Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Να κάνω μία ερώτηση; Μπορώ να αγοράσω από το iherb ενώ δεν έχω πιστωτική (και ούτε επιθυμώ να βγάλω); Αν ναι με ποιό τρόπο; Χίλια συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, έκανα μια μικρή αναζήτηση αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν παρόλα αυτά υπάρχει, θα χαρώ να με παραπέμψετε!

Εγω έχω βγάλει προπληρωμένη κάρτα στη eurobank. Πας εκεί κ τη βγάζεις επι τόπου.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θεεεεεενκς!!!α ρε χατζικακι,εγγυηση εισαι πουλακι μου...ολους αμεσως να τους βοηθησεις!:D

λοιπον εστειλα κ αναμενω απαντηση...

λιγο μαρθα βουρτση το παιξα,κλάψα κ ετσι,που τοσο μ αρεσουν τα καπελακια κλπ κλπ....:lol::lol::lol:

για να δουμε

χατζιιιιικο,κ υπολοιπες....δωστε βαση...κ πειτε μου αν αυτο που μου προτεινει ειναι καλη λυση ή ειναι μουφαντον για να μου ριξει σταχτη στα ματια κ να μην κανω καμια αναφορα...

μου απαντησε λοιπον τα εξης :

Hi, this is really bad news. I hope we can get them found.

They went in a large envelope.

I would imagine it maybe was stopped by customs - I had a package go to Brazil that was delayed and that is where it was held up.

What I can offer, if you want, is to resend the order with the special tracked service with Royal mail which is not guaranteed but should arrive in 4 or 5 days. I would replace the products but would ask you to cover the shipping which would be about £12 I think (I'll have to get the exact price).

Sending with a service like Fedex or whatever would of course be more guaranteed but much too expensive.

That would be the best way I can see of sorting this out, then if you want you could just resell the other items if they do arrive later.

Let me know what you want to do.

Kind regards,

μα συγγνωμη,τι λεει για customs?

απο ποτε παιζει προβλημα με τελωνειο απο αγγλια???:confused::confused::confused::confused:

θα ξεχασω κ τα λιγα που χω μαθει απο σας,ετσι οπως παμε....

τι θα κανατε οι εμπειρες στη θεση μου?

θα δεχοσασταν?

κ αν οχι πως θα το χειριζοσασταν?

λοιπον χθες αγχωθηκα για τα ρουχαλακια απο gym?

σημερα πρωι πρωι τα ειχε αφησει ο ταχυδρομος στην πορτα μου!!!!! πρωτη φορα που δεν φερνει χαρτακι!!!!!

[/url]

Ax εμένα ακόμα και με έχουν ζώσει τα φίδια....

Εν τω μεταξύ έχω σκάσει που ενα σωρό κομμάτια που μου αρέσουν στο ebay οι πωλητές αρνούνται να τα στείλουν Ελλάδα. Μα τους πληρώνω τα μεταφορικά δεν τους ζητάω να μου τα χαρίσουν.

Δεν είναι φοβερα; http://www.crazy8clothes.com/?p=159

Μακάρι και τα τζίμπορι τα καινούρια να είναι εξίσου ωραία!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλησπερα κοριτσια μηπως θυμαται καμια σας ενα γερμανικο σιτε σε στυλ σουπερ μαρκετ που πουλαει διαφορα προιοντα.Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες εδω μεσα,αλλα ψαχνω ολη μερα και δεν βρισκω την αναρτηση.

Kαλησπερα κοριτσια μηπως θυμαται καμια σας ενα γερμανικο σιτε σε στυλ σουπερ μαρκετ που πουλαει διαφορα προιοντα.Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες εδω μεσα,αλλα ψαχνω ολη μερα και δεν βρισκω την αναρτηση.

Μηπως ψαχνεις αυτο?

https://www.lebensmittel.de/

Διαφημίσεις

Πήρα αυτές τις γαλότσες: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160551902255&ssPageName=ADME:L:COSI:GB:1123

Λες να είναι μεγάλες? Τώρα δε νομίζω πως μπορεί να αλλάξει τίποτα αφού έχω πατήσει ΑΓΟΡΑ αν κ αύριο θα πάω να βάλω τα λεφτά στη κάρτα για το paypal.

