Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα! Εχω πολυ καιρο να γραψω στο θεμα των αγορων (τρεχω απιστευτα για διαφορα θεματα). Θελω ομως να μοιραστω κατι μαζι σας που ισως ενδιαφερει καποιες απο εσας. Προειδοποιω οτι το ποστ μου θα ειναι τεραστιο.

Εχω ετησια συνδρομη με το MUM απο τον περασμενο Νοεμβριο. Στην αρχη, ολα ηταν καλα. Χαιρομουν με τις παραγγελιες που ερχοντουσαν και με τα λεφτακια που γλυτωνα. Το πρωτο θεμα παρουσιαστηκε στα τελη του περασμενου Φλεβαρη. Ειχα κανει μια παραγγελια απο john lewis, mothercare και mandco. Οταν εφτασε η παραγγελια, διαπιστωσα οτι ελειπαν δυο κομματια: ενα τζην παντελονι δικο μου απο mandco και ενα καλυμμα για το Maclaren καροτσι που εχουμε απο τα mothercare. Επικοινωνω με το MUM, τους εξηγω το προβλημα και μου λενε να απευθυνθω στα μαγαζια. Τοσο το mothercare οσο και το mandco με διαβεβαιωσαν οτι οι παραγγελιες μου εφυγαν στο ακεραιο απο αυτους και με ρωτησαν αν τα πακετα τους εφτασαν ανοιγμενα. Τι να τους πω? Εννοειται οτι ηταν ανοιγμενα αφου για να τα συσκευασει ολα μαζι το MUM τα ανοιγει και τα χωνει οσο πιο πατικωμενα γινεται σε μια κουτα. Επικοινωνω παλι με τον ξαδερφο, του μεταφερω την απαντηση των μαγαζιων, αρνειται οποιοδηποτε λαθος δικο του και μου λεει οτι δεν μπορει να με βοηθησει. Ζηταω refund απο τα μαγαζια, αρνουνται (αναμενομενο) λεγοντας οτι δεν εχει χαθει ολη η παραγγελια και οτι προφανως καποιος σουφρωσε τα πραγματα μου (αυτο το τελευταιο το ειπαν πιο ευγενικα απο εμενα! ;) )

Αποτελεσμα? 30 λιρες ζημια (τοσο εκαναν τα δυο κομματια) και να μην ξερω που να ριξω το φταιξιμο.

Αποφασιζω να το ξεχασω σκεφτομενη οτι μπορει να μην φταιει ο ξαδερφος, αν και εκει πηγαιναν οι περισσοτερες υποψιες μου γιατι απο το mandco ειχα παραλαβει τουλαχιστον αλλες 3 ή 4 παραγγελιες απευθειας στην Ελλαδα χωρις προβληματα. Τεσπα, το αφηνω το θεμα.

Μεσολαβει αλλη μια παραγγελια χωρις προβληματα και φθανουμε στον Ιουνιο που προωθω μια παραγγελια απο εναν πωλητη στο ebay που δεν εστελνε Ελλαδα, mandco, παπουτσια απο το shoes for kids (αυτες οι παραγγελιες εγιναν την ιδια μερα) και απο marks and spencer (αυτη την παραγγελια την εκανα 5 ημερες αργοτερα απο τις 3 παραπανω). Πραγματι, οι τρεις πρωτες παραγγελιες εφτασαν σχεδον ταυτοχρονα στο MUM, περιμενα μετα μερικες μερες, με ειδοποιησαν οτι εφτασε και η τεταρτη (υποθετω εγω απο marks and spencer) και δινω εντολη προωθησης.

Φτανουν τα πραγματα Ελλαδα και διαπιστωνω οτι λειπει ολοκληρη η παραγγελια απο marks and spencer, αλλα (ω, θαυμα!) υπαρχει μεσα στην παραγγελια το χαμενο καλυμμα του Φλεβαρη απο το mothercare. (To παντελονι απο τα mandco ακομη το ψαχνω).

Αρχιζουν απανωτα μεϊλς και αρχιζω να δεχομαι απαντησεις που χαρακτηριζονται τουλαχιστον ως μη σοβαρες.

Για το καλυμμα, αφου τους θυμιζω το θεμα κοπιαροντας και ολα τα μεϊλς του Φλεβαρη, μου απαντουν απλα: "Α, ωστε η παραγγελια απο το mothercare ολοκληρωθηκε? Ωραια τοτε! Για το παντελονι, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, ειναι πολυ παλια η παραγγελια, επρεπε να το ειχατε λυσει τοτε το θεμα".

