Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απόδειξη σε επίσκεψη στην/στον γυναικολόγο

Έτυχε να σας προταθεί ή να σας δοθεί η εναλλακτική να μη σας κόψουν απόδειξη;  

388

1. 1. Έτυχε να σας προταθεί ή να σας δοθεί η εναλλακτική να μη σας κόψουν απόδειξη;

• όχι ποτέ (0)
      172
    • λίγες φορές (1-2 φορές)
      67
    • μερικές φορές (3-5)
      51
    • αρκετές φορές (6-12 φορές)
      84
    • σχεδόν πάντα/αυτονόητο (12+ φορές)
      213

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα απο DESPOINA.GER

η επισκεψη ειναι 50 ευρω μου δινουν αν και καποιες φορες του λεμε να μην κοψει ομως κοβει και ακομη οταν με βλεπει για πεντε λεπτα και δε θα μου παρει χρηματα παλι κοβει μηδεν.ειναι ψειρας

οσο για το αν πλουτιζουν...διαβασαν και το αξιζουν αλλωστε εκαττομυρια δινουν για να παρουν τα μηχανηματα.

Despoina έτυχε να πέσεις σε ψείρα. Αν όμως πήγαινες κάθε φορά πλήρωνες το 50άρικο, δεν σου έκοβε απόδειξη δεν θα σε πείραζε ??? και όταν επιπλέον βλέπεις όλους αυτούς να έχουν τα σούπερ ουάου ιατρεία ??? Από που τα βγάζουν ??? Από όλους εμας που δεν τολμάμε να κρύψουμε ευρώ από την εφορία. Και εμείς κυκλοφοράμε με τα κακόμοιρα τα αυτοκινητάκια μας και όλοι αυτοί με τα καγιέν.

Ο ορθοεπεδικός που χειρούργησε την αδερφή μου πριν 3 χρόνια σε μινίσκο έχει ιατρείο στη Βασ. Σοφίας που όχι ντρέπεσαι να μπεις μέσα, όχι λες "καλέ που βρίσκομαι τώρα", ντρέπεσαι να κοιτάξεις. Μου το έλεγε η αδερφή μου αλλά δεν το πίστευα. Η πολυτέλεια από καναπέδες chesterfield, μέχρι προτομές με αγάλματα μέσα σε γυάλινα βάθρα και γυάλινες κρύπτες. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μουσείου πολυτελείας και όχι σε ιατρείο. Ο κύριος λοιπόν ζήτησε για το χειρουργείο 5000 χωρίς απόδειξη και 6800 με απόδειξη. Φυσικά πήραμε απόδειξη.

Μία άλλη κυρία που δουλευει στο παίδων (άντε γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο με όλους αυτούς) και έχει και διευθυντική θέση, παρόλο ότι της απαγορευεται από το νόμο να έχει εξωτερικό ιατρείο, κι όμως διατηρεί στην περιοχή του Παγκρατίου. Πάει εκεί η ξαδέρφη μου το γιο της, μου είπε ότι είναι κορυφή σαν παιδίατρος,αλλά δεν κόβει απόδειξη γιατί έχει παράνομο ιατρείο. Και απαντάω στην ξαδέρφη μου "καλά εσύ πως το ανέχεσαι να δίνεις 50 ευρω για μια επίσκεψη χωρίς να σου κόβει απόδειξη όταν ξέρεις ότι διατηρεί παράνομο ιατρείο και όταν έχεις βιώσει στο πετσί σου φέτος τα 700 ευρώ περικοπή που κάνανε στο μισθό του άντρα σου και έχετε φτάσει σε σημείο να κάνετε απιστευτες περικοπές για τα να βγάλετε πέρα". Και η απάντησή της ήταν για σφαλιάρες "εεε αφού πάω τόσα χρόνια που να ψάχνω τώρα για άλλη γιατρό".

