Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!σας παρακολουθω καιρο τωρα,καποτε ψωνιζα και εγω μεσω ιντερνετ τα παντα πλεον εχω χαλαρωσει λιγο μιας και μας φερνουν πολλα δωρα κανω αλλαγες οποτε απο ρουχα κλπ εχουμε αρκετα.σκεφτομουν να αγορασω απο gymboree 3 ζευγαρια πυτζαμες εχουμε αλλες 2 οποτε συνολο 5 για χειμωνα νομιζω καλα ειναι,και 5-6 μπλουζες.το θεμα ως συνηθως ειναι το νουμερο.εχω διαβασει ολες σας τις απαντησεις αλλα δωστε μου κ μια επιβεβαιωση.τεινω προς το 3 αλλα αμφιταλαντευομαι κ για το 4.η μικρη ειναι 2 ετων υψος περιπου 97 λεω εγω μιας κ τον ιουνιο ηταν 94 κ βλεπω να εχει ψηλωσει κ αλλο κ βαρος 15 περιπου.δεν την εχω ξαναζυγισει απο ιουνιο.το προβλημα ειναι οτι πολλα ρουχα πινουν στο πλυντηριο με αποτελεσμα πυτζαμες απο αλουετ περυσι να μην της κανουν μεσα σε 2 μηνες.3 ζευγαρια αχρηστες πηγαν...ευτυχως ηταν αλλαγες δωρων γιατι 29 ευρω το ζευγαρι δεν ειναι κ λιγα.

αρα τι λετε 3 η 4?

Το είδες το σάιζ τσάρτ τους ε ?

Στο 3 για regular, λέει ύψος 91-99 εκ και βάρος 14,5-16 κιλά. Στο 4, 99-107 εκ και 16-18,5 κιλά.

Εγώ λόγω ύψους θα έπαιρνα το 4, άμα πιούν και λίγο θα είναι ΟΚ. Έχω πάρει χειμωνιάτικες πυζάμες από τζιμπο, πολύ ωραίες, δεν τις έχω πλύνει ακόμα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το ειδα αλλα καταλαβαινεις τωρα ειναι μικρες οι διαφορες και προβληματιστηκα γι αυτο ειπα να μου πειτε εσεις τη γνωμη σας.περυσι μιλαμε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ηπιαν!!!!μιλαμε το κακομοιρο ηταν λες κ τις ειχε πατησει τρενο.....το 4 θα παρω εχεις δικιο!εννοειται πως απο τα περσινα δεν της κανει τιποτα πλεον...να σου που εχεις πειρα (διαβαζω παντα τις απαντησεις σου ειναι πολυ ψαγμενες) φετος παει παιδικο σταθμο,10 ζευγαρια φορμες η μπλουζα κολαν,3 μπουφαν,8 μπλουζες,4 τζην,3 πουλοβερ ειμαστε οκ η θα χρειαστω κ τιποτα αλλο?γενικα μου αρεσει να ειμαι ετοιμη κ να μην τρεχω τελευταια στιγμη να ψωνιζω...κ κατα την διαρκεια του ετους αν βρω κατι κ μου αρεσει δεν λεω οχι....

tt7up3.png

ναι το ειδα αλλα καταλαβαινεις τωρα ειναι μικρες οι διαφορες και προβληματιστηκα γι αυτο ειπα να μου πειτε εσεις τη γνωμη σας.περυσι μιλαμε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ηπιαν!!!!μιλαμε το κακομοιρο ηταν λες κ τις ειχε πατησει τρενο.....το 4 θα παρω εχεις δικιο!εννοειται πως απο τα περσινα δεν της κανει τιποτα πλεον...να σου που εχεις πειρα (διαβαζω παντα τις απαντησεις σου ειναι πολυ ψαγμενες) φετος παει παιδικο σταθμο,

10 ζευγαρια φορμες η μπλουζα κολαν,

3 μπουφαν,

8 μπλουζες,

4 τζην,

3 πουλοβερ

ειμαστε οκ η θα χρειαστω κ τιποτα αλλο?γενικα μου αρεσει να ειμαι ετοιμη κ να μην τρεχω τελευταια στιγμη να ψωνιζω...κ κατα την διαρκεια του ετους αν βρω κατι κ μου αρεσει δεν λεω οχι....

