Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κορίτσια έιχα μιλήσει με ένα πωλητή και του είχα δώσει το μαιλ μου για να μου στείλει το λογαριασμό του παυπαλ(φαντάζομαι καταλάβατε τι εννοώ) το ερω΄τημα μου τώρα είναι άλο! τελικά άλλαξα γνώμη και δεν το θέλω αυτό το προιόν έχω επιπτώσεις απο το παιπαλ? γιατί μου έστειλε σήμερα υπενθήμηση για να πληρώσω. μπορώ να το ακυρώσω με κάποιο τρόπο η να μην κάνω τίποτα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΜΙ ήταν άμεση αγορά ? Τι έκανες ? Απλά εκδήλωσες ενδιαφέρον ή έκανες commit to buy ? Στην δεύτερη περίπτωση, είσαι οφ. Μίλα με τον πωλητή, μπας και το δεχθεί χωρίς να σε αναφέρει στο ΕΒΑΥ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

χι δεν ήταν μέσω ebay. απο ένα κινέζικο μαγαζί που έιχε όμως πειπαλ. είπα ότι ενδιαφέρομαι για ένα προιόν και μου έστειλε email απο το παυπαλ για αγορά αλλά δεν είχαμε πεί ότι θα το αγόραζα στάνταρ!

Αν θυμαμαι καποτε καποια κοπελα εψαχνε διαφορετικο καλλυμα για το maclaren xlr.Εψαχνα κατι ροδες για το καροτσι μας και βρηκα αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/all-fabric-harnesses-replacement-techno-xlr-/140596522959?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item20bc34afcf

Για οποια ενδιαφερεται ειναι καλη περιπτωση.

q1kup2.pngza5op2.png

Καλησπέρα!Μια ερώτηση κορίτσια.Αρκετά παλιά,στο παλιό θέμα ακόμη είχα διαβάσει ούσα ακόμη εγκυος για αυτά τα καλύμματα που μπαίνουν στο καρότσι για να βγαίνουμε βόλτα το χειμώνα.Κάτι σαν θήκες αρκετά χοντρές.Ισως δεν το περιγράφω σωστά αλλά δεν θυμάμαι το site.Αν σας θυμίζει κάτι όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

Λεγονται ποδοσακοι και ως συνηθως η καθε μαρκα καροτσιου εχει το δικο του αλλα υπαρχουν νομιζω και ανεξαρτητα μαρκας δες εδω

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1311&_nkw=footmuff&_sacat=See-All-Categories

q1kup2.pngza5op2.png

Αν θυμαμαι καποτε καποια κοπελα εψαχνε διαφορετικο καλλυμα για το maclaren xlr.Εψαχνα κατι ροδες για το καροτσι μας και βρηκα αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/all-fabric-harnesses-replacement-techno-xlr-/140596522959?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item20bc34afcf

Για οποια ενδιαφερεται ειναι καλη περιπτωση.

Αν αποφασίσει κάποιος να το πάρει και δεν θέλει το πράσινο το θέλω εγώ να μοιραστούμε την τιμή γιατι να πάρω και τα 4 ειναι πολλά.

Αν αποφασίσει κάποιος να το πάρει και δεν θέλει το πράσινο το θέλω εγώ να μοιραστούμε την τιμή γιατι να πάρω και τα 4 ειναι πολλά.

Συγγνώμη για ποιά 4 μιλάς ?

Τα αξεσουάρ του καροτσιού είναι σε αυτην την αγγελία.

REPLACEMENT COVERS FOR XLR INCLUDING HARNESSES, NORMAL COST £200.00 SPECIAL OFFER £100.00 HALF PRICE.[crutch strap waist harnesses shoulder strap seat hood headhugger shoulder pad boot seat liner .no1charcoal orange no2 brown marsh green no3 soft blue. all 3 on special offer no4 tan crimson 4 pieces set only include hood seat seat liner and harnesses price only 70.00limited stock

ΕΝΤΙΤ Τώρα κατάλαβα, είμαι και σε δύσκολη μέρα, συγγνώμη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

άσχετο..............kalamaraki bidareis τίποτα στο e-bay?? σχετικό με hello kitty???

δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις είδα ότι έχω ανταγωνισμό σε σκέφτηκα.....:P:p:p

χαχαχαχαχαχα οχι δεν είμαι εγώ!!

κυριε/α αντμινιστρατορα σας παρακαλω μη παρω κ αλλη καρτουλα....

δεν θα το ξανακάνω το υποσχομαι!

και ον τοπικ

παρέλαβα γρηγορα τελικά σε αψογη συσκευασια το μπουφανάκι της μικρής μου

http://www.ebay.co.uk/itm/310340791589?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1156

την συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειχα προβλημα με την καρτα μου , της το εξηγησα κ δεν γκρινιαξε καθολου που εκανα να την πληρώσω κοντα μιαμιση βδομαδα μετά

Ελαβα mail απο τζαβαρι... Λεει να περιμένω ως 29/11 και αν μεχρι τότε δε φανούν τα παπά θα κανουν επιστροφή χρημάτων...