Ποιος λοιπόν φταίει ??? Εμείς που δεν τους καταγγέλουμε όλους αυτούς και εν γνώση μας πλουτίζουν στην πλάτη μας. Για να δούμε φέτος που θα πληρώσουμε όλοι μας μισθωτοί έκτακτη εισφορά με τα μικρά εισοδήματα που πέρνουμε??? Μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε λίγο την νοοτροπία του έλα μωρέ επιτέλους ???

Αν μπεις και στο δικο μου γιατρο το ιατρειο θα παθεις πλακα chesterfield

καναπες πλακακι με ρινισματα σιδηρου πετρα στον τοιχο φωτιστικα με swarovsky χαλια μπουχαρες καρεκλες θρονοι βασιλικοι.και ειναι 2 ετων γιατρος με τα καλυτερα μηχανηματα και μετεκπαιδευση.ο ανθρωπος χρεωθηκε για να το κανει απο οσο ξερω. αυτο που λεει το εκανε για να ειναι ανετος αυτος εκει μεσα μια και περναει ωρες.και ολο αυτο στις Σερρες.δεν τα ζηλευω αν πηγαινες σε ενα ιατρειο που ηταν σαν κυλικειο δικαστηριων θα ξαναπηγαινες?εδω στις σερρες περασα απο αρκετα ιατρεια και εχω δει τα ερειπια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολες οι κομμωτριες σας δινουν αποδειξεις που πηγαινουμε καθε μηνα?στους γιατρους παμε ,μια φορα το χρονο θα σωθουμε? δηλ ζητοντας τους αποδειξει τους τιμωρουμε?αυτοι που τα περνουν χοντρα ειναι που ειναι στα νοσοκομεια εχουν το μηνιατικο και τα εξτρα εκεινους να κινηγησουμε θελεις να υπηρετεις την υγεια μη ζητας 1000ρικο.ο ιδιωτης ιατρος μας παρακαλαει να παμε αν δε μας κανει παμε αλλου στο νοσοκομειο δεν ειναι ετσι

Αν μπεις και στο δικο μου γιατρο το ιατρειο θα παθεις πλακα chesterfield

καναπες πλακακι με ρινισματα σιδηρου πετρα στον τοιχο φωτιστικα με swarovsky χαλια μπουχαρες καρεκλες θρονοι βασιλικοι.και ειναι 2 ετων γιατρος με τα καλυτερα μηχανηματα και μετεκπαιδευση.ο ανθρωπος χρεωθηκε για να το κανει απο οσο ξερω. αυτο που λεει το εκανε για να ειναι ανετος αυτος εκει μεσα μια και περναει ωρες.και ολο αυτο στις Σερρες.δεν τα ζηλευω αν πηγαινες σε ενα ιατρειο που ηταν σαν κυλικειο δικαστηριων θα ξαναπηγαινες?εδω στις σερρες περασα απο αρκετα ιατρεια και εχω δει τα ερειπια

ταπετσαριες στους τοιχους κουρτινες εγω ουτε στο σπιτι μου δεν εχω βαλει ή δε θα βαλω,τους θαυμαζω δυο μισθοτοι ειμαστε τα θαυμαζω και τα χαιρομαι

η επισκεψη ειναι 50 ευρω μου δινουν αν και καποιες φορες του λεμε να μην κοψει ομως κοβει και ακομη οταν με βλεπει για πεντε λεπτα και δε θα μου παρει χρηματα παλι κοβει μηδεν.ειναι ψειρας

οσο για το αν πλουτιζουν...διαβασαν και το αξιζουν αλλωστε εκαττομυρια δινουν για να παρουν τα μηχανηματα.

Despoina έτυχε να πέσεις σε ψείρα. Αν όμως πήγαινες κάθε φορά πλήρωνες το 50άρικο, δεν σου έκοβε απόδειξη δεν θα σε πείραζε ??? και όταν επιπλέον βλέπεις όλους αυτούς να έχουν τα σούπερ ουάου ιατρεία ??? Από που τα βγάζουν ??? Από όλους εμας που δεν τολμάμε να κρύψουμε ευρώ από την εφορία. Και εμείς κυκλοφοράμε με τα κακόμοιρα τα αυτοκινητάκια μας και όλοι αυτοί με τα καγιέν.

