Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

summer camp για παιδάκια μικρής ηλικίας


Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας.Ο γιος μου είναι 4 1/2 ετών και έχω αρχίσει να αγχώνομαι τι θα τον κάνω από τις 16 Ιουνίου που κλείνει το σχολείο που πάει!!! έχουν βγάλει στο ιδιωτικό που τον στέλνω πρόγραμμα για το καλοκαίρι (για 3 βδομάδες θα μου κοστίσει 750 ευρώ) αλλά το σκέφτομαι...από τη μια βρίσκω ότι είναι πολλά 750 ευρώ για 3 βδομάδες, (εγώ δεν παίρνω τόσο μηνιάτικο :P ) απο την άλλη δεν έχω βρει και καμιά άλλη επιλογή...είναι και μικρούλης και φοβάμαι πολύ μη δεν τον προσέχουν και μου πάθει κάτι...έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο για να τον απασχολήσω το καλοκαίρι????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Επικοινώνησε με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, είναι στην οδό Πειραιώς (δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί και δεν ξέρω επίσης τις ηλικίες παιδιών για τις οποίες κάνουν προγράμματα). Έχει καταπληκτικά προγράμματα διάρκειας 2 εβδομάδων για παιδιά. Το σάιτ τους είναι http://www.ime.gr/fhw/ αλλά πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις.

 

Πάντως και εγώ θεωρώ ότι 750 ευρώ είναι του μάτς, ειδικά και σε τέτοιες εποχές.

 

Στον δήμο σου δεν έχει κανένα πρόγραμμα που να βολεύει ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να τον στέλνεις προνήπιο σε κανονικό νηπιαγωγείο, αφού λες ότι κλείνει 16 Ιουνίου. Τότε σταματάνε και τα δημοτικά. Ευτυχώς εμένα πάει σε σταθμό του δήμου που κλείνει τέλος Ιουλίου, οπότε μέχρι τότε είμαι καλυμμένη. Μετά θα δούμε. Σκεφτομαι να στείλω και τον μεγάλο σε summer camp όπως πέρσι για να λυθεί και αυτό. Βρήκα ένα site που αναφέρει κάποια προγράμματα καλοκαιρινά, είναι στο Χαλάνδρι.Από ότι είδα αναφερει και την ηλικία 3-5, μπορείς να τηλ για να μάθεις περισσότερα. Σου έκανα αντιγραφή το παρακάτω κείμενο και νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ..... ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!! medium_100_1135.jpg

Σας προσκαλούμε να ζήσετε την εμπειρία των Camp του ART4FUN. Ευέλικτα προγράμματα που λειτουργούν καθ'όλη την διάρκεια των διακοπών και επίσης κατόπιν συνεννοήσεως όταν τα σχολεία είναι κλειστά.

Δημιουργικά, καλλιτεχνικά, επιμορφωτικά εργαστήρια για παιδιά από 2-12 ετών και ειδικά διαμορφωμένο δίωρο πρόγραμμα για τις ηλικίες των 2-4. Εάν θέλετε, μπορείτε να μπείτε στο κόσμο των Camp επιλέγοντας εργαστήρια διάρκειας 2 ωρών, μιας ημέρας ή κύκλο μιας ή και παραπάνω εβδομάδων.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων παιδαγωγών. Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κάθε οικογένειας και το κόστος μπορεί να καλυφθεί από κάποια ταμεία. Μπορείς να μπεις στο παρακάτω site

http://www.pamebolta.gr/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9/art4fun-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

s-age.pngs-age.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Αυτό στην πειραιώς μου πέφτει μακριά οπότε δεν το ψάχνω καθόλου.Το άλλο στο χαλάνδρι μου με βολεύει αρκετά.Παιδότοπος είναι???Summer 99 εκεί είχες πάει το παιδάκι σου πέρισυ? μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει?εντυπώσεις?

Link to comment
Share on other sites

renik δεν γνωρίζω καθόλου, το βρήκα στο internet ψάχνοντας και εγώ. Πέρσι είχα στείλει μόνο τον μεγάλο μου σε summer camp ενός δήμου και ο μικρός μου πήγαινε προ-προνήπιο στον παιδικό και έκλεισε τέλος Ιουλίου. Οπότε μετά ξεκινήσαμε τις εναλλάξ άδειες με τον άντρα για να τα κρατήσουμε. Αν θέλεις γράψε εδω τι σου είπανε.

s-age.pngs-age.png

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...