Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μενα,γνωριζει καποια καποιον εκπτωτικο κωδικο για το mandco??

επισης θελω να αγορασω γαλοτσακια για τη μικρη μου και αδιαβροχο ,εχετε να μου προτεινετε κατι ???αααα να ρωτησω και κατι ακομα εχω πρωπληρωμενη καρτα της eurobank ,να υποθεσω οτι το amazon δεν τη δεχεται????

Για το ΜΑΝΤΚΟ, όρεξη να έχεις να ψάξεις !!!!!!!!!!

Γαλοτσάκια και αδιάβροχα πήρα πρόσφατα από το μικρό ηλιοτρόπιο. Πολύ ευχαριστημένη, αν είναι ψάξε και για εκπτωτικό κωδικό στο γκούγκλ, κάτι είχα βρεί. Δες και στο ΕΒΑΥ.

Γιατί να μην την δέχεται την κάρτα σου ? Καταχώρισέ την και δεν νομίζω να έχεις θέμα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sήμερα παρέλαβα από foto.com!

Παραγγελία 22/8 ελεγαν 2-4 μέρες, τελικά παρέλαβα σήμερα!

Ομως δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη!:evil:Μάπα το καρπόυζι!

Καταρχην το κουτι στην άκρη είχε βραχεί κι πολλές φωτογραφιες είχαν κολλήσει μεταξύ τους στη γωνια:evil:.Ελληνικα ταχυδρομια θα μου πείς, ναι αλλά δε στέλνεις φωτογραφιες σε χαρτοκιβώτιο χωρίς να τις βάλλεις πρωτα σε σακούλα !

Δευτερον το χαρτί χάλια!!!!!!!!!Φτηνιάρικο, πιο φτηνιαρικο κ απ του πλαισίου!

Τριτον η εκτύπωση επισης χάλια, πολύ χαμηλή ανάλυση, λες κι ειναι από φωτο μιας χρησης με φιλμ ενα πράγμα!Οσες δεν ειχαν καλό φωτισμό βγήκαν ακόμα πιο σκούρες, τα προσωπα δεν εχουν καθόλου λεπτομέρειες, σα να βλεπεις εφημεριδα ενα πράγμα...

Τελος κατι γινεται με το λογισμικό τους και κοβει πολύ θέμα:evil::evil: με αποτέλεσμα να εχει κόψει κεφάλια στις κοντινες φωτό!Ενω στην προεπισκόπση εδειχνε εντάξει στην εκτύπωση εκοψε τα κεφάλια:rolleyes:

Τελικα καλύτερα λιγες λίγες και στο φωτογράφο μου 0,20 τη μια παρά πολλές και 0,1 :rolleyes:. Σίγουρα δε θα ξαναπαραγγείλω!:twisted:

Λοιπόν!!!!!!!!!

Επειδή τους είχα θάψει, θέλω να αποκαταστήσω λίγο τη φήμη τους γιατί:

Πριν 3 μέρες μου έστειλαν ένα εμαιλ και με ρωτούσαν αν έμεινα ευχαριστημένη!!!!!Τους απάντησα τα παραπάνω και μου απαντάνε να τους στείλω αποδείξεις με φωτόγραφίες!

Τους απαντάω λοιπόν οτι τη συσκευασία δεν την έχω αλλά έχω τις φωτό που έιχαν χαλάσει στην άκρη επειδή ειχαν βραχει κι είχαν κολλήσει μεταξύ τους!

Μου λένε να τις στείλω!Οπότε τους τις στέλνω σήμερα το πρωί!Και μου απαντάνε:

Σας επιστρέφουμε ΟΛΟ το ποσό στην κάρτα σας διοτι εχει περάσει 1 μηνας και εχουμε σβήσει τα αρχεια για να τις επανακτυπώσουμε :shock::shock::shock:

Επάθα πλάκα!!!!!!Δεν μπορούσα να το φανταστώ κάν!!!!!!Εν τω μεταξύ οταν παρέλαβα δεν τους ειχα πει τίποτα, ούτε είχα σκοπό να ασχοληθώ:lol::lol:

Οπότε θα ξαναπαραγγείλω μάλλον αλλά θα βάλλω το ακόμα πιο ακριβό χαρτί, το glossy αν δε κάνω λάθος και λιγότερες φωτογραφίες βέβαια!

hello!