Ο ορθοεπεδικός που χειρούργησε την αδερφή μου πριν 3 χρόνια σε μινίσκο έχει ιατρείο στη Βασ. Σοφίας που όχι ντρέπεσαι να μπεις μέσα, όχι λες "καλέ που βρίσκομαι τώρα", ντρέπεσαι να κοιτάξεις. Μου το έλεγε η αδερφή μου αλλά δεν το πίστευα. Η πολυτέλεια από καναπέδες chesterfield, μέχρι προτομές με αγάλματα μέσα σε γυάλινα βάθρα και γυάλινες κρύπτες. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μουσείου πολυτελείας και όχι σε ιατρείο. Ο κύριος λοιπόν ζήτησε για το χειρουργείο 5000 χωρίς απόδειξη και 6800 με απόδειξη. Φυσικά πήραμε απόδειξη.

Μία άλλη κυρία που δουλευει στο παίδων (άντε γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο με όλους αυτούς) και έχει και διευθυντική θέση, παρόλο ότι της απαγορευεται από το νόμο να έχει εξωτερικό ιατρείο, κι όμως διατηρεί στην περιοχή του Παγκρατίου. Πάει εκεί η ξαδέρφη μου το γιο της, μου είπε ότι είναι κορυφή σαν παιδίατρος,αλλά δεν κόβει απόδειξη γιατί έχει παράνομο ιατρείο. Και απαντάω στην ξαδέρφη μου "καλά εσύ πως το ανέχεσαι να δίνεις 50 ευρω για μια επίσκεψη χωρίς να σου κόβει απόδειξη όταν ξέρεις ότι διατηρεί παράνομο ιατρείο και όταν έχεις βιώσει στο πετσί σου φέτος τα 700 ευρώ περικοπή που κάνανε στο μισθό του άντρα σου και έχετε φτάσει σε σημείο να κάνετε απιστευτες περικοπές για τα να βγάλετε πέρα". Και η απάντησή της ήταν για σφαλιάρες "εεε αφού πάω τόσα χρόνια που να ψάχνω τώρα για άλλη γιατρό".

Ποιος λοιπόν φταίει ??? Εμείς που δεν τους καταγγέλουμε όλους αυτούς και εν γνώση μας πλουτίζουν στην πλάτη μας. Για να δούμε φέτος που θα πληρώσουμε όλοι μας μισθωτοί έκτακτη εισφορά με τα μικρά εισοδήματα που πέρνουμε??? Μήπως θα πρέπει να αλλάξουμε λίγο την νοοτροπία του έλα μωρέ επιτέλους ???

εμεις φταιμε

• 3 εβδομάδες μετά...

ειναι πολυ λαθος ο τροπος σκεψης σου.τα ιατρεια τα περιποιουμαστε γιατι θελουμε να εχουμε ευχαριστους χωρους τοσο για εμας οπου εργαζομαστε ολη την ημερα οσο και για τους ασθενεις μας.δε νομιζω απο ενα χειρουργιο να μαζευονται τοσα χρηματα για να κανεις μια επένδυση δεκαδων χιλιαδων ευρω.εχουμε ξοδεψει χρονο και χρημα σε μετεκπαιδευσεις για να καταξιωθούμε οποτε μην τα ισοπεδώνουμε ολα

οσο για την αποδειξη ή καλυτερη τιμη ο γιατρος εχασε ή εσεις απο τη τσεπη σας?

ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν χρηματιστει?εκεινα δεν ειναι <<μαυρα>>?