Απλό ταχυδρομείο τα έστειλαν οπότε no tracking.... Καλά που τα παρήγγειλα νωρίς αλλίως δε θα προλάβαινε η πριγκηπέσσα να τα βάλει...

Ο αμαζονιος σήμερα μου έφερε τα μωρομαντηλικά μας και τα βιβλία-λυσάρια της Τζινας Φορντ.... (Ας είναι καλά η γυναίκα, με βοήθησαν πολύ τα βιβλία της με τη μικρή... )

Ηρθε και το λουστρινάκι απο το ΕΒΑΥ και ναι... Είναι δερματίνη... :((( Αλλά οκ. Το έγραφε, απλώς εγώ θεώρησα οτι εννοούσε το λουστρινάκι (δηλ. Δερμάτινο λουστίν patent leather. Περίμενα για λουστινάτη δερματίνη να λέει manmade patent leather αλλά γιοκ....) Δεν πειράζει όμως! Ο Ντενις ο τρομερός (Σιση) πόσες φορές θα βάλει λουστρίνια??? 1-2??? Και πολύ μου είναι!!!!!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

περιμενω παραγγελια απο gymboree και μολις συνειδητοποιησα οτι δεν μου εχουν στειλει email οτι τα εστειλα μονο το mail της παραγγελιας απο 1-9 λετε αδικα να περιμενω εσας σας εστειλαν σε ολες το email ποτε τα εστειλαν

l86Tp3.png d6AUp3.png

Ελαβα mail απο τζαβαρι... Λεει να περιμένω ως 29/11 και αν μεχρι τότε δε φανούν τα παπά θα κανουν επιστροφή χρημάτων...

Απλό ταχυδρομείο τα έστειλαν οπότε no tracking.... Καλά που τα παρήγγειλα νωρίς αλλίως δε θα προλάβαινε η πριγκηπέσσα να τα βάλει...

Ο αμαζονιος σήμερα μου έφερε τα μωρομαντηλικά μας και τα βιβλία-λυσάρια της Τζινας Φορντ.... (Ας είναι καλά η γυναίκα, με βοήθησαν πολύ τα βιβλία της με τη μικρή... )

Ηρθε και το λουστρινάκι απο το ΕΒΑΥ και ναι... Είναι δερματίνη... :((( Αλλά οκ. Το έγραφε, απλώς εγώ θεώρησα οτι εννοούσε το λουστρινάκι (δηλ. Δερμάτινο λουστίν patent leather. Περίμενα για λουστινάτη δερματίνη να λέει manmade patent leather αλλά γιοκ....) Δεν πειράζει όμως! Ο Ντενις ο τρομερός (Σιση) πόσες φορές θα βάλει λουστρίνια??? 1-2??? Και πολύ μου είναι!!!!!!!

Φιλενάδα, θα έλεγα να τους πιέσεις λίγο για τον χρόνο, ότι τα θες για δώρο κλπ. Άκου 29 Νοεμβρίου, πολύ αργά...........

Τι είναι Τζινα Φόρντ ???

Με γειά τα παπά !!!!!!!!!

περιμενω παραγγελια απο gymboree και μολις συνειδητοποιησα οτι δεν μου εχουν στειλει email οτι τα εστειλα μονο το mail της παραγγελιας απο 1-9 λετε αδικα να περιμενω εσας σας εστειλαν σε ολες το email ποτε τα εστειλαν

Αν παρήγγειλες 1η σεπτέμβρη, νομίζω ότι είναι πολύς καιρός. Ρώτα τους. Νομίζω όλες λάβαμε μέιλ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ούτε εγώ έχω παραλάβει κι ας μου έστειλαν μνμ οτι τα έχουν στείλει....:mad:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

bitchoni απο πωλητη

We can send the baby seat to Greece for you. The cost of delivery is £42.10 GBP.

εχετο και αυτο υποψη σου και οτι συμφερει!

στο Λητω 319 ευρω και στο πολητη 139 λιρες~~~~

Και μένα το ίδιο μου έστειλε!Τελικά θα το πάρω μάλλον από pramworld και θα δηλώσω διέυθυνση αποστολής τη μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο άντρας μου στη Θεσσαλονίκη για να μη χώνω τους δικούς μου.

Καλησπέρα,εχει κάνει κάποια αγορές απο αυτο το site;

http://direct.asda.com/

Είναι καλήτερα μέσω άγγλου ξάδερφου ή ξαδέρφης;

Με την ξαδέρφη μπορώ να κάνω εγώ αγορές απο 2 site,να πάνε στην διευθυνσή της και να μου τα στείλει;

ΑΧ! σας ζάλησα :oops::rolleyes: sorry

Έχω αγοράσει εγώ μέσω ξαδέρφης & personal shopping, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα από την ποιότητα τους.