Αυτά τα έχεις πάρει ή σκέφτεσαι να τα πάρεις ? Αν τα έχεις ΟΚ, καμιά φούστα και κανένα φορεματάκι λείπει.

Αν δεν έχεις πάρει, λέω εγώ τώρα.

4-5 φόρμες / σετς (για να βγάζεις την βδομάδα και να μην πλένεις μεσοβδομαδα)

2 μπουφάν, το ένα λίγο πιο καλό, για τις εμφανίσεις σας :wink:

5-6 ζιβάγκο βαμβακερά (με βολεύουν εξαιρετικά)

3-4 μπλούζες

1-2 ζακέτες με κουμπάκια (πασπαρτού, για καθημερινές & για καλές)

2 τζιν

2-3 παντελόνια κοτλέ λεπτό (ζεστά, ελαφριά και μαλακά)

2-3 πουλόβερ (αν τα φοράει το παιδί, η δικιά μου ζεσταίνεται και τα αποφευγω)

Επίσης, 2-3 χοντρά καλσονάκια, κανένα λεπτό για τα καλά ρούχα, κάλτσες, καπελάκι/σκουφάκι.

Γενικά, οι σταθμοί έχουν καλή θέρμανση, οπότε απέφυγε τα πολύ βαριά ρούχα.

ΕΝΤΙΤ Έκανα έντιτ στην παραπάνω λίστα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ααααα αλλάξτε θέμα......περιμένω από fragrancex παραγγελία 200USD και έχω κατααγχωθεί.......ξέρω έκανα βλακεία που παρήγγειλα αλλά....:P

μα ειναι καθαρα θεμα τυχης εγω εγραψα οτι εχω κανει παραγγελια 300 και 250$ και δεν ετυχε να περασουν τελωνειο αντιθετα περασαν πολυ μικροτερες παραγγελιες

Οποτε μην αγχωνεσαι!

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

τα περισσοτερα τα εχω...δηλαδη εχω:

4 φορμες

4 μπλουζοφορεμα με κολαν και ελεγα να παρω αλλες 2 φορμες....

3 μπουφαν εχω

3 μπλουζες εχω

4 τζην εχω

1 πουλοβερ εχω

2 ζακετες εχω

αρα να παρω τα ζιβαγκο που μου λες,παντελονια κοτλε,καλσονακια,φορεμα,πουλοβερ δεν παιρνω γιατι ζεσταινεται οποτε μου το επιβεβαιωσες και εσυ και ειμαι οκ νομιζω.

αυτα τα ειχα παρει περυσι απο αλλαγες δωρων λογω βαπτισης.φετος μας εφεραν ενα πανακριβο μπουφαν απο lapin αλλα ειναι φουσκωτο κ ροζ...και τα αλλα 2 που εχω φουσκωτα και ροζ ειναι το ενα πιο μακρυ και το αλλο πιο κοντο,οποτε ελεγα να της το αλλαξω και να της παρω παλι μπουφαν αλλα πιο μακρυ κ οχι φουσκωτο αν καταλαβαινεις τι εννοω.υπολογιζω οτι κανει καμια 200αρα και οι φορμες του lapin κανουν 100!αλλα σε καμια περιπτωση δεν της παιρνω 100 ευρω φορμα για να κυλιεται στους κηπους!ηδη εχουμε 3...δεν θελω να κλαιω κ τις αλλες.

αχ σε ευχαριστω πολυ!με βοηθησες!απο την λιστα σας παντως εχω αγορασει πολλες φορες...θα προσπαθησω να ειμαι και εγω πιο ενεργη στο τοπικ μιας κ ψιλοψωνιζω απ'εξω...

tt7up3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

εχμ εχμμμμ.... ειναι νωρις να ψωνισουμε για τα χριστουγεννα????!?!?!?!? χαχαχαχα

εχω βρει εντελως τυχαια στο εβαυ ενα φορεματακι στο νουμερο μας μονο, μαρκας George, χρωμα μωβ οχι πολυ σκουρο, ολο βελουδινο με φιογκο στη μεση και κανει..... 5.99 +3μτφ=9 λιρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να το παρω?????? υπερβολη?????