Αρχιζω να τα παιρνω...

Η δε παραγγελια απο τα marks and spencer ακομη αφαντη. Εγω να επειγομαι γιατι ειχε μεσα και ρουχα για τον μικρο της κουμπαρας μου και ειχαν πιασει οι ζεστες και δεν ειχε τι να του βαλει....

Την βρηκαν μετα απο δυο μερες, λεγοντας μου οτι δεν φαινοταν καθαρα το νουμερο του box και γι' αυτο μπερδευτηκαν. Τους ζητω να μου την στειλουν γρηγορα με δικα τους τα μεταφορικα γιατι αυτοι εκαναν το λαθος να με ειδοποιησουν οτι ειχε φτασει η παραγγελια και μετα την εχασαν. Αρνουνται λεγοντας μου οτι ειναι τεραστιο το κουτι και δεν μπορουν να επιβαρυνθουν το κοστος. Ηξερα τι ειχα παραγγειλει, ηξερα οτι δεν ειναι ογκωδη τα πραγματα. Τους το λεω, το αρνουνται. Τους ξαναλεω οτι αυτοι φταινε γιατι με ειδοποιησαν οτι ειχε φτασει, μου ειπαν οτι καποια απο τις αλλες παραγγελιες θα εφτασε σε αυτους σε δυο κομματια και θα με μπερδεψε. Μου φανηκε πιθανο, επικοινωνω με τα sites, τους βαζω και ψαχνουν, μου λενε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο γιατι τα πραγματα ηταν στην ιδια αποθηκη και υπηρχε αποθεμα οποτε τα εστειλαν ολα μαζι. Ο τυπος απο το ebay μου ειχε στειλει ενα ζευγαρι παπουτσια. Ε, λιγο δυσκολο να τα εστειλε σε δυο διαφορετικα κουτια! Τα ξαναλεω ολα αυτα στο MUM για να παρω την απαντηση: "Αν θελετε την παραγγελια σας, το κοστος ειναι 37,5 λιρες"!!! Νετα σκετα!!!! :twisted:

Πιθανοτατα, πιαστηκα μ...ς, το ξερω αλλα τους ειπα να μου τα στειλουν. Ηταν μεσα τα πραγματα της κουμπαρας μου και ντραπηκα. Λαθος μου? Ισως... Αν και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω....

ΥΓ. Το δεμα ηταν οντως κουτσικο! :(

Εγω με το MUM τελειωσα. Ενταξει, ειπαμε, ειναι εξυπηρετικοι, συμφερουν κλπ, κλπ....αλλα εγω δεν μπορω να συνεργαζομαι με ανθρωπους στους οποιους δεν μπορω να εχω εμπιστοσυνη και των οποιων η συμπεριφορα ειναι τουλαχιστον αντιεπαγγελματικη.

Θελω εδω και πολυ καιρο να μοιραστω αυτη την εμπειρια μου μαζι σας, αλλα πραγματικα ειχα τοσα τρεξιματα που δεν προλαβαινα. Ισως να ειναι χρησιμη για καποια/ες απο εσας.

Sorry για την πολυλογια! :D

yleap2.png In10p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α το ενα παπουτσι ελεγε οτι ειναι μαρκα version και το αλλο moom

κανενα κομματι δενε λεγε milanoo.com

edit ομως τα παπα ηταν κανονικα στα κουτια τους και νομιζω πως τελικα δεν ηταν και τοοοοσο πολλα τα μεταφορικα... επειδη ειχαμε πει οτι ισως απο κει να βγαζουν το εξτρα κερδος τους το λεω.... εγω ενα συστημενο που ειχα στειλει επιστροφη στο αμαζον μου πηραν 13 ευρω!!!! και ηταν μικρο... οχι 2 κουτια παπουτσια!

