Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάρα... καλή επιτυχία!

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε όλες από σήμερα (ποιος είπε ότι οι δίαιτες ξεκινάνε από Δευτέρα πάντα? :D) και να δούμε που θα μας βγάλει....

Και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να ανοίξουμε θέμα 'κιλά, μπικίνι και γέλια'... :D:D:D

Υ.Γ Και εγώ δεν αντέχω να αισθάνομαι άλλο έτσι. Και για αρχή δεν πρέπει να υπάρχει κανένα γλυκό στο σπίτι. Στιγμές αδυναμίας θα υπάρξουν αλλά αν δεν υπάρχουν γλυκά στο σπίτι στις 1 το πρωί τουλάχιστον θα πλακωθώ στις.... ρυζογκοφρέτες ή τα παξιμάδια σίκαλης (μπλιάχ)

σε ευχαριστω πολυ.....παω πολυ καλα ως τωρα κανενα γλυκο 2 εβδομαδες και -2 κιλα!!

Αν σου πω πως μου έδωσες έμπνευση???? χαχαχα ας πάει στα κομμάτια ας το αρχίσουμε σήμερα που λέει και η Babydust! Αλλά εγώ δεν θα πάω να ψωνίσω τα διαιτητικά (γιαούρτια, cottage και τσάγια) γιατί όποτε το παίρνω απόφαση πάω και τα σκάω στο σούπερ μάρκετ και μετά καταλήγω να τα πετάξω από το ψυγείο ληγμένα. Θα ξεκινήσω σήμερα με μείωση μερίδας, κόψιμο τα γλυκά και τα delivery και θα δούμε.:rolleyes:

:P:p:p:p:p:pναι κανε απλα καλη διατροφη.μην νομιζεις οποτε πειναω τρωω και συνηθως επειδη θελω γλυκο ξεσπαω στο καρπουζι:!:

και απορία προς τις μαμάδες που έχουν μεγαλύτερα παιδιά. Πότε καταλαβαίνουν τα παιδιά την έννοια του αδύνατου και του πιο χοντρού? Από ποια ηλικία και μετά κινδυνεύω πχ να με ρωτήσει ο γιός μου 'γιατί μαμά μου είσαι σα φαλαινίτσα?' (να ξέρω πόσο χρόνο έχω δηλαδή μπροστά μου πριν αρχίσω και γίνομαι ρεζίλι μεσ'το σουπερμάρκετ από το ίδιο μου το παιδί!) :D:D:D

:lol::lol::lol::lol:ωχ τωρα αγχωθηκα δεν το ειχα σκεφτει αυτο...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ καλά ξεκίνησα αλλά Σαββατοκύριακο ήμουν εκτός και τα έκανα.... θάλασσα :oops:Ας μην αναφερθώ σε ψωμιά, γλυκά και παγωτα...

Αύριο όμως συνεχίζω κανονικά! Υπόσχομαι!

Εγώ ακόμα βαστάω γερά, αλλά είναι πολύ νωρίς γι αποτελέσματα...

Άλλη μεγάλη ήττα σήμερα... Φτάνουμε οικογενειακώς στη θάλασσα και η διπλανή άγνωστη φιλική κυρία με ρωτάει... "είστε σε ενδιαφέρουσα;" :oops:sad-049.gif:?

Γι αυτό χαλάει η πιάτσα για τις εγκυμονούσες, όσοι δεν μου έδιναν θέση όταν ήμουν έγκυος μάλλον νόμιζαν ότι είμαι απλώς χοντρή :lol:

Άλλη μεγάλη ήττα σήμερα... Φτάνουμε οικογενειακώς στη θάλασσα και η διπλανή άγνωστη φιλική κυρία με ρωτάει... "είστε σε ενδιαφέρουσα;" :oops:sad-049.gif:?

