Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέτοια βάζω στον πιτσιρίκο μου. Φανελάκι κοντομάνικο και ένα τέτοιο. Είναι φούρνος.

Δες στο ΕΒΑΥ για τέτοια φλις της μάδερκεαρ. Είναι φοβερά !!! Παρέλαβα αυτό και έχω πάθει πλάκα !!!! Εξαιρετικά μαλακό και πολύ ζεστό.

Δες και για κανενα τέτοιο.

Πήρα από το άουτλετ μάδερκέαρ εδώ τέτοιο φλις, το είχαν 9?,αλλά μου ιδρώνει στον σβέρκο στην αρχή και μετά μου φαίνεται πως κρυώνει...η θερμοκρασία δωματίου είναι για την ώρα 22 βαθμοί. Τον σκεπάζω με αυτό το φλίς ή τον αφήνω άφοβα ξεσκέπαστο?

Το παραπάνω που έβαλα στο λίνκ είναι για κανονικό χειμώνα? Γιατί τώρα ακόμα είναι καλός ο καιρός.Η τιμή του είναι καλή?

edit

όσο για νούμερο 12-18 πλέον....το 9-12 μας είναι τσίτα πάνω μας.

Ναι βρε παιδιά, μη βαράτε, είχα τηλέφωνο στη φόρμα και μαιλ είχα. πάντα έχω. Για κάποιο λόγο όμως ποτέ κανένας δεν με παίρνει τηλέφωνο.

Ευχαριστώ πάντως.

Θα περιμένω και βλέπουμε

Πήρα από το άουτλετ μάδερκέαρ εδώ τέτοιο φλις, το είχαν 9?,αλλά μου ιδρώνει στον σβέρκο στην αρχή και μετά μου φαίνεται πως κρυώνει...η θερμοκρασία δωματίου είναι για την ώρα 22 βαθμοί. Τον σκεπάζω με αυτό το φλίς ή τον αφήνω άφοβα ξεσκέπαστο?

Το παραπάνω που έβαλα στο λίνκ είναι για κανονικό χειμώνα? Γιατί τώρα ακόμα είναι καλός ο καιρός.Η τιμή του είναι καλή?

edit

Δεν έχω δει από κοντά τα DPAM σε αυτό που θες οπότε δέν έχω άποψη.

Ο δικός μου πάντως που είναι κρυουλιάρης, με αυτό είναι καλυμμένος.

Ακόμα και αν δεν σκεπαστεί, που 9 στις 10 τα κλωτσάει όλα στον ύπνο του.

12-18 ΜΗΝΩΝ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Παρέλαβα κ σήμερα το σετάκι για δωράκι που πήρα στη κουμπαρούλα μου που γεννάει αυτο το μήνα , εμεινα ετσι :roll::shock: γιατι πιστευα πως σημερα απεργουν οι ταχυδρομοι...τεσπα

Αψογο το σετάκι κ το ζακετάκι κ σε σουπερ τιμή!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Τέτοια βάζω στον πιτσιρίκο μου. Φανελάκι κοντομάνικο και ένα τέτοιο. Είναι φούρνος.

Δες στο ΕΒΑΥ για τέτοια φλις της μάδερκεαρ. Είναι φοβερά !!! Παρέλαβα αυτό και έχω πάθει πλάκα !!!! Εξαιρετικά μαλακό και πολύ ζεστό.

ΕΝΤΙΤ Δες και για κανενα τέτοιο. Εδω

Aυτα του μοδερκερ εχουν μεγαλη φορμα οπως τα ρουχα του?

Λογικα πρεπει να ειναι ανετα για να το φοραει με πυτζαμα απο κατω?

Εμεις ειμμαστε 1 χρονων αλλα φοραμε 18-24 και κοιταω ενα 2-3 μηπως θα του πλεει?

q1kup2.pngza5op2.png

Aυτα του μοδερκερ εχουν μεγαλη φορμα οπως τα ρουχα του?

Λογικα πρεπει να ειναι ανετα για να το φοραει με πυτζαμα απο κατω?

