Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σε ευχαριστω!:Dτο εχω ηδη δει το αλλο θεμα και ειχα παρει και τηλεφωνο στην σελιδα που ειχε δωσει για φθηνο συντριβανι αλλα δυστηχως ξεπουλησανε!!!!!και θα ξαναφερουν με τον καινουργιο καταλογο τους το φθινοπωρο ομως εγω το θελω για τον Αυγουστο:confused:για αυτο ρωτησα και εδω,θα παω να ψαξω και στις προηγουμενες σελιδες και ελπιζω να βρω κατι,αν πεσει ομως κανενα φθηνο στην αντιληψη σας θα σας ημουν υποχρεη:D:D:D

edit... δυστηχως δεν λεει και πολλα στις προηγουμενες σελιδες!

Νομίζω ότι στο mytoys.de είχαν βρεί κάτι ? Πώς το ζητάμε αυτό στα αγγλικά ? Για να δούμε στο ebay.

ποσο τααποθηκευεις και με τι ποσο αν ξεπερασεις τις ημερες?

Μόνο επιδερμικά είδα την σελίδα, δεν είδα περισσότερα, ούτε για συνδρομές ούτε για αποθήκευτρα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβό μου φαίνεται, για δέμα 30 κιλών περίπου 43 λίρες + η διαφορά από τον ΦΠΑ.

Έχουν εφάπαξ συνδρομή όμως μόνο 2 λίρες. Δεν είδα τι παίζει με την μηνιαία συνδρομή.

εστειλα μαιλ... ειναι η ιμη που σου βγαζει το καλκιουλειτορ τους + 20% φπα!

εσεις που ξερετε το myukmail δειτε αν συμφερει πλιζ

WLFfp2.png XI11p2.png

Παρελαβα τηλεοραση απο αμαζον. Ολα καλα....(θελει ανταπτορα μετατροπης βεβαια)

Chatzico, σχετικα με τις συχνοτητες που με ρωτουσες κανενα προβλημα!

εστειλα μαιλ... ειναι η ιμη που σου βγαζει το καλκιουλειτορ τους + 20% φπα!

εσεις που ξερετε το myukmail δειτε αν συμφερει πλιζ

Έλεγα να το δω καλύτερα αύριο. Αλλά αν τα 30 κιλά είναι 43 λίρες και ο Φ.Π.Α. είναι 20%, τότε πάει 51,6 λίρες !!!!!! Τοο μάτς !!!!!!!!! Το myukmail στέλνει μέχρι 2 κούτες συνολικού βάρους 30 κιλών με 37,5 λίρες ....

κοιταξτε τι βρηκα στο αμαζον!!!

http://www.amazon.co.uk/Tend-Skin-Ingrown-Solution-118ml/dp/B00021DO6Y/ref=acc_glance_d_ai_ps_t_4

απ οτι διαβαζω στα ριβιους..ειναι καλο

Το οποίο κάνει τι ακριβώς ? :confused::confused:

Παρελαβα τηλεοραση απο αμαζον. Ολα καλα....(θελει ανταπτορα μετατροπης βεβαια)

Chatzico, σχετικα με τις συχνοτητες που με ρωτουσες κανενα προβλημα!

Τζάμπα τα ευχολόγια :wink: Ευχαριστώ πολύ !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Έλεγα να το δω καλύτερα αύριο. Αλλά αν τα 30 κιλά είναι 43 λίρες και ο Φ.Π.Α. είναι 20%, τότε πάει 51,6 λίρες !!!!!! Τοο μάτς !!!!!!!!! Το myukmail στέλνει μέχρι 2 κούτες συνολικού βάρους 30 κιλών με 37,5 λίρες ....

συν αρχικη εγγραφη (οκ ειναι εφαπαξ)

συν μηνιαια συνδρομη ή ετησια....

αυτοι θελουν +6 λιρες για να ενωσουν καθε επομενο κουτι... δηλαδη ενα κουτι οκ, το 2ο + 6λιρες το 3ο +6λιρες κοκ ακομα κι αν ειναι ενα κουτι παπουτσια

WLFfp2.png XI11p2.png

καλαμαριοοοοον παρελαβα τη σαπουνοφουσκομηχανη!!!

http://cgi.ebay.co.uk/Bubble-Machine-Bubble-Blower-Bubbles-Fun-Stuff-/220806385335?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item3369160eb7#ht_1249wt_962

πολυ ωραιος πωλητης! πολυ ωραια η bubble machine... αντι να δωσω 25 ευρω στα elc, εδωσα 15 σ'αυτον.... μια χαρα δουλευει πολυ καλα! θορυβος ελαχιστος απο το μοτερ... ειναι για εξωτερικο χωρο, οχι για το μπανιο οπως τα διαφημιζει το αμαζον... κανει πολλες φουσκες και "βρωμια" οπως τα απλα που κανουν φουσκες ξερετε....