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

Οταν πηγα στη γραμματεα του γυναικολογου μου για να την πληρωσω,της ζητησα αποδειξη ενω εκεινη εννοειται (για εκεινους παντα) πως δεν θα μου εδινε.Εκεινη με την σειρα της μου εκανε "κογξες" και στο τελος ρωτησε τον ιδιο τον γυναικολογο και της ειπε να μου δωσει.Αν δεν το ζητησω ομως,εκεινος δεν δινει.(για επισκεψη σε ιατρειο μιλαω)

Οσον αφορα την οδοντιατρο μου,μου εκοψε αποδειξη απο μονη της χωρις να το ζητησω εγω για ενα ποσο των 2.500Ε περιπου.(εκανα απο αφαιρεση 4 φρονιμιτων,που το θεωρουν επεμβαση,κατι σφραγισματακια,2 απονευρωσεις,χτισιμο για να μεγαλωσω το χαμογελο εως και λευκανση)ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..

Αυτο που εκανε εντυπωση ειναι που πριν λιγες μερες με ρωτησαν και στο κομμωτηριο,οπως και σε μανικιουραδικο-πεντικουραδικο με ρωτησαν αν θελω αποδειξη κι αν οχι η τιμη θα κατεβαινε....!!!!που?στο κομμωτηριο............

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 εβδομάδες μετά...

Να πηγαίνετε σε Ιδιώτες Γυναικολόγους συμβεβλημένους με το ΙΚΑ ή το Ασφαλιστικό Ταμείο σας!

Δε θα πληρώνετε για την επίσκεψη γιατί χρεώνουν το ΙΚΑ.

Ο,τι επιπλέον κάνουν θα σας το χρεώνουν σε λογικές τιμές, και πάντα με απόδειξη! :-D

Ο γιατρός μου είναι στο Έλενα οπότε απόδειξη κόβει πάντα το νοσοκομείο. Όσο για τους ειδικούς υπέρηχους αυχενική κλπ που πήγα στο Έμβρυο στο Κολωνάκι τη μία φορά με ρώτησαν αν θέλω απόδειξη ή όχι, τις άλλες 2 μου έκοψαν από μόνοι τους.

• 3 εβδομάδες μετά...
Να πηγαίνετε σε Ιδιώτες Γυναικολόγους συμβεβλημένους με το ΙΚΑ ή το Ασφαλιστικό Ταμείο σας!

Δε θα πληρώνετε για την επίσκεψη γιατί χρεώνουν το ΙΚΑ.

Ο,τι επιπλέον κάνουν θα σας το χρεώνουν σε λογικές τιμές, και πάντα με απόδειξη! :-D

λογικο για τον καθενα ειναι διαφορετικο.ημουν πριν χρονια ΤΕΒΕ πηγαινα και εδινα 80 ευρω οταν ρωτησα γιατι τωσα τι δικαιολογει μου ειπε την επισκεψη μονο.εκεινος ο γιατρος με μια μπακατελα υπερηχο ζητουσε 60 ευρω και 20 τεστ παπ.τωρα πηγαινω σε αλλο ιατρο με τα τελευταια μηχανηματα με εξειδιξευσεις κ.α και δινω 70 ευρω.οσο για την εγκυμοσυνη με βλεπει καθε φορα απο την κορυφη ως τα νυχια με μετρησεις και ανλυσεις απο το προγραμμα του Νικολαιδη και δινω 50 ευρω.

οποτε π[αω σε αυτον που μου προσφερει τα περισσοτερα με τα λιγοτερα χρηματα

Διαφημίσεις

Ο γυναικολόγος μου ρωτάει αν θέλω απόδειξη ή όχι και εννοείται ότι πάντα τη ζητάω! Είναι υποχρέωσή μας να ζητάμε γιατί φταίμε κι εμείς με την ανοχή μας που έχουν γίνει έτσι τα πράγματα!

ποτέ δε με έχει ρωτήσει αν θέλω.μόλις βγώ από την εξέταση, η βοηθός του την έχει ήδη έτοιμη κομμένη,την παίρνω και φεύγω.για το τεστ παπ,επειδή το στέλνουν στο νοσκομείο,μου στέλνουν χωριστή απόδειξη στο σπίτι μαζί με τα αποτελέσματα.

Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να μη μου κόψει απόδειξη.Μετά από κάθε επίσκεψη που χρεώνει 50ε,πάμε στο γραφείο της κ μου τη δίνει αμέσως.

Επίσης μου γράφει φάρμακα μέσω ικα κάτι που δε κάνουν οι περισσότεροι ιδιωτικοί κ είναι σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

277625-babies_295.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμένα ο γυναικολόγος μου δεν μου έκοψε ποτέ του απόδειξη και μετά από την αποβολή που είχα τον Μάρτιο μου πίρε συνολικά 750? αυτός χωρίς τα περεταίρω και όταν ζήτησα απόδειξη μου είπε .... επιφυλάσσομαι να σου κόψω την επόμενη φορά. Η οποία δεν ήρθε ποτέ και ήταν και η τελευταία που με είδε....

ολες οι κομμωτριες σας δινουν αποδειξεις που πηγαινουμε καθε μηνα?στους γιατρους παμε ,μια φορα το χρονο θα σωθουμε? δηλ ζητοντας τους αποδειξει τους τιμωρουμε?αυτοι που τα περνουν χοντρα ειναι που ειναι στα νοσοκομεια εχουν το μηνιατικο και τα εξτρα εκεινους να κινηγησουμε θελεις να υπηρετεις την υγεια μη ζητας 1000ρικο.ο ιδιωτης ιατρος μας παρακαλαει να παμε αν δε μας κανει παμε αλλου στο νοσοκομειο δεν ειναι ετσι

Εχεις δικιο για τους νοοκομειακους, αλλα τους ιδιωτες γιατι τους ξεχωριζεις; ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ επισης. Και ναι αν ολοι πληρωναμε τον φορο που μας αναλογη μπορει και να σωνωμασταν. Οι γιατροι ναι σπουδασαν εφαγαν χρονο και χρημα στα θρανια αλλα αυτο δεν τους δινει το δικαιωμα να κλεβουν το κρατος.... Τους αξιζει να ανταμοιφθουν αλλα νομιμα, δεν μπορει ενας γυναικολογος να δηλωνει 18000 ετησιο εισοδημα οσο κι εγω που ειμαι μισθωτη και να ζει μεσα στην πολυτελεια (σπιτι, αμαξι, ιατρειο) και εγω σ ενα σπιτακι 40τμ, να φοραει αρμανη και εγω να μην εχω να παρω ρουχα εγκυμοσυνης. Πρεπει να πληρωνει στο κρατος οπως κι εγω που δεν εχω δεν ειναι τιμωρια ειναι ισοτητα.

GT5np3.png

3fx3p3.png

Διαφημίσεις

εγω μαλλον ειμαι εξαιρεση...ο δικος μου γυναικολογος με ρωταει ακομη και αν θελω αποδειξη με μεγαλυτερο ποσο...για να παρω πισω περισσοτερο.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Τόσο καιρό η γυναικολόγος μου μια απόδειξη δεν μου έχει δώσει στους υπερήχους, θέλω να της πω να μου κόψει αλλά αν μου πει μετά άλλη τιμή;

• 4 εβδομάδες μετά...

Ο γιατρός μου κόβει πάντα απόδειξη σε κάθε επίσκεψη και μηδενική όποτε με εξετάζει και δε μου πέρνει λεφτά. Στον τοκετό μου έκοψε ολο το ποσό που έλαβε σε απόδειξη και νομιζω πωε έτσι πρέπει να πράτει κάθε ελευθερος επαγγελματίας

