094?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c0d516fc, μπορει να μου πει αν εχουν στενη ή φαρδια φορμα. φοραω 36, τι νουμερο να παρω?

wn7Rp3.png

καλησπερα . η κοπελα που παρηγγειλε αυτες τις μποτες http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LADIES-WINTER-FAUX-FUR-SNUGG-ANKLE-BOOTS-SIZE-3-8-AVAILIBLE-/320762561094?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c0d516fc, μπορει να μου πει αν εχουν στενη ή φαρδια φορμα. φοραω 36, τι νουμερο να παρω?

εγω ειμαι αυτη!:-D

κοιτα...πρωτ απ ολα να εισαι προετοιμασμενη οτι δειχνουν μακρααααν καλυτερα στις φωτο παρα λαιβ

επισης,στο δικο μου ζευγαρι-ισως ετυχε κιολας:roll: η ραφη στη μυτη της αριστερης μποτας ειναι λιγο κακοραμμενη...αλλα πρεπει να το παρατηρησεις...

επισης στο πανω μερος ,στη δεξια μποτα,,αντι να ειναι λειο,ειναι σαν απ τη μια πλευρα να τους περισσεψε λιγο πιο πολυ υφασμα...αχ,πως να το πω...σκεψου σα να ναι στραβοκομμενο μπατζακι,που σ ενα σημειο εχει πιο πολυ λασκα απ ο,τι θα πρεπε.

αυτα,για να χω τη συνειδηση μου καθαρη,οτι δε σε πηρα στο λαιμο μου,....

τωρα για το μεγεθος...

εγω ειμαι 37 κανονικα,αλλα επειδη στις μποτες θελω να μαι παντα χαλαρη,κ να φοραω ανετα τα παντελονια μου απο μεσα,προτιμησα το 38...

η αδερφη μου που το δοκιμασε κ ειναι 38,της ηταν κανονικη η φορμα.

αλλα πως να σου πω...υποτιθεται αυτες τις φορας κ ειναι λιγο φαση πιο χαλαρη κ ετσι....

αν ημουν 36 ,θα επαιρνα το 37...εγω ομως ε?

μη σε παρω κ στο λαιμο μου....

ολα εχουν να κανουν με το πως θες να τη φορας...κ αν μπορεις να το περπατησεις το ενα νουμερο παραπανω..εγω φαντασου πως ουτε πατακι δεν εβαλα,οπως υπολογιζα....

αυτα...ελπιζω να μη με βριζεις μετα την παραγγελια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕΕΕΕΕ!που ναι το ρημαδι το chat στο εβαυ????

το αλλαξαν ωρε?

ψαχνω τοση ωρα κ δεν το βρισκω...

δε θελω να ανοιξω case κατευθειαν γιατι μου ζηταει να του πω ποιο προιον αφορα....εγω θελω να πω για 4 διαφορετικα πραγματα απο 1 πωλητη ,που τα στειλε ολα μαζι....πως τους το λεω αυτο??????

ή΄ανοιγω κεης κ για τα 4 ξεχωριστα????

εχω κατι νευραααααααα!

αντι να διαβαζω ασχολουμαι με τον βλακοκινεζο!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

ναι το είδα κι εγώ ότι δεν είναι τα γνήσια! Δε γίνεται το ένα 100 κ το άλλο 5! Γι αυτό πρέπει να προσέχουμε!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

καλημερα!

εμενα οι πρωτες μ αρεσαν...

τα Ice τα ρολόγια τα ξέρετε κορίτσια? το ebay είναι γεμάτο τέτοια κ σε πολύ καλή τιμή! Αν τα ξέρετε κ είναι καλά, λέω να πάρω...

δεν τα ξερω αλλα προσωπικα θα προτιμουσα να παρω κατι αλλο...

μολις πηρα αυτα απο τον αγαπητο pyjama party (kalamaraki να σαι καλα!:P)και ειμαι πολυ χαρουμενη....

εψαχνα πολυ καιρο και με τα bid δεν το κατεχω..........

http://www.ebay.co.uk/itm/250922160569?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

να ρωτησω και κατι...δεν φαινεται η ημερομηνια που εγινε κατι dispatched ε?θα πρεπει να ρωτησω τον πωλητη?

ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλημερα κοριτσια! ειμαι η απολυτη ψαρουκλα στο φορουμ αν και σας διαβαζω πολυυυ καιρο!! ηθελα να ρωτησω λοιπον κατι για το εμπαυ. εκτος απο την απλη αναζητηση που μπορω να κανω για μεμονωμενα κομματια, υπαρχει τροπος να βρισκω ευκολα μαζικες αγορες απο καποιον? το λεω σαν τροπο να γλιτωνω καποια μεταφορικα. δεν ξερω βεβαια αν γινομαι κατανοητη...