Ιριδάκι, με γειά σου !!! Αυτό με το εξτρά μεταφορικά δεν νομίζω να ισχύει για τα ονλάιν καταστήματα, για τους πωλητές του ΕΒΑΥ ισχύει, βάζουν υψηλότερα μεταφορικά για να ρεφάρουν μια πιθανώς χαμηλή τελική τιμή αγοράς και γιατί επίσης δεν έχουν στα μεταφορικά τις τιμές που έχουν τα μεγάλα καταστήματα.

alex74, πολύ άσχημη εμπειρία. Μια φορά σε μια παραλαβή μου έστειλαν 2 κούτες πάνες λιγότερες. Όπως το λές. Αδύνατο να βγάλω άκρη μαζί τους. Αν θυμάμαι καλά μου είχαν γράψει κάτι σαν 'if you can proove they are yours ......',:shock::shock::shock: πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω γιατί η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν χωρίς τράκινγκ νάμπερ. Για την ιστορία, το ΑΜΑΖΟΝ μου ξανάστειλε άμεσα τα δύο πακέτα και στην επόμενη παραλαβή από το ΜΑΜ βρήκα στην κούτα 4 πακέτα πάνες.:!::!::!: Προφανώς είχαν βρεί τα άλλα 2 ή τα είχαν παραπετάξει ή το έκαναν επίτηδες για να με υποχρεώσουν να βάλω επόμενη παραγγελια.

Σε ότι αφορά στο κάλυμμα, προφανώς τα έκαναν μούτι την ημέρα που σου απέστειλαν και το έβαλαν μέσα στην επόμενη παραγγελία. Το παντελόνι σου εικάζω ότι ή σκονίζεται σε καμιά γωνιά στην αποθήκη τους ή κάποια άλλη το χαίρεται...

Γενικά, δεν συνιστώ να μπαίνουν μέσα στην κούτα πραγματα από πολλούς πωλητές/καταστήματα. Δεν τα διαχειρίζονται σωστά.

Πολύ στενάχωρη εμπειρία, στην θέση σου και εγώ θα έφευγα.

Αν βρεις κάτι καλύτερο από το ΜΑΜ και οικονομικό, πέστο μας. Το έχω ξαναπεί, αν βρισκόταν κάτι καλό και οικονομικό θα την έκανα και εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

.......

Staci74 ευχαριστω πολυ για το site της puma! :D

Παρηγγειλα για συναδελφο παπουτσακια και περιμενουμε. Απιστευτες τιμες αν βρεις νουμερο.

Τίποτα! Αγόρασα 2 ζευγάρια παπούτσια για τα παιδιά το Αύγουστο για το σχολείο .... ?45!

Για όσες έχουν gymbucks ..... αυτή είναι η νέα collection. Θα είναι στο website τη Δευτέρα.

επισης παρελαβα απο τρελοχταρι! παραγγελια εφυγε 9/9 και εφτασε 16/09! καθολου κακο! τα ρουχα απλα απαιχτα!!!!!! δεν εχω να σχολιασω.... πηραμε τη σειρα με το μονοκερο και τα λουλουδια.... τρομερα!

Συγκριτικά με gymboree?

Για όσες έχουν gymbucks ..... αυτή είναι η νέα collection. Θα είναι στο website τη Δευτέρα.

Ax τί μου κάνεις πρωί πρωί;...

Πάντως βρε κορίτσια δεν είναι φοβερό που ψωνίζουμε σαν τρελές για τα παιδιά και για εμάς ελάχιστα; (προσωπικά σχεδόν τίποτα)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

κοριτσια καλημερα...για βοηθειστε με λιγο!πηρα αυτες τις μποτες

http://www.camper.com/en/eshop/producto.xhtml?option=90148-003

νουμερο 26 στη μικρη η οποια το 25 τωρα της ειναι τσιμα τσιμα δηλαδη φοραει πλεον 26 και μου φαινεται οτι της ειναι μικρα.ενα ζευγαρι nike που πηρα 26 της ειναι οκ περισσευει δηλάδη μπροστα 1-1.5 cm.....οσες ξερετε απο camper για πειτε μου χρειαζεται οντως να παιρνουμε 1 νουμερο μεγαλυτερο λογω φορμας?δηλαδη τωρα θα παω να τα αλλαξω να παρω 27....αν θελω να τα φορεσει το χειμωνα δηλαδη δεκεμβρη τι πρεπει να παρω 28?μου φαινεται τραγικο!

tt7up3.png

Διαφημίσεις

νουμερο 26 στη μικρη η οποια το 25 τωρα της ειναι τσιμα τσιμα δηλαδη φοραει πλεον 26 και μου φαινεται οτι της ειναι μικρα.ενα ζευγαρι nike που πηρα 26 της ειναι οκ περισσευει δηλάδη μπροστα 1-1.5 cm.....οσες ξερετε απο camper για πειτε μου χρειαζεται οντως να παιρνουμε 1 νουμερο μεγαλυτερο λογω φορμας?δηλαδη τωρα θα παω να τα αλλαξω να παρω 27....αν θελω να τα φορεσει το χειμωνα δηλαδη δεκεμβρη τι πρεπει να παρω 28?μου φαινεται τραγικο!