Γι αυτό χαλάει η πιάτσα για τις εγκυμονούσες, όσοι δεν μου έδιναν θέση όταν ήμουν έγκυος μάλλον νόμιζαν ότι είμαι απλώς χοντρή :lol:

πω πω πολυ εκνευριστικο!!!! μου το εχουν κανει και εμενα χωρις να ειμαι εγκυος και νομιζω ηθελα να σκοτωσω ανθρωπο....:evil:

αλλα δε θα σκασουμε κιολας:lol:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

αχ βρε κορίτσια, εγώ όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος αναγκαζόμουν να το πώ για να μου δώσουνε σειρά πχ στο σούπερμάρκετ ενώ τώρα μου δίνουν από μόνοι τους....... :(:(:D:D και για γέλια και για κλάματα

'αφήστε το το κορίτσι να περάσει, θα γίνει μανούλα' κτλ.... και λέω ευχαριστώ και παίρνω σειρά (καλύτερα έγκυος παρά παχουλούλα) ;)

μόνο στα ζαχοραπλαστεία δε με κερνάνε πιά -αυτοί ξέρουν το'χουν σπουδάσει το πράγμα....

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Να πω κι εγω τον πονο μου ασχετως καλοκαιριου? Θελω ενα παντελονι που ο κολος :oops::lol: να ειναι μεσα.

Ζηταω πολλα? Γιατι ολα τα βγαζουν λες και ειμαστε ακολες?

Οσο για τα κιλα... μην ξινετε πληγες μην ξινετε. Αυτους τους ερημους τους κοιλιακους ακομα τους ξεκιναω:?

αληθεια λες οτι δε βρισκεις? εγω μια ζωη εχω το αντιθετο προβλημα εκτος απο τα ριπλει(που μονο αν τυχει και βρω σε προσφορα ψωνιζω γιατι δεν τα σηκωνει η τσεπη μου) δε μπορω να βρω τζιν που να ειναι λιγο φαρδυ στη μεση, και να μη μου σακουλιαζει στον ποπο. για πιο κλασικα παντελονια, εκει κι αν δε βρισκω τιποτα.

*οι κοιλιακοι απο μονοι τους δν κανουν δουλεια αν θες τη γνωμη μου επειδη προ παιδιων που ειχα χρονο ημουν πολυ γυμνασμενη ξεκινα αερομπικ, κι αν δε μπορεις να πας γυμναστηριο ξεκινα στο σπιτι καποιο ειδος χορου ή πηγαινε σταδιο και κανε στιβο, κυριως τρεξιμο. κι αντι για διαιτα αρχισε μια πιο υγιεινη διατροφη, σε συνδιασμο με την ασκηση θα χασεις σιγουρα και μονιμα.

έπρεπε να της πεις "ναι, γενικώς οι γύρω μου με βρίσκουν πολύ ενδιαφέρουσα"

ελεος! επιτηδες το κάνουν ,δεν εξηγείται αλλιώς...

και στις δύο εγκυμοσύνες μου με την κοιλιά τούρλα δεν βρέθηκε χριστιανός να μου δώσει καρέκλα να κάτσω, χθες στεκόμουν κάπου και περίμενα τον άντρα μου και ήρθε ένας τύπος μου έκανε νόημα όλο χαμόγελο και καλά έγκυος? και μου είπε να κάτσω να μην κουράζομαι

που ήσουν χριστιανέ μου όταν ήμουν εγκυος???? :twisted:αφήστε τα κορίτσια ήθελα ν ανοιξει η γη να με καταπιεί. :oops::oops::oops:

εκεί που χθές το απόγευμα είπα δεν θα φάω γλυκό, και το έγραψα και στο φόρουμ μέσα σε 2-3 ώρες στεναχωρέθηκα με κάτι και έφαγα και πουράκια σοκολάτας, και παγωτό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και το βράδυ ήπια και 2 ποτάκια (έτσι για να φύγει η στεναχώρια) :(:(:(

Πως θα το καταφέρω βρε παιδιά? Στεναχωριέμαι που πάχυνα και τρώω γλυκά για να παρηγορηθώ... και αφού χάλασα που χάλασα τη δίαιτα συνεχίζω να τρώω και λέω και αύριο μέρα είναι...

(στη ζυγαριά δεν τολμώ να ανεβώ....)

:(:(:(

με την στεναχώρια δεν βγαίνει τιποτα....μην χάνεις τηνψυχραιμία σου απλά σκεψου πρωτα απο όλα πως πρεπει να το κάνεις για την ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.....και πως πρεπει να εισαι υγιείς.....και μετα ωραία μαμα....

