Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα παιδικά δεν βλέπω μεγάλη ποικιλία, η αναλογία τιμής ποιότητας πολύ καλή. Αν αποφασίσεις, δες για εκπτωτικό κωδικό, παίζουν πολλοί.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Στα παιδικά δεν βλέπω μεγάλη ποικιλία, η αναλογία τιμής ποιότητας πολύ καλή. Αν αποφασίσεις, δες για εκπτωτικό κωδικό, παίζουν πολλοί.

Έχω ήδη στο καλάθι μου 3 σετάκια, 1 τζιν και ένα πουλόβερ=64 λίρες.

Αχ μακάρι να βρω και εκπτωτικό κωδικό.

Από ποιότητα περίπου zaras? mothercare? benetton?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

οσο για το παυπαλ εχω ζητησει μεσα εκει να μην κανει ισοτιμια αυτο αλλα μονο η τραπεζα μου στη πληρωμη!

συγνωμη βρε Γατουλα...αλλα τι εχεις να κερδισεις απ αυτο....δεν το καταλαβαινω....:lol:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

xazodaddy έχω ψωνίσει καθισμα αυτοκινήτου, καρότσι και διάφορα άλλα εξαρτήματα.

Στην πόρτα μου μέσα σε μία εβδομάδα και με tracking number και φυσικά σχεδόν στη μισή τιμή από Ελλάδα!Συμπεριλαμβανομένων των μτφ.

Ρώτα τους μόνο για τα μεταφορικά και πάρε οπωσδήποτε το κάλυμμα καλοκαιριού (άσπρο πετσετέ υπάρχει για τα μοντέλα που θες)

Και κάθισμα φαγητού από Αμαζον (50? φθηνότερα μου ήρθε της κίκο το polly magic)

απευθυνομααι στις παπουτσοψαγμενες :D

δοκιμασα σε καταστημα ενα ζευγαρι kickers, καινουργιο το οποιο ομως δε βρισκω στο kickers.co.uk. τι γινεται? επισης απο που συμφερει να τα αγορασω περισσοτερο?

ευχαριστω εκ των προτερων

wn7Rp3.png

εγω θα σκασω με τα ελτα-ακομα να μου ρθουν τα πραγματακια....κ μου φαινεται πολυ περιεργο ειδικα γι αυτα που φυγαν με royal mail στις 24/8 ...

εν τω μεταξυ ,ειδα που λετε οτι συνηθως,με το που παιρνετε ελτα να βρουν αν υπαρχει πακετο σας κ δεν το βρισκουν κ καλα,εντελως ....τυχαια,την αλλη μερα λαμβανετε ειδοποιητηριο....

εγω τους πηρα την 1η του μηνος και πηρα κ χτες κ τζιιιιιιφος...

αχ ,αν εχασα τις παραγγελιες μου θα σκασω

ασε που εχω κωλωσει κ δεν παραγγελνω τιποτα αν δεν παραλαβω(ψυχολογικο ειναι το θεμα:lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

ααααααντε μωρεεεεεεε:twisted::twisted::twisted::twisted::confused::confused::confused::confused::confused:

εντιτ....να πω ενα δημοσιο ευχαριστω στο χατζικακι, μου επιτρεπετε ε?

Έχω ήδη στο καλάθι μου 3 σετάκια, 1 τζιν και ένα πουλόβερ=64 λίρες.

Αχ μακάρι να βρω και εκπτωτικό κωδικό.

Από ποιότητα περίπου zaras? mothercare? benetton?

Δεν θα έλεγα ζαρα, πιο πολύ ανάμεσα σε μάδερ και μπένετον.

Για κωδικό, ψάξτο λίγο εδώ, κάτι θα πιάνει. Κάποια είπε πρόσφατα ότι πιάνει και το SORRY, για δεστα.

απευθυνομααι στις παπουτσοψαγμενες :D

δοκιμασα σε καταστημα ενα ζευγαρι kickers, καινουργιο το οποιο ομως δε βρισκω στο kickers.co.uk. τι γινεται? επισης απο που συμφερει να τα αγορασω περισσοτερο?

ευχαριστω εκ των προτερων

Τώρα για συγκεκριμένο σχέδιο που λες, δεν ξέρω να σου πώ.

Πολλές πήραμε τώρα τελευταία από το ίδιο το κίκερς και το charles klinkard. Θέλει ψάξιμο στα μαγαζιά της λίστα με τα παπούτσια.

