Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Annagrig ευχαριστω για τον κωδικο redoute!!

Χτυπησα 2 μαγιουδακια και μια φορμα για το μικρο στα 26ευρουλακια...

Not bad νομιζω!!!

Αλλα γιατι εχει τοσο μεγαλο χρονο παραδοσης???:confused::confused:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουν Carters/Oshkosh εδώ. Προσπάθησα να παραγγείλω μια φορά, αλλά η πιστωτική κάρτα δεν δούλευε. Έστειλα e-mail και μου απάντησαν μετά από 4-5 ημέρες λέγοντάς να βεβαιωθω οτι βάζω τα στοιχεία μου σωστά. Μέχρι τότε, είχα ήδη βρει αυτό που έψαχνα αλλού.

Καλημέρα, μήπως ξέρετε αν αυτά φοριούνται και ως κολάν απο παιδάκια που έχουν καθαρίσει απο πάνα? Έχουν στενή φόρμα?

http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Baby-Toddler-Boy-Girl-Leggings-Trousers-Pants-/270777624919

Επίσης, έχετε μήπως υπόψη που μπορώ να βρω καλάθι για μπάσκετ που να κρέμεται πάνω απο την πόρτα? (Αυτό θέλουν για τα γενέθλια τους, τι να τις κάνω...)

Ευχαριστώ! ( To λινκ πρεπει να λειτουργεί τώρα)

στα JUMBO σε ολα τα μεγεθη και για ολα τα γουστα και παμφτηνα (απο 3€ ξεκινανε)

Επισης θα βρεις και φτηνες μπαλες μπασκετ εκει

πες μας βρε φιλεναδα γιατι εγω νομιζα οτι ειναι μονο αυτο μαζι με το carters που δεν στελνει Ελλαδα

To Carters δυστυχώς δεν στέλνει πουθενά εκτός Αμερικής. Γι' αυτό κι εγώ ψάχνομαι. Παλιά έφερναν κάποια κομμάτια Oshkosh το Boots και το Selfridges στην Αγγλία, αλλά τώρα πια νομίζω όχι.

στα JUMBO σε ολα τα μεγεθη και για ολα τα γουστα και παμφτηνα (απο 3? ξεκινανε)

Επισης θα βρεις και φτηνες μπαλες μπασκετ εκει

Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν ψάχνω κολάν... Αυτά τα συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν.

Επίσης, δεν ψάχνω για μπάλλα μπάσκετ... Ψάχνω για το καλάθι.

Διαφημίσεις

πες μας βρε φιλεναδα γιατι εγω νομιζα οτι ειναι μονο αυτο μαζι με το carters που δεν στελνει Ελλαδα

http://www.carters.com/oshkosh

Μπορείς να παραγγείλεις από αυτό το website και να χρησιμοποιήσεις αμερικανικό "ξάδελφό". Παρήγγειλα πιτζάμες πέρσι για το μωρό. Xρησιμοποιώ http://www.shipito.com/

Κοριτσάκια μου καλημέρα τι μου κάνετε???

Θα ήθελα τα φώτα σας γιατι άρχισα να ψάχνω στη λίστα αλλα δεν με αφηνει η πορδη εδω....μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω παπλωματάκι (οχι ΙΚΕΑ ειναι μικρά) και παπλωματοθήκες και γενικά σεντόνια και λευκά είδη για τη μπουμπού μου.

Ευχαριστώωωωω

Ειδα babybutt αλλα είναι μικρα τα παπλωματακια που εχουν κ εκει δλδ 100Χ130 δεν μου κανουν.....

Κοιτάξτε, επειδή όταν παρήγγειλα από asda είχα πάρει και καλοκαιρινά και κάτι trench coats, να σου πω την αλήθεια δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια ήταν εντελώς διαφορετικές ποιότητες. Τα μεν μπλουζάκια ήταν μελανζέ και τα άλλα συνθετικά οπότε δεν είχα ατυχίες. Αυτά ήταν 100% βαμβακερά και μου βγήκαν μάπα.

Το φτηνό βαμβακερό θέλει προσοχή, γιατί υπάρχουν καν και καν ποιότητες. Θα το έχω υπόψην μου αυτό για τα ρούχα του Asda πάντως, γιατί τέτοιες εκπλήξεις να μου λείπουν!