Σε 2 μηνες δε νομιζω να αλλαξει νουμερο, αν το 27 εχει καποιο περιθωριο 1.5 ποντο, θα τα φορεσει μεχρι Γεναρη. Το 28 θα ειναι τεραστιο για τωρα.. Υπολογισε το 25 ποσο καιρο το φορεσε; Εμενα (εχουμε ιδια ηλικια) το φορεσαν απο Ιουνιο περιπου δηλ 3-3.5 μηνες. Καλα ειναι. Camper που ειχα παρει για μενα ειχαν κανονικη φορμα. Εξαρταται ομως και απο το σχεδιο. Πχ ειχα παρει δυο ζευγαρια καλοκαιρινα ιδιας εταιρειας και ειχαν ακριβως το ιδιο μηκος στο εσωτερικο παρολο που το ενα ελεγε 24 και το αλλο 25. Δε βγαζεις ακρη με τα νουμερα με τιποτα. Μονο με δοκιμη.

εντιτ: λαθος, ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι, ειδα 2 weeks, και νομιζα 2 months

Σε 2 μηνες δε νομιζω να αλλαξει νουμερο, αν το 27 εχει καποιο περιθωριο 1.5 ποντο, θα τα φορεσει μεχρι Γεναρη. Το 28 θα ειναι τεραστιο για τωρα.. Υπολογισε το 25 ποσο καιρο το φορεσε; Εμενα (εχουμε ιδια ηλικια) το φορεσαν απο Ιουνιο περιπου δηλ 3-3.5 μηνες. Καλα ειναι. Camper που ειχα παρει για μενα ειχαν κανονικη φορμα. Εξαρταται ομως και απο το σχεδιο. Πχ ειχα παρει δυο ζευγαρια καλοκαιρινα ιδιας εταιρειας και ειχαν ακριβως το ιδιο μηκος στο εσωτερικο παρολο που το ενα ελεγε 24 και το αλλο 25. Δε βγαζεις ακρη με τα νουμερα με τιποτα. Μονο με δοκιμη.

εντιτ: λαθος, ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι, ειδα 2 weeks, και νομιζα 2 months

το 25 το φορεσε ιουλιο-αυγουστο και απο σεπτεμβρη της ειναι ισα ισα αλλα ειναι πεδιλακι οποτε εχει περιθωριο.

οποτε παω βλεπω το 27 αν εχει 1,5 ποντο διαφορα το παιρνω αλλιως αν εχει μονο 1 ποντο διαφορα πρεπει να της παρω 28 για δεκεμβρη.παντως περυσι φορεσε 22 σεπτεμβρη οκτωβρη και απο νοεμβρη μεχρι μαρτη 23 απριλιο μαη ιουνιο 24 κ μετα 25.οποτε καλα λες καθε 3 μηνες περιπου αλλαζει νουμερο.

αυτα εχουν κ λιγο γουνιτσα στο εσωτερικο οποτε ισως ειναι πιο μικρα μεσα.γιατι με τα nike που τα μετρησε ειναι ισα στο μηκος αλλα στο ποδι της το ενα ειναι ανετο κ το αλλο το δαχτυλακι μπροστα μπροστα.

tt7up3.png

Sunny πόσο τις πήρες αυτές τις φανταστικές μποτούλες; Απο κατάστημα ε;

Όσο μεγαλώνουν δεν αλλάζουν τόσο πολύ νούμερα....νομίζω αλλάζουν νούμερο ανά εξάμηνο...αν το ψάξεις στο νετ θα βρεις πληροφορίες...

Φανταστικές οι μπότες!!!

να σας δώσω και εγώ ένα site που δεν έχω δεί να το αναφέρετε.. (σιγά μην δεν το ξέρετε δηλαδή..χε..χε..)

http://www.bellsshoes.co.uk/store/

αγόρασα αυτά..

http://www.bellsshoes.co.uk/store/product/134900/Clarks-Hazelnut-Sweet-Shoes-Caramel-Leather-D-Size-9-UK/

με μεταφορικά 9.99 λίρες και τα πήρα στα χέρια μου σε 5 εργάσιμες με EΛΤΑ... δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά και τα μεταφορικά είναι ακριβά αλλά έχει τις καινούργιες γραμμές ιδιαίτερα των clarks που το έψαξα.. αλλά και πάλι δερμάτινο παπούτσι αυτής της ποιότητας με 68 ευρώ εδώ δεν τα έπαιρνα.. όσο για τα παπούτσια τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.. σαν να μην φοράς παπούτσι και τα νούμερα τους κανονικά..