Όταν είχα ταμείο που για να κάνω τη δαπάνη απαιτούνταν η απόδειξη έκοβε και έτσι θεωρούσα αυτονόητο πως κόβει σε όλους...τώρα που έχω ΙΚΑ και πήγα για ένα τεστ πλήρωσα 60 ευρώ και για απόδειξη ούτε κουβέντα. Πήγα πήρα τα αποτελέσματα μετά από δυο μέρες, μου τα δίνει η γραμματέας και ανοίγοντας το φάκελο περίμενα να δω 2 αποδείξεις μια από το γιατρό και μια από την κυτταρολογο. 40 του γιατρού 20 της κυτταρολόγου. Τι είχε μέσα ο φάκελος; Μια απόδειξη των 8 ευρώ απο την κυτταρολόγο!!! Πήρα κάτι ανάποδες... ζητάω από τη γραμματέα απόδειξη και μου απαντάει το εξής θεϊκό! "Για ποιο πράγμα θέλεις απόδειξη;" χα! Ποιος είδε το Θεό και δε τον φοβήθηκε, τα 60 της λέω τα πήρες δε τα πήρες; Ε! γι΄αυτά θέλω απόδειξη!

Μου έκοψε με το ζόρι τα 40 και είδα πως στο βιβλίο ασθενών για εκείνη τη μέρα ήμουν η πρώτη πελάτισσα...ο γιατρός είναι ο καλύτερος στην πόλη που μένω για να κλείσεις ραντεβού περιμένεις 2 εβδομάδες το λιγότερο, πήγα 20.40 μια ώρα πριν κλείσει και ενώ πέρασε κόσμος και κοσμάκης από εκεί όοολη μέρα είχα τη μοναδική απόδειξη της μέρας!

Σειρά είχε η κυτταρολόγος... τι μου είπε;; "Μα καλά πως κάνετε έτσι για 12 ευρώ;" με ύφος παρακαλώ! Τη ρώτησα γιατί αυτή δεν έκοψε την απόδειξη για 12 ευρω;;; Τι να απαντήσει η κιουρία όμως! Σημειωτέον είναι η μοναδική κυτταρολόγος στην πόλη μου..καταλαβαίνετε για τι λεφτά μιλάμε...

Δε ξέρω αλλά παλιά οκ, υπήρχαν επαγγελματίες που δεν έκοβαν απόδειξη αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν κόβει ΚΑΝΕΝΑΣ! Από το ψωμί στο φούρνο μέχρι το μεγαλογιατρό και όταν τη ζητάς σε κοιτάνε λες και ζήτησες το βρακί τους! Ειλικρινά εκνευρίζομαι πάρα πολύ γιατί μαζί με τον Πάγκαλο και αυτοί έφαγαν και τρώνε ακόμη!!!:evil:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

γεια σας ειμαι νεα στο φορουμ τελικα πολλα γινονται στο κοσμο.καλακανετε και ζητατε αποδειξη.ο γιατροσ μου παντα εκοβε αποδειξη και δεν την ξεχνουσε ποτε.βεβαια το καναμε υπενθυμιση και εμεις.

Αποδειξη; Τι ειναι αυτο; Ο γυναικολογος δεν μου εκοβε και για τη γεννα μου εκοψε μειωμενη και ο παιδιατρος επισης κανει τον κινεζο και παιρνει και 60 ευρω!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
ειναι πολυ λαθος ο τροπος σκεψης σου.τα ιατρεια τα περιποιουμαστε γιατι θελουμε να εχουμε ευχαριστους χωρους τοσο για εμας οπου εργαζομαστε ολη την ημερα οσο και για τους ασθενεις μας.δε νομιζω απο ενα χειρουργιο να μαζευονται τοσα χρηματα για να κανεις μια επένδυση δεκαδων χιλιαδων ευρω.εχουμε ξοδεψει χρονο και χρημα σε μετεκπαιδευσεις για να καταξιωθούμε οποτε μην τα ισοπεδώνουμε ολα

οσο για την αποδειξη ή καλυτερη τιμη ο γιατρος εχασε ή εσεις απο τη τσεπη σας?

ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν χρηματιστει?εκεινα δεν ειναι <<μαυρα>>?