Βρε κορίτσι βάλε το link να χαζέψουμε. Μου είχε φέρει πριν 2 χρόνια ο πάππους από το ταξίδι του στο Αμέρικα κάποια κομάτια και ήταν απίστευτα καλά. Όποτε πετυχαίνε κάτι στο ebay πάντα το χτυπάω.

http://www.carters.com/oshkosh

Apo to Jcpenney ψωνισα και δεχεται πιστωτικη κανονικα.

Περιμενω ακομα να ερθουν οποτε εχω ψιλοαγχωθει για τελωνειο.

Ενα φορεμετακι δεν το ειχε και μου το στειλανε σε δευτερο πακετο με το ιδιο ποσο σε συνολικα μεταφορικα .

http://www.jcpenney.com/jcp/XGN.aspx?submit%20search.y=0&Ntt=oshkosh&SearchString=oshkosh&Ne=4+840+877+878+5+961+6+968+29+3+598+11+15+12+506+10+23+585+596+963+579+1031+8+1022+1014+586+1007+879+1027+18+904+903+969+833+949&hdnOnGo=true&submit%20search.x=0&SO=1&Nao=0&N=4294959029&PSO=0&refdPrd=1&CmCatId=searchresults

Το ειχα ξαναγραψει σε αλλο ποστ αλλα δεν με ρωτησε κανεις οποτε δεν επεκταθηκα.

22 κομματια, 14 συνολα 130 δολλαρια με τα μεταφορικα!!!

Εγω ειμαι φουλ απο ρουχαλακια αλλα τα πηραμε για μια οικογενεια στη γειτονια μου που το μεγαλο κοριτσακι μου ειπε το εξης φοβερο και ανατριχιασα κοριτσια:

"Κυρια Αννα θα με αφησετε μια φορα να κοψω την ετικετουλα γιατι εμεις δεν ειχαμε ποτε καινουρια ρουχαλακια!"

Ματωσε η ψυχη μου και βαλαμε απο 30 ευρω 3 κυριες και τους παραγγειλαμε αυτα να εχουν ν ακοβουν ταμπελακια με την ψυχη τους! :D

To Carters δυστυχώς δεν στέλνει πουθενά εκτός Αμερικής. Γι' αυτό κι εγώ ψάχνομαι. Παλιά έφερναν κάποια κομμάτια Oshkosh το Boots και το Selfridges στην Αγγλία, αλλά τώρα πια νομίζω όχι.

Μπορείς να παραγγείλεις από αυτό το website και να χρησιμοποιήσεις αμερικανικό "ξάδελφό". Παρήγγειλα πιτζάμες πέρσι για το μωρό. Xρησιμοποιώ http://www.shipito.com/

Οχι βρε κοριτσια. κανονικα παραγγελνετε απο jcpenney's!

Με Ελληνικη πιστωτικη.

Αν καποια κοπελα θελει μου ετσειλαν εκπτωτικο κωδικο 15% νομιζω αλλα πρεπει να ειναι ονομαστικος. Αν ενδιαφερεται καποια ευχαριστως να τον στειλω (αν δεν εληξε γιατι μου τον εστειλαν μολις εκανα την πρωτη μου παραγγελια)

Διαφημίσεις

Annagrig ευχαριστω για τον κωδικο redoute!!

Χτυπησα 2 μαγιουδακια και μια φορμα για το μικρο στα 26ευρουλακια...

Not bad νομιζω!!!

Αλλα γιατι εχει τοσο μεγαλο χρονο παραδοσης???:confused::confused:

Με γεια σας. :D

Not bad at all! Τα ειχε ετοιμοπαραδοτα αυτα που παρηγγειλες;

Μαρια ακριβως την ιδια ημερομηνια εφυγε και ενα δικο μου δεμα απο Αμερικη αλλα ακομα αφαντο! :(

Εσυ παρελαβες τιποτα;

Παει, το βλεπω! Οχι τιποτ'άλλο ηταν και για καλο σκοπο. :?:evil:

μπααααα τίποτα...πέρασε στις 12 η πρώτη γύρα ταχυδρομείου και περιμένω στις 3.30 την δεύτερη...αν παραλάβω θα ενημερώσω...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν ψάχνω κολάν... Αυτά τα συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν.