Αν δεν εχεις πληρωσει ακομα, ρωτα τον πωλητη ποσα εκατοστα ειναι ωστε αν ειναι μικρες να σου στειλει αν εχει μεγαλυτερο ή να ακυρωσεις την αγορα. Συνηθως εχουν μεγαλη φορμα οι γαλοτσες.

ναι το ειδα αλλα καταλαβαινεις τωρα ειναι μικρες οι διαφορες και προβληματιστηκα γι αυτο ειπα να μου πειτε εσεις τη γνωμη σας.περυσι μιλαμε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ηπιαν!!!!μιλαμε το κακομοιρο ηταν λες κ τις ειχε πατησει τρενο.....το 4 θα παρω εχεις δικιο!εννοειται πως απο τα περσινα δεν της κανει τιποτα πλεον...να σου που εχεις πειρα (διαβαζω παντα τις απαντησεις σου ειναι πολυ ψαγμενες) φετος παει παιδικο σταθμο,10 ζευγαρια φορμες η μπλουζα κολαν,3 μπουφαν,8 μπλουζες,4 τζην,3 πουλοβερ ειμαστε οκ η θα χρειαστω κ τιποτα αλλο?γενικα μου αρεσει να ειμαι ετοιμη κ να μην τρεχω τελευταια στιγμη να ψωνιζω...κ κατα την διαρκεια του ετους αν βρω κατι κ μου αρεσει δεν λεω οχι....

Κοριτσακι μου εσυ μονο ξερεις τις αναγκες του παιδιου σου και τις δραστηριοτητες του. Εγω εχω 2 παιδια που στο ενα αλλαζω ρουχα 3 φορες τη μερα και κυλιεται μονιμως στα χωματα και το αλλο το ντυνω με φορεματακια και καλα παπουτσακια και μεχρι το βραδυ ειναι αψογο. Οποιος και να σε συμβουλεψει θα εχει ως σημειο αναφορας το δικο του παιδι οποτε δεν εχει νοημα.

....Θελω να παραγγειλω αυτο http://manlycosmetics.com/120-colors-palette-eyeshadow-1st-edition-p-29.html το οποιο κοστιζει 28Ε περιπου?Η UPS ειναι μεταφορικη courier σωστα?Ποσα περιπου θα ειναι τα εξοδα αποστολης και πανω κατω ποσες μερες κανουν να ερθουν Ελλαδα?Γνωριζει καμια για να με κατατοπισει?Να την κανω την παραγγελια, η οχι?Εσεις τι λετε που κανετε συνεχως αγορες απο sites του εξωτερικου?Ειναι εμπιστα?

Αυτο ειναι Κινεζικο καλη μου. Μπορεις να βρεις αναλογα πολυ φτηνοτερα αλλα η ποιοτητα θα ειναι παντα αυτη.

Λοιπόν, να σας πω κάτι για τον φόβο του τελωνείου, δασμούς, φόρους, εκτελωνισμούς και τα συμπαρομαρτούντα .........

Από την στιγμή που κάτι εισάγεται στην Ε.Ε. και έχει κάποια αξία (είτε σαν προιόν, είτε σαν μεταφορικά), υπόκειται σε δασμούς και λοιπούς φόρους, συν το κόστος εκτελωνισμού αν το αναλάβει ιδιώτης.

Δεν αναφέρεται πουθενά στον τελωνειακό κώδικα, τον ελληνικό ή τον κοινοτικό, ότι παραγγελια κάτω από 40 δολλάρια (αγορά + μεταφορικά) ή από τα 120 ή από 500, δεν θα τελωνιστεί...

...

Αν εχεις εν απρωινο ελευθερο να χασεις προσπαθωντας να μιλησεις μαζι τους και να βρεις ακρη, αφου θα εχεις περασει τηλεφωνικα απ΄όλα τα γραφεια οταν (και αν) βρεις τον υπευθυνο σε ρωταει τι ειναι αυτο που θελεις να σου στειλουν. Εγω του ειπα οτι ενδιαφερομαι για παιδικα ρουχαλακια. Μου ειπε να περιμενω να κοιταξει στη λιστα και μετα απο 2 λεπτα μου ειπε οτι ειναι 40 δολλαρια ΜΕ τα μεταφορικα.

