Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ναι ναι βεβαια κανω apply το free γραφειδιπλα Ο μεταφορικά . Πήγαινε στην επομενη καρτελα,μη φοβασαι,δεν ολοκληρωνει την παραγγελία. Δωσε μεθοδο πληρωμης (Worldwide free shipping) και δες τι λεει δίπλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και με δολλάρια.....το ιδιο ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά αρκει να βαλεις το κουπονι λεξη FREE αριστερα εκει που το εχω γραμμένο στην εικονα απο τον υπολογιστή μου

2d54ea7d.jpg

Ναι ναι βεβαια κανω apply το free γραφειδιπλα Ο μεταφορικά . Πήγαινε στην επομενη καρτελα,μη φοβασαι,δεν ολοκληρωνει την παραγγελία. Δωσε μεθοδο πληρωμης (Worldwide free shipping) και δες τι λεει δίπλα.

Μάρκαρε την σελίδα και αντέγραψέ την εδώ να δούμε τι γίνεται βρε.

Δηλαδή ενώ σου παίρνει τον κωδικό, όταν κάνεις τσεκαουτ, τον ακυρώνει ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μάρκαρε την σελίδα και αντέγραψέ την εδώ να δούμε τι γίνεται βρε.

Δηλαδή ενώ σου παίρνει τον κωδικό, όταν κάνεις τσεκαουτ, τον ακυρώνει ?

Εχει πανω ολα μου τα στοιχει ρε συ η σελίδα,μην εκτεθουμε κιόλας..

Ακυρο δικιο εχει το κερασάκι...!

μετά σου λεει απο κατω

Sorry, your coupon is not valid for your country

Διαφημίσεις

Εχει πανω ολα μου τα στοιχει ρε συ η σελίδα,μην εκτεθουμε κιόλας..

Καλά, κοίτα και το καλαμαράκι την έβαλε και ΔΕΝ έχει τα στοιχεία της.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Επίσης πηγα στο Shippping Information και εβαλαν μεταφορικά 14.99 δολλάρια +0.99 κάθε προιόν.Τουλάχιστον δινει 105 'εκπτωση ,αλλά και πάλι δεν είναι όπως πριν.Συμφέρει περισσοτερο να παραγγελνεις 2-3 πράγματα μαζεμένα. Κρίμα...

Δες εδώ για εκπτωτικούς κωδικούς και κάνε και ένα καλάθι στο φραουλονετ, να δεις αν σε συμφέρει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Στο σημειο αυτο που δειχνει το kalamaraki δειχνει 0 μεταφορικα. Στην επόμενη καρτελα όμως που δινεις τα στοιχεία λεει για μεταφορικά δίπλα στο Worlwide free shipping.Ομως λίγο πριν πατησω το τελικό κλικ στο Paypal μου λεει οτι το amount ειναιμονο η τιμη του αρωτματος...

Τι αρωμα θελεις; Μηπως υπαρχει φτηνα σε Ευρωπη και δε ρισκαρεις και τελωνειο.

Αυτο το ξερεις;

www.cheapsmells.co.uk

Δωρεαν μεταφορικα πανω απο 50 ευρω.

Για ριξε μια ματια.

Κοριτσια σας το ειχα πει κι εγω για το frafrancex εδω και αρκετο διαστημα νομιζω απο την ανοιξη,και τοτε παλι καποια κοπελα επεμενε και κοντεψα να τρελλαθω.......:rolleyes:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

Μια φορα την άνοιξη -ίσως να ήμουν εγώ- πλήρωσα μεταφορικά,αλλά θεωρησα οτι μάλλον έκανα λάθος εγώ .Αλλά ξανααγόρασα και δεν υπήρχε πρόβλημα,τι να πω;

Γεια σας έχω αγοράσει αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00430GNZE/ref=oss_product αλλά μας είναι μικρά(είναι νουμερο 35 αλλά έχει μικρή φόρμα). Αν τα θέλει καμία από Θεσσαλονίκη (κέντρο) τα δίνω στην τιμή που τα αγόρασα 19Ε. Στείλτε μου πμ. Διαφορετικά δεν το γλυτώνω το ταχυδρομείο.Να ψάξω και πως γίνονται οι επιστροφές στο αμαζον...