Επίσης, δεν ψάχνω για μπάλλα μπάσκετ... Ψάχνω για το καλάθι.

μαλλον δεν με καταλάβες .Το επαναλαμβανω στα jumbo θα βρεις φτηνα καλαθια για μπασκετ σε ολα τα μεγεθη και σε ολα τα γουστα. Επισης και μπαλες μπασκετ για αυτα.

Δεν αναφερθηκα σε κολαν

Ενα φορεμετακι δεν το ειχε και μου το στειλανε σε δευτερο πακετο με το ιδιο ποσο σε συνολικα μεταφορικα .

http://www.jcpenney.com/jcp/XGN.aspx?submit%20search.y=0&Ntt=oshkosh&SearchString=oshkosh&Ne=4+840+877+878+5+961+6+968+29+3+598+11+15+12+506+10+23+585+596+963+579+1031+8+1022+1014+586+1007+879+1027+18+904+903+969+833+949&hdnOnGo=true&submit%20search.x=0&SO=1&Nao=0&N=4294959029&PSO=0&refdPrd=1&CmCatId=searchresults

Εγω ειμαι φουλ απο ρουχαλακια αλλα τα πηραμε για μια οικογενεια στη γειτονια μου που το μεγαλο κοριτσακι μου ειπε το εξης φοβερο και ανατριχιασα κοριτσια:

"Κυρια Αννα θα με αφησετε μια φορα να κοψω την ετικετουλα γιατι εμεις δεν ειχαμε ποτε καινουρια ρουχαλακια!"

Ματωσε η ψυχη μου και βαλαμε απο 30 ευρω 3 κυριες και τους παραγγειλαμε αυτα να εχουν ν ακοβουν ταμπελακια με την ψυχη τους! :D

Κοριτσάκι τι μεταφορικά έχει αυτό το σάιτ? Έχει και bonnie jean τέλεια! Αχ θα με κάψεις!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

με ενδιαφερει πολυ. Μηπως μπορεις να μας δωσεις καποιο παραδειγμα χρεωσης που σου κανανε. Ισως να συμφερει και να αξιζει να μπει στη λιστα

Κοριτσάκι τι μεταφορικά έχει αυτό το σάιτ? Έχει και bonnie jean τέλεια! Αχ θα με κάψεις!

Ελευθεριτσα με μια συντομη ματια που εριξα τα μτφ πανε αναλογα με το βαρος...ξεκινανε απο 27$ με 31$ τα 2,2κιλα και ανεβαινουνε...

Δες εδω http://www.jcpenney.com/jcp/CustomerServiceSub.aspx?cattyp=CSR&catid=16003&refpagename=CustomerServiceSub%25252Easpx&refdeptid=12476&refcatid=16002&CmCatId=searchresults|12492|16002

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Mε το JCPenney μεγάλωσα... Τι μου θυμίσατε τώρα, back-to-school shopping, Halloween costumes, Xmas sales...

Πόσων ετών είναι το κοριτσάκι, Άννα? Δηλαδή, για τι μεγέθη μιλάμε?

Στην Αμερικη μεγαλωσατε; :D

Το κοριτσακι γα το οποιο ψωνισαμε λετε; Ειναι 4,5 οποτε της πηρα μερικα 4Τ και μερικα 5Τ (ειναι πολυ λεπτουλα) Ελπιζω να επεσα μεσα.

Για τα κομματια που πηρα ηταν 30 δολλαρια αλλα και για πολυ περισοτερα ηταν σχεδον τοσα απλα φοβηθηκα το τελωνειο αλλιως θα'παιρνα ρουχαλακια και για τα δικα μου.

Ωραία Άννα. Όταν παραλάβεις ενημέρωσέ με. Έχει όμορφα βρεφικά και ίσως χρειαστώ. Ξέρεις κάποιον που να έχει παραγγείλει ή η πρώτη είσαι?

Φιλενάδα ευχαριστώ! Έκανα εγγραφή και βρήκα τα μεταφορικά ωστόσο:)

5JP7p3.png

rnsFp2.png

τί γλυκιά σκέψη.........μπράβο σας annagrig........και στις άλλες κυρίες....