το χρησιμοποιησαμε το απογευμα και τρελαθηκε η μικρη! ηρθαν κ ολα τα παιδια απο τριγυρω και τρελαθηκαν κι αυτα........ χαλασαμε ηδη το μισο μπουκαλι υγρο και τωρα πειτε μου που θα βρω οικονομικο και καλο υγρο για σαπουνοφουσκες!!!!!!!!!!! ΣΟΣ το χρειαζομαι επειγοντως!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

irida85 για δες κι εδώ πως μπορείς να κάνεις μόνη σου υγρό [δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά συνήθως πετυχαίνουν] http://parents.org.gr/events/a184

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

το χρησιμοποιησαμε το απογευμα και τρελαθηκε η μικρη! ηρθαν κ ολα τα παιδια απο τριγυρω και τρελαθηκαν κι αυτα........ χαλασαμε ηδη το μισο μπουκαλι υγρο και τωρα πειτε μου που θα βρω οικονομικο και καλο υγρο για σαπουνοφουσκες!!!!!!!!!!! ΣΟΣ το χρειαζομαι επειγοντως!!!!!!!!!!

εγω στα απλα βαζω σαμπουαν τζονσον ή υγρο πιατων με λιγο νερακι. για δοκιμασε αν κανει και στο δικο σας να μη ψαχνεις.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

να πω κι εγω τον πονο μου...

pediped συνεχεια....

μου απαντησαν μετα το χτεσινο μου μαιλ οτι σημερα εφυγαν τελικα τα παπουτσια σντι για την προηγουμενη Παρασκευη...

τι να πω...και τι να πιστεψω....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

προλαμβανει κ αντιμετωπιζει την αναπτυξη της τριχας μεσα στο δερμα μετα απο αποτριχωση με λειζερ, κερι, ή ξυραφι

Eυχαριστώ πολύ, δες μόνο μην είναι κάργα στην χημεία.

συν αρχικη εγγραφη (οκ ειναι εφαπαξ)

συν μηνιαια συνδρομη ή ετησια....

αυτοι θελουν +6 λιρες για να ενωσουν καθε επομενο κουτι... δηλαδη ενα κουτι οκ, το 2ο + 6λιρες το 3ο +6λιρες κοκ ακομα κι αν ειναι ενα κουτι παπουτσια

Συμφωνείς και εσύ λοιπόν ότι είναι ακριβό ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χτες ειχε στο ebay κατι μπλουζιτσες fruit of the loom τις 5 /10 λιρες ημερησια προσφορα

τις πηρα για τον αντρα μου με 5 μεταφορικα και μετα απο 2 ωρες βλεπω 3 τα μεταφορικα

εστειλα ενα mail λεω πολυ ατυχη ειμαι να κατεβασετε μονο της χωρας μου τα μεταφορικα και να το κανετε μετα απο 2 ωρες χιχιχιχι και μου ζητησε paypal να βαλει τη διαφορα!!!!!!!!!!!

καλε τι λεπτολογοι αυτοι οι αγγλοι......α παπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα τα λεφτα εγω για πλακα το εκανα!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320721747572&var=510034037606&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

καλαμαριοοοοον παρελαβα τη σαπουνοφουσκομηχανη!!!

http://cgi.ebay.co.uk/Bubble-Machine-Bubble-Blower-Bubbles-Fun-Stuff-/220806385335?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item3369160eb7#ht_1249wt_962

πολυ ωραιος πωλητης! πολυ ωραια η bubble machine... αντι να δωσω 25 ευρω στα elc, εδωσα 15 σ'αυτον.... μια χαρα δουλευει πολυ καλα! θορυβος ελαχιστος απο το μοτερ... ειναι για εξωτερικο χωρο, οχι για το μπανιο οπως τα διαφημιζει το αμαζον... κανει πολλες φουσκες και "βρωμια" οπως τα απλα που κανουν φουσκες ξερετε....

JUMBO χαλαρα....παμφτηνο !!!! Στο elc ειναι ακριβο. Επισης στο amazon αν το ψαξεις βγαζει αρκετα

Συμφωνείς και εσύ λοιπόν ότι είναι ακριβό ?