Mήπως αγοράζει κάποια μανουλα γάλα από εξωτερικό; Χρησιμοποιώ το nativa 1. Eδώ στο φαρμακείο έχει 8,4-8,6 (ανάλογα το φαρμακείο)

Ταμαράκι, το συγκεκριμένο δεν ξέρω, εγώ έπαιρνα από http://www.apo-rot.de

Djccp2.png

67KIp2.png

καλημερα κοριτσια! ειμαι η απολυτη ψαρουκλα στο φορουμ αν και σας διαβαζω πολυυυ καιρο!! ηθελα να ρωτησω λοιπον κατι για το εμπαυ. εκτος απο την απλη αναζητηση που μπορω να κανω για μεμονωμενα κομματια, υπαρχει τροπος να βρισκω ευκολα μαζικες αγορες απο καποιον? το λεω σαν τροπο να γλιτωνω καποια μεταφορικα. δεν ξερω βεβαια αν γινομαι κατανοητη...

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να αγοράζεις πολλά πράγματα από έναν πωλητή για να σου κάνει combine p+p, και να μην πληρώνεις πολλά μεταφορικά.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το ψάχνεις αυτό εξ αρχής. Θέλει κοίταγμα και ψάξιμο.

Όταν μου αρέσει ένα αντικείμενο από έναν πωλητή, κοιτάω να δω τι άλλο πουλάει, μήπως έχει κάτι που μου αρέσει. Αν ναι, τον ρωτάω για combine p+p, για να πάρω την έκπτωση. Αυτό στους μικρούς πωλητές, τους μη επαγγελματίες θα έλεγα.

Οι επαγγελματίες πωλητές,΄που έχουν πολλά αντικείμενα για πώληση, το κάνουν στάνταρ. Π.χ. ο πιτζάμα πάρτυ. Αφαιρεί αυτόματα 1 λίρα από τα μεταφορικά για κάθε πράγμα που πράγμα που παίρνεις από εκείνον.

Βοηθάει πολύ να αποθηκεύεις στο ΜΥΕΒΑΥ σου τους αγαπημένους σου πωλητές. Π.χ. για τα ΜΠΟΝΙ ΤΖΙΝ και τα ΡΕΑΡ ΕΝΤΙΣΙΟΝΣ έχω κάποιους αγαπημένους πωλητές, κοιτάω πρώτα σε αυτούς και μετά βγαίνω στην γύρα να δω αν μπήκε νέο αίμα:D:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εκτος απο αυτα που σου εγραψε η Chatziko αν π.χ. ψαχνεις φορεματακια για 3-4 χρονων μπορεις να βαλεις στην αναζητηση και την λεξη-κλειδι bundle ή lot ¨η joblot αλλα αφορα κυριως used.

ερωτηση προς γκουρου :)

τι μας λεει αυτος ο πωλητης?? θα ηθελα ενα φουσκωτο ζεστο μπουφανακι γιατι εδς στα βορεια εχει κρυο...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250919862913

στελνει λεει ελλαντα με 30 ντολαρια αλλα δεν ειναι κ λιγα. Εχει κινεζουληδες που στελνουν δωρεαν αποσο ξερω. Τι λετε?

Βασικά νομιζω πως μπορεις να βρεις παρομοιο αν οχι το ιδιο στο αγγλικό εμπευ http://www.ebay.co.uk γιατι απο αμερικα το εχεις το ρισκο σου συν οτι 30δολλαρια πολλά ειναι....

Καλαμαρακι, πρωτα θελω να σε ευχαριστησω γιατι με εχεις βοηθησει πολλες φορες να κανω καλες αγορες. Επειτα θελω να σε ρωτησω κατι. Πατωντας πανω στο φορεματακι που πηρες στην κορουλα (παρεπιπτοντως πολυ καλο!) ειδα τι αλλα πραγματα πουλαει ο πωλητης αυτος. Καποια ειδη τα εχει με free μεταφορικά και καποια με 1,99. Αν παραγγείλω απο τον ιδιο πωλητη 4-5 πραγματα με συμφερει? Και ποιο απο ολα θα ειναι τα μεφορικά? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα ψωνισω απο το e-bay. Συνηθως σου ερχονται με ΕΛΤΑ?

Οταν αγοράζουμε από εναν πωλητή δυο τρια πραγματα αφου κανουμε μεμονωμένα τις αγορές μας δηλαδη πατησουμε buy it κτλπ σε ολα

παμε στο summary και εκει τα εχει ομαδουλα τα πραγματα μας , εκει παταμε το pay now κ θα σε βγαλει σε μια καρτουλα με τα προιοντα κ το συνολο με τα μεταφορικά. Ακριβώς πανω απο την περιγραφή του πρωτου προιόντος θα λεει request total from seller το πατας , του στέλνει αυτοματο μήνημα να σου κάνει εκπτωση στα μεταφορικά δηλαδη combined postage κ θα σου στειλει εκεινος νεο μυνημα με το νεο τιμολογιο κ τοτε θα πας να πληρώσεις.

Και ερχονται με ελτα.

Youthsclothing και evans είναι καλά;

Εχω παρει κ απο τους δυο , τα εβανς ειναι λιγο ανωτερα κατά τη γνώμη μου

καλημερα κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω εσας που ψωνιζεται απο ιντερνετ,αν εχει καποιο προβλημα π.χ το καροτσι που πηρατε μιας και γι αυτο ενδιαφερομαι εχετε εγγυηση απο την σελιδα που παραγγειλατε?τι γινεται σε περιπτωση που εχει καποιο ελλατωμα δηλαδη?ευχαριστω.

