Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πεθερα- πως να την αντιμετωπισω πια!!!

tzini

Recommended Posts

ο αντρας μου, λιγο πριν παντρευτουμε καταλαβε τι εχει συμβει στη ζωη του. κ φυσικα αγαπαει τον πατερα του. αλλιως δεν θα χτυπιοταν σαν χταποδι (αρχικα) να ειναι κ ο πατερας του στο γαμο.

απλα εβαλε το δαχτυλακι της παλι η πεθερα μου κ του θυμησε τα αποτελεσματα των πραξεων του (του πεθερου μου δηλ. οταν αποφασισε ο ανθρωπος οτι δεν παει αλλο)... κ πηρε παλι λαθος στροφες το μυαλο του (οπως τοτε)

κ ειναι επιθυμια του αντρα μου να βγαλει το ονομα του πατερα του! κ φυσικα ειναι σεβαστη.

(εσεις ευκολα θα περνατε καποιον τφ, αν του ειχατε αφησει το προσκλητηριο του γαμου σας, κατω απ την πορτα της εισοδου της πολυκατοικιας, ενα βραδυ μολις πριν τον γαμο?!..... + πολλα αλλα και απ τις 2 πλευρες)

φαυλος κυκλος! δυστυχως!

την εβαλα στον παγο την πεθερα κ ο αντρας μου δεν εχει ιδεα (ακομα).

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι άκου να δεις! Θα συμφωνήσω με μια κοπέλα παραπάνω. Μην βγάζεις ΕΣΥ το φίδι από την τρύπα. Άσε τον άντρα σου να το βγάλει! Θα της απαντάς και θα μιλάς μαζί της για τα τυπικά. Για τα υπόλοιπα θα παραπέμπεις στον άντρα σου; Εκείνος μιλάει κανονικά μαζί της; Και για το όνομα του παιδιού και για ό,τι άλλο, θα λες "με το γιο σας να μιλάτε για αυτά". Αλλιώς ό, τι και να πεις θα μεταφερθεί αλλιώς. Και μετά θα τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά που θα ακούσεις ότι δήθεν είπες...

Α, και που είσαι, πάρε και τηλέφωνο τον πεθερό! Έχει και αυτός δικαιώματα να βλέπει τα εγγόνια του και προφανώς θα είναι πολύ πληγωμένος... Τί να το κάνει το όνομα αν δεν βλέπει τα εγγόνια του;;;

Και αν είναι αρχικά επιθετικός του τύπου "τώρα με θυμηθήκατε εμένα"κλπ πες ότι ως τώρα δεν μίλαγες αλλά ότι τώρα αποφάσισες προσωπικά να πάρεις πρωτοβουλία... Ο άντρας σου πως θα το πάρει αν κάνεις κάτι τέτοιο;;;

Α, και που είσαι, πάρε και τηλέφωνο τον πεθερό! Έχει και αυτός δικαιώματα να βλέπει τα εγγόνια του και προφανώς θα είναι πολύ πληγωμένος... Τί να το κάνει το όνομα αν δεν βλέπει τα εγγόνια του;;;

Και αν είναι αρχικά επιθετικός του τύπου "τώρα με θυμηθήκατε εμένα"κλπ πες ότι ως τώρα δεν μίλαγες αλλά ότι τώρα αποφάσισες προσωπικά να πάρεις πρωτοβουλία... Ο άντρας σου πως θα το πάρει αν κάνεις κάτι τέτοιο;;;

θα δειξει!

λογικα θα νιωσει κ ανακουφιση.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπέρα κορίτσια μου!! πριν περιπου 2 μηνες γέννησα τον μικρούλι μου κ όλα καλα μέχρι που αποφάσισε η πέθερα μου πως η παρουσία τησ μου είναι απαραίτητη κάθε μέρα!!! κ δε φτάνει μόνο αυτο, έρχεται στις 4 το μεσημέρι-καθε μέρα- εκείνη την ώρα εγω προσπαθω να κοιμηθω,γιατι συνηθως κοιμαται κ το μωρο,βαραει τα κουδουνια, ανοιγω αναμμαλιασμενη, α κοιμοσουν μου λεει. ναι τησ απανταω...τετοια ωρα κοιμαμαι. μπαινει μέσα, αρχιζει κ πειραζει το μωρο το οποιο ξυπναει κ αρχιζει να κλαιει κ αφου πει ολα τα δικα της, βγαλε το σκουφακι, βαλε αλλη φορμουλα, δωσε παραπανω γαλα,μην ακουσ τοσο το παιδιατρο φευγει μετα απο κανενα 2 ωρο.κ τα νευρα μου ειναι σαν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια. ερχεται ο συζυγος κ τα ακουει αυτος. μετα απο μερικες μερες της ειπα ξεκαθαρα να ερχεται μετα τις 6. κ η απαντηση της ηταν - τετοια ωρα μπορω,τετοια ωρα ερχομαι. εντωμεταξυ ουτε δουλευει ουτε τιποτ απλα επειδη τρωνε ,μεσημεριανο στη 1, το 4 γι'αυτην ειναι απογευμα. κ προχθες που της το ξαναειπα λιγο πιο έντονα μου λεει ''να μην ξαναρθω αν ειναι'' αμην κ ποτε ειπα απο μεσα μου. ο αντρας μου της τα εψαλε για τα καλα αλλα δε βλεπω να αλλαζουν κ πολλά. οσο για το τηλεφωνο δε ξερει τι θα πει. αυτα...θα της τα πω καμμια ωρα χυμα κ θα χαλασουμε τις σχεσεις μας.

