Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω δύο swing car για τα παιδιά μου, είναι κάτι χαμηλά ποδηλατάκια χωρίς πενταλ (δεν ξέρω να ανεβάζω την εικόνα αλλά στο google images βγάζει το σχέδιο). Μήπως έχει κάποια από εσάς αγοράσει από κάποιο site που στέλνει ελλάδα? Το amazon ,αν κατάλαβα καλά δεν τα στέλνει. Ευχαριστώ!

αυτο εννοεις? το στελνει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marsolan για υπνοσακο oi dreambag και οι grobag σου βγαινουν κι αυτοι ακριβοι???

Πασχαλιτσακι μου,εχω την εντυπωση οτι οι grobag και οι dreambag ειναι σακουλακια υπνοσακοι,δεν εχω δει με ποδαρακια!Δυστυχως δεν βρισκω κατι οικονομικοτερο απο αυτον που ηδη εχω οποτε θα παω να παρω αλλον εναν ιδιο απλα θα φροντισω να ειναι ενα νουμερο μεγαλυτερος οποτε να μας κανει στανταρ και του χρονου!

chatzico, ευχαριστώ για την ιδέα με τον πίνακα... Αν και εξακολουθεί να με προβληματίζει το γεγονός ότι εγώ μετράω το πόδι του παιδιού μεγαλύτερο από το παπούτσι που υποτίθεται πήραμε πρόσφατα... μου φαίνεται κουλό. Τεσπά, η επιλογή στάνταρ συγκεκριμένης μάρκας παπουτσιών είναι ασφαλέστερη επιλογή τελικά.

Για πείτε και καμιά ιδέα τώρα, για δωράκι για αγοράκι 3 ετών? εκτός από ρουχαλάκια, παπουτσάκια δηλαδή... ρολογάκι παιδικο?

εντιτ: κάτι τέτοιο;

http://www.ebay.co.uk/itm/310317908557?var=610028172844&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Γύρω στις 7 το πρωί. Συνήθως ξυπνάω 10 λεπτά πριν και κάνω ανανέωση της ιστοσελίδας συνεχώς. Αγόρασα ήδη κουπόνι που λήγει 30η Νοεμ. ;)

Όπως είπα, εκτός αν κάτι αλλάξει φέτος με τις προσφορές.

edit: Α, και κάτι άλλο .........έχει ξεκινήσει την Πέμπτη που είναι Thanksgiving day τα τελευταία χρόνια, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι στης 24 Νοέμβρη. Θα ενημερώσω όταν μάθω νέες πληροφορίες.

Ότι μάθεις, πέσμας, περιμένουμε:lol::lol:

Κοριτσια δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αλλα μεχρι σημερα το βραδυ το mandco δεν εχει μτφ...χτυπησα μπουφανακι και με -20% με το sorry μου ηρθε στα 40ευρουλακια:D:D

Αυτο ειναι

http://www.mandco.com/coats+jackets/shawl-collar-quilted-coat/invt/1304038damson/

Εξαιρετικό το μπουφανάκι, το έχω κυαλάρει :rolleyes: έχω ένα εικονικό καλάθι στο μαντκο για μπλούζες, φούστες και παντελόνια δικό μου αλλά no money στην προπληρωμένη οπότε .........

σιγουρα θελω πανω απο 10 αλλα να του πω να κανει combine τιιιιιι?????????:confused::confused::confused::confused::confused:

Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με τις ονλάιν αγορές, έχει οδηγίες στην υπογραφή του μέλους καλαμαράκι. Διάβασε πρώτα για να ξέρεις που πατάς:wink:

Το combine packing and postage (p+p) το ζητάμε από πωλητές στο ΕΒΑΥ, από τους οποίους σκοπεύουμε να αγοράσουμε περισσότερα από ένα τεμάχια. Στην ουσία είναι έκπτωση για σένα από το κόστος των μεταφορικών. Κάποιοι πωλητές το αναφέρουν μόνοι τους εκεί που ορίζουν τα μεταφορικά τους, κάποιοι ζητάνε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σου πουν πόσο θα είναι τελικά. Σχεδόν όλοι το κάνουν όταν αγοράζεις περισσότερα από ένα πράγματα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

κοριτσια πληροφοριακα, εστειλα μηνυμα σε εναν πωλητη με κουπονι -20 για τζιμπορι και μου απαντησε οτι το κουπονι δε μπορει να χρησιμοποιηθει με καμια αλλη προσφορα... ρωτησα για dircle of friends, black friday συγκεκριμενα... τωρα τι να σας πω............

λογικα αυτοι αν διαβαζουν το χαρτακι μπροστα τους με τους ορους χρησης του κουπονιου βλεπουν τι γραφει......

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια , καθ' ότι άσχετη..