αν δεν ηρθε ακομα το μπουγιουρντι χτυπα ΤΩΡΑ

μετα θα ψαχνουμε για υπογλωσια στο εβαυ! τα πιο φτηνα και σε μεγαλες ποσοτητες!

kKZUp2.png

Καλησπερα σας....Θελω να κανω καποια αγορα μεσω ιντερνετ και ειμαι λιγο φοβισμενη για το αν το κανω η οχι τελικα.(απο θεμα εμπιστοσυνης)Και γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα...Φανταστειτε οτι δειλα-δειλα αρχισα να κανω παραγγελιες μεσω διαδικτυου προσφατα και ακομα ειμαι.."ψαρακι".Θελω να παραγγειλω αυτο http://manlycosmetics.com/120-colors-palette-eyeshadow-1st-edition-p-29.html το οποιο κοστιζει 28Ε περιπου?Η UPS ειναι μεταφορικη courier σωστα?Ποσα περιπου θα ειναι τα εξοδα αποστολης και πανω κατω ποσες μερες κανουν να ερθουν Ελλαδα?Γνωριζει καμια για να με κατατοπισει?Να την κανω την παραγγελια, η οχι?Εσεις τι λετε που κανετε συνεχως αγορες απο sites του εξωτερικου?Ειναι εμπιστα?

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας....Θελω να κανω καποια αγορα μεσω ιντερνετ και ειμαι λιγο φοβισμενη για το αν το κανω η οχι τελικα.(απο θεμα εμπιστοσυνης)Και γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα...Φανταστειτε οτι δειλα-δειλα αρχισα να κανω παραγγελιες μεσω διαδικτυου προσφατα και ακομα ειμαι.."ψαρακι".Θελω να παραγγειλω αυτο http://manlycosmetics.com/120-colors-palette-eyeshadow-1st-edition-p-29.html το οποιο κοστιζει 28Ε περιπου?Η UPS ειναι μεταφορικη courier σωστα?Ποσα περιπου θα ειναι τα εξοδα αποστολης και πανω κατω ποσες μερες κανουν να ερθουν Ελλαδα?Γνωριζει καμια για να με κατατοπισει?Να την κανω την παραγγελια, η οχι?Εσεις τι λετε που κανετε συνεχως αγορες απο sites του εξωτερικου?Ειναι εμπιστα?

δολλάρια =αμερική= τελωνειο= δεν σε συμφέρει.....

για δες εδώ αν σου κάνει τιποτα

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=120%20Colors%20Palette%20Eyeshadow&_adv=1&_dmd=1&_dmpt=UK_Health_Beauty_Make_up_Cosmetics_Eye_Shadow_PP&_fln=1&_in_kw=1&_ipg=50&_oexkw=&_okw=120%20Colors%20Palette%20Eyeshadow&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=

αν προχωρησεις την παραγγελια τα μεταφορικα ειναι

International Shipping (USPS Shipping to an address outside of the US (3 to 5 days)): $14.95

usps ειναι απλο ταχυδρομειο

Δε συμφερει μονο για ενα προιον θα ελεγα.

Περισσοτερο συμφερουν σαιτ στην ευρωπη και ολα οσα ειναι στη λιστα τουλαχιστον ειναι εμπιστα. Διαβασε και τις οδηγιες στις υπογραφες των κοριτσιων για αρχη και καλη συνεχεια!

λοιπον χθες αγχωθηκα για τα ρουχαλακια απο gym?

σημερα πρωι πρωι τα ειχε αφησει ο ταχυδρομος στην πορτα μου!!!!! πρωτη φορα που δεν φερνει χαρτακι!!!!!

δεν γκρινιαζα για κανενα τζοκερ καλυτερα.

