Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντιαναγωγικό γάλα - οδηγίες παρασκευής!

Recommended Posts

Εχω κ της mam το anticolic που ειναι πιο πλατυ αλλα κ εκει τα ιδια...κατι γίνεται μαλλον με τη θερμοκρασια..κατι κανω λαθος..δε μπορει το ιδιο γαλα σ εσενα να διαλυεται μια χαρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα δεν κάνεις λάθος, έτσι είναι τα αντιαναγωγικά γάλατα, τείνουν να πήζουν. Κι εγώ έδινα αντιαναγωγικό με DR BROWNS. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τα χτυπάς πολύ δυνατά όχι με την θηλή αλλά με τα travel caps (http://www.drbrownsbaby.com/bottle-feeding/bottle-accessories/standard-travel-caps) και χωρίς τα εσωτερικά εξαρτήματα. Αλλιώς όντως δεν μπορείς να χτυπήσεις δυνατά το γάλα γιατί θα στάζει το μπουκάλι.

Επίσης, διαφωνώ με το χλιαρό νερό γιατί πήζει η σκόνη πιο εύκολα. Εγώ στα διαλείμματα που κάναμε στο τάισμα, έβαζα το μπιμπερό στον θερμαντήρα για να μην κρυώνει.

Κατά τ' άλλα, χαλάρωσε! Πάντα το αντιαναγωγικό θα πήζει στο τέλος, ειδικά αυτό που μένει στον πάτο του μπουκαλιού!

Ε θα διαφωνήσω, τουλάχιστον για αρκετά αντιαναγωγικά, ΝΑΝ δεν έδινα αλλά είχα δώσει 3-4 άλλα : δεν πήζει σταδιακά το γάλα αυτό. Είναι το ίδιο πηκτό απ'την στιγμή της παρασκευής και για αρκετή ώρα. Οσο πιο χλιαρό είναι το νερό, δοκιμάστε πχ στους 30-35 βαθμούς, θα δείτε ότι μια χαρά αναμιγνύεται, ανακινώντας έντονα. Είχα τα απλά κίκο μπιμπερό με 2πλή και αργότερα που ζοριζόταν περισσότερο, 3πλή τρύπα γιατί μόνο έτσι μπορεί να πιει το μωρό τόσο πυκνό γάλα.

Σε χλιαρό νερό λοιπόν και αφού διαλυθεί, τότε βάζετε στον θερμαντήρα να φτάσει τους 40 για να ταϊσετε.

Πάρε κοπέλα μου τηλέφωνο εκεί που γράφει το κουτί, θα σου πουν αμέσως.

Να φανταστείτε τα περισσότερα έχουν μέσα χαρουπάλευρο. Σαν το κορν φλάουρ. Αν βάλετε κορν φλάουρ μέσα σε καυτό γάλα, γίνονται κομποι. Αν το διαλύσετε πρώτα σε κρύο και μετά το ρίξετε σε καυτό, θα γίνει ομοιόμορφη η κρέμα.

Αυτό ακριβώς που έγραψε η Xena.

Και εμάς το αντιαναγωγικό συμπλήρωμα που έπινε, το παρασκευάζαμε σε νερό σχεδόν θερμοκρασίας δωματίου. Επίσης ποτέ δεν μπορεσε να πιει με απλές τρύπες, τόσο στα chicco όσο και στα avent ήθελε ρυθμιζόμενης ροής (με σχισμή), ένω τώρα που πίνει κανονικό γάλα (ενός έτους) πίνει με 2 τρύπες μια χαρά. Δε θα έλεγα ότι πήζει με την ώρα αλλά στους 50 που έλεγε το δικό μας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αφήσει κομμάτια.

Διαφημίσεις

Εγώ της δίνω το Humana AR, που είναι επίσης πηχτό, με NUK μπιμπερο.