ειδα οτι καποιες εχουν ψωνισει carters απο εβαυ....

απο νουμερα τι λενε? κανονικα ή προς ανετα? γιατι εχουν νουμερα και 24Μ και 2Τ κ μου κανε εντυπωση.... τι να παρει ο ανθρωπος.... λεμε τωρα... ΑΝ βρει λεφτα και παρει..........

Πολυ ωραια ρουχαλακια. Το 24 μηνων ειναι μικροτερο απο το 2 χρονων. Κοιτα στο chart να δεις τις μετρησεις. :D

Tα 120 δολλάρια που θεωρούμε πλαφόν για να μην μας τσιμπήσει το τελωνείο με ή άνευ gymbuck?

νομίζω ότι δεν έχει και πολύ σημασία, αρκεί να μην "χτυπήσει" κάτι στο μάτι του κου τελώνη.

εγώ για παράδειγμα παρέλαβα χωρις πρόβλημα παραγγελία άνω των 200 δολλαρίων (περίπου 150 ευρώ) αλλά ήταν ένα μικρό κουτάκι

τί να πω? μάλλον θέμα τύχης είναι

Ετσι ακριβως ειναι Ταμαρακι. Τα 120 ειναι ασχετο. Το ξανασυζητησαμε εκτενως και εβαλε και η Χατζικο μια διαταξη-οδηγια-κανονισμο(? ) δε θυμαμαμι τι ηταν που λεει για 20 και κατι ευρω αφορολογητα. Ισχυει ακριβως αυτο που λεει η καρδια.

Να δες εδω:

...

→ Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα καταβάλλονται κανονικά οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, εκτός εάν πρόκειται για είδη, των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει συνολικά τα 22 ?.

Σημείωση: Για την κατανόηση των παραπάνω διευκρινίζουμε ότι:

ως εμπορεύματα χωρίς εμπορικό χαρακτήρα θεωρούνται τα εμπορεύματα εκείνα, τα οποία περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές, που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους (μικρή), προορίζονται, χωρίς καμιά αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών ...

βαζουμε στο ebay τον αριθμο της καρτας μας; ρωταω γιατι σημερα προσπαθησα να κανω αγορα και μου ζηταει να καταχωρησω τα στοιχεια της καρτας μου χωρις να με αφηνει να προχωρησω σε αγορα. Αφου πληρωνω με paypal γιατι χρειαζονται τα στοιχεια της καρτας παρολο που μου το εμφανιζει σε ασφαλες περιβαλλον. Υπαρχει περιπτωση να μην δεχεται ο πωλητης paypal παρολο που αναγραφει οτι δεχεται;

Δηλαδή βρισκεσαι στο εμπευ μεσα.....και ενω πας να κανεις πληρωμη πατας το pay now και στις επιλογες δεν εχει το πευπαλ??

Εγω δεν θα εβαζα τον αριθμο της καρτας μου στο εμπευ παντως οχι μονο λογο ασφάλειας κλοπης των στοιχειων της καρτας μου αλλά κ το σημαντικοτερο αν αυτο που θα αγοράσω ειναι χαλια πως θα παρω τα χρηματα μου πισω αν δεν αγορασω μεσω πευπαλ που μου παρεχει την δυνατοτητα να κανω αναφορά στον πωλητη?

Καλημέρα κι απο μενα,γνωριζει καποια καποιον εκπτωτικο κωδικο για το mandco??

επισης θελω να αγορασω γαλοτσακια για τη μικρη μου και αδιαβροχο ,εχετε να μου προτεινετε κατι ???αααα να ρωτησω και κατι ακομα εχω πρωπληρωμενη καρτα της eurobank ,να υποθεσω οτι το amazon δεν τη δεχεται????

Και εγώ την ίδια εχω, εφοσον ειναι προπληρωμένη καρτα κ βιζα δεν εχεις θεμα.

Λοιπόν!!!!!!!!!

Επειδή τους είχα θάψει, θέλω να αποκαταστήσω λίγο τη φήμη τους γιατί:

Πριν 3 μέρες μου έστειλαν ένα εμαιλ και με ρωτούσαν αν έμεινα ευχαριστημένη!!!!!Τους απάντησα τα παραπάνω και μου απαντάνε να τους στείλω αποδείξεις με φωτόγραφίες!