απλα παραθετω τι ξερω :cool: εσεις ξερετε καλυτερα το MUM...

αποτι βλεπω νομιζω οτι τοforward ισως συμφερει για μικρα πακετα πχ 10 κιλα...

irida85 για δες κι εδώ πως μπορείς να κάνεις μόνη σου υγρό [δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά συνήθως πετυχαίνουν] http://parents.org.gr/events/a184

ιιι ωραιο! αν και προτιμω τα ετοιμα.... θα το δοκιμασω ομως.....

εγω στα απλα βαζω σαμπουαν τζονσον ή υγρο πιατων με λιγο νερακι. για δοκιμασε αν κανει και στο δικο σας να μη ψαχνεις.

ααα εχετε πολλες ιδεες! ευχαριστω!!!

JUMBO χαλαρα....παμφτηνο !!!! Στο elc ειναι ακριβο. Επισης στο amazon αν το ψαξεις βγαζει αρκετα

τζαμπο ειχα ψαξει και δεν ειχα βρει.... που τα εχουν? ειχα δει εκει που ειναι τα μικρα πιστολια που ψεκαζουν φουσκες, ξερεις...

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

επειδη τα υγρα πιατων γραφουν απο πισω οτι μπορει να βλαψουν τα ματια, εγω δε θα εβαζα, καλυτερα το παιδικο σαμπουαν

τζαμπο ειχα ψαξει και δεν ειχα βρει.... που τα εχουν? ειχα δει εκει που ειναι τα μικρα πιστολια που ψεκαζουν φουσκες, ξερεις...

Ναι βρε δες όμως στο jumbo έχει πολλά ανταλλακτικά μπουκαλάκια, μπορεί κάποιο να μπαίνει και στη δική σας συσκευή

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

επειδη τα υγρα πιατων γραφουν απο πισω οτι μπορει να βλαψουν τα ματια, εγω δε θα εβαζα, καλυτερα το παιδικο σαμπουαν

σιγουρα ειναι καλυτερο το παιδικο σαμπουαν, αλλα κι αυτα που εχουν οι σαπουνοφουσκες στην αρχικη τους συσκευασια φοβαμαι οτι ειναι χειροτερα απο το υγρο πιατων.

XI64p2.pngtk60p2.png

:cool:Και ναι εχουμε και συνεχεια με pediped...

μου ξαναεστειλαν μυνημα οτι τα παπουτσακια τελικα ΔΕΝ υπαρχουν και αν θελω refund ή να μου στειλουν αλλα...

ζητησα αλλο σχεδιο γιατι η αληθεια ειναι πως τα χρειαζομαι...

τωρα ειπαν θα φυγουν Παρασκευη...

για να δουμε...σηριαλ εχει γινει...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλησπέρα κυρίες μου να σας ενημερώσω ότι το http://www.boden.co.uk έχει εκπτώσεις (εγώ πήρα ήδη κατι λιγα :rolleyes: )- τώρα είναι έως 50%, αλλα σε κανένα δεκαήμερο θα ρίξει κι άλλο τις τιμές (clearance). Αυτά!

Τι μεταφορικά έχει???

1gGKp3.png

Βρε κοριτσια το apo-rot ειναι μονο γερμανικο??? Θελω να αγορασω αντιηλιακα lavera αλλα δεν σκαμπαζω....η αλλη μου λυση ειναι το bce...εχει αγορασει καμια απο εκει προσφατα??? Η' αλλου φθηνα lavera??

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Βρε κοριτσια το apo-rot ειναι μονο γερμανικο??? Θελω να αγορασω αντιηλιακα lavera αλλα δεν σκαμπαζω....η αλλη μου λυση ειναι το bce...εχει αγορασει καμια απο εκει προσφατα??? Η' αλλου φθηνα lavera??

κοπελιαααααααα :lol::lol: κει πάνω στην πρώτη σελίδα έχει ένα κόκκινο κουτάκι που γράφει log in δίπλα μια σημαία (γερμανική) αν πατήσεις πάνω σε αυτή την σημαία θα σου βγάλει και την Αγγλική ;);)

καλημέρα, μήπως έχει κάποια κανένα κωδικό για boohοο; Ίσως για πρώτη παραγγελία; δε μπορώ να βρω κάτι...:(

αχ αμα βρεις θελω κι εγω... αλλα δε παιζει....

τους εστειλα και μαιλ αλλα τζιφος.... και επειδη με τσαντισαν τελικα μαλλον δε θα παρω απο κει............ εβαυ και παλι εβαυ!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...