Σύγκρινε τιμές, σχέδια και μεταφορικά.:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας

Μήπως κάποιος από εσάς έχει βρει η΄αγοράσει το καθισμα αυτοκινητου recaro young sport από εξωτερικό σε καλή τιμή? Πρόκειται να αγοράσω 2 οπότε όπως καταλαβαίνετε το ψάχνω όσο καλύτερα μπορώ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορές στις τιμές. Για παράδειγμα από ελλάδα σε μεγάλο βρεφικό πολυκατάστημα η τιμή του είναι 319 ευρώ :confused: (319*2= πάααααρα πολλά) και στο Αμαζον Αγγγλιας το βρίσκω και στα 180 ΜΟΝΟ (170*2= σχεδόν όσο στην Ελλάδα).

Ντροπή μας δεν είναι????????:oops:

λοιπον εγω το αγορασα μαζι με το καροτσι maklaren xlr apo to pramworld ,τα μεταφορικα ηταν 50 λιρες και για τα δυο,παλι συμφερει;)
Jt63p2.png

Για κωδικό, ψάξτο λίγο εδώ, κάτι θα πιάνει. Κάποια είπε πρόσφατα ότι πιάνει και το SORRY, για δεστα.

Kαλημέρα! Το έψαξα ήδη. Απλά δεν έχω καταλήξει στο τι με συμφέρει :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερα σε ολες. Μπηκα σε αυτο το site http://www.emuaustralia.com/kids.html

που εχει κατι μποτακια που θελω για τη μικρη και εγραφε οτι αναλαμβανει ολο το κοστος των μεταφορικων καθως και τους φορους !!!!!!!!

ΚΑΛΟ !!!!

Μερικοι θεωρουν οτι τα EMU ειναι καλλιτερης ποιοτητας απο τα υπερεκτιμημενα UGG

για πεστε καμμια γνωμη...

επισης θελω να ρωτησω αν εχουν φαρδιες γραμμες αυτου του ειδους τα μποτακια ? ανοιγουν με τον καιρο ?

ευχαριστω

tamar, ρωτάς συνέχεια πράγματα που έχουν ειπωθεί. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο παλιό θέμα και να βγουν όλα τα αποτελέσματα γι αυτό που ψάχνεις.

Έτσι φορτώναμε το θέμα και το έκλεισαν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

tamar, ρωτάς συνέχεια πράγματα που έχουν ειπωθεί. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο παλιό θέμα και να βγουν όλα τα αποτελέσματα γι αυτό που ψάχνεις.

Έτσι φορτώναμε το θέμα και το έκλεισαν.

Συγγνώμη αλλά αυτή η ερώτηση "Από ποιότητα περίπου zaras? mothercare? benetton?" σε ενόχλησε; Νομίζω πως είσαι υπερβολική....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

καλημερούδια κόρες !!!!

συγνωμη βρε Γατουλα...αλλα τι εχεις να κερδισεις απ αυτο....δεν το καταλαβαινω....:lol:

Φλόρα μου είναι η συναλλαγματική διαφορά το ebay και ο αμαζόνας χρεώνει κάτι τι παραπάνω από την Τράπεζα

Επίσης οι χρεώσεις τους είναι φίξ 1,18 σου είπε ότι θα σου χρεώσει εκείνη την μέρα την λίρα, τόσο θα σε χρεώσει και ένα μήνα μετά αν θα σου στείλει τα πράγματα, ενώ αν πέσεις σε καλή μέρα κατά την χρέωση η μετατροπή από την τράπεζά σου θα είναι σαφώς υπέρ σου (βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίθετο easy comes easy goes :lol::lol: μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί)

Συγγνώμη αλλά αυτή η ερώτηση "Από ποιότητα περίπου zaras? mothercare? benetton?" σε ενόχλησε; Νομίζω πως είσαι υπερβολική....

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=4358273

Δεν ειναι μόνο αυτή η ερώτηση.....γενικά αν θελεις κάτι ψάξτο λιγο στο παλιό θέμα 100% θα εχει ειπωθεί οταν προκειτε για κάτι παλιο , που το εχουμε δει κ εχουμε μιλήσει....

Εχει δίκιο η ΡαβΤ οτι φορτώνουμε το θεμα....κ ετσι θα πέσουν κ κάρτες! :rolleyes:

καλημερα σε ολες. Μπηκα σε αυτο το site http://www.emuaustralia.com/kids.html

που εχει κατι μποτακια που θελω για τη μικρη και εγραφε οτι αναλαμβανει ολο το κοστος των μεταφορικων καθως και τους φορους !!!!!!!!

ΚΑΛΟ !!!!

Μερικοι θεωρουν οτι τα EMU ειναι καλλιτερης ποιοτητας απο τα υπερεκτιμημενα UGG

για πεστε καμμια γνωμη...

επισης θελω να ρωτησω αν εχουν φαρδιες γραμμες αυτου του ειδους τα μποτακια ? ανοιγουν με τον καιρο ?