τα ρουχαλακια πολυ ωραια εκτος απο ενα παλτουδακι κοντο που πηρα που ναι μεν ειναι πολυ ομορφο αλλα πιο λεπτο απο οτι το φανταζομουν. http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002143&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303561077&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1316086793153&productSizeSelected=0&fit_type=

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Αααα καταλαβα...Δεν συμφερει το τελωνειο..

Αυτο εδω? http://www.beautiesfactory.co.uk/index.php?dispatch=products.view&product_id=32359

Λιρες δεν ειναι?Επειδη μπερδευομαι πολυ μπορουν να μου το στειλουν με courier και αντικαταβολη?

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο εδω? http://www.beautiesfactory.co.uk/index.php?dispatch=products.view&product_id=32359

Λιρες δεν ειναι?Επειδη μπερδευομαι πολυ μπορουν να μου το στειλουν με courier και αντικαταβολη?

μια χαρά το κατάλαβες,

απο αυτά που σου εδειξα στο εμπευ δεν σου κάνει κατι?

γιατι απο οτι βλεπω για τις ιδιες παλετες μιλάμε....

εκτος αν θες να τις πληρωσεις 24λιρες αντι 10 λιρες πχ

Κοίτα κορίτσι, δεν είναι όλα θέμα τριβής και γνώσης, είναι και θέμα υπολογισμού.

Στην αναζήτηση που σου έδωσε το καλαμαράκι από το ΕΒΑΥ, έχει πάρα πολύ καλές τιμές, π.χ. δες εδώ, περίπου 7 λίρες με 0 μεταφορικά.

Το σάιτ που λες εσύ τα έχει σαφώς ακριβότερα και με μεταφορικά άγνωστα, πρέπει να τους στείλεις μέιλ για να σου πουν πόσα ειναι.

Αντικαταβολή για σάιτ του εξωτερικού, δεν νομίζω ότι παίζει, και αν έχουν, θα έχει ακριβή χρέωση, οπότε δεν θα συμφέρει.

Τα μισά της χιλιάδας είναι πεντακόσια :wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αυτα τα ειχα παρει περυσι απο αλλαγες δωρων λογω βαπτισης.φετος μας εφεραν ενα πανακριβο μπουφαν απο lapin αλλα ειναι φουσκωτο κ ροζ...και τα αλλα 2 που εχω φουσκωτα και ροζ ειναι το ενα πιο μακρυ και το αλλο πιο κοντο,οποτε ελεγα να της το αλλαξω και να της παρω παλι μπουφαν αλλα πιο μακρυ κ οχι φουσκωτο αν καταλαβαινεις τι εννοω.υπολογιζω οτι κανει καμια 200αρα και οι φορμες του lapin κανουν 100!αλλα σε καμια περιπτωση δεν της παιρνω 100 ευρω φορμα για να κυλιεται στους κηπους!ηδη εχουμε 3...δεν θελω να κλαιω κ τις αλλες.

αχ σε ευχαριστω πολυ!με βοηθησες!απο την λιστα σας παντως εχω αγορασει πολλες φορες...θα προσπαθησω να ειμαι και εγω πιο ενεργη στο τοπικ μιας κ ψιλοψωνιζω απ'εξω...

Να σου πω, γιατί δεν της παίρνεις μεγαλύτερο νούμερο για του χρόνου, αν φέτος είσαι καλυμμένη ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

μα ειναι καθαρα θεμα τυχης εγω εγραψα οτι εχω κανει παραγγελια 300 και 250$ και δεν ετυχε να περασουν τελωνειο αντιθετα περασαν πολυ μικροτερες παραγγελιες

Οποτε μην αγχωνεσαι!

axaxax λέγε μου τέτοια! δεν το είχα διαβάσει το μηνυματάκι σου, συγνώμη.....

μακάρι να μην περάσει και το δικό μου

τί άγχος είναι και αυτό!!

σε ευχαριστώ πάντως

Διαφημίσεις

Θα σου πω για ποιο λογο δεν ανεφερα κατι για το link που ανεβασες..