το 25 το φορεσε ιουλιο-αυγουστο και απο σεπτεμβρη της ειναι ισα ισα αλλα ειναι πεδιλακι οποτε εχει περιθωριο.

οποτε παω βλεπω το 27 αν εχει 1,5 ποντο διαφορα το παιρνω αλλιως αν εχει μονο 1 ποντο διαφορα πρεπει να της παρω 28 για δεκεμβρη.παντως περυσι φορεσε 22 σεπτεμβρη οκτωβρη και απο νοεμβρη μεχρι μαρτη 23 απριλιο μαη ιουνιο 24 κ μετα 25.οποτε καλα λες καθε 3 μηνες περιπου αλλαζει νουμερο.

αυτα εχουν κ λιγο γουνιτσα στο εσωτερικο οποτε ισως ειναι πιο μικρα μεσα.γιατι με τα nike που τα μετρησε ειναι ισα στο μηκος αλλα στο ποδι της το ενα ειναι ανετο κ το αλλο το δαχτυλακι μπροστα μπροστα.

ωχ, πανε και τα nike σε 1-2 μηνες το πολυ..Πρεπει να μετρας το μεγαλυτερο ποδαρακι για να διαλεγεις νουμερο. Αν τα θες για Δεκεμβρη, τοτε παρε το 28 εχει και το γουνακι, θα φοραει και καλτσακι, μια χαρα θα ειναι..Απλως τωρα θα της ειναι πολυ μεγαλο πιστευω. Αλλα ακομα δε χρειαζεται τοσο ζεστο, οποτε εισαι οκ, το παιρνεις με προοπτικη για τους μηνες Νοεμβριο-Φεβρουαριο (γιατι να κρατησουν Σεπτεμβρη-Φεβρουαριο το ξεχναμε)

Διαφημίσεις

Συγκριτικά με gymboree?

μα το κρειζι8 και το τζιμ ειναι αδελφακια! ιδια ακριβως ποιοτητα...

μονο στα καλοκαιρινα του μου ειχαν φανει πιο λεπτα αυτα του κρειζι8....

νομιζω εχει ξαναειπωθει.... θελω να πω, δεν ειναι ιδεα μου.....

εντιτ http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445991983&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303118491&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1316764086235&productSizeSelected=0&fit_type= αυτο εδω (και σε πρασινο) και μεσα ειναι φλις!!!!!!!! δεν το ειχα καταλαβει οταν το πηρα.... πολυ ζεστουλικα και πανεμορφα!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Sunny πόσο τις πήρες αυτές τις φανταστικές μποτούλες; Απο κατάστημα ε;

Όσο μεγαλώνουν δεν αλλάζουν τόσο πολύ νούμερα....νομίζω αλλάζουν νούμερο ανά εξάμηνο...αν το ψάξεις στο νετ θα βρεις πληροφορίες...

Φανταστικές οι μπότες!!!

τις πηρα 82ευρω απο lapin.το γραφει κ στο site τις τιμες αν θες να χαζεψεις.οντως ειναι πολυ ωραιες κ τις δοκιμασε κ ξετρελαθηκε!μου βγηκε πολυ λουσου...της πηρα κ ενα σκουφο χειμωνιατικο τελειο κ τις φοραγε μες στο σπιτι μες σορτσακι μποτες κ γουνινο σκουφο...εγω ξερη στο πατωμα απο τα γελια!

tt7up3.png

ωχ, πανε και τα nike σε 1-2 μηνες το πολυ..Πρεπει να μετρας το μεγαλυτερο ποδαρακι για να διαλεγεις νουμερο. Αν τα θες για Δεκεμβρη, τοτε παρε το 28 εχει και το γουνακι, θα φοραει και καλτσακι, μια χαρα θα ειναι..Απλως τωρα θα της ειναι πολυ μεγαλο πιστευω. Αλλα ακομα δε χρειαζεται τοσο ζεστο, οποτε εισαι οκ, το παιρνεις με προοπτικη για τους μηνες Νοεμβριο-Φεβρουαριο (γιατι να κρατησουν Σεπτεμβρη-Φεβρουαριο το ξεχναμε)

28 λες ε?κ η μαμα μου αυτο μου ειπε...τωρα το δοκιμασε χωρις καλτσα κιολας.ναι μωρε μποτα με γουνακι πριν το νοεμβρη δεν το βλεπω να φοραει ε?