Τους απαντάω λοιπόν οτι τη συσκευασία δεν την έχω αλλά έχω τις φωτό που έιχαν χαλάσει στην άκρη επειδή ειχαν βραχει κι είχαν κολλήσει μεταξύ τους!

Μου λένε να τις στείλω!Οπότε τους τις στέλνω σήμερα το πρωί!Και μου απαντάνε:

Σας επιστρέφουμε ΟΛΟ το ποσό στην κάρτα σας διοτι εχει περάσει 1 μηνας και εχουμε σβήσει τα αρχεια για να τις επανακτυπώσουμε :shock::shock::shock:

Επάθα πλάκα!!!!!!Δεν μπορούσα να το φανταστώ κάν!!!!!!Εν τω μεταξύ οταν παρέλαβα δεν τους ειχα πει τίποτα, ούτε είχα σκοπό να ασχοληθώ:lol::lol:

Οπότε θα ξαναπαραγγείλω μάλλον αλλά θα βάλλω το ακόμα πιο ακριβό χαρτί, το glossy αν δε κάνω λάθος και λιγότερες φωτογραφίες βέβαια!

Αντε μπράβο! Γιατι οντως στα ταρταρα τους ειχαμε αφήσει χε χε

Διαφημίσεις

Για το ΜΑΝΤΚΟ, όρεξη να έχεις να ψάξεις !!!!!!!!!!

Γαλοτσάκια και αδιάβροχα πήρα πρόσφατα από το μικρό ηλιοτρόπιο. Πολύ ευχαριστημένη, αν είναι ψάξε και για εκπτωτικό κωδικό στο γκούγκλ, κάτι είχα βρεί. Δες και στο ΕΒΑΥ.

Γιατί να μην την δέχεται την κάρτα σου ? Καταχώρισέ την και δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Σ ευχαριστώ πολύ ,να σαι καλα ....για το αμαζον ειχα διαβασει οτι δέχεται μόνο πιστωτικη και η δική μου ουτε εχω ιδεα τι είναι ??? προπληρωμένη τους είχα πει και μου την εδωσαν !! ξέρω κι εγώ η άσχετη!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

Για όποια ενδιαφέρεται

Αυτα ειναι δωράκια της νονάς μας , ειχα εντολή....χε χε

Μποτες τυπου ουγκ (για να ειναι στυλάτη λεει.... ξερω ειναι ψώνιο η κολλητη μου/νονά της μικρης χαχαχαχα

Παντελονάκι Τζην Ανταμς το οποιο το παραλάβαμε κιολας το πλυναμε και ειναι πολύ μαλακό κ ωραιοτατο!

Επισης ανταμς κοτλε παντελονάκι

καλησπέρα agakir........έκανες καλύτερη προσφορά ή τα πήρες με την τιμή που τα έχει ?? το σκέφτομαι να τα πάρω για τον γιό μου

με γεια σας!

τελικά τα χτύπησα, δεν άντεξα........έκανα καλύτερη προσφορά και τα πήρα στις 5 λίρες........

Καλησπέρα. Για κάποιες επανεκτυπώσεις που θέλω, που να απευθυνθώ βρε κόρες? Κατά καιρούς διαβάζω για διάφορα σάιτ αλλά δεν έχω καταλήξει σε ποιο είναι καλύτερο και συμφέρον. Καμιά ιδέα?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια την βοηθεια σασςςςςς

Γράφτηκαν την Παρασκευή στο mum πλήρωσα και την αρχικη έγγραφη και έλαβα ένα μειλ τους αμέσως οτιντο αίτημα μου είναι σε επεξεγρασια,ακόμα καμία επικοινωνία,πρεπει να κάνω κατι άλλο?

Γράφτηκαν την Παρασκευή στο mum πλήρωσα και την αρχικη έγγραφη και έλαβα ένα μειλ τους αμέσως οτιντο αίτημα μου είναι σε επεξεγρασια,ακόμα καμία επικοινωνία,πρεπει να κάνω κατι άλλο?

εφοσον τους εστειλες τις φωτοτυπις ταυτοτητας λογαριασμων κλπ απλα περιμενεις να σου στειλουν την διευθυνση που θα εχεις.

l86Tp3.png d6AUp3.png

καλησπέρα agakir........έκανες καλύτερη προσφορά ή τα πήρες με την τιμή που τα έχει ?? το σκέφτομαι να τα πάρω για τον γιό μου

με γεια σας!