με ενδιαφερει πολυ. Μηπως μπορεις να μας δωσεις καποιο παραδειγμα χρεωσης που σου κανανε. Ισως να συμφερει και να αξιζει να μπει στη λιστα

Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, και τώρα που κοιτάζω, ήταν Οκτώβριο 2009 (sorry κάπου μπερδευτηκα) όταν το χρησιμοποίησα για τελευταία φορά. Πλήρωσα αυτα

4.80 lbs (2.18 kg) = $47.54

16"Χ13"Χ6" (41Χ34Χ16 cm)

7.10 lbs (3.22 kg) = $56.43

16"Χ13"Χ9" (41Χ34Χ23 cm)

Επιλέγετε τον τρόπο για την αποστολή (φυσικά διάλεξα USPS για να μειώσει τον κίνδυνο των τελωνείο), και συμπληρώνετε το έντυπο για το τελωνείο.

Καλημέρα, μήπως ξέρετε αν αυτά φοριούνται και ως κολάν απο παιδάκια που έχουν καθαρίσει απο πάνα? Έχουν στενή φόρμα?

http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Baby-Toddler-Boy-Girl-Leggings-Trousers-Pants-/270777624919

Επίσης, έχετε μήπως υπόψη που μπορώ να βρω καλάθι για μπάσκετ που να κρέμεται πάνω απο την πόρτα? (Αυτό θέλουν για τα γενέθλια τους, τι να τις κάνω...)

Κάποιες κοπέλες που τα είχαν παραγγείλει πέρυσι είχαν γράψει ότι ήταν χάλια ποιοτικά και με απαίσια μυρωδιά, δεν ξεμύρισαν καν με πλύσιμο και τα πέταξαν, αλλά δεν είμαι βέβαιη ότι ήταν ο ίδιος πωλητής, εμφανισιακά΄όμως έτσι ήταν. Πιστεύω κάποια απ' όλες να σου απαντήσει αναλυτικότερα.

Για τα καλάθια του basket, jumbo όπως σου πρότειναν (πόσο με έκοψαν τα γέλια όταν το διάβασα ;) )

Κάτσε να το αποκρυπτογραφήσουμε τώρα αυτό σιγά σιγά :wink:;-)

Δηλαδή δεν σου ήρθε ειδοποίηση να παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου ? Σου χτύπησαν το κουδούνι και στα έδωσαν ?

Δέμα μεγαλούτσικο ? Δηλαδή είχε πολλά πράγματα μέσα ? Προσπαθώ να καταλάβω δηλαδή......

Σε ότι αφορά την σφραγίδα της DHL και τα παραστατικά τελωνισμού του γερμανικού τελωνείου, το έχουμε ξαναπεί. Οι εταιρείες επιλέγουν να διανέμουν τις διεθνείς αποστολές τους βάσει των φθηνότερων δρομολογίων, όποια και αν είναι αυτά.

Προφανώς, το πρώτο σημείο εισόδου των τζιμπο στην Ευρώπη είναι η Γερμανία. Έτσι τους εξυπηρετεί με τα δρομολόγια αποστολής. Τα γερμανικά παραστατικά (:evil::evil::evil:) λογικά είναι. Είναι το πρώτο μέρος εισαγωγής στην Ε.Ε. και εκεί τελωνίσθηκαν.

Μετά με εσωτερική κοινοτική διαμετακόμιση, έφθασαν στην Ελλάδα.

Λοιπόν.. όντως έτσι έγινε.. μου χτύπησαν το κουδούνι και μου τα έφεραν οι ταχυμεταφορές ελτά αφού πριν με πήραν μεσημεριάτικα τηλέφωνο να τους πω που είναι το σπίτι γιατί είναι περίπλοκο.. και ΟΧΙ δεν είχα επιλέξει κούριερ .. Η παραγγελία μου ήταν η συνηθισμένη 123 δολάρια τόσα όσα δηλαδή για να πάρω τα χαμηλότερα μεταφορικά.. είναι η πέμπτη μου παραγγελία από gymboree, την διαδικασία την παίζω στα δάκτυλα.. και άργησε σχετικά με τις προηγούμενες.. έκανε 27 μέρες..