οκ παει εκεινη η δύσκολη μερα..........τωρα ειναι καιρός να συνελθεις.....

τι άλλο να πω για να σου δώσω θάρρος......

εγω πάντος 2 φορές που πήγα για μπανιο κατέληξα στο γεγονός πως τζαμπα αγχωνομαι διότι σε μικρές κοπέλες ειδα πως η κυτταριτιδα παει σύννεφο(εγινα λιγο κατινα....:rolleyes:) και με το σκραμπλ καφε που εφαρμοσα ειχα μια καλη εικονα και γενικα αισθανομαι ομορφα που δεν θα πρεπει να κρυβομαι..........γενικα αυτο μετραει το πως αισθανόμαστε...........και εγω ειμαι χαρούμενη όταν βλεπω πως ακόμη και ο άντρας μου με κοιταγε χωρίς να με πειράζει...............

1129643tvsq1yiqpw.gif

εγω συνεχιζω κοριτσια....καλα παμε αλλα εχω παρει αποφαση οτι αυτη τη φορα θα εφαρμοσω αυτη τη διατροφη 1 χρονο. ε συγνωμη δηλαδη αφου τα πηρα σε μεγαλο διαστημα τοτε μεγαλο χρειαζομαι και για να τα χασω! τιποτα το εχω παρει αποφαση. μπορει να μην ξαναγινεω οπως ημουν αλλα τουλαχιστον δεν θα ντρεπομαι που ειμαι χοντρη...ας ειμαι μονο αγυμναστη! χα!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα...

Πέρυσι είχε κάνει ο σύζηγος μία δίαιτα όπου έχασε 11 κιλά σε 40 μέρες.Έτρωγε τα πάντα αλλά με σωστούς συνδιασμούς....

Αν ενδιαφέρεστε να ψάξω να τη βρω...

rQGhp3.png

Κορίτσια καλημέρα...

Πέρυσι είχε κάνει ο σύζηγος μία δίαιτα όπου έχασε 11 κιλά σε 40 μέρες.Έτρωγε τα πάντα αλλά με σωστούς συνδιασμούς....

που είσαι βρε κορίτσι μου τόσο καιρό. είσαι ο άνθρωπος μας και κρύβεσαι? ενδιαφερόμαστε,ενδιαφερόμαστε....

Κορίτσια καλημέρα...

DALIA τη θέλω!!!!

Ντάλια μου δεν θέλω να το παίξω έξυπνη ουτε ξερόλας αλλά ειναι λίγο το διάστημα.....και μην ξεχνάς πως το αντρικο σώμα έχει μικρότερο ποσοστό λιπους αποθηκευμενο απο ότι η γυναικα λογω της αυξημενης μυικής μάζας.....και για αυτο χάνουν τα κιλά πιο γρήγορα.....κορίτσια προσοχή με τις διαιτες.............οχι υπερβολές.......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Ντάλια μου δεν θέλω να το παίξω έξυπνη ουτε ξερόλας αλλά ειναι λίγο το διάστημα.....και μην ξεχνάς πως το αντρικο σώμα έχει μικρότερο ποσοστό λιπους αποθηκευμενο απο ότι η γυναικα λογω της αυξημενης μυικής μάζας.....και για αυτο χάνουν τα κιλά πιο γρήγορα.....κορίτσια προσοχή με τις διαιτες.............οχι υπερβολές.......

fenaki σαφέστατα και έχεις δίκιο, τα κορίτσια στη δουλειά που την έκαναν έχασαν λιγότερο αλλά έχασαν αρκετά....

Και εννοείται ότι απευθύνομαι σε ενηλίκους.

Στη συγκεκριμένη διαίτα τρως τα πάντα εκτός ζάχαρης απλά με συνδιασμούς...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα...

Καλέ, θα την αναρτήσεις?:cool: Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες για τους σωστούς συνδυασμούς!