Θέλουμε να αγοράσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο , μήπως έχετε δει τίποτα τέτοιο ? Απο που μας συμφέρει ώστε να μην πληρώσουμε πολλά μεταφορικά λόγω βάρους?

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω δύο swing car για τα παιδιά μου, είναι κάτι χαμηλά ποδηλατάκια χωρίς πενταλ (δεν ξέρω να ανεβάζω την εικόνα αλλά στο google images βγάζει το σχέδιο). Μήπως έχει κάποια από εσάς αγοράσει από κάποιο site που στέλνει ελλάδα? Το amazon ,αν κατάλαβα καλά δεν τα στέλνει. Ευχαριστώ!

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31YG6DRE5CL._SS500_.jpg

Eίναι αυτά :mrgreen:εδώ αλλά δυστηχώς το αγγλικό αμαζον http://www.amazon.co.uk δεν τα έχει πια.....

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_468292_ln?rh=n%3A468292%2Ck%3Aswing+car&keywords=swing+car&ie=UTF8&qid=1319824082&scn=468292&h=1cea77e748efb31361ee3ca9edb36f05d10b4791

Τα έχουν αλλοι πωλητές ισως να στελνουν καποιοι ελλάδα αλλα φοβάμαι να αναρωτηθώ με τι μεταφορικά.:rolleyes::rolleyes:

Kαι από οσο είδα ουτε στο γερμανικό τα εχει με πωλητή το αμαζον....

Διαφημίσεις

http://www.surfdome.com/pages/freeshipping

αυτό το ξέρετε ;;;

τι λέτε οι πιο έμπειρες;;;

Δεν το ξέρω αλλά έχει πειπαλ, κάνει παράδοση στην Ελλάδα (μέχρι 75 λίρες έχει περίπου 10 λίρες μεταφορικά, άνω των 75 λιρών 0 μεταφορικά).

Πολλά πράγματα, κυρίως σπορ και πολλά αθλητικά, αρκετά σε βαλίτσες.

Paul Frank, Hunter, O' Neill, Billabong, Eastpak.

Το κρατάω για την παπουτσολίστα, αν ψωνίσεις ενημέρωσε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Στεισι...κουπονακι -20% το χτυπησαμε...θα το χρησιμοποιησουμε η οχι τελικα??????

(το κωδικο ελπιζω να μου τον στειλει χεχχεχεχε)

αυτα λενε

This is for 1 20% off entire purchase GYMBOREE coupon ONLINE CODE for Gymboree.com .Coupon will be emailed to you and can be used on regular price ,clearance items . Use For your SUPER CLEARANCE and collections NEW lines for Fall winter with extra 20% off !!~

GYMBOREE COUPON Expires, NOV 30, 2011!!!

NOTE: coupon can be used to earn gymbucks but not to reedem them..

νομιζω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει παραλληλα αλλα θα σας πω στις 25 με σιγουρια!

kKZUp2.png

και μολις παρατηρησα αυτο στο εμπαυ

οπως το καταλαβαινετε...πρατετε....

On 29 and 30 October 2011, private sellers will not pay an insertion fee when they list up to 100 item(s) at a starting price of ?1.50 or more in an eligible category using the auction format on eBay.ie. *

Items are eligible for this promotion if they are listed with the eBay Quick sell or Advanced sell (Sell Your Item) forms. Items listed using professional tools, such as Turbo Lister and Sales Manager Pro, are excluded.

Only sellers whose accounts meet eBayʼs minimum seller performance standards are eligible for the promotion. Sellers should confirm eligibility by checking their account status on My eBay.

kKZUp2.png

Στεισι...κουπονακι -20% το χτυπησαμε...θα το χρησιμοποιησουμε η οχι τελικα??????

(το κωδικο ελπιζω να μου τον στειλει χεχχεχεχε)

αυτα λενε

This is for 1 20% off entire purchase GYMBOREE coupon ONLINE CODE for Gymboree.com .Coupon will be emailed to you and can be used on regular price ,clearance items . Use For your SUPER CLEARANCE and collections NEW lines for Fall winter with extra 20% off !!~

GYMBOREE COUPON Expires, NOV 30, 2011!!!

NOTE: coupon can be used to earn gymbucks but not to reedem them..

νομιζω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει παραλληλα αλλα θα σας πω στις 25 με σιγουρια!

εγω ακομα δε το χτυπησα.... δε ξερω τι να κανω..... θα μου πεις 3-4 ευρω ειναι αλλα κριμα να παει τσαμπα.... βασικα δε το χτυπησα γιατι δε θελω μπουφαν κλπ που ειπε η στεισι οτι θα βαλει στη μπλακ μερα..... εγω ηθελα πιο πολυ ρουχαλακια... κανα μαλλινο φορεμα κλπ.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

κ τωρα διαβασα αυτο :-D

You are bidding on (1) coupon to save 20% off your ENTIRE purchase

in-store at Gymboree or online at gymboree.com.