όσον αφορά την γερμανία νομίζω αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μας τσακώνει το τελωνείο.. εκτελωνίζονται εκεί άρα εδώ θεωρούν ότι έρχονται από γερμανία.. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ αυτό δεν έχω βάσιμες αποδείξεις..

το μόνο θετικό σε αυτό είναι ότι αρχίζω να πιστεύω ότι και η DHL είναι ασφαλής επιλογή για αγορές από αμερική.. σε όσες έχω κάνει και έρχονται με DHL δεν με τσάκωσε ποτέ το τελωνείο..

αντίθετα, το έχω ξαναπεί, με κάτι πυζάμες της victoria secret που στάλθηκαν με FEDEX (νομίζω δεν θυμάμαι καλά) πλήρωσα 120 ευρώ τελωνείο και εκτελωνισμό.. και τότε με απλη αποστολή είχα επιλέξει όμως, όπως εξακρίβωσα μετά, η εταιρία άργησε να τα κάνει dispatch και θεώρησαν σωστό να τα στείλουν με κούριερ για να μην καθυστερήσουν.. και με έκαψαν..

συγγνώμη για το σεντόνι...

Λοιπόν.. όντως έτσι έγινε.. μου χτύπησαν το κουδούνι και μου τα έφεραν οι ταχυμεταφορές ελτά αφού πριν με πήραν μεσημεριάτικα τηλέφωνο να τους πω που είναι το σπίτι γιατί είναι περίπλοκο.. και ΟΧΙ δεν είχα επιλέξει κούριερ .. Η παραγγελία μου ήταν η συνηθισμένη 123 δολάρια τόσα όσα δηλαδή για να πάρω τα χαμηλότερα μεταφορικά.. είναι η πέμπτη μου παραγγελία από gymboree, την διαδικασία την παίζω στα δάκτυλα.. και άργησε σχετικά με τις προηγούμενες.. έκανε 27 μέρες..

όσον αφορά την γερμανία νομίζω αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μας τσακώνει το τελωνείο.. εκτελωνίζονται εκεί άρα εδώ θεωρούν ότι έρχονται από γερμανία.. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ αυτό δεν έχω βάσιμες αποδείξεις..

το μόνο θετικό σε αυτό είναι ότι αρχίζω να πιστεύω ότι και η DHL είναι ασφαλής επιλογή για αγορές από αμερική.. σε όσες έχω κάνει και έρχονται με DHL δεν με τσάκωσε ποτέ το τελωνείο..

αντίθετα, το έχω ξαναπεί, με κάτι πυζάμες της victoria secret που στάλθηκαν με FEDEX (νομίζω δεν θυμάμαι καλά) πλήρωσα 120 ευρώ τελωνείο και εκτελωνισμό.. και τότε με απλη αποστολή είχα επιλέξει όμως, όπως εξακρίβωσα μετά, η εταιρία άργησε να τα κάνει dispatch και θεώρησαν σωστό να τα στείλουν με κούριερ για να μην καθυστερήσουν.. και με έκαψαν..

συγγνώμη για το σεντόνι...

Τα τελευταία δύο πακέτα μου έχουν έρθει με ένα κίτρινο αυτοκόλλητο DHL Business Paket από τη Γερμανία πάνω από την αρχική ετικέτα απο το gymboree. Το δεύτερο το έφεραν στο σπίτι μου. Δεν ξέρω. Ας δούμε τι θα έχει πάνω στη παραγγελία που περιμένω και αν θα το φέρουν στο σπίτι μου πάλι.

SOS

ποιος καλος ανθρωπος θα μου πει με σιγουρια αν αυτο:

USPS First Class Mail International

ειναι επικινδυνο για τελωνειο?(παραγγελια πολυ μικρη σθνολικο κοστος με μεταφορικα,κατω απο 30$)

το usps ειναι σχετικα ακινδυνο-το first class ωστοσο?

πειτε μου ρε κοριτσια κ περιμενει ο τυπος να τον πληρωσω,.

να του στειλω να μου στειλει με απλο ταχυδρομειο,ή αυτο ΕΙΝΑΙ το απλο ταχυδρομειο?(μιλαω παντα για το first class που γραφει διπλα κ με μπερδευει...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...