Μου είπαν και μένα μια δίαιτα, που την επινόησε γιατρός στην Αθήνα, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί/δοκιμαστεί ακόμα, την έχει κάνει ο ίδιος κι ο περίγυρός του... Κυριολεκτικά μετράς μπουκιές!

it's never too late to start all over again

Αφου τσακισα 2 υπεροχα σοκολατενια μπισκοτα :lol::lol: μπορω να πω οτι θα αρχισω διαιτα.

Ενα κακο βρε παιδι μου να το ξεχναω πριν το γλυκο αυτο. :lol::lol: Χορτατη κανω οτι θες.

Ξεκινησα κοιλιακους με τα ποδια στον καναπε και το σωμα στο πατωμα ξαπλα με τα γονατα ορθη γωνια. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε :wink:Καμια σχεση λεμε. Λιγοτεροι αλλα ελπιζω να αυξηθουν .

Με τα μπουτια να δω τι θα κανω. Θα το βγαλω απο πανω μου το ριμαδι το παρεο? Αυτοκολητοι γιναμε

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να ανοίξουμε θέμα 'κιλά, μπικίνι και γέλια'... :D:D:D

α εγώ κορίτσια μπορώ άνετα να το ανοίξω κι απο φέτος αυτό το θεματάκι...

γιατί αν βάλω μπικίνι θα γελάσει κάθε πικραμένος...πέραν του παρδαλού κατσικιού....

1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΞΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ: μήλο, αχλάδι,ανανάς,μανταρίνι,λεμίνι,πορτοκάλι,γκρειπ φρουτ

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: όλα τα κρέατα, θαλασσινά,ψάρια,οστρακοειδή,μαλάκια,όλα τα τυριά, αυγά,γάλα, γιαούρτι.

ΠΟΤΑ: λευκό κρασί μία φορά τη βδομάδα

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΛΥΚΑ ΦΡΟΥΤΑ: καρπούζι, πεπόνι,σύκα, βερύκοκα,σταφύλι, μπανάνα,ροδάκινο,χουρμάδες, φράουλες

ΑΜΥΛΟΥΧΕΣ ΤΡΟΦΕΣ: μακαρόνια, ρύζι,ψωμι,πατάτες,φακές,φασολάκια,μπιζέλια,δημητριακά χωρίς γλυκαντικά, βρώμη,καλαμπόκι.

ΠΟΤΑ: μπύρα μία φορά τη βδομάδα

ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Φρέσκο βούτηρο,λάδι,ωμά αμύγδαλα,φουντούκια,σουσάμι,όλα τα λαχανικά που δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Σόδα,νερό, τόνικ απεριόριστα αλλά κανένα άλλο ποτό/αναψυκτικό ελαφρύ ή light.

Καφές & τσάι απεριόριστα αλλά χωρίς ζάχαρη.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι τροφές της 1ης κατηγορίας απαγορεύεται να τρώγονται με τις τροφές της 2ης.

Μπορείτε να τρώτε όλες τις τροφές της κάθε στήλης. Οι ουδέτερες τροφές μπορούν να τρώγονται με τις τροφές και των 2 κατηγοριών.

Δεν τρώμε πριν από τις 4 ώρες. Μετά το διάστημα των 4 ωρών μπορείτε να αλλάξετε κατηγορία.

Οι ποσότητες κατανάλωσης είναι χωρίς όρια.

Προσωπικές εμπειρίες από την συγκεκριμένη δίαιτα.

Ο σύζυγος ναι μεν έτρωγε χόρταινε αλλά σε όρια φυσιολογικά έχασε 11 κιλά σε 40 μέρες.

Φίλη που έτρωγε και έσκαγε δηλ. τηρούσε κατά γράμμα το χωρίς όρια, απλά δεν έβαλε καθόλου κιλά.

Φίλες γυναίκες με νορμάλ ποσότητες έχασαν γύρω στα 6 κιλά.

rQGhp3.png

• 5 χρόνια μετά...

