Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απο καταγγελία κακοποιησης

Recommended Posts

Και τι ακριβώς κατάφερες με τη ξυλιά στο πωπό;;;; Συνετίστηκε το παιδί;;; Έμαθε να συμπεριφέρεται;;; ΄δεν συνεχίζει και είναι ζωηρή;;;; Δεν νομίζω!!!! ΑΠλά εσύ έπεσες στα ματια του παιδιού να είσαι σίγουρη για αυτό! Τα παιδιά έχουν σκληρό δίσκο πολλών γκίγκα μπάιτ και όλα καταγράφονται!! Αυριο μεθαύριο θα ακούσεις τι κακό της έκανε αυτή η εμπειρία που εσύ υποθέτεις ότι δεν είναι κακό! ΑΛλα τότε δε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Λυπάμαι γιατί είστε δειλοί και σηκώνετε χέρι εκεί που σας πέρνει . Αν τολμάτε κάντε το σε έναν ενήλικα. Και μετά πείτε του να μην πάρει την αστυνομία!!! Αλλα βέβαια, το παιδί δεν μπορεί να καλέσει την αστυνομία, γιαυτό το σηκώνετε το ρημαδιασμένο:twisted::twisted::twisted::twisted:

gth0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thanks κοριτσια! τον τελευταιο καιρο δεν μπαινω πολυ συχνα, εχουμε μπλεξει με διαφορα..... ετυχε ομως να ειναι τριτη που ερχομαστε αιμοκαθαρση, και τωρα παιρνω το λαπτοπ μαζι μου για να περναει η ωρα..... δεν εχω παντα τον χρονο να γραφω τα νεα, ειδικα τωρα που ο Ηθαν ειναι στην ηλικια που εχει ζωηρεψει για τα καλα! Μιλαει πολυ περισσοτερο, αλλα επειδη περασε ολα αυτα εμεις δεν τον διαπαιδαγωγουμε πολυ, και ετσι τωρα... τρεχουμε!!!!

χαχαχαχα ο αγαπουλης ειναι ενα ζωηρο παιδακι κ ας εχει περασει τοσα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο του,να του δωσεις τα φιλια μας,ειμαστε πολλες που προσευχομαστε για σας εδω περα,μην το ξεχνας αυτο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

θα αναρτηθεί εδώ αύριο, σχετικό κείμενο-ανακοίνωση που θα λειτουργεί στο μέλλον και σαν κανόνας του φόρουμ σχετικά με το θέμα της χρήσης βίας στην διαπαιδαγώγηση.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...