τα πήρα με την τιμή που τα έχει... στο τοπικό κατάστημα αν δεν κάνω λάθος τα είχε 22ευρώ.

είναι πολύ καλή ποιότητα μακό και έχουν μεγάλη φόρμα.

Στείλε τους μύνημα τώρα, είναι καλή ώρα. Ξέρεις, και τι κάνετε και τι έγινε και με ξεχάσατε και εγώ βιάζομαι..... Τέτοια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εσυ που εισαι απο την Κομοτηνη γιατι δεν ρωτησες και την εταιρια που εδρευει στο μερος σου μηπως σε συνεφερε πιο πολυ;

Ουτε να μπλεκεις με mail, ουτε να περιμενεις απαντηση, ουτε τιποτα!

Δεν κανεις και καμια βολτα απο κει να μας πεις εντυπωσεις γιατι εχω ακουσει καλα λογια.

Ειδικα αν δεν χρεωνεσαι και επιπλεον μεταφορικα ισως να ειναι συμφερον. Πες μας αν ξερεις ηδη κατι.

http://www.globalsales.gr/index.php

Διαφημίσεις

Την GLOBAL SALES την έχουμε συζητήσει την άνοιξη στο παλιό θέμα, όταν ψάχναμε για εναλλακτική για το ΜΑΜ.

Είχαμε ανταλλάξει απόψεις αρκετές τότε και είχαμε καταλήξει ότι υπάρχουν μεγάλες ασάφειες.

Όποια ενδιαφέρεται ας κάνει μια αναζήτηση στο παλιό θέμα, το έχω στην υπογραφή μου βάζοντας GLOBAL SALES ή αν εμπιστεύεται, ας δει εδώ.

ΕΝΤΙΤ Στο παράδειγμα που χρησιμοποιώ, έκανα υπολογισμό με μηνιαία συνδρομή. Αν βάλουμε ετήσια, τότε πάει ακόμα λιγότερο (60/12 = 5 λίρες)

....... Στην GLOBAL SALES θα πληρώσεις 45 ευρώ (μεταφορικά από Αγγλία σε Κομοτηνή) + 15 ευρώ (αμοιβή τους) + αδιευκρίνιστο ποσό μεταφορικών από Κομοτηνή στο σπίτι σου = 60 ευρώ + ότι προκύψει.

Στο MUM θα πληρώσεις 5 λίρες (συνδρομή) + 37,5 λίρες (μεταφορικά από Αγγλία στο σπίτι σου) = 42,5 λίρες = 49 ευρώ. Για τις 10 λίρες εφάπαξ, κάντε ελεύθερη αναγωγή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Την GLOBAL SALES την έχουμε συζητήσει την άνοιξη στο παλιό θέμα, όταν ψάχναμε για εναλλακτική για το ΜΑΜ.

Είχαμε ανταλλάξει απόψεις αρκετές τότε και είχαμε καταλήξει ότι υπάρχουν μεγάλες ασάφειες.

Όποια ενδιαφέρεται ας κάνει μια αναζήτηση στο παλιό θέμα, το έχω στην υπογραφή μου βάζοντας GLOBAL SALES ή αν εμπιστεύεται, ας δει εδώ.

Ακολουθωντας λοιπον το υποθετικο παραδειγμα της Χατζικο εστω και ελαχιστα, σου ερχεται πιο οικονομικα (ασημαντη η διαφορα, αλλα αμα βαλεις και το γεγονος οτι τοσα μελη εχουν εκφρασει κατα καιρους παραπονα, ισως αξιζει). Παντως στην προηγουμενη ενοτητα που κλειδωσε, ειχαν γραψει 1-2 μελη οτι ειχαν ψωνισει απο κει και ηταν ευχαριστημενα και επισης και σε ενα αλλο φορουμ. ΑΝ θες στο στελνω να δεις. Κοιταξε το μιας και εσυ που εισαι απο κει μπορεις σαφως να σχηματισεις μια καλυτερη εικονα απο τις δικες μας υποθεσεις. Αν μαθεις κατι μας ενημερωνεις. :D

Χαιρετω! Παω τη μεγαλη μπαλετο. Αν θελετε πηρα ωραιοτατα συνολακια για το μπαλετο απο net.