Εχεις καποιο λινκ με τον τελωνειακο κωδικα που αναγραφει τιμες να τον δουμε ωστε αν με καλεσουν να πληρωσω να τον επικαλεστω;

καλα που το βρηκατε βρε αυτο το σαιτ το everything5pounds??? ενδιαφερον..... δεν εχει ψωνισει καμια αποτι καταλαβα ε?????

οντως πολλα μτφ για ελλαδα... επειδη τα στελνει signed-for! βγαινει 10 ευρω το κοματι χοντρικα, αντι για 5 pounds......

εντυπωσιαστηκα με τις κριτικες των παπουτσιων (τα οποια τα περισοτερα εχουν δερματινο πατο παρακαλω πολυ) κ τσιμπησα............ πηρα 2 παπα, ενα φορεμα (αυτο το αμανικο βισκοζη που εψαχνα?) και 1 ζακετα...για δοκιμη! ααα μαλιστα μια ζακετα που τη λεει boyfriend ειναι ιδια ακριβως με μια του boohoo...

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλησπερα. Σημερα παρελαβα απο https://www.lebensmittel.de/.

Ολα ενταξει, παρολο που ειχε μεσα στο δεμα γυαλινα βαζα με καποια ειδη μεσα σ' αυτα. Επαθα πλακα με την συσκευασια. Ταξιδεψαν απο Γερμανια και ουτε γρατζουνια. Σιγουρα θα ξαναψωνισω.

Τυχαία τον βρήκα αλλά εχει πολύ καλές τιμές με λιγα μεταφορικά σε σπασμένα νουμερα

Αγκαθα, γκαρβάλιν, τζεοξ, χας παπις κτλπ

http://www.ebay.co.uk/sch/funkyfeet1404/m.html?_trksid=p4340.l2562

Διαφημίσεις

χατζιιιιικο,κ υπολοιπες....δωστε βαση...κ πειτε μου αν αυτο που μου προτεινει ειναι καλη λυση ή ειναι μουφαντον για να μου ριξει σταχτη στα ματια κ να μην κανω καμια αναφορα...

μου απαντησε λοιπον τα εξης :

......................

μα συγγνωμη,τι λεει για customs?

απο ποτε παιζει προβλημα με τελωνειο απο αγγλια???:confused::confused::confused::confused:

θα ξεχασω κ τα λιγα που χω μαθει απο σας,ετσι οπως παμε....

τι θα κανατε οι εμπειρες στη θεση μου?

θα δεχοσασταν?

κ αν οχι πως θα το χειριζοσασταν?

Τελωνείο από Αγγλία δεν παίζει από το 1993 πέστου χαιρετίσματα, ελεύθερη αγορά .........

Κάποιοι πωλητές ζητούν ένα διάστημα για να κάνουν κλέιμ στο ταχυδρομείο τους και μετά αποζημιώνουν. Κατά την γνώμη μου, 12 λίρες μεταφορικά είναι πάρα πολλά, 1/3 κούτας του ξάδερφου, του ματς.

Εγώ δεν θα το δεχόμουν. Πλήρωσες μεταφορικά και θες την αγορά σου.

Ας πει και κάποια πιο έμπειρη την γνώμη της.

Αν δεν εχεις πληρωσει ακομα, ρωτα τον πωλητη ποσα εκατοστα ειναι ωστε αν ειναι μικρες να σου στειλει αν εχει μεγαλυτερο ή να ακυρωσεις την αγορα. Συνηθως εχουν μεγαλη φορμα οι γαλοτσες.

Αν εχεις εν απρωινο ελευθερο να χασεις προσπαθωντας να μιλησεις μαζι τους και να βρεις ακρη, αφου θα εχεις περασει τηλεφωνικα απ΄όλα τα γραφεια οταν (και αν) βρεις τον υπευθυνο σε ρωταει τι ειναι αυτο που θελεις να σου στειλουν. Εγω του ειπα οτι ενδιαφερομαι για παιδικα ρουχαλακια. Μου ειπε να περιμενω να κοιταξει στη λιστα και μετα απο 2 λεπτα μου ειπε οτι ειναι 40 δολλαρια ΜΕ τα μεταφορικα.