ευχαριστω

Στην υπογραφή της Χατζίκο που εχει τα παπουτσομάγαζα συγκεντρωμένα εχει κάποια που ειναι αγγλία κ έχουν και Emu. Για ψάξτο λιγο....μη πληρώνεις μετά τζάμπα τελωνειο...!

εντιτ

εγώ έχω ουγκ...παντως έχουν φαρδιά γραμμή με την εννοια οτι απλώνει το ποδι μπροστά πολύ , τώρα δεν νομιζω να ανοιγουν με τον καιρο....για τα παιδικά δεν έχω αποψη!

Καλησπέρα σας

Μήπως κάποιος από εσάς έχει βρει η΄αγοράσει το καθισμα αυτοκινητου recaro young sport από εξωτερικό σε καλή τιμή? Πρόκειται να αγοράσω 2 οπότε όπως καταλαβαίνετε το ψάχνω όσο καλύτερα μπορώ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορές στις τιμές. Για παράδειγμα από ελλάδα σε μεγάλο βρεφικό πολυκατάστημα η τιμή του είναι 319 ευρώ :confused: (319*2= πάααααρα πολλά) και στο Αμαζον Αγγγλιας το βρίσκω και στα 180 ΜΟΝΟ (170*2= σχεδόν όσο στην Ελλάδα).

Ντροπή μας δεν είναι????????:oops:

Καλημέρα. Το είχα παραγγείλει για την κουμπάρα μου τον περασμένο Μάρτη (είχα παραγγείλει και για εμάς το maxi cosi priorifix) από το mytoys.de

Έκτοτε σταμάτησαν να στέλνουν ογκώδη αντικείμενα, το priorifix δεν το στέλνει πχ. (είναι πολύ βαρύ με την βάση ισοφιξ) αλλά κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά. Κατά καιρούς κοπέλες αναφέρουν ό,τι στέλνει άλλα καθισματάκια. Μεταφορικά περίπου 16 Ευρώ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

εγω θα σκασω με τα ελτα-ακομα να μου ρθουν τα πραγματακια....κ μου φαινεται πολυ περιεργο ειδικα γι αυτα που φυγαν με royal mail στις 24/8 ...

εν τω μεταξυ ,ειδα που λετε οτι συνηθως,με το που παιρνετε ελτα να βρουν αν υπαρχει πακετο σας κ δεν το βρισκουν κ καλα,εντελως ....τυχαια,την αλλη μερα λαμβανετε ειδοποιητηριο....

εγω τους πηρα την 1η του μηνος και πηρα κ χτες κ τζιιιιιιφος...

αχ ,αν εχασα τις παραγγελιες μου θα σκασω

ασε που εχω κωλωσει κ δεν παραγγελνω τιποτα αν δεν παραλαβω(ψυχολογικο ειναι το θεμα:lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

ααααααντε μωρεεεεεεε:twisted::twisted::twisted::twisted::confused::confused::confused::confused::confused:

εντιτ....να πω ενα δημοσιο ευχαριστω στο χατζικακι, μου επιτρεπετε ε?

Εσύ από που περιμένεις κ ακόμα να έρθουν?

Δεν θα έλεγα ζαρα, πιο πολύ ανάμεσα σε μάδερ και μπένετον.

Τώρα για συγκεκριμένο σχέδιο που λες, δεν ξέρω να σου πώ.

Πολλές πήραμε τώρα τελευταία από το ίδιο το κίκερς και το charles klinkard. Θέλει ψάξιμο στα μαγαζιά της λίστα με τα παπούτσια.

Σύγκρινε τιμές, σχέδια και μεταφορικά.:wink:

Πηγα μολις τωρα αφου αφησα τη μικρή σχολειο σε συνοικιακό μαγαζι, κέντρο της γειτονιάς μου ......ειχα να κάνω αλλαγή απο δώρο της μικρής....

Ολα ωραια κ καλά , οι μονες γνωστες μαρκες hello kitty k barbie. Ωραια....

ρωτάω ποσο κάνει ενα σαν μπαρετιτσα με γλώσσα μπροστα.....49ευρώ μου λεει ειναι καινουργια παραλαβη.....υποψιν οχι μάρκας....εννοω ελληνικής κατασκευής αγνωστο!

Τελικά πηρα παντοφλάκια για το σχολειο....αφου με τα 20ευρώ μονο τετοια αγοραζα ή καλοκαιρινα....!!

Και μετά μου λες να υποστηριξω την τοπική αγορά....οταν με τα 49ευρώ μπορω να παρω γκαρβαλιν....αγκάθα κτλπ...

Δεν ειναι μόνο αυτή η ερώτηση.....γενικά αν θελεις κάτι ψάξτο λιγο στο παλιό θέμα 100% θα εχει ειπωθεί οταν προκειτε για κάτι παλιο , που το εχουμε δει κ εχουμε μιλήσει....