Οταν το 2008 αγορασα καρότσι , τοτε το ινγκλεσινα , εδινε ευρωπαική εγγύηση κ ας το επαιρνες απο το εξωτερικό. Τωρα απο όσο ξερω, δεν το εχω ψάξει , το εκοψαν αυτο.... Εγγύηση εχεις μονο αν το αγορασες απο ελλαδα....

Μόλις έκανα παραγγελία από το EVANS, δέχθηκε τον κωδικό που έβαλα παραπάνω και 0 μεταφορικά !!!!!!!!!!!!

Και μενα κ μένα χε χε ;):mrgreen:

Κορίτσια την βοήθειά σας.

Ψάχνω κάτι για τα Χριστούγεννα για boy 12-18μηνών.

Να έχει Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, έτσι?

Σετάκι, φορμάκι, καπελάκι...δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Βαλε στην αναζήτηση του εμπευ πχ christmas hat, christmas bodysuit, christmas set , christmas baby boy clothes

κανε την σωστή μετά μετατροπή για να δεις ποιοι στέλνουν ελλάδα κ ολο κ κατι θα βρεις

Καλημέραααααα!

Ήρθαν κι εμένα επιτέλους αρκετά πραγματάκια. Ευτυχώς ο ταχυδρόμος μας είναι αστέρι! Τα βάζει στο ασανσέρ και μου τα στέλνει για να μη μείνουν κάτω στην είσοδο, κι αν λείπω ανεβαίνει και τα αφήνει στην πορτα μου. Φοβερός;;;

Ιδού κι αγορές μας:

φορμίτσα Mothercare: http://www.ebay.co.uk/itm/220876373697?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 (λίγο άπλυτο βέβαια, αλλά όχι και βρώμικο, να το σημειώσω ή όχι?)

φουστίτσα κιλτ ροζ Pumpkin patch: http://www.ebay.co.uk/itm/220878237950?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 (φοβερήηηη)

τζινάκι mini Boden: http://www.ebay.co.uk/itm/260877153812?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

σετακια Gymboree (σχεδόν καινούργια και πεντακάθαρα - μοσχοβολάνε μαλακτικό :-P)

Νο1: http://www.ebay.co.uk/itm/350501069431?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Νο2: http://www.ebay.co.uk/itm/350501072264?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

πουλοβεράκι Gap (μάλλον μουφα όμως ε;;; http://www.ebay.co.uk/itm/140616650191?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

και τα κλασσικά βρακάκια από τον πιτζάμα-πάρτυ http://www.ebay.co.uk/itm/250757411461?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Τέλος μετά από αλλαγή στο νούμερα παράλαβα γούνινα μποτάκια της μικρής ... http://www.ebay.co.uk/itm/180735057669?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ο πωλητής σκίστηκε να με εξυπηρετήσει για την αλλαγή, τον έπρηξα με τα νούμερα (θυμάστε που ρώταγα συνέχεια...), ευγενέστατος, χίλια ευχαριστώ έλεγε που τα έστειλα πίσω έγκαιρα και ήμουν ευγενική, με ενημερωνε καθημερινά σχεδόν για οτιδήποτε θεωρούσε ότι μπορεί να με βοηθήσει και ... το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ... μου πλήρωσε τα λεφτά της επιστροφήςτου 1ου και αποστολής του 2ου ζευγαριού!

Αυτάαααα κι αναμένω κι άλλα πακετάκια...

Η χαρά του παιδιού.... τί σου είναι όμως τα ψώνια, εεε; αγχολυτικό, αναζωογονητικό.... shopping therapy πράγματι... :-P

Πάρα πολύ ομορφα ολα με γιες !

πήρα χτες αυτά τα 2 και αναμένω...

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250917326869&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250917384096&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

Πολύ ομορφαααααααααα!!:mrgreen:

Εγώ παντως πήρα τις πρώτες χε χε Σε ευχαριστώ πολύ!!:D

καλημερα!

μολις πηρα αυτα απο τον αγαπητο pyjama party (kalamaraki να σαι καλα!:P)και ειμαι πολυ χαρουμενη....

εψαχνα πολυ καιρο και με τα bid δεν το κατεχω..........

http://www.ebay.co.uk/itm/250922160569?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

να ρωτησω και κατι...δεν φαινεται η ημερομηνια που εγινε κατι dispatched ε?θα πρεπει να ρωτησω τον πωλητη?

ευχαριστω!

Τιποτις! Με γιες σας, Ειναι αψογος ο σιγκεκριμένος κ για αυτό ειναι ο αγαπημένος μου, κάνει κ εκπτωση αν παρεις πολλά πραγματα απο αυτόν, μου ειχε κάνει χωρις να του το ζητήσω κ το ειχα εκτιμήσει πολύ!

Ρωτα τον κ θα σου απαντήσει αμέσως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...