χι δεν ήταν μέσω ebay. απο ένα κινέζικο μαγαζί που έιχε όμως πειπαλ. είπα ότι ενδιαφέρομαι για ένα προιόν και μου έστειλε email απο το παυπαλ για αγορά αλλά δεν είχαμε πεί ότι θα το αγόραζα στάνταρ!

Από τη στιγμή που δε δεσμεύτηκες με κάποιον τρόπο ότι θα αγοράσεις το προιον, δε βρίσκω το λόγο που θα πρέπει να το αγοράσεις με το ζόρι. Δε του στέλνεις ξανά ένα mail?

εμένα μου έστειλαν. παρήγγειλα 06/09 και μου έστειλαν μνμ ότι έφυγαν στις 09/09. Μήπως το διέγραψες εκ παραδρομής?Μήπως παίζει λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας να σου τα αργούν?

82nop2.png

Σκέφτομαι σοβαρά την επόμενη φορά, να αγοράσω τζίμπακς από το ΕΒΑΥ, και να ψωνίσω έτσι. Νομίζω ότι είναι καλύτερα και οικονομικά και ψυχολογικά........:rolleyes::rolleyes:

εγω ειχα αγορασει την προηγουμενη φορα 100 gymbucks για 12 δολλαρια

μια χαρα δεν ειναι!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Τι είναι Τζινα Φόρντ ???

η Τζινα φορντ ειναι συγγραφεας και τα βιβλια της αφορουν τις δυσκολιες στον υπνο των μωρων......

Φιλακια χατζκουλι......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

εγω περιμενω τα ποτηρακια απο αμαζον, ελεγαν για 12/9

ποτε να τους στειλω μαιλ οτι δε τα βλεπω?

Στο ΑΜΑΖΟΝ άμεσα, από τις 13 θα έπρεπε. Στείλε τώρα. Θα σου πουν κάνε υπομονή 2 εβδομάδες. Αν δεν έρθουν, τα γνωστά τα ξέρεις.:rolleyes:

Παίζει να βρεθείς και με 4 ποτηράκια ή με 2 φρή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

η Τζινα φορντ ειναι συγγραφεας και τα βιβλια της αφορουν τις δυσκολιες στον υπνο των μωρων......

Φιλακια χατζκουλι......

Και σας βοήθησε ? Κοιμάται η μικρή ? Η δική μου άνευ μαμάς, δεν παίζει. Λες ???????????????

Δώσε κανένα λίνκ.

Σματς σμουτς

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Περιμένω για 2 παραγγελίες απο gymboree. Η πρώτη έφυγε 25/8 και η άλλη 8/9. Για τη πρώτη συνεχία λέω ότι θα είναι εδώ αύριο, θα είναι εδώ αύριο ...... για να δούμε.

Κορίτσια, λεω να παραγγείλω γαλοτσάκια για το γιο μου απο ebay. Λέω να παραγγείλω αυτά: http://www.ebay.co.uk/itm/Size-9-Boys-PIRATE-WELLINGTON-BOOTS-KIDORABLE-Wellies-/160638374235?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2566cb115b#ht_622wt_1139 είναι καλά? 22 μηνων είναι. Θα μπορεί να τα περπατήσει ως 2χρονο?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Κορίτσια, λεω να παραγγείλω γαλοτσάκια για το γιο μου απο ebay. Λέω να παραγγείλω αυτά: http://www.ebay.co.uk/itm/Size-9-Boys-PIRATE-WELLINGTON-BOOTS-KIDORABLE-Wellies-/160638374235?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2566cb115b#ht_622wt_1139 είναι καλά? 22 μηνων είναι. Θα μπορεί να τα περπατήσει ως 2χρονο?

Ο γιός μου είναι 25 μηνών και του πήρα αυτά, είναι ίδια μάρκα, για τον χειμώνα σε 23 και του είναι καλά σαν μέγεθος. Του τα δοκίμασα και δεν έχει θέμα.

Το νούμερο είναι αυτό, το αγγλικό 9 ? Γιατί ελληνικό είναι 27, όσο φοράει η 4 ετών και 3 μηνών κόρη μου :shock::shock::shock::shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ο γιός μου είναι 25 μηνών και του πήρα αυτά, είναι ίδια μάρκα, για τον χειμώνα σε 23 και του είναι καλά σαν μέγεθος. Του τα δοκίμασα και δεν έχει θέμα.

Το νούμερο είναι αυτό, το αγγλικό 9 ? Γιατί ελληνικό είναι 27, όσο φοράει η 4 ετών και 3 μηνών κόρη μου :shock::shock::shock::shock::shock:

κι εγω το 23 θα πάρω. Το Αγγλικό 6. καλάτα λέω ή λάθος νούμερο θα πάρω???

τυχαίο νουμερο έβαλα στο link! Τώρα φοράει 22, οπότε σε λιγο καιρό θα είναι μια χαρά!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...