Εχεις καποιο λινκ με τον τελωνειακο κωδικα που αναγραφει τιμες να τον δουμε ωστε αν με καλεσουν να πληρωσω να τον επικαλεστω;

Σε ότι αφορά τις γαλότσες, η κοπέλα είπε ότι ήδη αγόρασε.

Σε ότι αφορά το τελωνείο, που τηλεφώνησες ?

Δες εδώ

Ποια είναι η δασμοφορολογική επιβάρυνση των προερχόμενων από Τρίτη χώρα ειδών;

→ Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα :

α) για είδη μέχρι 45 € δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι,

β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350 € υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους.

γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350 €, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις.

→ Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα καταβάλλονται κανονικά οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, εκτός εάν πρόκειται για είδη, των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει συνολικά τα 22 €.

Σημείωση: Για την κατανόηση των παραπάνω διευκρινίζουμε ότι:

ως εμπορεύματα χωρίς εμπορικό χαρακτήρα θεωρούνται τα εμπορεύματα εκείνα, τα οποία περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές, που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους (μικρή), προορίζονται, χωρίς καμιά αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών .

Για το δασμολόγιο δες εδώ και εδώ. Επίσης χρειάζεσαι να ξέρεις τα τελωνειακά καθεστώτα, περιορισμούς και μέτρα που πιθανά ισχύουν κλπ. Αν βγάλεις άκρη, πέσμου.

καλα που το βρηκατε βρε αυτο το σαιτ το everything5pounds??? ενδιαφερον..... δεν εχει ψωνισει καμια αποτι καταλαβα ε?????

οντως πολλα μτφ για ελλαδα... επειδη τα στελνει signed-for! βγαινει 10 ευρω το κοματι χοντρικα, αντι για 5 pounds......

εντυπωσιαστηκα με τις κριτικες των παπουτσιων (τα οποια τα περισοτερα εχουν δερματινο πατο παρακαλω πολυ) κ τσιμπησα............ πηρα 2 παπα, ενα φορεμα (αυτο το αμανικο βισκοζη που εψαχνα?) και 1 ζακετα...για δοκιμη! ααα μαλιστα μια ζακετα που τη λεει boyfriend ειναι ιδια ακριβως με μια του boohoo...

Ενημέρωσε με την παραλαβή.

Ολα ενταξει, παρολο που ειχε μεσα στο δεμα γυαλινα βαζα με καποια ειδη μεσα σ' αυτα. Επαθα πλακα με την συσκευασια. Ταξιδεψαν απο Γερμανια και ουτε γρατζουνια. Σιγουρα θα ξαναψωνισω.

Καφέδες να υποθέσω ? :wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σε ότι αφορά τις γαλότσες, η κοπέλα είπε ότι ήδη αγόρασε.

Η κοπελα ειπε οτι δεν εχει πληρωσει ακομα γιατι δεν ειχε χρηματα στην προπληρωμενη. Απλα πατησε το buy it now

...Σε ότι αφορά το τελωνείο, που τηλεφώνησες ?

Δες εδώ

Ποια είναι η δασμοφορολογική επιβάρυνση των προερχόμενων από Τρίτη χώρα ειδών;

→ Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα :

α) για είδη μέχρι 45 ? δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι,

β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350 ? υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους.

γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350 ?, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις.

→ Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα καταβάλλονται κανονικά οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, εκτός εάν πρόκειται για είδη, των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει συνολικά τα 22 ?.

Σημείωση: Για την κατανόηση των παραπάνω διευκρινίζουμε ότι:

ως εμπορεύματα χωρίς εμπορικό χαρακτήρα θεωρούνται τα εμπορεύματα εκείνα, τα οποία περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές, που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους (μικρή), προορίζονται, χωρίς καμιά αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών ...

Συμφωνα με αυτα που γραφεις σωστα μου τα ειπαν. Δικιο ειχαν τελικα.