Εμεις ειμμαστε 1 χρονων αλλα φοραμε 18-24 και κοιταω ενα 2-3 μηπως θα του πλεει?

Να σου πω, ο δικός μου είναι 2 ετών και 2 μηνών και περίπου 93 πόντους. Του πήρα το 2-3, γιατί μετά τα Χριστούγεννα θα του είναι εντάξει.

Για να είσαι σίγουρη, δες το σάιζ τσάρτ των μάδερ και σύγκρινε με το ύψος του παιδιού. Η φόρμα τους είναι χαλαρή, γεγονός.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Να σου πω, ο δικός μου είναι 2 ετών και 2 μηνών και περίπου 93 πόντους. Του πήρα το 2-3, γιατί μετά τα Χριστούγεννα θα του είναι εντάξει.

Για να είσαι σίγουρη, δες το σάιζ τσάρτ των μάδερ και σύγκρινε με το ύψος του παιδιού. Η φόρμα τους είναι χαλαρή, γεγονός.

Eυχαριστω χατζικο. Θα προτιμησω 18-24 τελικα μην χανετε μεσα:)

q1kup2.pngza5op2.png

http://www.dpam.com/en/overpyjama-p-28430.html?c=706&cPath=21_23_85

Αυτό λέτε να είναι υπερβολικά ζεστο? Πάει πάνω από την πυτζάμα ή είναι σαν υπνόσακος?

υπνόσακος είναι και είναι τέλειο. Αλλά στέλνει το dpam στην Ελλάδα;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Καλησπέρα,

Είμαι(θέλω να πιστεύω) μελλοντικός πατέρας και ήθελα να προτείνω 1.σε αυτούς που κάνουν ήδη προσπάθειες για παιδί αλλά και 2.σε αυτούς που ήδη έχουν ,ένα καλό EDIT ADMIN που έχω βρει εδώ και λίγες μέρες. Για την πρώτη κατηγορία έχει πολλά όμορφα δωράκια για τη γυναίκα και τον άντρα σε περίπτωση που πιάσουν για παράδειγμα παιδί...και για την 2η κατηγορία έχει πολλές κατηγορίες για το παιδί και το γονιό...Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει όμορφες εκπλήξεις!

Μόλις πιάσουμε παιδάκι λέω να της κάνω ένα δωράκι και από εδώ..λέω για μία Φωτογράφηση για εγκύους..Θα δούμε..

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους....

Διαφημίσεις

Σε άγχωσα ποντικάκι!:roll:

Μου έκανε εντύπωση τόσα που ακούμε από την επικαιρότητα, άρχισε να μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό;):lol:

Τελικά σου απάντησαν γιατί μας εξαίρεσαν;:rolleyes: Εγώ πάντως είδα αρκετούς από Κίνα και γειτονικά, με not available to Greece.

με γειά είναι πολύ όμορφα !!!

βασικά τα έχω ψιλοπάρει με το συγκεκριμένο site .....

την παραγγελία την έκανα 13 του μήνα και σήμερα μου στείλαν μαιλ ότι έφυγε ....ένα το κρατούμενο

τα μεταφορικά είναι που είναι ακριβά (29 δολάρια έδωσα) έχει και κάτι που ονομάζει Insurance & handling fee όταν έκανα την παραγγελία έλεγε 6,5 δολάρια σήμερα που ήρθε το κανονικό τιμολόγιο έγραφε 11,85 (τσέκαρα την επιβεβαίωση της παραγγελίας που έκανα και έγραφε κάτι που δεν είχα προσέξει ότι η τιμή δεν είναι τελική :shock:

οπότε 42 δολάρια μεταφορικά για 3 φλίς, 2 μπλούζες και ένα παντελόνι και να κάνει και 20 μέρες να έρθουν ................:shock::shock::cry::cry:

τώρα...........μου έκανες την καρδιά περιβόλι :roll::roll::cry::cry:

μα κατι δε μου βγαινε με τα νουμερα... ααααα πολλα εξοδα βαζουν! παααρα πολλα! οντως το ειδα κι εγω τωρα... λεει οτι δεν ειναι τελικη η τιμη.... μας τα χαλαει το μαγαζακι.... να σου πω αν δεν εβρισκα αυτο το φορεμα για τα γενεθλια δε ξερω αν θα επαιρνα τελικα αλλα μολις το ειδα..... ειδα πρωτα για bonnie jean, rare editions σε εβαυ αλλα ολα πιο ακριβα και ΚΑΝΕΝΑ με ζακετακι κ λιγα μακρυμανικα.... ολα τα κουκλιστικα ειναι αμανικα κ καλοκαιρινα.... εμενα η παραγγελια ειναι 112 δολ (37,60 μετφ και τα αλλα) 3 φλις 1 ζακετα μαλλινη μακριουλα και τα 2 φορεματα... βασικα για τα φορεματα αξιζε (περιπου 80 ευρω βγηκε συνολο)

Το πρωτο ειναι μαρκα "cinderella"

Εχει και στην Αγγλια αυτη τη μαρκα. Εχει μονο επισημα φορεματακια και η γραμμη τους ειναι οντως σχετικα μικρη. Ειχα παρει για τη βαφτιση της μεγαλης ενα σετακι αυτης της εταιριας σαν πρωτο φορεματακι και της ηταν τσιμα-τσιμα παρα το οτι ειναι πολυ αδυνατο παιδι.

Το δευτερο το πηρα και εγω και ειναι τελειο.

ααα αρα ειναι καλη μαρκα ε? ωραια! ελπιζω να ναι καλη ποιοτητα το φορεμα... το δευτερο το rare editions σταθερη αξια! το οποιο στο εβαυ εχει 37 δολ!

WLFfp2.png XI11p2.png

Κάποια στιγμή μιλούσαμε για τιράντες. Εκτός από suspenders, δείτε το και σαν braces, δίνει πολλά αποτελέσματα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια πως μπαινει ΜΟΝΙΜΑ η ρυθμιση για "αποστολη στην Ελλαδα".Πρεπει να το κανω καθε φορα που ψαχνω;

Ή θα το κάνεις κάθε φορά που ψάχνεις ή αν έχεις κάποιες έρευνες που τρέχεις σταθερά (π.χ. εγώ έχω κάτι σαν 'κοριτσίστικα, 4-5 ετών, μάρκες ..........., καινουρια, διαθέσιμα στην Ελλάδα') μπορείς να τις αποθηκεύσεις και να ενημερώνεσαι καθημερινά, αν έχει καινούρια entries.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρα. Βρε κορίτσια...επικοινώνησα με την Κατερίνα του dreamshopping και μου είπε πως για πακέτο 3 κιλών τα μεταφορικά είναι 24 λίρες. Δεν είναι πάρα πολλά???

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι πως και μένα πολλά μου φάνηκαν, όμως πάλι κερδισμένη βγήκα. Η τελευταία μου παραγγελία είχε ένα γυναικείο μπουφάν του σκι, 12 περίπου παιδικά κομμάτια από next και ένα ζευγάρι παπούτσια για τη μικρή και πλήρωσα 24 λίρες. Τοβάρος ήταν 2,5 κιλά. Η Κατερίνα μου είπε ότι μέχρι 2 κιλά τα μτφ είναι 12 λίρες.

82nop2.png

edit

έβαζα στην κόρη μου τέτοιους υπνόσακους από το μοδερ από τότε που ήταν 5,5 μηνών μέχρι και πέρσι που ήταν 2,5 (φέτος είναι βαρύ το πάπλωμα και δεν πολύ κουνιέται :lol::lol:)

Η θερμοκρασία στο δωμάτιο της είναι από 21 μέχρι 23 βαθμούς το βράδυ και την κοίμιζα πάντα ΜΟΝΟ με τον υπνόσακο