Το χτυπάμε-κουνάμε πάαααααρα πολύ! Όπως σου έγραψε μία κοπέλα, λες και χτυπας φραπε! Να φανταστείς όταν το τελειώνει η μικρή, μένει πολλές φορές αφρός (από το πολύ κούνημα).

Σας ευχαριστώ πολυ γλυκιες μανουλες...θα προσπαθησω λιγο ακομη με nan και με προσοχη στη θερμοκρασια.αν συνεχιστει ετσι ισως αλλαξω εταιρια.. και παλι ευχαριστώ!

Ναι, έχουν σχέση με την ηλικία καθώς όσο μικρότερο το μωρό, τόσο μικρότερη ροή μπορεί να διαχειριστεί. Περισσότερες τρύπες σημαίνει μεγαλύτερη ροή και μπορεί να πνίγεται αν δεν είναι έτοιμο ακόμα.

Το δύσκολο με το αντιαναγωγικό γάλα είναι ότι λόγω πυκνότητας, κάποιες φορές τα μωράκια δυσκολεύονται να το ρουφήξουν και ίσως χρειάζονται θηλές μεγαλύτερης ηλικίας.

Κανονικά μέχρι το πρώτο τρίμηνο, έχουμε θηλές με μία τρύπα

Διαφημίσεις

Ακριβώς έτσι. Να προσθέσω πως θα παρατηρήσεις το μωρό να κουράζεται στο μπιμπερό και τότε θα αυξήσεις τις τρύπες ή θα προχωρήσεις σε αυτό με τη σχισμή αν έχεις της avent.

Το humana όντως είναι ιδιαίτερα πυκνό. Την πρώτη φορά που το παρασκεύασα το πέταξα νομίζοντας πως έκανα λάθος στην αναλογία.

Πάνε 3 χρόνια + από τότε.

Να σας πω για τα μωράκια με τις αναγωγές πως μετά το χρόνο αν προχωρήσετε σε φρέσκο γάλα, είναι πιθανόν να δεχτούν το γάλα με λιγότερη λακτόζη και να διορθωθούν τα προβληματα τους! Είναι πιο εύπεπτο, προλαβαίνει να "πήξει" φυσικά στο στομαχάκι τους και έτσι δεν ανεβαίνει εύκολα.

Κοριτσια καλημερα καποια να με βοηθήσει. Πινουμε κ εμεις το NOVALAC HA που ειναι παχυρευστο εχω μπιμπερο Nuk η θυλη ειναι για 0 μηνων κ το παιδι δυσκολευετε ποιο μπιμπερο να παρω ? Διαβασα αυτο της ρυθμηζομενης ροης ειναι καλο το εχει χρησοιμοποιηση καποια? Ευχαριστω :)αα το μωρο μου ειναι 3+

Κοριτσια καλημερα καποια να με βοηθήσει. Πινουμε κ εμεις το NOVALAC HA που ειναι παχυρευστο εχω μπιμπερο Nuk η θυλη ειναι για 0 μηνων κ το παιδι δυσκολευετε ποιο μπιμπερο να παρω ? Διαβασα αυτο της ρυθμηζομενης ροης ειναι καλο το εχει χρησοιμοποιηση καποια? Ευχαριστω :)αα το μωρο μου ειναι 3+

Pasxalitsa 3μισι μηνων ειναι και τα δικα μου. Για το αντιαναγωγικο που ειναι πιο πηχτο απλα ανοιξα μεγαλυτερες τρυπες στις θηλες που ηδη ειχα με μια καρφιτσα που ειχα καψει πρωτα. Πινει μια χαρα το παιδι, ουτε κουραζεται να ρουφαει.

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα έχω ένα μωράκι 3μηνων και 15 ήμερο  έχουμε πρόβλημα με το γάλα κάνουμε παλινδρόμηση και μας είπε η παιδίατρος να πάρουμε το s26 gf το έχει πάρει κάποιος?  Έχει μείνει ικανοποιημένος 

Γειά σας δείτε και εδώ 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...