Η Ρωσία στην Ευρώπη είναι, δεν μετακόμισε στην Ασία από την τελευταία φορά που είδα χάρτη.

H ρωσια γεωγραφικα ανηκει Ασια διοικητικα ανηκει Ευρωπη...

Λοιπον το gap.com στελνει Ελλαδα καποια κομματια και συντομα το gap.eu θα στελνει Ελλαδα απο οτι μου απαντησαν σε ε-μαιλ.

Επισης βρηκα την εταιρια http://www.forward2me.com στην Αγγλια παρεχει Αγγλικη διευθυνση θελει μονο 2 λιρες για εγγραφη και οχι συνδρομες και ενωνει και δεματα απο διαφορες εταιριες που τις στελνουμε με 6 λιρες καθε κουτα. Της ειπα για το forum και μου απαντησε οτι 8α το εχουν υποψη τους και για τις τιμες. Τωρα απο οτι ειδα γιατι σου εχει τροπο να υπολογιζεις τα μεταφορικα για 30 κιλα μου εβγαλε 44 λιρες εεε ειναι παραπανω απο το mum αλλα δεν εχεις τισ συνδρομες και επισης αν ειναι λιγοτερα κιλα πληρωνεις λιγοτερο

H ρωσια γεωγραφικα ανηκει Ασια διοικητικα ανηκει Ευρωπη...

Λοιπον το gap.com στελνει Ελλαδα καποια κομματια και συντομα το gap.eu θα στελνει Ελλαδα απο οτι μου απαντησαν σε ε-μαιλ.

Επισης βρηκα την εταιρια www.forward2me.com στην Αγγλια παρεχει Αγγλικη διευθυνση θελει μονο 2 λιρες για εγγραφη και οχι συνδρομες και ενωνει και δεματα απο διαφορες εταιριες που τις στελνουμε με 6 λιρες καθε κουτα. Της ειπα για το forum και μου απαντησε οτι 8α το εχουν υποψη τους και για τις τιμες. Τωρα απο οτι ειδα γιατι σου εχει τροπο να υπολογιζεις τα μεταφορικα για 30 κιλα μου εβγαλε 44 λιρες εεε ειναι παραπανω απο το mum αλλα δεν εχεις τισ συνδρομες και επισης αν ειναι λιγοτερα κιλα πληρωνεις λιγοτερο

Δεν θυμάμαι με ποιά το είχαμε συζητήσει, με την Ίριδα, με το ΜΠΙΤΣΟΝΙ, κάποια από νησί πάντως ........

Δεν ξέρω αν τελικά το δοκίμασε. Αν ναι, ας μας πει λεπτομέρειες.

Γενικά εκτιμώ (:!:) ότι δεν έχει συνδρομή και την ευελιξία που έχει στα κιλά.

Στο σάιτ τους λέει

If I order several items, will they be shipped separately or packaged together?

At the moment, each parcel will be shipped separately. We will be providing a consolidation service in the near future, in the mean time, please contact us directly and we will do our best to service any special requests.

εσύ αναφέρεις ότι κοστίζει 6 λίρες το κονσολιντέισον ανά κούτα. Το βρίσκω ακριβό.

Επίσης έχει θέμα με το ΝΕΧΤ, άραγε το έχει ακόμα ?

Και

How do I order from UK companies who do not accept payment from international customers?

From late 2011, forward2me will be offering a personal shopper service. For instances where international payments are not accepted, forward2me will buy the goods directly and ship them to the destination address. If you would like to be notified as soon as this happens, sign up to our mailing list.

Έχουν άραγε πέρσοναλ σόπερ ή όχι ?

Έτσι όπως το βλέπω, αξίζει για μικρές παραγγελίες, από ένα μαγαζί.

Όποια το έχει δοκιμάσει πάντως, ας ενημερώσει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοριτσια συγνωμη καλησπερα ....μηπως καποια ξερει καποιο ελληνικο site οπου μπορω να ψωνιζω πιο οικονομικα γαλατα για το μωρο σαμπουαν πιπιλες κτλ? εχω ακουσει οτι στα φερνουν κ'ολας..