Ειμαι στο γραφειο και δε μπορω να μπω σε καποιες διευθυνσεις...Γι'αυτο και δε μπορω να δω το λινκ σου αυτο που μου ανεβασες....Ειναι η ιδια παλετα αυτη που μου λες με την ιδια που ανεβασα και εγω?Αν ναι,τοτε φυσικα και με συμφερει..Θα το δω ομως οταν επιστρεψω σπιτι απο το δικο μου pc. Και θα το παραγγειλω με paypal..Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια γιατι αν δεν ησασταν εσεις,θα την ειχα κανει την χαζομαρα και θα εδινα του κοσμου τα λεφτα.....:(Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σου πω, γιατί δεν της παίρνεις μεγαλύτερο νούμερο για του χρόνου, αν φέτος είσαι καλυμμένη ?

εχεις δικιο!!!!του χρονου δεν θα εχουμε κανενα κ φετος θα εχουμε 3!κ αν μου λειψει φετος λεμε τωρα παιρνω ενα απ'εξω....

για του χρονου θα της παρω....thanks!

tt7up3.png

Λοιπόν, να σας πω κάτι για τον φόβο του τελωνείου, δασμούς, φόρους, εκτελωνισμούς και τα συμπαρομαρτούντα .........

Από την στιγμή που κάτι εισάγεται στην Ε.Ε. και έχει κάποια αξία (είτε σαν προιόν, είτε σαν μεταφορικά), υπόκειται σε δασμούς και λοιπούς φόρους, συν το κόστος εκτελωνισμού αν το αναλάβει ιδιώτης.

Δεν αναφέρεται πουθενά στον τελωνειακό κώδικα, τον ελληνικό ή τον κοινοτικό, ότι παραγγελια κάτω από 40 δολλάρια (αγορά + μεταφορικά) ή από τα 120 ή από 500, δεν θα τελωνιστεί.

Για λόγους απλούστευσης των διαδικασιών και λόγω υποστελέχωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η πρακτική είναι αυτή που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν εδώ στο τόπικ.

Πλην όμως κανείς δεν μπορεί να σας διασφαλίσει ότι κάτι στο δεματάκι σας δεν θα χτυπήσει στον ελεγκτή για να το εξετάσει παραπάνω.

Ακόμα και τα δώρα και τα χρησιμοποιημένα είδη υπόκεινται στην παραπάνω διαδικασία. ΟΛΑ !!!!!

΄

Θα σας έλεγα επίσης ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να βρείτε κάποιο σάιτ, το οποίο να σας ορίσει προκαταβολικά το κόστος εισαγωγής οποιουδήποτε προιόντος. Το δασμολόγιο είναι εξαιρετικά αναλυτικό και πρέπει κανείς να έχει εξειδίκευση σε αυτό ή να είναι ελεγκτής (=πείρα) για να το καθορίσει.

Τυχεροί και άτυχοι υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις. :wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά λέει new with defects...και παίζει και τελωνείο στη μέση...

οοοοοοπππππσσσ καλά αν σου πω το είχα δει και μετά έπεσα πάλι στην ίδια και δεν το πρόσεξα απ τη βιασύνη, είχα δει πολύ τσάντα πάντως και είχα μπλοκάρει.

Όπως και να έχει τώρα ο θεός βοηθός να μη βγαίνει και το πορτοφόλι βόλτα μόνο του.

Πάντως έχω πάρει μπουφάν με defects που έλειπε μόνο ένα λουράκι αλλά κατά τα άλλα ήταν τέλειο και μάλιστα το λουράκι ήταν άχρηστο στην ουσία. Μακάρι να σταθώ πάλι τυχερή.

Αλλά τελωνείο γιατί έρχεται από: Item location: Norwich, United Kingdom

Μήπως σε μπέρδεψα που έβαλα και την asos μαζί ή θα τη φάει το μαύρο σκοτάδι του τελωνείου.

οοοοοοπππππσσσ καλά αν σου πω το είχα δει και μετά έπεσα πάλι στην ίδια και δεν το πρόσεξα απ τη βιασύνη, είχα δει πολύ τσάντα πάντως και είχα μπλοκάρει.