Χαχα...Δηλαδη όλοι εμείς που σπουδασαμε , καναμε εξοδα... μετεκπαίδευση και δουλευουμε σε ενα γραφειακι με εναν βασικό μισθό και μαλιστα νιωθουμε και τυχεροι που εχουμε δουλεια τι πρεπει να πουμε? Οτι θα επρεπε να γινουμε γιατροι για να τα αρπαζουμε απο παντου? ( το λεω εχοντας πληρη γνωση απο που βγαζουν τα λεφτα τους οι γιατροι ). Ωραία νοοτροποία!!! Να βγαζουν τα πολυτελέστατα γραφεια τους , κτλ, απο εμας. Γιατι εαν προκειτε για νομιμη αμοιβη...οκ.. ο καθενας ζηταει οσα θελει ...αλλα οχι και μαυρα!!! που ζουμε ? στην Αφρικη ( τροπος του λεγειν δηλαδη γιατι και στην αφρικη σαφως ειναι πιο πολιτισμενοι απο εμας)? με προμηθειες , μιζες και κλεψιμο της εφοριας... Και εαν δεν παιρνουμε αποδειξη ....ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!! Γιατι ολα αυτα μετακυλούν σε μας...Πραγματικα λυπαμαι πολυ που ακουω τετοιες νοοτροποίες και μαλιστα απο νεους ανθρωπους...Ειμαστε αξιοί της μοιρας μας τελικα.....ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

O γυναικολόγος μου δεν μου έκοβε αποδείξεις στις επισκέψεις.Επίσης και την απόδειξη του τοκετού μου την έκοψε "μισή".Τον πλήρωσα 1000ε και μου έκοψε απόδειξη για 500.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Η γιατρός μου είναι συμβεβλημένη με τον ΟΠΑΔ και δεν πληρώνω απίσκεψη, μου κόβει χαρτάκι από το βιβλιάριο. Υπέρηχο πληρώνω μια φορά το μήνα (ακόμα κι αν έχω κάνει περισσότερους) 30 ευρώ χωρίς απόδειξη. Δεν μιλάω, γιατί μου έχει κάνει άπειρες εξυπηρετήσεις ως τώρα. ΟΜΩΣ, σε άλλη γυναικολόγο που πήγαινα παλιά, μου έκοψε απόδειξη μόνο την πρώτη φορά και μετά έκανε την πάπια. Φυσικά εγώ ζητούσα πάντα απόδειξη και μου την έδινε, χωρίς μούτρα. Αλλά έπρεπε κάθε φορά να τη ζητήσω.

Σε άλλη γυναικολόγο που πήγα (αρκετά γνωστή στο κέντρο της Θεσ/νίκης), τις αποδείξεις τις έδινε πάντα η γραμματέας χωρίς να τις ζητήσω, αλλά όταν χρειάστηκε να κάνω υστεροσκόπηση, μου ζήτησε 600 ευρώ. Της λέω "με απόδειξη;" και μου απαντάει ότι όχι φυσικά, η τιμή με απόδειξη θα είναι άλλη. Δεν ήξερε να μου πει εκείνη την ώρα, έπρεπε λέει να μιλήσει με την κλινική και τον αναισθησιολόγο. Έκανε τα πάντα προσπαθώντας να με πείσει ότι δε με συμφέρει να πάρω απόδειξη, προκειμένου να τα πάρει "μαύρα". Της λέω ότι η ασφάλεια του άντρα μου θα καλύψει όλο το ποσό και δε με νοιάζει πόσα θα μου στοιχίσει, φτάνει να πάρω απόδειξη (ψέμα, απλά ήθελα να δω μέχρι που θα φτάσει το θράσος της). Τελικά μου ζήτησε 1200 ευρώ!!! τα οποία τα πλήρωσα, όχι γιατί μου περισσεύανε, αλλά γιατί ήθελα να πάρω απόδειξη. Από την ασφαλιστική πήρα πίσω τα μισά μόνο, αλλά εγώ τη χάρη δεν της την έκανα. Μετά απ' αυτό άλλαξα γιατρό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...