Order now and have it shipped for BLACK FRIDAY shopping!!

Can be used on sale and clearanced merchandise!!

May not be combined with Gymbucks redemption

Valid for one-time use.

Expires 11/30/11

WLFfp2.png XI11p2.png

Αυτό το plasma car που λέει η Χριστίνα31 και το καλαμαράκι το πήραμε το καλοκαιρι απο άλλο πωλητή και μας βγήκε 50 ευρώ με τα μεταφορικά. Τώρα που το κοιτάζω δεν φαινεται να το στελνει με μια προχειρη ματιά. Αν θελετε να το δειτε απο κοντά πάντως, το έχει το ELC απεναντι απο το ΙΚΕΑ της θεσσαλονίκη στα 80 ευρώ. Είναι πολύ καλό, αλλά θέλει πλακάκι ή μωσαικο/μαρμαρο για να περπατήσει. Οπότε δεν νομίζω πως κάνει για τα ελληνικά δεδομένα. Ανεβαίνει πάνω ανθρωπος εως 100 κιλά και με το κουνημα του τιμονιου περπατάει. Τώρα το έχουμε για μέσα στο σπίτι μέχρι να στρώσουμε διαδρομο στο χωλ. Για 50 ευρώ νομίζω ειναι καλό, αλλά για 80 δεν νομίζω να αξίζει! Το καλό ειναι οτι δεν έχει ηλικία και ανεβαοινουμε όλοι :P

κ τωρα διαβασα αυτο :-D

You are bidding on (1) coupon to save 20% off your ENTIRE purchase

in-store at Gymboree or online at gymboree.com.

Order now and have it shipped for BLACK FRIDAY shopping!!

Can be used on sale and clearanced merchandise!!

May not be combined with Gymbucks redemption

Valid for one-time use.

Expires 11/30/11

Έχε το νού σου και χτύπα ένα φθηνό, χαμένο δεν θα πάει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπόνια τη μαύρη μέρα. Από τη στιγμή που το -30% είναι αυτόματα, θα δεχτει τον κωδικό. Δεν θέλω παλτό φέτος, αλλά -30% στα ρούχα (που μπορεί να έχουν ήδη μια έκπτωση) συν κουπόνι -20% είναι καλα.

Eυχαριστώ mgeorgan και kalamaraki,το swing car ή magic car το είδα και στο e-shop του λητώ με 65 ευρώ , αλλά είδα πως στο amazon to πουλα και 18λίρες και έλπιζα να τα βρώ σε τέτοιες τιμές, αφού χρειάζομαι δύο (συν βέβαια τα μεταφορικά). Και εγώ μέσα σε σπίτι το έχω δει, και είδα πως άρεσε πολύ στα παιδιά μου, mgeorgan εσύ που το έχεις, σε ίσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο λες να μην πηγαίνει?

εγω εχω 2 θεματα

1.αγορασα γιλεκακι για νο 5 και ισα που χωραγε ο Β...ανοιξα υποθεση....συμφωνησαμε να μου επιστρεψει με το που θα λαβει τη τιμη του και 6 ακομα το συστημενο συνολο 14.50.....μου επεστρεψε 9.47 και εκλεισε την υποθεση...εστειλα μνμ αφαντος...ξανανοιγω υποθεση? μπορω? αυτο που ρωταω αυτους τι να κανω λεει?

2.αγορασα 2 παντελονακια μαδερ μεταχειρισμενο, στο ενα, το 1 πατζακι ειναι...5 π μεγαλυτερο!!!!!!! εστειλα μνμ για μερικη επιστροφη (θα το φτιαξω το παντελονι ενοειται)...αφαντη...και αλλη υποθεση?????

εκει που ολα ετρεχαν ρολοι μου καθονται στραβα τωρα!

kKZUp2.png

Γατούλα, για το πρώτο θέμα στείλε μύνημα στο ΕΒΑΥ, βάζοντας τους και τα μυνήματα που ανταλλάξατε με τον πωλητή, όπου συμφωνεί να πληρώσει όλο το ποσό και τα μεταφορικά από Ελλάδα σε Αγγλία. Ρώτα τους τι να κάνεις αφού δεν έχει επιστραφεί όλο το ποσό.

Στην δεύτερη περίπτωση, έστειλες μέιλ στον πωλητή ? Ούτε εκεί απάντησε ? Αν όχι, άνοιξε κέις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Kαλημέρα! Αγόρασα κι εγώ ένα κουπόνι και μου λέει να επιλέξω local pickup αν θέλω να μου το στείλει με email. Δεν έχει επιλογή όμως local pickup..

Τι να το κάνεις το λόκαλ πικαπ ? Θα πας να το πάρεις χέρι με χέρι ?

Πεστου να σου στείλει με μέιλ τον κωδικο. 2 φορές που έχω αγοράσει μου τους έχουν στείλει έτσι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...