Κοριτσια σας το ειχα πει κι εγω για το frafrancex εδω και αρκετο διαστημα νομιζω απο την ανοιξη,και τοτε παλι καποια κοπελα επεμενε και κοντεψα να τρελλαθω.......:rolleyes:

Μια φορα την άνοιξη -ίσως να ήμουν εγώ- πλήρωσα μεταφορικά,αλλά θεωρησα οτι μάλλον έκανα λάθος εγώ .Αλλά ξανααγόρασα και δεν υπήρχε πρόβλημα,τι να πω;

Τώρα που θυμάμαι από τα μέιλς που μου στέλνουν, νομίζω ότι κατά διαστήματα κάνουν το 0 μεταφορικά για Ελλάδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ρε κορίτσια, αν κάτι το σταματήσουν στο τελωνείο, σε παίρνουν τηλέφωνο, σου αφήνουν σημείωμα ή πας και το ψάχνεις εσύ???

Περιμένω κάτι καλούδια από gymboree και αναρωτιέμαι τί να έγιναν....

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, αν κάτι το σταματήσουν στο τελωνείο, σε παίρνουν τηλέφωνο, σου αφήνουν σημείωμα ή πας και το ψάχνεις εσύ???

Περιμένω κάτι καλούδια από gymboree και αναρωτιέμαι τί να έγιναν....

Με ειχε παρει τηλ η Fedex για να με ρωτησουν αν ηθελα να εκτελωνισω τις μποτες μονη μου ή να μου τις εκτελωνισουν αυτοι. Μην αγχωνεσαι...αν τσιμπησει τα πραγματακια το τελωνειο (φτου,φτου μακρυα απο εμας) θα το μαθεις εγκαιρως!

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Με ειχε παρει τηλ η Fedex για να με ρωτησουν αν ηθελα να εκτελωνισω τις μποτες μονη μου ή να μου τις εκτελωνισουν αυτοι. Μην αγχωνεσαι...αν τσιμπησει τα πραγματακια το τελωνειο (φτου,φτου μακρυα απο εμας) θα το μαθεις εγκαιρως!

Επειδη ειχα κι'εγω την ιδια απορια, εσυ με κουριερ περιμενες δεμα;

Με απλο ταχυδρομειο τι γινεται;

Επειδη ειχα κι'εγω την ιδια απορια, εσυ με κουριερ περιμενες δεμα; :shock:

Με απλο ταχυδρομειο τι γινεται;

Με USPS (απλο ταχυδρομειο) δεν ξερω την διαδικασια γιατι δεν εχουν πιασει ουτε εμενα ουτε καποιον γνωστο μου. Με τη Fedex που ειναι courrier αμεσως μου τα τσιμπησαν :( Και με το προστιμο ομως παλι πιο φθηνα μου ηρθαν απλα περασα ενα ολοκληρο πρωινο στο ΕΛ.ΒΕΛ. να μαζευω υπογραφες...19 το συνολο :shock:

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Αγόρασα το καλοκαίρι 5-6 ζευγάρια από αυτά τα φθηνά.

Τα κρύσταλλα είναι της πλάκας αλλά οι φίλες για τις οποίες τα πήρα, τα ήθελαν για ομορφιά κυρίως (γυναικεία κοκεταρία) ;).

Το ένα ζευγάρι το χρησιμοποίησα εγώ και του έβαλα μυωπικούς φακούς με 90 ευρώ, τη στιγμή που εδώ σκελετό + τζάμια μου ζητούσαν τουλάχιστον 250!

Μιας που πιασατε το θέμα που πονάει με το τελωνείο,να ρωτήσω δυο πράγματα;

Έχω παρατηρησει απο όσα έχετε γράψει εδώ κατα καιρούς ότι Όταν Μιλάμε για τελωνείο απο Κίνα,Χονγκ Κονγκ,γενικά εκείνη την πλευρά,το τελωνείο είναι συνήθως σε χαμηλά ποσά τύπου 3 ευρώ,σωστά;

Γιατί σκέφτομαι να χτυπησω μια προσφορά Αλλα μη μου βγει ο κούκος αηδόνι..