αυτό που άλλαζα ήταν τα ρούχα που φορούσε από μέσα πχ μόνο λεπτή πιζάμα ή κοντό ζυπουνάκι και πιζάμα ή μαυρομάνικο ζιπουνάκι και πιζάμα όλες τις παραλαγές ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος (αυτό το καταλαβαίνεις σιγά σιγά εμπειρικά δυστυχώς):-( π.χ αν αρχίσει να σου ξυπνάει το παιδί ξαφνικά το βράδυ ένας λόγος μπορεί να είναι ότι κρυώνει (το αν ζεσταίνεται είναι εύκολο να το τσεκάρεις και καλό θα είναι να το κάνεις κάθε βράδυ)

αυτό που λές ότι στην αρχή ιδρώνει στο σβέρκο, μου το έκανε και εμένα κατέληξα ότι είναι που προσπαθεί το σώμα να "προσαρμοστεί"

να τσεκάρεις την θερμοκρασία πίσω από το λαιμό του παιδιού 30 λεπτά με 1 ώρα αφού έχει κοιμηθεί (αυτό μου το είχε πει και η παιδίατρος μας) αν πράγματι ιδρώνει τότε, σημαίνει ότι έχει ντυθεί πολύ βαριά από μέσα

Καλησπέρα.

Η αλήθεια είναι πως και μένα πολλά μου φάνηκαν, όμως πάλι κερδισμένη βγήκα. Η τελευταία μου παραγγελία είχε ένα γυναικείο μπουφάν του σκι, 12 περίπου παιδικά κομμάτια από next και ένα ζευγάρι παπούτσια για τη μικρή και πλήρωσα 24 λίρες. Τοβάρος ήταν 2,5 κιλά. Η Κατερίνα μου είπε ότι μέχρι 2 κιλά τα μτφ είναι 12 λίρες.

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ μάλλον θα το περάσω το βάρος όμως γιατί θέλω κάποια πράγματα από mothercare για την βαλίτσα της γέννας και ρουχαλάκια από νεξτ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ξάδερφο:P

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Πήρα υπνόσακο για τον γιο μου από εδώ www.thedreambag.gr

Βασικά δεν έχω κάνει ακόμα την πληρωμή, οπότε δεν έχω παραλάβει για να σου πω περισσότερα. Μου φάνηκε νορμαλ η τιμή τους. Κάπου είδα (στην σελίδα στους στο facebook νομίζω) ότι περιμένουν υπνόσακους για 3-6 χρ. Πάντως στον γιο μου που είναι 2,5 χρ του πήρα το 18-36, κάπου έχει μεγέθη και τον μέτρησα και πιστέυω να του είναι εντάξει. Αλλιώς έχω και μικρότερο γιο, θα πιάσει τόπο!!

Περισυ ειχα παρει υπνοσακος απο το παραπανω σαιτ, μου φανηκαν πολυ καλοι, ασχετα που τελικα δεν τους φορεσαμε καθολου επειδη δεν ηθελε ο μικρος. Το νουμερακι πιστευω οτι θα του κανει αν ειναι κανονικος σε μεγεθος ο μικρος σου!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

καλημερα...

ψαχνοντας για σκουφακι βρηκα αυτα...

στελνουν και τα 2 ελλαδα...και εχουν υπεροχα πραγματα!!!

http://www.tobytiger.co.uk/

http://www.buggysnuggle.com/default.aspx

καλαμαρακι εσυ ασχολεισαι με την λιστα?

πρεπει να εχουμε αγορασει για να μπει νεο site???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλημερα...

ψαχνοντας για σκουφακι βρηκα αυτα...

στελνουν και τα 2 ελλαδα...και εχουν υπεροχα πραγματα!!!

http://www.tobytiger.co.uk/

http://www.buggysnuggle.com/default.aspx

καλαμαρακι εσυ ασχολεισαι με την λιστα?

πρεπει να εχουμε αγορασει για να μπει νεο site???

Πασχαλιτσα ωραιοτατα φαινονται!

Εγω δεν ασχολουμαι πια με τη λιστα αφου την εχει αναλάβει ο Συντονιστής ΛΑ

Τωρα στελνουμε σε αυτον πμ με τα δοκιμασμένα σαιτ κ αναλαμβανει εκεινος να ανανεώσει τις λιστες αφου ειναι κλειδωμένες στη πρωτη σελίδα του θεματος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...