Αφου ισχυει αυτο που εκανα bold σημαινει οτι υπαγομαστε στην δευτερη κατηγορια. Οταν σου στελνει το Gymboree π.χ. που δεν ειναι ιδιωτης και εχεις πληρωσει πας στην κατηγορια των 22 ευρω (ή 40 δολλαρια τοτε που μου το ειπαν, αναλογως των οδηγιων ή της ισοτιμιας) οποτε πληρωνεις φορο.

Αρα ειχα δικιο. Ετσι ακρβως ειναι! :(:(:(

Κακα νεα απο Αμαζον.

Με το που ανοιξα τη σελιδα με το καλαθι μου στο οποιο ειχα παρα πολλα προϊοντα περιμενοντας να πεσουν οι τιμες, μου εβγαλε μια λιστα με τα πιο πολλα απο τα ογκωδη που δεν τα στελνει πλεον!

Μεχρι χτες τα εστελνε κανονικα. Καθισματακι αυτοκινητου, παιχνιδια για τον κηπο, ενα χαλί και κατι αλλα. :(

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες. Για οσες ψαχνουν για γαλοτσες (και οχι μονο) τα crocs εχουν -25% http://www.crocs.eu/crocs-crocband-jaunt/11018-430-125,en_ES,pd.html?cgid=boys-footwear-boots&sid=w

Συν οπως προαναφέρθηκε δωρεάν μεταφορικά!

Καλημερα, με κουριερ παρελαβες? Σε ποσες ημερες μετα την παραγγελια?

Ευχαριστω πολυ

με αγορες ανω των 69? τα δωρεαν μεταφορικα

με κωδικο ειναι αυτο; Εμενα μου βγαζει 10 ευρω εξοδα αποστολης. :(

χτες που αναφέρθηκαν τα δωρεάν μεταφορικά ίσχυε....

γιατί ειχα βαλει ενα ζευγάρι κροκς των 20.99 ευρώ κ τα μεταφορικά ήταν δωρεάν.

κωδικος BACKNEW yoursclothing

10λιρες εκπτωση για πανω απο 25 λιρες και μια αγορα μονο μεχρι 1/10

αγαπημένο yours!!

το χρησιμοποίησες γατούλα? γιατί εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι η πρώτη μου παραγγελία και δεν το δέχεται

βέβαια και΄άλλη φορά το είχε κάνει και μετά από συνομιλία στο on line chat μου ζήτησαν συγνώμη και το πέρασαν........τί να πω??

πάντως με τρώει το χέρι μου....

αγαπημένο yours!!

το χρησιμοποίησες γατούλα? γιατί εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι η πρώτη μου παραγγελία και δεν το δέχεται

βέβαια και΄άλλη φορά το είχε κάνει και μετά από συνομιλία στο on line chat μου ζήτησαν συγνώμη και το πέρασαν........τί να πω??

πάντως με τρώει το χέρι μου....

μου το στειλαν και μενα.... θα ισχυει, απλα σου κολλησε! και εχει εξτρα -10%..........

δε σας ειπα, παρελαβα απο yours!!!! η μπλουζα με το 1.50 ευρω απλα τελεια!!!!!!!!!!!!! αν το πω θα γελανε..... ακου 1.50 ευρω.... επρεπε να ειχα παρει ολα τα χρωματα!!!!!!!!! επισης τα cardigan πολυ ομορφα... μονη αποτυχια το φορεμα........ ενω το υφασμα ειναι τελειο,μαλακο και δροσερο, δε κανει σε καμια μας!!!!!!!!!! αλλα δεν αξιζει να το επιστρεψω........ λετε να βαλω αγγελια? τι να το κανω? οσο το αγορασα και φρι μεταφορικα http://www.yoursclothing.co.uk/P/Multi_Print_Tie_Belt_Dress-(11454).aspx

WLFfp2.png XI11p2.png

επισης εχω να παρατηρησω το εξης! κατι εχει παθει το ρογιαλ μαιλ και τα ελτα!!!!!!! εχω παραγγειλει απο εβαυ τις πυτζαμες αν θυμαστε και τα εστειλαν 6/9 και 9/9 και χτες πηρα δυο χαρτακια ελτα με αφιξη 13/9 και 14/9.... πολυυυυυυυυ γρηγορα! και τις προαλλες που ειχα παρει τα vests σε 2 εργασιμες ηρθαν!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...