απλα και κοφτα με σοβαρο υφος της λες τα παρακατω!μαμα επειδη ειμαι κουρασμενη απο το μωρο προσπαθω και εγω στην αρχη τουλαχιστον να κοιμαμαι οποτε κοιμαται το μωρο γιατι εχω και τα βραδυνα ξυπνηματα και δεν αντεχω!εχω διαπιστωσει οτι αυτη η ωρα με βολευει κατα πολυ γιατι και ο αντρας μου δεν ειναι εδω και το μωρο κοιμαται εκεινη την ωρα οποτε γιατι οχι και εγω!να ερχεσε οποια αλλη ωρα θελεις εννοειτε απλα για εμενα αυτο το διωρο ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ελα το πρωι ελα το απογευμα ελα οποτε θες αλιμονο απλα σεβασου το γεγονος οτι ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!

ο αντρας σου πολυ καλα εκανε και της τα εψαλε αλλα εσυ συγκρατησου γιατι πολυ απλα δεν νομιζω οτι μπορεις να μιλησεις οπως μπορει να μιλησεις στην μαμα σου πχ (τουλαχιστον στην δικια μου τη μαμα της μιλαω πιο εντονα)ασε τον αντρα σου να το λυσει.σε καμια περιπτωση μη την κανεις να νιωσει ανεπιθυμητη!εεε δεν νομιζω μετα απο αυτο να συνεχισει να σου χτυπαει το κουδουνι στις 4......αυτο τοτε σημαινει οτι πολυ απλα σε εχει χεσμενη και επισης το αλλο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ξυπναει το μωρο???απαραδεκτο!πιο πολυ θα με πειραζε αυτο παρα το αλλο!!ειναι απλα ανεπιτρεπτο! να μας ενημερωνεις τι γινετε ε?? αντε καλη επιτυχια!!

Διαφημίσεις

μετα απο μερικες μερες της ειπα ξεκαθαρα να ερχεται μετα τις 6. κ η απαντηση της ηταν - τετοια ωρα μπορω,τετοια ωρα ερχομαι.

Λοιπόν, απλά πράγματα.

Ξαναπέστο, παρακαλώ να έρχεστε πριν τις 2 και μετά τις 6. Αν σου ξαναπεί τέτοια ώρα μπορώ, την επόμενη φορά απλώς μην της ανοίξεις και άστην να χτυπάει τα κουδούνια. Και όταν θα αρχίσει τις γκρίνιες, πες δεν μπορούσα να ανοίξω, έκανα αφρόλουτρο (ή κοιμόμουν). Σας έχω πει να μην έρχεστε τέτοια ώρα. Αν δεν μπορείτε άλλη ώρα, ελάτε το ΣΚ.

Συμφωνώ με ekavi. Ευγενικά πάντα, ξαναπές της το χωρίς να της αφήσεις περιθώριο ("μπορεί να κοιμάμαι πολύ βαθιά και να μην ακούσω το κουδούνι!").

Α, και που'σαι, κάτι μου λέει ότι μια χαρά θα προσαρμοστεί και θα έρχεται την ώρα που σε βολεύει. Τις μαγκιές "να μην ξανάρθω αν είναι" τις ακούω βερεσέ! Κάτι τέτοιες ζούν και αναπνέουν ακριβώς για να έρθουν οπωσδήποτε προκειμένου να επέμβουν, να σχολιάσουν και να ανακατώσουν!

Στη θέση σου θα με ενοχλούσε πιο πολύ αυτό το μπίρι-μπίρι σχολίων και παρεμβάσεων...Προσπάθησε να την αγνοείς πλήρως, μην της επιτρέπεις να σου ανάβει τα λαμπάκια, δες την ως γραφική...Και μην μαλώνεις με το σύζυγο για χάρη της!