Επισης βρηκα την εταιρια http://www.forward2me.com στην Αγγλια παρεχει Αγγλικη διευθυνση θελει μονο 2 λιρες για εγγραφη και οχι συνδρομες και ενωνει και δεματα απο διαφορες εταιριες που τις στελνουμε με 6 λιρες καθε κουτα. Της ειπα για το forum και μου απαντησε οτι 8α το εχουν υποψη τους και για τις τιμες. Τωρα απο οτι ειδα γιατι σου εχει τροπο να υπολογιζεις τα μεταφορικα για 30 κιλα μου εβγαλε 44 λιρες εεε ειναι παραπανω απο το mum αλλα δεν εχεις τισ συνδρομες και επισης αν ειναι λιγοτερα κιλα πληρωνεις λιγοτερο

απλα πληροφοριακα.... http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=4449407

το εχουμε ξαναναφερει το σαιτ... εγω προσωπικα εχω γραφτει κι ολας! αλλα δεν ψωνισα ακομα....

να σου πω μονο οτι οι τιμες μτφ που δινει ειναι +20% φπα

θεωρω οτι συμφερει για σαιτ που μπορεις να πληρωσεις μεσω πειπαλ ή ελληνικης πιστωτικης....

WLFfp2.png XI11p2.png

Δεν θυμάμαι με ποιά το είχαμε συζητήσει, με την Ίριδα, με το ΜΠΙΤΣΟΝΙ, κάποια από νησί πάντως ........

μαζι γραφαμε :lol:

το σαιτ δεν ειναι ενημερωμενο... αυτα που λεει οτι ΘΑ γινουν, γινονται ηδη...

6 λιρες το κονσολιντεισιον

και 20% αμοιβη περσοναλ σοπερ

σ'αυτα ειναι ακριβοι....

WLFfp2.png XI11p2.png

Εντάξει, τα κατάφερα τελικά και έκανα την παραγγελία... άντε να δούμε τώρα. Εσείς που έχετε λάβει παραγγελίες μέσο MUM πόσο σας χρέωσε το MUM για έξοδα αποστολής για μία παραγγελία με ρούχα μόνο, καμιά 10ριά περίπου κομμάτια? Δέν ξέρω το βάρος πόσο είναι για να υπολογίσω. Και σε πόσες μέρες θα έρθουν?

πχ αυτο το θεωρω τραγικο!!!!!!!!

αν ειχε χρησιμοποιησει η κοπελα το forwar2me παω στοιχημα οτι θα κερδισε σε σχεση με το ΜΑΜ

αλλα οκ δεν το εψαξε.... προς γνωση κ συμμορφωση ;)

WLFfp2.png XI11p2.png

μαζι γραφαμε :lol:

το σαιτ δεν ειναι ενημερωμενο... αυτα που λεει οτι ΘΑ γινουν, γινονται ηδη...

6 λιρες το κονσολιντεισιον

και 20% αμοιβη περσοναλ σοπερ

σ'αυτα ειναι ακριβοι....

Τσούζει !!!!!!!!!!

Όταν το χρησιμοποιήσεις, πες εντυπώσεις. Ίσως με συμφέρει, τώρα που θα σταματήσω τις πάνες. Και θα βάζω πιο αργά παραγγελίες.

Να ρωτήσω κάτι ? Αν πάρω διάφορα από πωλητές του ΕΒΑΥ, θα το θεωρήσει ένα μαγαζί το ΕΒΑΥ, ή θα χρεώνει κονσολιντέισον ανά πωλητή, πράγμα που μου φαίνεται και λογικότερο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τσούζει !!!!!!!!!!

Όταν το χρησιμοποιήσεις, πες εντυπώσεις. Ίσως με συμφέρει, τώρα που θα σταματήσω τις πάνες. Και θα βάζω πιο αργά παραγγελίες.

Να ρωτήσω κάτι ? Αν πάρω διάφορα από πωλητές του ΕΒΑΥ, θα το θεωρήσει ένα μαγαζί το ΕΒΑΥ, ή θα χρεώνει κονσολιντέισον ανά πωλητή, πράγμα που μου φαίνεται και λογικότερο.

ανα πωλητη το πιθανοτερο........ ισως ομως αν πεις οτι εγω απλα θελω να τα ριξετε μεσα στο κουτι, να κανουν κατι.... δηλαδη να πεις οπως ακριβως το παρετε ετσι να το στειλετε.... καταλαβες τι λεω?

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...