ειμαι εκτος τοπικ?

tt7up3.png

Λιονταρινα αυτα τα μπελς δε τα ειχα δει, το παουτσι που λες δεν ειναι στη wide φορμα, εσυ ανεικεις σε νορμαλ ποδαρακια? η να το αποφυγω?

Σανυ, τι της δινεις?????? εμεις 1 νουμερο το χρονο αλλαζουμε και αμα

kKZUp2.png

28 λες ε?κ η μαμα μου αυτο μου ειπε...τωρα το δοκιμασε χωρις καλτσα κιολας.ναι μωρε μποτα με γουνακι πριν το νοεμβρη δεν το βλεπω να φοραει ε?
ε ναι...αλλα αφου τα πηρες απο μαγαζι πας και τα δοκιμαζεις και βλεπεις..υπολογιζεις τουλαχιστο 1 εκ να εχει περιθωριο οταν τα φοραει + μισο ποντο που θα μεγαλωσει το ποδαρακι μεχρι το Δεκεμβρη και βλεπεις. Ε, για κοριτσακι ειναι ανεπτυγμενο, να τη χαιρεσαι! Φανταζομαι και τα παντελονια σας τα αλλαζετε καθε 3 μηνες. Ελπιζω και εγω το ποδαρακι μας να μη μεγαλωνει τοσο γρηγορα γιατι αλλιως στα 15 θα φορανε 50 νουμερο παπουτσι :shock:

Διαφημίσεις

αντε να πω κ μια χρησιμη πληροφορια αν κ νομιζω οτι το ξερετε ηδη....

λοιπον ψωνιζω πολυ συχνα απο εδω http://www.apo-rot.de/ καλλυντικα vichy,posay και weleda (εχει τις καλυτερες τιμες) αλλα κ dr hauschka (περιποιηση προσωπου)....

οπως επισης κ απο εδω http://www.bella-donna.de/en/index.html παιρνω dr hauschka ιδιες τιμες με apo-rot αλλα περισσοτερα μεταφορικα (5 ευρω παραπανω )αλλα εχεις εκπτωση πανω απο καποιο ποσο κ σου στελνουν κ πολλα δειγματακια....

απο εξυπηρετηση ειμαι ευχαριστημενη πολυ κ απο τα 2.

tt7up3.png

@alex74 εχω περασει και εγω απειρου καλλους καταστασεις αλλα οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι αλλο σε αυτη την τιμη. Απλα κανε αυτο που λεει η chatzico οχι πολλες απο παραγγελιες απο διαφορετικους.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Λιονταρινα αυτα τα μπελς δε τα ειχα δει, το παουτσι που λες δεν ειναι στη wide φορμα, εσυ ανεικεις σε νορμαλ ποδαρακια? η να το αποφυγω?

γατούλα δεν έχω ιδέα τι είναι η wide φορμα.. πεσ μου να σου απαντήσω.. εγώ όντως ανήκω σε νορμαλ πόδια... μπαίνω στο 38 οποιασδήποτε εταιρίας (δυστυχώς μόνο στα παπούτσια το έχω αυτο..χιχι).. αλλά αυτα μου φάνηκαν άνετα σαν φόρμα..είναι πλατιά δηλαδή μπροστά ώστε να είναι άνετα τα δάκτυλα.. μάλιστα έχουν καί ένα μαξιλαράκι μέσα για να είναι πιο άνετα τα δάκτυλα..

Παρελαβα

http://www.ebay.co.uk/itm/280730877558?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

παρα πολυ καλες οι ετικετουλες και γρηγορα...

ερώτηση ξανθιάς.. τις ράβεις ή είναι αυτοκόλλητες? και αν είναι αυτοκόλλητες δεν ξεκολλάνε στο πλύσιμο?

Τις σιδερωνεις πανω στο ρουχο;)

Χαρη στο link της dimitrab πηρα κι εγω...

Ουπς sorry τωρα ειδα το link...αυτες θελουν ραψιμο εγω πηρα τις αλλες που τις σιδερωνεις...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...