Υπάρχει περίπτωση να αξιοποιήσεις το ότι ήρθε για να κρατήσει λιγάκι το μωρό, να κοιμηθείς ή να κάνεις ένα μπάνιο πιο χαλαρή, ή να σου κάνει καμιά ψιλοδουλίτσα; Ή δεν είναι άτομο να του εμπιστευτείς το μωρό ούτε όταν είσαι κι η ίδια στο σπίτι; (Εγώ έτσι την παλεψα το πρώτο δίμηνο που ερχόταν η δική μου: όλο σχόλια και κουβέντες, αλλά την αξιοποίησα με αυτόν τον τρόπο - βέβαια δεν είχα θέμα εμπιστοσύνης, ήταν πολύ προσεκτική και πεντακάθαρη - και μου το πρότεινε κι η ίδια να με βοηθήσει σε διάφορα).

Λοιπόν, απλά πράγματα.

Ξαναπέστο, παρακαλώ να έρχεστε πριν τις 2 και μετά τις 6. Αν σου ξαναπεί τέτοια ώρα μπορώ, την επόμενη φορά απλώς μην της ανοίξεις και άστην να χτυπάει τα κουδούνια. Και όταν θα αρχίσει τις γκρίνιες, πες δεν μπορούσα να ανοίξω, έκανα αφρόλουτρο (ή κοιμόμουν). Σας έχω πει να μην έρχεστε τέτοια ώρα. Αν δεν μπορείτε άλλη ώρα, ελάτε το ΣΚ.

χιιχιχιχ σατανικη σκεψη η πεθερα να χτυπαει τα κουδουνια και η νυφη να κανει αφρολουτρα χαχαχχ!Νομιζω παντως οτι δεν ειναι τοσο καλη ιδεα αυτη.Φυσικα να της το ξαναπει η κοπελα και αν δεν καταλαβαινει μολις ερθει παλι η πεθερα μεσημερι να της πει "αχ ωραια.. αναλαμβανεις πεθερουλα μου γλυκια.. εγω παω να κοιμηθω μια που ηρθες".Κλεινεις και την πορτα του δωματιου σου και χααλαρωσε.Μανα ειναι και αυτη.. θα το προσεχει οσο μπορει το μωρο σου.Και μετα αμα λαχει καντης και μια παρατηρηση οτι δεν επρεπε να βαλει αυτο το φορμακι και δεν το ταισε οσο επρεπε."νηστικο το αφησες πεθερουλα το εγγοναακι σου???αακαρδη!!!"

Για να δουμε.. θα ξαναρθει εκεινη την ωρα??

FvxMp3.png

χιιχιχιχ σατανικη σκεψη η πεθερα να χτυπαει τα κουδουνια και η νυφη να κανει αφρολουτρα χαχαχχ!Νομιζω παντως οτι δεν ειναι τοσο καλη ιδεα αυτη.Φυσικα να της το ξαναπει η κοπελα και αν δεν καταλαβαινει μολις ερθει παλι η πεθερα μεσημερι να της πει "αχ ωραια.. αναλαμβανεις πεθερουλα μου γλυκια.. εγω παω να κοιμηθω μια που ηρθες".Κλεινεις και την πορτα του δωματιου σου και χααλαρωσε.Μανα ειναι και αυτη.. θα το προσεχει οσο μπορει το μωρο σου.Και μετα αμα λαχει καντης και μια παρατηρηση οτι δεν επρεπε να βαλει αυτο το φορμακι και δεν το ταισε οσο επρεπε."νηστικο το αφησες πεθερουλα το εγγοναακι σου???αακαρδη!!!"

Για να δουμε.. θα ξαναρθει εκεινη την ωρα??

Κοίτα, αν όντως της το είπε ευθέως να μην έρχεται στις 4 το μεσημέρι γιατί εκείνη την ώρα κοιμάται-ξεκουράζεται και η απάντηση ήταν "εγώ τότε μπορώ" και αυτό μάλιστα σε καθημερινή βάση, εγώ έτσι θα φερόμουν μετά... Δεν σε σέβεται κανείς όσο σκύβεις το κεφάλι (αυτό αφορά γενικώς τους ανθρώπους και όχι μόνο τις πεθερές). Δεν θα της έκανα τη χάρη να αποφασίζει με το έτσι θέλω πότε θα έρχεται σπίτι μου.

Διαφημίσεις

Κοίτα, αν όντως της το είπε ευθέως να μην έρχεται στις 4 το μεσημέρι γιατί εκείνη την ώρα κοιμάται-ξεκουράζεται και η απάντηση ήταν "εγώ τότε μπορώ" και αυτό μάλιστα σε καθημερινή βάση, εγώ έτσι θα φερόμουν μετά... Δεν σε σέβεται κανείς όσο σκύβεις το κεφάλι (αυτό αφορά γενικώς τους ανθρώπους και όχι μόνο τις πεθερές). Δεν θα της έκανα τη χάρη να αποφασίζει με το έτσι θέλω πότε θα έρχεται σπίτι μου.

Συμφωνω μαζι σου .. ειναι απαραδεκτη και δεν σεβεται τιποτα.Της χρειαζεται αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα το καταλαβει ετσι ή θα το γυρισει εναντιον της κοπελας και θα της σπασει τα νευρα!

FvxMp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...