Καλησπέρα

Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά ήμουν 61 κιλά (όχι αδύνατη κανονική θα έλεγα αλλά μου άρεσε ) τώρα μετά από 8 χρόνια και 2 εγκυμοσύνες δεν θέλω ούτε να πω πόσο είμαι 😢😢😢 Ποοοοολα κιλά για χάσιμο. Με διαιτολόγους και γραμμάρια πότε δεν τα πήγαινα καλά. Δεν μπορώ να μετράω μπουκιές είναι αδύνατο για μένα με ρίχνει ψυχολογικά. Ψάχνοντας στο νέτ βρήκα μια δίαιτα που πιστεύω μπορώ να ακολουθήσω. Έχει καλές κριτικές γενικά και δεν την λες επικίνδυνη από ότι διάβασα. Ονομάζετε δίαιτα των οκτώ ωρών. Την έχετε ακουστά? Την έχει δοκιμάσει κάποιος / κάποια? Αν ναι έχει αποτελέσματα? Οοοολη μέρα στο γραφείο καθιστή δεν βοηθάει αλλά σκέφτομαι 3 φορές την εβδομάδα που πηγαίνω αργότερα να πάω την κόρη μου με τα πόδια σχολείο και να την παίρνω καθημερινά με τα πόδια. Τέλος το αμάξι. ... Θα βοηθούσε λέτε? Δεν μπορώ άλλο πια βαρέθηκα, μπουχτισα με αυτά τα κιλά. Έκανα και το λάθος μετά το πρώτο παιδί να κάνω το γραφείο πάνω από το σπίτι και δεν κινούμαι σχεδόν καθόλου. (ΜΕΕΕΕΕΓΑ ΛΆΘΟΣ ). Χρόνος μετά από 2 παιδιά, διαβασματα , εξοσχολικες δραστηριοτιτες μηδέν. Βλέπετε ο σύζυγός εργάζεται ποοοολες ώρες και δυστυχώς δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα μας. Έχω φτάσει στο αμήν ΒΟΉΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ 😭😭😭😭

Καλησπέρα

Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά ήμουν 61 κιλά (όχι αδύνατη κανονική θα έλεγα αλλά μου άρεσε ) τώρα μετά από 8 χρόνια και 2 εγκυμοσύνες δεν θέλω ούτε να πω πόσο είμαι 😢😢😢 Ποοοοολα κιλά για χάσιμο. Με διαιτολόγους και γραμμάρια πότε δεν τα πήγαινα καλά. Δεν μπορώ να μετράω μπουκιές είναι αδύνατο για μένα με ρίχνει ψυχολογικά. Ψάχνοντας στο νέτ βρήκα μια δίαιτα που πιστεύω μπορώ να ακολουθήσω. Έχει καλές κριτικές γενικά και δεν την λες επικίνδυνη από ότι διάβασα. Ονομάζετε δίαιτα των οκτώ ωρών. Την έχετε ακουστά? Την έχει δοκιμάσει κάποιος / κάποια? Αν ναι έχει αποτελέσματα? Οοοολη μέρα στο γραφείο καθιστή δεν βοηθάει αλλά σκέφτομαι 3 φορές την εβδομάδα που πηγαίνω αργότερα να πάω την κόρη μου με τα πόδια σχολείο και να την παίρνω καθημερινά με τα πόδια. Τέλος το αμάξι. ... Θα βοηθούσε λέτε? Δεν μπορώ άλλο πια βαρέθηκα, μπουχτισα με αυτά τα κιλά. Έκανα και το λάθος μετά το πρώτο παιδί να κάνω το γραφείο πάνω από το σπίτι και δεν κινούμαι σχεδόν καθόλου. (ΜΕΕΕΕΕΓΑ ΛΆΘΟΣ ). Χρόνος μετά από 2 παιδιά, διαβασματα , εξοσχολικες δραστηριοτιτες μηδέν. Βλέπετε ο σύζυγός εργάζεται ποοοολες ώρες και δυστυχώς δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα μας. Έχω φτάσει στο αμήν ΒΟΉΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ 😭😭😭😭

Δεν την ξερω αυτη τη δίαιτα τι ειναι ακριβώς;

Δυστυχώς για να χάσεις θα πρεπει να μειωθεί το φαγητο δεν γινεται.... Για να μην κοψεις φαγητο και να χάσεις πρεπει να περπατάς πολυ που υποθέτω δεν εχεις χρονο

Τρως πολλα γλυκα; Μήπως να αρχιζεις να τα μειώνεις και μετα τα υπόλοιπα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...