Όπως και να έχει τώρα ο θεός βοηθός να μη βγαίνει και το πορτοφόλι βόλτα μόνο του.

Πάντως έχω πάρει μπουφάν με defects που έλειπε μόνο ένα λουράκι αλλά κατά τα άλλα ήταν τέλειο και μάλιστα το λουράκι ήταν άχρηστο στην ουσία. Μακάρι να σταθώ πάλι τυχερή.

Αλλά τελωνείο γιατί έρχεται από: Item location: Norwich, United Kingdom

Μήπως σε μπέρδεψα που έβαλα και την asos μαζί ή θα τη φάει το μαύρο σκοτάδι του τελωνείου.

Λοιπόν, λέει ότι έχει ένα σκάσιμο που δεν πολυφαίνεται. Τώρα την πήρες, οπότε με γειά σου.:wink::wink:

Υπάρχουν πράγματα που λέει ότι είναι ελαττωματικά αλλά δεν είναι κάτι φοβερό. Έχω πάρει καλές πετσέτες με παραφασάδα μου είπαν. Ήταν ένα τίποτα στο σχέδιο στην ούγια, δεν με πείραξε εννοείται καθόλου. Μακάρι να είχαν και άλλες στα 4 ευρώ έτσι, θα στοκάριζα.:wink::wink::wink:

Ο συγκεκριμένος πωλητής που πήρες έχει βάλει λίστινγκ στο αμερικάνικο ΕΒΑΥ αλλά είναι στην Αγγλία. Οπότε, πάπαλα τελωνείο !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Επικοινώνησε με τον πωλητή και εξήγησέ του την κατάσταση. Πεστου ότι τα περιμένεις καιρό και τα χρειάζεσαι κλπ, και γενικά πέστου να σου δώσει εκείνος μια λύση. Πέστου ότι έχεις ψάξει το σύμπαν και καπελάκια νο.

Οσο για τα αυγά και τα κοτέτσια, δεν έχω άποψη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΝΤΙΤ Θα έλεγα να μην αναφέρεις αναφορές και πέιπαλ από τώρα, κάτσε να δεις τι θα σου πει, μπορεί να το λύσει εκείνος, μην τον τσιτώσεςι χωρίς λόγο.......

θεεεεεενκς!!!α ρε χατζικακι,εγγυηση εισαι πουλακι μου...ολους αμεσως να τους βοηθησεις!:D

λοιπον εστειλα κ αναμενω απαντηση...

λιγο μαρθα βουρτση το παιξα,κλάψα κ ετσι,που τοσο μ αρεσουν τα καπελακια κλπ κλπ....:lol::lol::lol:

για να δουμε

εν τω μεταξυ ,μυαλο δε βαζω...μολις εκανα πατατα,νομιζω...

βρηκα μια θηκη για το κινητο μου,αλλα ο τυπος δε στελνει ,λεει ελλαδα...

του στελνω να ρωτησω ,αν στελνει κ ποσο...μου απανταει ναι,κ μου λεει κ ποσο , κ παω να παραγγειλω....παταω commit to buy κ με πεταει καπου που λεει οτι αυτο το αντικειμενο δεν ερχεται ελλαδα!

ελπιζω να μην κληθω να πληρωνω κερατιατικα,αν δεν μου το στειλει....:confused::confused::confused::confused:

του στειλα τωρα,να μου πει τι λυση μπορει να δοθει....μηπως πρεπει να αλλαξει τα settings του,για να παραγγειλω?

δεν μπορω να σκεφτ ω τι αλλο...

σκασιλα μου στην τελικη,βρισκω αλλη θηκη.αρκει να μην εχω προβλημα που χω κανει commit to buy:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να κάνω μία ερώτηση; Μπορώ να αγοράσω από το iherb ενώ δεν έχω πιστωτική (και ούτε επιθυμώ να βγάλω); Αν ναι με ποιό τρόπο; Χίλια συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, έκανα μια μικρή αναζήτηση αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν παρόλα αυτά υπάρχει, θα χαρώ να με παραπέμψετε!

697577wcowvfyq3s.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...