Εχει δίκιο η ΡαβΤ οτι φορτώνουμε το θεμα....κ ετσι θα πέσουν κ κάρτες! :rolleyes:

Eιλικρινά και χωρίς παρεξήγηση πάντα αν είναι οι δικές μου ερωτήσεις που δημιουργούν πρόβλημα δεν προκειται ποτέ μα ποτέ ξανά να ρωτήσω κάτι.

Αλλά δεν νομίζω να κάνω τόσες πολλές ερωτήσεις.

Ας το λήξουμε εδώ καλύτερα :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

αχ έρχεται πάλι η σύγχυση το βλέπω. Θα πάω σήμερα να του δοκιμάσω εδώ κατι kickers δεν έχω προλάβει να δω τιμές. Πάντως σίγουρα πάνω απο 80 ευρώ τα έχουν εδώ και μάλιστα περσινα μοντέλα. Για να καταλάβετε τι γίνεται στις περιφέρειες.

Καλημερούδια!!!!!!!!!!

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Eιλικρινά και χωρίς παρεξήγηση πάντα αν είναι οι δικές μου ερωτήσεις που δημιουργούν πρόβλημα δεν προκειται ποτέ μα ποτέ ξανά να ρωτήσω κάτι.

Αλλά δεν νομίζω να κάνω τόσες πολλές ερωτήσεις.

Ας το λήξουμε εδώ καλύτερα :)

Με κινδυνο να φάω καρτουλα....για αλλη μια φορά....γιατι εχω ήδη φαει δυο απο την αρχη του καινουργιου θεματος σου εξηγώ οτι

Ολα αυτά που ρωτάς απο χτες για το ένα κ για το αλλο εχουν απαντηθει και στο παλιο θεμα πολλάκις και στο νεο καποιες φορές.

Ο λογος που μας εκλεισαν το παλιο ήταν επειδη καναμε τσατ ουσιαστικά εδώ και βαραιναμε το σαιτ και το θεμα μας.

Για αυτο καλο ειναι να μάθουμε ολες μας πως λειτουργει η αναζήτηση , το έχω στην υπογραφή μου το λινκ, κ να ψάχνουμε πρωτα στο παλιο θεμα (επισης το εχω στην υπογραφή μου εγω κ η χατζικο) και αν δεν βρουμε κατι...που το θεωρρώ απιθανο να μη βρουμε τοτε να ρωτάμε.....

Oριστεεεεεεεεεε εκλεισε! crazy8 πηρα τελικα!!!! καλο το -25!!!! καλο!!!! 116 δολ τα 12 κομματια... 3 hoodies 4 μακρυμανικα 2 φουστες 1 κολαν 1 καλτσες 1 φορεμα, not bad!!!!

Τωρα μου μειναν οι πυτζαμες.... εσεις που ξερετε απο νεξτ, πυτζαμες χειμωνιατικες εννοοειται, σετ 3 πυτζαμες (6 κομματια δηλαδη) τις βρηκα 20 λιρες + 5 μτφ, περιπου 30 ευρω δηλαδη.... ειναι καλη τιμη για νεξτ? ή ακριβες?

WLFfp2.png XI11p2.png

Πηγα μολις τωρα αφου αφησα τη μικρή σχολειο σε συνοικιακό μαγαζι, κέντρο της γειτονιάς μου ......ειχα να κάνω αλλαγή απο δώρο της μικρής....

Ολα ωραια κ καλά , οι μονες γνωστες μαρκες hello kitty k barbie. Ωραια....

ρωτάω ποσο κάνει ενα σαν μπαρετιτσα με γλώσσα μπροστα.....49ευρώ μου λεει ειναι καινουργια παραλαβη.....υποψιν οχι μάρκας....εννοω ελληνικής κατασκευής αγνωστο!

Τελικά πηρα παντοφλάκια για το σχολειο....αφου με τα 20ευρώ μονο τετοια αγοραζα ή καλοκαιρινα....!!

Και μετά μου λες να υποστηριξω την τοπική αγορά....οταν με τα 49ευρώ μπορω να παρω γκαρβαλιν....αγκάθα κτλπ...

Καλά, 49 ευρώ ελληνικής ή όχι κατασκευής, με μια φιγούρα επάνω ΜΟΝΟ, και συνήθως δερματίνη !!!!!! Όχι δέρμα, που στα παιδιά ειδικά το θεωρώ μαστ ......

Εδώ βρίσκουμε επώνυμα (άγκαθα κλπ.) και φθηνότερα από 49, από που και ως που να κάνουμε σύγκριση ? Ποιό είναι το μέτρο δηλαδή ?

Δεν υπάρχει .......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...