Επίσης,το σημαντικότερο-αν,φτου φτου φτου,σταματήσουν τελωνείο,απ ότι έχω καταλάβει Μπορώ να αρνηθω να παραλάβω ,να γυρίσουν στον πωλητή κ να μου τα ξαναστειλει,σωστά;-αυτο το Κάνουν όλοι έτσι κ αλλιώς,ή μόνο κατόπιν συνεννόησης κ ααααν;;;

Γιατί σκέφτομαι να το χτυπησω,λήγει όπου να ναι,κ έστειλα στον πωλητή Αλλα δεν έχει απαντησει ακομα..:?

...Όταν Μιλάμε για τελωνείο απο Κίνα,Χονγκ Κονγκ,γενικά εκείνη την πλευρά,το τελωνείο είναι συνήθως σε χαμηλά ποσά τύπου 3 ευρώ,σωστά;

...

Γιατι εχεις αυτη την εντυπωση; Ισχυει ακριβως οτι και με Αμερικη. Απλα συνηθως οι Κινεζοι στελνουν με απλο ταχυδρομειο και με την ενδειξη "δωρο". Ακομα κι'ετσι ομως μπορει να σταματησουν το δεμα και να σου στειλουν λυπητερη.

...Μπορώ να αρνηθω να παραλάβω ,να γυρίσουν στον πωλητή κ να μου τα ξαναστειλει,σωστά;-αυτο το Κάνουν όλοι έτσι κ αλλιώς,ή μόνο κατόπιν συνεννόησης κ ααααν;;;

Μονο αν δεχτει ο πωλητης και βεβαια τα μεταφορικα τα ξαναπληρωνεις.

Γιατι εχεις αυτη την εντυπωση; Ισχυει ακριβως οτι και με Αμερικη. Απλα συνηθως οι Κινεζοι στελνουν με απλο ταχυδρομειο και με την ενδειξη "δωρο". Ακομα κι'ετσι ομως μπορει να σταματησουν το δεμα και να σου στειλουν λυπητερη.

δεν ξερω,αυτην την εντυπωση σχηματισα ,διαβαζοντας το θεμα(το παλιο κ το τωρινο..)...ισως ειναι αυτο που λες-μαλλον ετσι θα ναι...

Μονο αν δεχτει ο πωλητης και βεβαια τα μεταφορικα τα ξαναπληρωνεις.

αααα,μαλιστα...

κ σε περιπτωση που τα μεταφορικα ηταν δωρεαν?εχεις ιδεα?(γιατι αυτοι οι κινεζουληδες τα χουν κ για κραχτη τα free P&P ,αλλα φοβαμαι πως δε θα ναι διατεθειμενοι να σου ξαναπληρωσουν αποστολη για να γλυτωσεις εσυ τελωνειο,ε?:?)

παντως σε καθε περιπτωση,το να αρνηθεις να εκτελωνιστει το προιον ειναι δικαιωμα σου ε?εννοω,με το ζορι δε γινεται,σωστα?

αρα στην τελικη το πολυ πολυ να χασεις αυτα που πληρωσες το προιον ,ε?απαντηστε μου σ αυτο αν ξερετε,ειναι πολυ σημαντικο-να προχωρησω αν ειναι,γιατι ειναι τζαμπα αυτο που θελω να χτυπησω,κ το πολυ πολυ,δεν το παραλαμβανω,ε?ε?ε?Ε????......μακααααααρι:D

thanx kolibigi!! Για την δουλειά που τα ήθελες, να περάσεις κρύσταλλα με βαθμούς, οκ αξίζει. Εγώ τα θέλω να τα χρησιμοποιήσω ως έχει. Οπότε με συμφέρει να πάω στην Οπτικό μου που μου κάνει πολύ καλές τιμές (όταν έχω χρήματα, να τα βρω πού δεν ξέρω, αλλά τέσπα...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...